--> Evlilik Tebrik Mesajları | SozRehberi

Evlilik Tebrik Mesajları

Hayatta yaşanılan en özel ve en güzel günlerden birisi nikah ya da düğün günleridir. Gelin ve damadın hayatlarının sonuna kadar unutamayacak...

Evlilik Tebrik Mesajları

Hayatta yaşanılan en özel ve en güzel günlerden birisi nikah ya da düğün günleridir. Gelin ve damadın hayatlarının sonuna kadar unutamayacakları en mutlu oldukları bu günde, sevdikleri kişilerin yanlarında olması mutluluklarının da artmasını sağlar. Ancak kimi zaman sevdiklerimizin en özel günlerinde onların yanlarında yer alamayabiliriz. Bu durumda hem kalbimizin hem de ruhumuzun onların yanında olduğunu hissettirmemiz gerekir. Böylece sevdiğimiz kişiyle aramızdaki duygu bağını güçlendirirken aynı zamanda gelin ve damadın da mutluluklarının pekişmesini sağlayabiliriz. Uzakta bulunan ya da nikah veya düğün törenlerine katılamadığınız sevdiklerinize bir ömür boyu mutluluklar dilemek istediğiniz zamanlarda evlilik tebrik mesajı en büyük yardımcılarınızdan biri olur. 

Sevginin ölümsüzleştirildiği bu en mutlu günlerinde, sevdiklerinizin yanında bulunmuş olsanız bile onları bir mesaj ile tekrar tebrik etmek isteyebilirsiniz. Sevimli bir hediyenin ya da dikkat çekici bir çiçeğin yanına iliştirebileceğiniz evlilik tebrik mesajı, sevdiklerinizin kendilerini çok daha iyi hissetmelerini sağlayabilir. Evlenen ya da düğün yapan tanıdıklarını en mutlu oldukları günlerinin üzerinden uzun yıllar geçmiş olsa dahi, kendilerine yaptığınız bu harika jesti unutmayarak, o günkü duyguları tekrar anımsayabilirler. Düşünce ve duygularınızı dile getirmekte zorlandığınız durumlarda da size ilham kaynağı olacak tebrik mesajları arasından, sizi en iyi yansıtan mesajları tercih edebilirsiniz. Bu sayede sevdiklerinizi yeni girdikleri bu yolda kutlayabilir, ömürleri boyunca mutluluklarının daim olmasını dileyebilirsiniz.

Evlilik Kutlama Sözleri

~ En yakın arkadaşın olarak içinden geçenleri bilmenin gururunu yaşıyorum. Şimdi evlendiğin kişiye ne kadar âşıksan, on yıllar sonra da aynı aşkla bakacaksın ona. Allah aşkınıza zeval vermesin. Evliliğini tebrik ederim canım arkadaşım.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ İki kişi başladığınız bu yolu; büyük imtihanlarla bitirmeyi başardınız. Sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Evliliğiniz hiç bozulmasın ve yıllar sonra bile birbirinize aşkla yaklaşın inşallah.

~ Kıymetli dostum, sen benim için nasıl değerliysen, seni mutlu eden de öyle değerlidir. En güzel günleri birlikte yaşayacağınız, en güzel çiçekleri el ele koklayacağınız, en renkli bahçelerde birlikte yürüyeceğiniz bir ömür diliyorum. Mutluluklar dostum…

~ Güzel gülüşlü kardeşim, evliliğin gülüşüne daha da sıcaklık katsın. İyi ki varsın.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Allah’ın emri, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in de kavli ile attığın bu evlilik adımını en içten sevgilerimle kutlarım.

~ Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

~ Bu mutlu günde en güzel ve hayırlı bir geleceğin sizinle olmasını diler evliliğinizi Allah’ın hayırlara vesile etmesini dilerim.

~ Tüm yaşantınız boyunca birlikte en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını yaşayın! Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar!

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Hayat boyu mutlu olmanızı diliyorum.

~ Bir ömür boyu evliliğinizin mutlu mesut sürmesini, bol çocuklu bir aile saadetine kavuşmanızı dilerim. Allah sizleri önce birbirinizden sonra da bizlerden ayırmasın. Evliliğinizi en kalbi duygularla kutlarım.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Kıymetli dostum, çocukluğumuzu geçirdiğimiz son yer, senin nikâh salonun. Artık çocukluk yok. Büyük bir yetişkin olarak sana dünyada cenneti yaşatacak bir evlilik diliyorum.

~ Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle… Mutluluklar!

~ Yaşam boyu birlikte olmaya karar verdiğiniz için sizi kutlar, böylesi özel bir günde yanınızda olamadığımdan ötürü üzüntülerimi ifade ederim.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Evlenmen demek, bundan sonraki her adımını atarken düşünmen gereken bir insanın varlığı demek. Şimdi seni bırakırken içim rahat. Artık sana göz kulak olacak, seni düşünecek biri var yanında. Tuttuğun eli hiç bırakma can dostum.

~ Hayatta diğer yarını bulmak, Hele 2 milyar kişi içinden, çok zor. Zoru başardın kardeşim. Tebrik ederim. Evliliğin cennet olsun.

~ Canım arkadaşım evliliğinin sana hayırlar getirmesini diler, eşine ve sana uzunca sağlıklı ve mutluluk dolu yıllar dilerim.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Yaşamın zorlukları karşısında birbirinize sarılarak yürüyeceğiniz, her an birbirinizi sevmeye devam edeceğiniz bir evliliğiniz olsun. Sonsuz saygı ve sınırsız sevgi ile yürüteceğiniz evliliğinizde mutluluklar diliyorum.

~ Her gününüz, birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak sevgi dolu geçsin. Hayat boyu mutlu, huzurlu ve de bol çocuklu yaşamanız dileğimle. Yuvanızdan sevgi eksik olmasın. Gözleriniz hep birbirini arasın. Mutluluklar…

~ Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle… Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar!

~ Seninle ilk gittiğimiz piknikte saçlarına papatya takmıştım. Şimdi o papatyayı hayatının aşkı takacak. Tüm evliliğin papatya kadar güzel geçsin kardeşlerin en güzeli…

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Birbirinize sıkıca sarılarak geçireceğiniz en özel ve güzel anlarınızın olması dileğiyle, her zaman mutlu olun.

~ Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda, yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle...

~ Birlik ve beraberliğinizin bir ömür boyu sürmesi dileklerimle. Saygılar ve sevgiler.

~ Kardeşten öte, canımı en iyi bilenim. Bir karar alıp girdiğin bu yolda sana mutluluklar diliyorum. Şen şakrak sabahlara uyanacağın, en güzel sesleri duyacağın, en tatlı gülüşlerinle güleceğin bir evlilik diliyorum.

~ Hayatın ritminde durup dinlenebileceğin insanı bulmak ne güzel. Nefesleriniz ritim tutsun birbirine. Sözleriniz türkü olsun üzerinizde. Evliliğiniz hayırlı olsun arkadaşım.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Hayatının kararını verdiğin kutsal bir adım atıyorsun. Attığın her adımda arkandayım kardeşim. Evliliğin en güzel halini yaşamanı dileğiyle…

~ Artık bir elmanın yarısı oldunuz. Mutluluk, sevinç, üzüntü, hastalık ne zaman sizinle olsa el ele vererek böylesi zorlu zamanların üstesinden gelebileceksiniz. Yaşam boyu birbirinize sevginizi kaybetmezseniz her türlü zorluğundan üstesinden gelebilirsiniz. Tebrikler.

~ Şu güzel ve mutlu tabloyu hiçbir zaman kaybetmeyin. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

~ Evliliğinizin kalpleriniz ve yüzleriniz gibi güzel, mutlu ve huzurlu olmasını dilerim. Allah sizi hiç ayırmasın. Mutluluklar.

~ Dostum, eşinle girdiğin bu yolda emin adımlarla yürüyeceğin, sarsılsan da yıkılmayacağın, birbirinizden aldığınız güçle yoluna her daim devam edeceğin bir yaşam diliyorum. Evliliğini en içten dileklerinle kutlarım.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Allah’ın rahmeti ve bereketi her daim evliliğinizin üstünde olsun. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

~ Sevgili dostum, arkadaşım. Hayatında büyük bir karar aldın ve bugün evleniyorsun. Aldığın bu kararın her daim sana mutluluk getirmesini diler evliliğinizi tebrik ederim.

~ Sağlık, mutluluk ve huzur yanı başınızdan hiç ayrılmasın, ömür boyu mutlu kalın. Evlilik size uğur getirsin diyorum ve birlikteliğinizi evlilikle taçlandırdığınız için siz değerli dostlarımı tebrik ediyorum.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Her sabah neşeli kahvaltılara uyanacağın, her gün merakla aranacağın, her gece koşarak evine döneceğin bir evlilik diliyorum kardeşim. Adımını attığın her bahçede güller yetişsin. Evliliğin bereketli olsun.

~ Her anını dolu dolu bir mutlulukla, her saniyeni aşkla geçirmeni diliyorum. Dünyanın en güzel evliliği senin olsun. Girdiğin bu yolda eşinle bir ömür mutluluklar…

~ Arkadaşım, saygıda kusur etmeyeceğin, sevgide eksik görmeyeceğin bir evliliğin olsun. Her katlanarak mutluluğun artsın. Evliliğin daim olsun.

~ Her gününüzü her an bitecekmişcesine birbirinize daha da sıkı sarılarak ve sevgi dolu yaşamanızı diliyorum… Ömür boyu mutluluklar.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Artık gönül rahatlığıyla yalnız bırakabilirim seni. Nasıl olsa bilirim yalnız kalmayacaksın. Evliliğin bereketli, hayırlı olsun. Eşin her an mutluluk nedenin olsun kardeşim.

~ Sana, eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.

~ Yaşamlarınızı ortak hale getirdiğiniz bu özel günde bir arada yaşamanın ne demek olduğunu çok iyi bilmeniz gerektiğini düşünüyorum. Her zaman bir arada olmaktan çok önemli olan aynı yöne bakabilmektir evlilikte asıl önemi olan.

~ Her anınız hiç bitmeyecekmiş gibi yaşanması dileği ile bu özel gününüzü kutluyor ve mutluluklar diliyorum.

~ Nikâhınıza gelemiyorum ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta değilim. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Her saniye seninle aynı nefesi soluyacak kişiyi bulmak büyük marifet! Evliliğin ömürlük olsun arkadaşım.

~ Arkadaşım; Girdiğin bu yolda kıymet verdiğin insanla yürümenin keyfini yaşaman dileğiyle. Mutluluklar…

~ Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Mutluluklar.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Beni dışarıda oynamaya çağırırken sesinde bulduğum neşeyi kaybetme. İlkbaharın ilk çiçeği açtığında gözündeki heyecanı yitirme. Eşini bulduğunu söylediğinde sözündeki kararlılıktan vazgeçme. Cennet gibi bir evlilik diliyorum can dostum.

~ Evlilik denilen bu hayırlı kurumun altına mutluluk ve sevgi adına daima güzel imzalar atmanız dileklerimle. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Gidilemeyen Düğüne Telgraf Sözleri

Bir yakınınızın düğününe gidememiş ya da gidemeyecekseniz yine de yakınlarınıza iyi dileklerinizi sunmak adına gidilemeyen düğüne telgraf atabilirsiniz. Her ne kadar gidemeseniz bile güzel dileklerinizi belirtmek adına telgraf atarak yakınlarınızın sizi anlamasını sağlayabilirsiniz. Eğer gidemediğiniz bir düğün için düğün sahiplerine telgraf göndermek istiyorsanız sayfamız içerisinde yer alan en güzel telgraf örneklerinden faydalanabilirsiniz. İyi dileklerinizi sunmak adına bu yazıları direk olarak aynı şekilde gönderebilir ya da kendi yorumlarınızı da katarak gönderebilirsiniz. Böylelikle de en özel günlerinden birisinde yakınlarınızın yanlarında yer alamasanız bile yine de onları hatırladığınızı iyi dilekleriniz sayesinde gösterme şansı elde edebilirsiniz. 

Gidemediğiniz düğün için telgraf çekmek istiyorsanız eğer sizler için sayfamızda hazırladığımız telgraflardan faydalanabilirsiniz. En güzel dileklerin sunulduğu bu telgraflar ile sizler de düğünlerine gidemediğiniz yakınlarınızın bu özel günlerini kutlayabilirsiniz. En güzel dileklerinizi yakınlarınıza sunarak yanlarında olamasanız bile yine de mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz. Bu telgrafların başına düğüne gidememenize neden olan özel nedenlerinizi de ekleyerek direk olarak gönderebilirsiniz. Böyle bir şeye gerek duymadan direk olarak sizler için hazırlamış olduğumuz yazıları da gönderebilirsiniz. En iyi dileklerinizi sunmak istediğiniz yakınlarınız için kendinize en uygun olduğunu düşündüğünüz yazılardan birisini seçerek telgrafınızı gönderebilirsiniz. Bu sayede de düğünlerine gidemeseniz bile yakınlarınızın sizlere alınıp gücenmelerinin de önüne geçebilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız en güzel düğün telgrafları..

~ Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yaşayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca zamanınız olmasını diliyorum. Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Hayatınız boyunca önünüze çıkan tüm zorlukları, güçlükleri sevginizle aşmanız dileklerimle. Bir ömür boyu canı gönülden mutluluklar içinde yaşamanızı diliyorum.

~ Artık bir aile oldunuz ve bunu çoktan hak etmiştiniz. Size ve ailelerinize kucak dolusu sevgiler. Tebrik ediyorum.

~ Bir yastıkta kocamanız ve boy boy çocuklarınızın mürüvvetlerini görmeniz dilekleriyle bir ömür mutluluklar dilerim size. Saygılar ve sevgilerle güzel günlere.

~ Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Birlikte en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını yaşayın. Mutluluklar dilerim.

~ Bir yastıkta mutlu ve uzun bir ömür dileklerimizle… Her şey gönlünüzce olsun.

~ Her sabah uyandığında göreceğin yüze minnettar kalacağın bir evliliğin olsun arkadaşım. Bir ömür mutluluklar dilerim.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Sen düştüğünde benim canım yanardı. Sen ağlarken ben üzülürdüm. Sen gülünce dünyalar benim olurdu canım kardeşim. Şimdi hayatının aşkını buldun ve ben dünyanın mutlu insanıyım. Evliliğin hep aynı huzurla sürsün kıymetlim.

~ Nefes almanın en kolay yolu o nefesi başkasıyla paylaşmaktır kardeşim. Sen nefesinin ortağını buldun. Evliliğin, dünyada cennet olsun.

~ Kıymetli arkadaşım, sesindeki huzurun, kalbindeki mutluluğun, ruhundaki neşenin evliliğine sirayet etmesiyle, cennet gibi bir ömür geçirmeni diliyorum. Umarım mutluluğun her saniye katlanarak artar. Neşeyle…

~ Her gününüz böyle olsun. Eviniz neşe ile dolsun. Mutluluğunuz daim olsun. Sizleri tebrik eder, bir ömür mutluluklar dilerim.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Her günü her an bitecekmişçesine birbirinize daha da sıkı sarılarak ve sevgi dolu yaşamanızı diliyorum. Ömür boyu mutluluklar.

~ Ömrü çiçek bahçesine çevirecek bahçıvanı bulmak mutluluk verir. Ömrün çiçek bahçesine dönsün arkadaşım. Evliliğini tebrik ederim.

~ Birbirimizin saçlarını ördüğümüz günlerden birbirimizin duvağını taşıdığımız günlere… Sıcak gülümsemeni daha da ısıtacak kişiyi bulduğun için çok mutluyum. Ömrün boyunca en güzel gülüşler senin olsun. Mutluluklar dilerim.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Sonsuza kadar nefesin olacak kişiyle ömür boyu yürüyeceğin bu yolda mutluluklar diliyorum. Umarım girdiğin bu yolda ömür boyu çiçek bahçelerindeymişçesine huzurla yürürsün.

~ Allah mutluluğunuzu her iki cihanda da daim kılsın. Evliliğinizi kutlar bir ömür mutluluklar dilerim.

~ Elleriniz birbirinizden hiçbir zaman ayrılmasın, elleriniz istemeden ayrı olsa bile kalbiniz her zaman aynı anda atsın. Birbirinizi her zaman neşeyle ve anlayışla sevin.

~ Her adımında senin ritmine ayak uyduracak, her saniyende seninle aynı nefesi soluyacak, her kararında hakkını verip arkanda duracak bir evlilik diliyorum. Mutluluğun daim olsun canım arkadaşım.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Bu en güzel gününüzde yanınızda olamadığımız için üzgünüz. Umarım her şey gönlünüzce olur ve bir ömür boyu mutlu olursunuz.

~ O kadar mutlusunuz ki, mutluluk bile kıskansın bir ömür mutluluğunuzu. Mutluluklar Dilerim.

~ Bir elmanın iki yarısı gibisiniz. Yaşam boyu bunu korumanız ve birbirinizi hep tamamlamanız dileğiyle… Mutluluklar!

~ Allah’ım sizleri birbirinize bağışlasın ve aile saadetinizi daim kılsın. Ömür boyu mutluluklar dilerim…

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Zorluklar yaşansa da sarılıp yürüyeceğiniz, fırtınalarda kol kola her rüzgârı aşacağınız bir evliliğiniz olsun. Canım dostum, evliliğini en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

~ Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz bu yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim...

~ Rabbim hayatınız boyunca mutluluğunuzu daim etsin. Hızır yoldaşınız olsun. Bir ömür boyu mutluluk sizinle olsun. Saygılar, sevgiler ile mutlu günlere yürümeniz dileğiyle...

~ Evlilik, hayat yolunda yeni bir dünyanın ilk adımıdır. Bu yenidünyanızda mutluluğunuz daim olsun, sevginiz eksilmeden bir ömür boyu sürsün.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Canım kardeşim, canımdan öte can yoldaşım. Şimdi sen evlenirken içimi kaplayan hüznü saklıyorum. Sen mutlu olacaksan bu hüzün bile güzel bana. Ömrün eşinle dünyanın en güzel yaşamı olsun. Evliliğin ömürlük olsun.

~ Dünyayı seninle tanıdım. Seninle koştum, seninle oynadım. Kan bağım olmasa da benim kardeşim olduğunu unutma. Girdiğin bu yolda sana mutluluklar diliyorum.

~ Sadece kendinizi mutlu etmekle kalmadınız, düğününüz ile birlikte pek çok insan da bir araya gelerek mutluluk duydu. Evlilik her zaman mutluluktur, mutluluğunuz sonsuza kadar sürsün.

~ Eşinin saçlarına hep papatyalar tak kardeşim. Eşinin gönlünü kırma. Her sabah bir neşeli günaydına uyandır, her akşam her şey güzel olacakla uyut. Eşinin gönlünde hep saltanat senin olsun kardeşim. Evliliğini tebrik ederim.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Gönül ortaklığınız daim olsun. Mutluluk yoldaşınız olsun. Bir ömür mutlu olmanız temennisiyle. Saygılarımla...

~ Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır. Kadehinizin hiç şarapsız kalmaması dileklerimizle, hayat boyu mutluluklar dileriz.

~ İyi günde ve kötü günde bir arada olmak diyerek önemli bir karara imza attınız. Mutluluğunuzun, sevginizin hiçbir zaman bitmemesi dileğiyle, yaşamınızın en önemli imzasını tebrik ediyorum.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Bir aşk gülümsemeyle başlar, öpücükle devam eder ve bir nikâhla ölümsüzleşir. Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda, aşkınızın hep ilk günkü gibi taze kalmasını ve mutlu olmanızı diliyorum. Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın!

~ Mutlu günlerinizin hep bir öncekinden daha da fazla olmasını diler, aile saadetine kavuştuğunuz bu mutlu günlerin bir ömür sürmesini dilerim.

~ Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle…

~ Eş dediğin koluna değil yüreğine yakışmalı. Öyle sıradan gelip geçici heves değil, sonsuza kadar nefes olmalı. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Hayatın zorlukları karşısında birlikte dayanacağınız biri ile birlikte olmanın huzurunu yaşa hep. Arkadaşım, evliliğini tebrik ederim. Dilerim zorluklar ellerinize değmeden geçer.

~ Girdiğin yol, uzun ve meşakkatli olabilir. Ama evlilik, dünyada cenneti yaşamanın tek yoludur. Evliliğini tebrik ederim arkadaşım.

~ Hayat boyu birbirinize sevgi ve sadakatle bağlı kalmanızı, neşe dolu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmenizi diliyoruz… Ömür boyu, sonsuz mutluluklar!

~ Yaşam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle. Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilikle ebedileştirdiğiniz ve kutsallaştırdığınız sevginiz hep çoğalsın. Mutluluklar.

~ Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim. Mutlu bir yaşam dileğiyle…

~ Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Kenetlenen elleriniz hiç ayrılmasın, birbirinize hep bağlı kalın. Mutluluklar diliyorum.

~ Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dileriz… Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Birbirinize hep bağlı kalın!

~ İyi bir evliliğin iki şeye bağlı olduğunu sakın unutma: Birincisi doğru insanı bulmak, ikincisi doğru insan olmak. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

Evlilik Kutlama Mesajları

~ Yıllar aynı kalmayacak kardeşim. Zaman geçecek ve yaşlanacaksın. Takma diş kullanmaya başladığında dahi yanında kalacak birini buldun, bu yüzden şanslısın. Mezarlarınızın yan yana yapılmasını isteyecek kadar çok sevin birbirinizi. Evliliğin herkese örnek olsun can dostum.

~ Evliliğinizi tebrik eder boI çocuklu ve mutlu bir ömür dilerim. AIIah sizi birbirinizden hiç ayırmasın.

~ Yaşamın eşinle birlikte her zaman sevgi dolu ve mutlu olsun. Birbirinizi kırmayın, birbirinize değer vermeyi ihmal etmeyin ve her zaman anlayışlı olmaya özen gösterin. Gerisi kolayca gelecektir zaten.

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Evlilik Tebrik Mesajları
Evlilik Tebrik Mesajları
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxeJ0gNrFRBuY4-iL7qsTjoovje3O1bAvY_f_lLKUIg7i8DoT6nQmgzjGDiETmnNPVikBB-62hBP3lWiH7zP1F_Ix5VK2U9nZE71ji3gyES2UU7Ilos_CQvmzeHfNhxH17YTWrJC3vSMBm/w640-h426/evlilik_tebrik_sozleri_140.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxeJ0gNrFRBuY4-iL7qsTjoovje3O1bAvY_f_lLKUIg7i8DoT6nQmgzjGDiETmnNPVikBB-62hBP3lWiH7zP1F_Ix5VK2U9nZE71ji3gyES2UU7Ilos_CQvmzeHfNhxH17YTWrJC3vSMBm/s72-w640-c-h426/evlilik_tebrik_sozleri_140.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/10/evlilik-tebrik-mesajlar.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/10/evlilik-tebrik-mesajlar.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy