--> Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları | SozRehberi

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Anlamlı doğum günü mesajları ile sevgiliye WhatsApp üzerinden gönderilebilecek resimli doğum günü mesajlarını bu yazımızda sizler için b...

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları
Anlamlı doğum günü mesajları ile sevgiliye WhatsApp üzerinden gönderilebilecek resimli doğum günü mesajlarını bu yazımızda sizler için bir araya topladık. Umuyoruz ki siz de sevgilinize bu resimli ve anlamlı doğum günü mesajları içerisinden en güzelini seçecek ve sevgilinizi mutlu edersiniz. İnsanların önem verdiği birçok özel gün vardır. Bu özel günlerin çoğu insana göre en önemlisi doğum günüdür. Doğum gününün bu kadar olmasının birden fazla sebebi vardır. Bu sebeplerden ilki insanların doğduğu, dünyaya geldiği gün olmasıdır. Bir diğer sebebi de insanların verdiği değerdir. Sonuç olarak özel günlerin önemini insanların verdiği değer belirler. İnsanlar bu güne verdiği diğer diğer özel günlere verdikleri değerden daha fazla ise bu duruma göre hareket etmek gerekir. İnsanların doğum gününün önemini kavraması, etrafındaki insanları mutlu edebilmesi gerekir. Doğum günü insanları beklentiye sokan bir özel gündür. Bu yüzden bu beklentileri karşılayabilmek gerekir. Kendinizi düşünün, doğum gününüzde hatırlanmak, tebrikler ve anlamlı doğum günü mesajları almak isteriz. Durum böyleyken bazı sorumlulukları yerine getirebilecek görgüye sahip olmak gerekmektedir. Bunlardan en önemlisi doğum günü mesajıdır. 
Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Sevgiliye doğum günü mesajı sizin söylemek istediklerinizi çok iyi anlatmalı eksik ya da fazla olmamalıdır. Tam da bu noktada ihtiyacınız olan şey anlamlı doğum günü mesajlarıdır. Anlamlı doğum günü mesajları sizin hissettiklerinizin doğru şekilde yansıtacak, karşımızdaki kişiye kendini daha iyi hissettirecektir. Mutluluk her zaman tek taraflı bir duygu değildir. İnsanlar etkileşimle mutlu olurlar. Bu etkileşimi doğum günü mesajı ile yakalayabiliriz. Doğum günü mesajlarının bir diğer önemi duygularınızı eksiksiz aktarmasıdır. İnsanlar farklı ve derin duygular hissetse de bunları aktarmada problem yaşayabilir. Bu durum gayet doğal bir durumdur çünkü bazı insanlar karakteri gereği çekingen olabilir. Bu özel günde ne yapılması gerektiğini düşünemeyip gerilebilir. Bu yüzden direkt yapılacak aktivitelerden önce atılacak doğum günü mesajı bütün gerginliğinizi alacaktır. Özel günlerde ne yapılır? Nasıl davranılır? Gerginliğini herkes yaşamıştır. Bu durumdan doğum gününden önce hazırlanacak özenli bir mesaj bütün sorunları çözmede ufak ama etkili bir adım olacaktır. Doğum gününün bir diğer önemi ise insanı beklentiye sokmasıdır. Bu beklenti normal karşılanabilir çünkü herkes hatırlanmak ve tebrik edilmek ister. Bunu da güzel bir mesajla yapabiliriz. Doğum günü yeni sözlerin verildiği, mutluluk verici sevdiklerimiz ile vakit geçirilen çoğu insanın unutamayacağı bir gündür. Atacağınız doğum günü mesajı da bu günün anlam ve önemine yakışan anlamlı doğum günü mesajı olmaktadır. Acaba beni hatırlayacak mı? Unutuldum mu? O özel günlerde herkesin kafasını kurcalayan bir soru işaretidir. Artık modernleşen dünyada iletişim mesaj yolu ile olmaktadır. Doğum günü insanlarının unutulmak ve hatırlanmak gibi kaygılarını mesaj yoluyla gidermek için iyi bir fırsattır. 

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Sözleri

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Sen ol da; ister yar ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da. Sen benim başımın tacısın. İyi ki varsın doğum günün kutlu olsun, Nice mutlu senelere…

Gözüme, gönlüme, bedenime tüm güzellikleri yaşatan varlık, Doğum günün kutlu olsun.

Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün kutlu olsun.

Hayatımın anlamı iyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

İyi ki doğdun dünyaya, iyi ki doğdun yüreğime, iyi ki doğdun hayatıma, Nice mutlu yıllara Canım.

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, Canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun sevgilim…

Dünyada eşsiz bir huzur varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrasının kalbin gibi geçmesini dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun Canım Sevgilim.

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Nice yaşlara!

Sen hayata ne verirsen hayat sana daha mükemmelini verirmiş.. Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun İyi ki benimlesin Herşeyimm Seni çok seviyorum bir tanem.

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluIuğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara…

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Sen doğdun çünkü kaderimsin! Sen doğdun çünkü nefesimsin! Sen doğdun çünkü sen yalnız benimsin! İyi ki Doğdun Biriciğim!

Benim şiirlerim çay kokar, düşlerim sade sen… Demlikte nefesin, bardakta gamzen. İyi ki doğdun hayatımın aşkı bir tanem. Mutlu yıllara…

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun. Doğum günün kutlu olsun…

Sevgi dolu kalman ve her zaman mutlu olman dileğiyle, doğum günün kutlu olsun.

Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadın.. Doğum günün kutlu olsun!

Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun..

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Bu günlerin önemini bilmeli sevdiklerimizi mutlu etmeliyiz. Çevremizde doğum günü denildiğinde özellikle unutmamamız gereken kişi ve gruplar vardır. Bunlar aile, sevgili ve arkadaşlardır. Peki anlamlı doğum günü mesajları nasıl yazılır? Doğum günü mesajının nasıl yazıldığını bilmiyor olabilirsiniz. Bu durum çok da önemli değildir çünkü yardım alabileceğiniz birçok kaynak vardır. Önemli olan doğum günü mesajının anlamlı olmasıdır. Atacağınız kişiye özel doğum günü mesajı bulmanız bu sıkıntıyı kökten çözecektir çünkü insanın etrafında birden fazla türde kişi bulunur. Ailenin yapısı farklı, arkadaşın yapısı farklı, sevgilinin yapısı farklıdır. Hatta bu gruplar içerisindeki insanlar da farklılık gösterebilir. Peki bu farklılıklar nelerdir? Aile üyelerinizle arkadaşlarınız arasındaki ilişki ve onların yapısının farkı büyüktür. Bu yüzden aile dediğiniz; anne, baba ve kardeşe atılan doğum günü mesajı örneğin okul arkadaşınıza atacağınız doğum günü mesajından farklı olmalıdır. Doğum günü her insan için özel olsa da her insanın sizde uyandırdıkları etki de özeldir. Bunun farkında olarak bir doğum günü mesajı atmak sizin faydanıza olacaktır. Ne olursa olsun insan özel günlerde sevdiklerinin yanında olmak ister. Sevdiklerimizin yanında olmak onların sevinçlerini paylaşmak diğer bütün duygulardan daha önemlidir. Sizler de atacağınız anlamlı doğum günü mesajları ile sevdiklerinizin yanında olabilirsiniz. 

Sevgiliye Kısa Doğum Günü Mesajları


Sağlık başarı, mutluluk, aşk seninle olsun, sende hep benimle ol! Mutlu Yıllar

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzeliik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzeliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

Benim için yaptığın şeyler için seni seviyorum. Kötü hissettiğimde beni cesaretlendirdin, kendimIe ilgili iyi hissetmemi sağladın. Beni güldürdün, bana birçok yönden aşkı gösterdin. Mutlu yıllar aşkım ve arkadaşım!

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım Nice yıllara…

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Yaşa… Sev… Gül… Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yasın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaslara…

Bugün birçok kişiden doğum günü sözleri duyacaksın, ama şu an okuduğun en farklısı. Çünkü tamamen sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun.

Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için… Doğum günün kutlu olsun Işığım…

İyi ki doğmuşsun aşkım, iyi ki benim olmuşsun, iyi ki sevmişim seni… Ömrünün en güzeI yıllarını benimle geçirmen dileğiyle.

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha Nice doğum gününü beraber geçirmek dileğiyle.

Yaşama bu kadar direnen başka bir insan daha görmedim. Yeni yaşın kutlu olsun.

Sensizlik yok olmak kadar acı, sen nefes kadar gerekli, Canım kadar değerlisin. Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor. İyi ki doğdun her şeyim.

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Tanıdığım en tatlı insansın. Unutma ki sen kalbimde hep bambaşkasın. Nice yıllara Bir tanem…

Sen doğduğun gün eminim ki gökyüzünde bir yıldız daha parlamıştır. Nice yıllara Aşkım..!

Uyarı! Bu mesaj aşırı sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için seni düşünen biri olduğunu bil ve sevincini hisset! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu senelere…

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi… Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi. Bir insanın bir tanesi olmalı, o da senin gibi. Doğum günün kutlu olsun Aşkım.

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

İyi ki doğdun, iyi ki benimsin, ve iyi ki benimlesin! Seni Çok Seviyorum...

Seni bu dünyada, başkaları tarafından baş tacı edilen hiç bir şeye değişemem. Tek Kıymetlim, Tek Varlım! Seni çok seviyorum Nice Mutlu Yaşlara…

Kelebeğin kanadı kadar hafif olsun kederlerin, doğum gününde bu pasta tam sana göre bebeğim… Nice yıllara sevgilim, Doğum günün kutlu olsun.

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Seninle öyle bütünüm ki.. Sen bensin, bende senim. Senin doğum günün benimde doğduğum gündür. İyi ki varsın İyi ki doğdun..!

Bugün mavi bulutları avucuna, mutlulukIarı gönlüne ve sevgimi kalbine bırakıyorum. Güneş her zaman senin için doğsun, doğum günün kutlu olsun.

Sana yüz binlerce öpücük ve kucak dolusu sevgi yolluyorum. Bil ki unutulmadın. Aramızda mesafeler olsa da her zaman kalbimdesin. Doğum günün kutlu olsun.

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle Nice yıllara Sevgilim...

Hayatımın neşesi, kalbimin baharı Sevgilim! iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle Olsun!

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Sevmek yaşamaksa, seninle yaşamayı isterim, ayrı kalmak özlemekse sadece senden ayrı kalmak istemem her zaman yanında olmak isterim iyi doğdun Aşkım.

Dillerim bahar ayaklarına serilsin, gözlerinde yıldızlar parlasın, ılık esen bir rüzgar sana sevgimi fısıldasın… Doğum günün kutlu olsun..

Bugün doğum günün, bugün gerçekten özel ve farklısın! Ancak benim için sadece bugün değil her gün özel ve farklısın aşkım. Doğum günün kutlu olsun.

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Şu An senden uzakta olabilirim. Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi… Nice günlerde birlikte olmak dileğiyle…

Sen geleceğimizin mutluluğu mazilerimizin unutulmaz insanı olarak kalacaksın sevgilim seninle ben her yerdeyim… Kucak dolusu sevgilerle doğum gününü kutlarım.

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara…

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Hayatım aldığım her nefeste ve attığım her adımda seni düşünüyorum. Nice doğum günlerinde birlikte olmak dileğiyle.

Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı çünkü tümüyle sevgiyle atfen hazırlanmış bir mesaj. İyi ki varsın…

Biricik sevgilim seninle başlayan sevgim şimdi kocaman bir aşk ateşine dönüştü... Seviyorum seni. İyi ki doğdun.

 Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Senden önce yaşamıyordum, seninle doğdum iyi ki varsın iyi ki seni sevmişim Nice beraber mutlu yıllara Seni seviyorum Canım.

Doğduğunda bulutları açarak, güneş gibi etrafına aydınIık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle mutlu yaşa! Nice yaşlara doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

Eşsiz bir güzellik varsa; o da kalbindedir. Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

Sözde değil özde olmalı sevgiler, sözle değil yürekten verilmeli hediyeler. Doğum günün kutlu olsun.

Yıldızlar kadar parlayan, ay gibi ışıldayan sevgilim Ömrümü güneş gibi aydınlattın İyi ki varsın Mutlu yıllar...

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

160 kısa karaktere neIer sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu Nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor. Seni seviyorum.

Sen ruhuma cemre diye damlamadıktan sonra ben bu bedende neyleyim… Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen… Nice Nice yıllara Sevgilim.

kutlu olsun doğum günün, kötülükler uzak olsun. Mutlu ol ömrünce, üzülmeler Sana yasak olsun. Sen üzülme sakın, üzülmelerim Sana feda olsun.

Güzellik insanın içinde, önemli olan onu görebilmekte. Görmek de değil aslında, aşkla bakmasını bilmekte. İyi ki doğdun. Doğum Günün kutlu olsun Canımın içi!

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan vebeni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.

Hayatımın parçası olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun sevgilim.

Yaşama sebebim, hayatımın anlamı iyi ki doğmuşsun iyi benim sevgilim olmuşsun seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun…

Kaç yaşında olacağımızın hiç bir önemi yok! Çünkü bizim aşkımız daima genç kalacak. Mutlu Yıllar Sevgilim!

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bitanesin… Nice yıllara Sevgilim.

En değerlim! iyi doğmuşsun Seni çok ama çok seviyorum Biriciğim…

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle Sevgilim.

Rüya; biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektir. Arkadaş; uçmayı unuttuğumuzda bize kanatIarını açan bir melektir. Hayal gücü; bizi bilmediğimiz yerIere uçuran bir rüzgârdır ve hayat; içinden ne çıkacağını bilmesek de açmamız gereken bir zarftır. Açtığın zarflardan hep güzel şeyIer çıkması dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

Bütün hayallerin, bütün umutlarınla birlik olsun, dileklerin, duaların kabul olsun, doğum günün kutlu olsun Sevgilim.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler…

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz. Sen benim aşkımsın, mutlu yıllar.

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl pırıl bir yaşam dileyebilmek için. Doğum günün kutlu olsun!

Bu küçücük Kalp mesaj kağıdına neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu Nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor. Seni seviyorum AŞKIM.

Sevgililer öpüştüklerinde neden gözlerini kapatırlar bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler… Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum.

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Sen ömrümde olmadığına inandığım değerlere Rastladığımsın.. Sen… Bulduğuma hala inanamadığımsın… Sen gülücüklere herkesten fazla layık olduğuna inandığımsın Doğum Günün kutlu olsun Sevgilim.

Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yönünü rüzgara dön yeter. Çünkü ben o rüzgardayim… Seni bugün de yarın da sonsuza kadar hep seveceğim…

Doğum günün kutlu olsun biriciğim. Sana çok teşekkür ediyorum hayat ışığım, varlığımın tek nedeni iyi doğdun… Doğum günün kutlu olsun. Bana tüm bu güzellikleri yaşatan varlık...

İnşallah yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, sevgilerin en güzelini tadar, başarı merdivenlerini bir bir tırmanırsın. Hak ettiğin güler yüzünü ve neşeni hiç yitirmezsin. Doğum gününü tebrik ederim.

Hadi ilk güldüğün gibi gül yüzüme, Sar beni ellerinle ve sıkıca tut yüreğimi... Aşkım Aşığım Sana. Beraber Nice güzel yıllara.

Güller hep ellerinde açsın ,ama dikenleri batmasın.Sevda hep seni bulsun, ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yüregine dolsun, ama beni unutturmasın. İyi ki doğdun Sevdiceğim.

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Sesim güzel olmadığı için sana bir doğum günü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki sana kalpli kartlarda mesajlar gönderiyorum. Mutlu yıllar sevgilim iyi ki doğdun.

Kalbimin tek atışı anlatır sana ne hissettiğimi belki. Kelimeler yetersiz kalıyor sevgimi anlatmakta çünkü. Seni hep sevdim ve seveceğim. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun.

Günesin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. Doğum günün kutlu olsun.

Yaşanacak güzeliikler gözlerinde ki ışık gibi umut verici olsun, umutların kalbin gibi temiz olsun, temiz umutların seni huzurla doldursun, doğum günün kutlu olsun Canım.

Anlamlı Doğum Günü Mesajları


Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Doğum günü mesajının önemi sanılanın aksine büyüktür. Siz her ne kadar sevdiğiniz insanların doğum gününü unutmasanız da hep aklınızda olsa dahi doğum gününün ilerleyen saatlerinde insanları tebrik ettiğiniz akıllarda sonradan mı hatırlandım? gibi bir kuşku oluşturacaktır. Sevdiğimiz ve önemsediğimiz insanların bu tarz duyguları hissetmesini elbette istemeyiz. Peki bunun için ne yapılabilir? Bu duruma düşmemenin en kolay yolu doğum günü mesajı atmaktır. Uygun bir zamanda atacağınız doğum günü mesajı sizleri bu kötü durumdan kurtaracaktır. Doğum günü mesajı atmanın bir diğer iyi tarafı da budur. Sevdiklerinizi önemsediğinizi, onları hatırladığınızı maddi bir ortama dökebilirsiniz. Bu hem düşünceli bir davranış hem de sizin sevdiklerinize karşı yapmanız gereken bir sorumluluğunuzdur. Sonuç olarak anlamlı doğum günü mesajları hem sizin ihtiyacınız olan hem de sevdiklerinize atmanız gereken bir mesajdır. Bu yolla sevgi bağlarınız güçlenir. Ayrıca dostlarınızın veya sevdiklerinizin sizin duygularınızdan emin olmanızı sağlar. Doğum günü gibi özel bir günde atacağınız mesaj çevrenizdeki insanlar tarafından ne kadar düşünceli bir insan olduğunuz izlenimini uyandıracaktır. Bu his de insanın tadabileceği nadir duygulardandır. 

Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim, her atışı sen. Dilimdeki içli şarkı, burnumdaki sıla kokusu, yanımdaki yamacımdaki yoldaşlık, içimdeki bambaşkalık hepsi sen… İyi ki doğdun gözümün nuru bir tanem…

Bugün seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes için çok önemli. Doğum gününde ve her zaman her şeyin en mükemmelinin senin olması dileğiyle. Seni seviyorum.

Hatıralara değer biçemem, fakat bunlara bir parça güzel hatıra daha ekleyebilirim. Mutlu yıllar aşkım.

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yıllara.

İyi ki doğdun dünyaya, İyi ki doğdun yüreğime, İyi ki doğdun hayatıma, Nice mutlu yıllara Canım..!

Kalbimi sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucundaki cennet sevdamın sonundaki ‘Ömrüm’ olur musun? Sevgilim doğum günün kutlu olsun.

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Sen dünyadaki en mükemmel insansın. Seni bulduğum için çok mutluyum. Senden daha değerli birini bulacağımı zannetmiyorum. Seni seviyorum. Doğum Günün kutlu olsun Aşkım.

Doğum gününde yanında olamadığım için çok özür dilerim ama bilmeni isterim ki ben senin her zaman yanındayım tüm kalbimle, iyi doğdun Sevgilim.

Senin sevginin yeri gönülde hep özedir. Seni sevmek her şeyden güzeldir. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedeldir. İyi ki doğdun.

Sen içindeki mutluluğu, yüreğindeki sevdayı, tenindeki ıslaklığı, sakın kaybetme bedeninden yaşadıklarına inat, seni seven birinin olduğunu hatırlayıp gülümse olmaz mı? Çünkü bugün doğum günün senin bir tanem…

Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Sevdiğim doğum günün kutlu olsun.

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın kutlu olsun Yaşam Kaynağım. Her şeyim benim seni çok seviyorum iyi ki doğmuşsun doğum günün kutlu olsun.

Gönlümün meclisinde herkes konuşsun istemem, kimse müdahale etmesin aşk. Yer gök şahidimdir ki siyasi görüşüm yoktur senden başka. Doğum günün kutlu olsun Bir tanem…

Doğduğun o muhteşem gün bulutları aşarak, adeta bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayatımıza. Hep sevgiyle yaşa! Nice mutlu yıllara.


Bunu çok basit bir ileti yoluyla yapabiliyor olmak da avantajlı bir durumdur. Candan öte, sevgili, evimizin direği gibi anlam yüklediğimiz insanların doğum günü gibi çok özel bir günlerinde anlamlı doğum günü mesajları ile mutlu etmesini bilmeliyiz. Unutmamalıyız ki bu mutluluk sadece onların mutluluğu değildir. Mutluluk bulaşıcıdır. Bu durumun farkında olarak bir şeyler yaparsak hayatımız geride kalanından daha güzel geçecektir. Her şeyden önce bu güzelliğe bir giriş olarak sevdiklerimize bir doğum günü mesajı atmayı unutmamalıyız. İnsanlara kendimizi hatırlatmak, onları gururlandırmak ve bunları bir doğum günü mesajı ile yapmak bütün güzelliklerin başlangıcı olabilir…

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları
Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhptUHM9Cu4IP6laaPzS96AZuz_pOg27hPkBTq34J7Aysu2fpFvIrdgGIFeu4Tr3PeFNB2dDbvPwkwe2qHfHAAaQrdcdvEUYE5QmwkNsy3Zl_A9S2yecbQitToHVKS1GfjW9eyXpdtQSr9g/s640/sevgiliye_dogum_gunu_mesajlari_0.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhptUHM9Cu4IP6laaPzS96AZuz_pOg27hPkBTq34J7Aysu2fpFvIrdgGIFeu4Tr3PeFNB2dDbvPwkwe2qHfHAAaQrdcdvEUYE5QmwkNsy3Zl_A9S2yecbQitToHVKS1GfjW9eyXpdtQSr9g/s72-c/sevgiliye_dogum_gunu_mesajlari_0.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/08/sevgiliye-anlaml-dogum-gunu-mesajlar.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/08/sevgiliye-anlaml-dogum-gunu-mesajlar.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy