--> Sevgiliye Romantik Aşk Sözleri | SozRehberi

Sevgiliye Romantik Aşk Sözleri

Sevgiliye romantik aşk sözleri nelerdir? Resimli aşk sözlerinden hangisi sevgiliye gönderilmelidir? En etkileyici aşk mesajları ve sevgil...

Sevgiliye Aşk Sözleri
Sevgiliye romantik aşk sözleri nelerdir? Resimli aşk sözlerinden hangisi sevgiliye gönderilmelidir? En etkileyici aşk mesajları ve sevgiliye gönderilecek güzel aşk sözleri bu yazımızda sizlerle! Sevgiliye yazılan aşk sözlerinin sayısı sonsuzdur. Toplumun her kademesinden, her türlü maddi sınıfını yakından ilgilendirir çünkü aşkın belirli bir şartı yoktur.
Sevgiliye Aşk Sözleri

Aşkta en mühim şey karşısındakine duygularını sağlıklı bir şekilde açmak, ona güzel sözler söylemektir. Duyguları sağlıklı bir şekilde karşımızdakine açmak ve ona güzel sözler söylemenin önemi bu duyguların ana kaynağının aşk olmasıdır. İlişki durumunuz karşılıklı ya da platonik biçimde olabilir. Her ne olursa olsun sevgiliye aşk sözleri içerisinde bulunduğunuz bu zor durumdan sizi kurtaracaktır. Bir duyguyu direkt olarak karşınızdakine söylemek genelde zor bir durumdur. Bu zor durumundan kurtulmak için aşk sözlerinin bir bölümüne hakim olmanız gerekmektedir. Merak etmeyin bu konuya hakim olmak için bir birikime ihtiyacınız yoktur. Aşık olmanız sevdiğiniz kişi için okuduğunuz sözleri kolayca içselleştirmenizi sağlayacaktır. Kelebek etkisini duymuşsunuzdur. Bir bölgede kelebeğin kanat çırpması çok uzak bölgede kasırgaya sebep olabilir. Aşk sözleri de böyledir, her ne kadar küçük bir şey gibi görünse de ilişkinizde beklenmedik güzel sonuçlara yol açabilir. Unutulmamalıdır ki her büyük olay küçük bir adımla başlar. Bu aşk sözlerini gerek SMS yoluyla gerek WhatsApp uygulaması yoluyla iletebilirsiniz. Aşk hayatta yaşanılan büyük bir sürprizdir bu yüzden de aşkı her zaman sıcak tutmak gerekir. Bunu da sevgilinize söyleyeceğiniz aşk sözleri sayesinde yapabilirsiniz. Aşk bir sıcaklık, yeni bir hayata atılmadır. İnsana bu kadar farklı hissettiren bir duyguyu sıcak tutmak ya da oluşturmak aslında hiç de kolay değildir. Hoşlandığınız kişiye ona karşı samimi hislerinizi söylemek, onun da fikirlerini almak sizlere son derece fayda sağlayacaktır.

Sevgiliye Aşk Sözleri
   
Peki sevgiliye aşk sözlerinde ne anlatılır? Bu sorunun cevabı çok mühimdir çünkü çoğu insan benzer duygular hissetse de herkes bunu doğru bir şekilde karşısındakine aktaramayabilir. Bu durum sizin acemi bir aşık oluşunuzdan ya da genel olarak utangaç bir birey oluşunuzdan kaynaklanabilir. Sevgiliye aşk sözlerinin önemi burada çok büyük önem taşımaktadır. Sizin kendinizi doğru anlatmanız, en az hissettiğiniz duygular kadar mühimdir çünkü yanlış şeyler söylenildiğinde bu durumun telafisi diğer meselelere göre daha zordur. Sevgiliye aşk sözleri okunması; okuduktan sonra sevgiliniz ya da sevdiğiniz kişi üzerinde düşünülmesi gereken sözlerdir. Dahası bu düşüncelerinizi hoşlandığınız kişiye aktarmanız gerekmektedir. Onlardan alacağınız geribildirim hem sizi çok mutlu edecek hem de karşı tarafa iyi hissettirecektir. Aşkın karşılıklı bir şey olduğunu düşünürsek sizin bir şeyler hissetmeniz bazen hiçbir anlam ifade etmeyebilir çünkü karşınızdaki kişinin de bunlardan haberdar olması ve size cevap vermesi gerekir. Bu olayı altyapısını sağlarken de aşk sözleri sizin en çok ihtiyaç duyduğunuz sözlerdir. Dünyada değişmeyen bir şey kalmamıştır. Bu yüzden de partnerimize sadece onu sevdiğimizi söylemek yeterli değildir. Bu konuda daha çok bilgi sahibi olunmalı, karşı tarafı duygusal olarak tatmin edebilir seviyede olmanız gerekmektedir. Eğer bu durumda yetkin değilseniz sizin ve ilişkiniz için her şey daha zor olabilir. 

Sevgiliye Aşk Sözleri

Sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizin yanı sıra birtakım cümlelerde sarf etmeniz gerekmektedir. Bunlar onun hayatta benzersiz olduğu, hep onunla birlikte olmayı istediğinizi, onsuz hayatın daha zor geçeceğini, onun hayatınıza giren en iyi şey olduğuna dair sözlerdir. Tabi bunları anlatırken doğru sözcükler seçilmeli, karşı tarafa rahatsızlık verilmemelidir. Nihayetinde sevgili bizim için çok değerli bir kavram olduğundan kötü hissetmesi işimize gelmeyecektir. Tabii ne olursa olsun bazı sözler tek başına karşısındaki kişide bir his uyandırmaya yetmez. O sözleri söyleyen insanın da bazı şeyler hissetmesi gerekir. Aşık, rol yapamaz. O yüzden sevgiliye aşk sözleri söyleyen birisini görüyorsanız, o kişinin duygularına güvenebilirsiniz. Bunlar istemeye istemeye söylenebilecek sözler değildir. Aşk sözleri okunduğunda insanın içindeki duyguyla harmanlanmalı; karşı tarafa öyle iletilmelidir. Bunu nasıl yapacağım soruları akıllara gelebilir ama merak etmeyin bu doğal bir süreçtir, kendiliğinden olur. Aşkta bazı şeyleri akışına bırakarak çok daha güzel birliktelikler yaşayabilirsiniz. Sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi söylemek ona söyleyeceğinizin güzel sözlerle mümkündür. Sevgiliye söylenecek aşk sözleri hiçbir zaman modasını kaybetmeyecektir çünkü aşk bir klasiktir. Moda geçici klas kalıcıdır. Bunların bilincinde bir ilişki yürütürsek, her seven insanın duymak isteyeceği tarzda cümleleri söylersek karşınızdaki de siz de kendinizi daha iyi hisseder ve o ilişkiye sıkı sıkıya bağlanırsınız. Hiçbir zaman unutmamalıdır ki söz sihirdir ve bu sihir kullanılmalıdır. Zaten yoğun duyguları hissettiğinizden dolayı bu sözleri okur okumaz hafızanıza yer edecektir, bunları karşınızdakine daha rahat bir biçimde aktarabileceksinizdir. Unutmayalım sevgi sözle kurulur.

Sevgiliye Aşk Dolu Sözler

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde. Ne olur kır şeytanın bacağını bir kez beni hatırla, bir sonbahar serinliğinde.

** Hani bir zaman özlemler kalbini sızlatır çok istersin çok özlersin ama gidemezsin ararsın ama bulamazsın. Bil ki herkes unutulsa da sen yüreklerde kalırsın.

** Canım aşkım asla güllere sen özenme bırak güller sana özensin! Üzme tatlı canını sen güllerden daha özel ve güzelsin. Sevgi kadar özgürsün. Seni çok seviyorum hayatımın tek anlamı!

** Bir gece titreyerek uyanırsan bil ki resmini öptüğüm andır. Bir gün yaşlar süzülürse o güzel gözlerinden bil ki bir tanem yokluğundan öldüğüm andır.

** Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkânsız gelir ya insana, imkânsız olduğun için tutkunum sana.

** Kalem olsa dünyadaki bütün ağaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin şiirini yazamam yine de.

** Yüreğim umulmayan yaralarla baş edemezken, bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim ve sen hangi âlemde hangi düşlerde isen gel, çünkü gülüşünü çok özledim.

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Parkta salıncak sırası bekleyen çocuk gibi bekledim seni. Biraz heyecan, birazda salıncağı başkası kapacak korkusu işte.

** Aşktan yana yaşadıklarımı bilseydin eğer, halen seni sevebiliyor oluşuma aşık olurdun…

** Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle. Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana.

** Sen benim en kıymetlimsin, en güzel vazgeçilmezimsin. Kalbimin en güzel yerini sana ayırdım. Sonsuza kadar huzur bulasın diye. Unutma ki, ben hep seninleyim, sen de benimle ol!

** Sen benim seni nasıl sevdiğimi bir başkasını sevdiğinde değil, bir daha böyle sevilmediğinde anlayacaksın.

** Benden çok uzakta olsan da sana sarılıp dokunamasam da sana sesimi duyuramasam da kalbimizin bir olduğunu ve senin de beni ben kadar özlediğini biliyorum.

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Hani, bir soluk kadar yakın ve gökyüzündeki yıldızlar kadar uzak derler aşk için. Uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin de dokunamazsın, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama asla da unutamazsın. Seni her zaman büyük bir aşkla seveceğim bir tanem!

** Olur da bir gün özlersen başlatma gururuna; çık gel…

** Damarımdaki kan oldun akarsın kalbime, bir bakışınla cenneti gördüm o yıldız gözlerinde. Şimdi seninle yaşadığımı fark ediyorum, benim hayatımın anlamı sen oldun bunu çok iyi biliyorum.

** Güneşin bile buz tuttuğu yerde eğer bir ışık görürsen, bil ki o benim sana yanan kalbimdir.

** Merak ediyorum, acaba bütün şairler de mi sana aşıktı? Çünkü her okuduğum şiirde, dinlediğim her ezgide sen vardın.

** Eğer beni hissetmek istersen bir gece yarısı odanın tüm pencerelerini aç ve içine derin bir nefes çek. Bil ki içine çektiğin her nefeste beni bulacak, ciğerlerine beni çekeceksin. Seni çok seviyorum gözlerimin nuru!

** Var mı daha ağır yük zamanı çekmek kadar. Yaşama sebebimsin, su kadar, ekmek kadar.

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Tenine dokunmak mı? Hâşâ! Sadee gözüm gözlerine değsin yeter. Hadi gir düşlerime; tutmayana aşk olsun.

** Süzül gel bir bahar güneşinde. Biraz portakal rengi karıştır gelişine, biraz da leylak kokusu. Özledim seni.

** Sevdan üflendi bir kere vakit aşk-ı kıyamet. Sen kopuyorsun yüreğimde; gönlüm gönlüne emanet. Seni seviyorum kadınım!

** Birlikte olabileceğin değil, onsuz nefes alamayacağın ya da yaşayamayacağın biriyle ol denir ya! Geldiğinde boşluk dolduranlardan değil, gittiğinde yeri dolmayanlardan ol söylenir ya hep! Sen ne yeri doldurulacak, ne de sensizlikte nefes alınacak birisin. Seni sonsuza kadar seninle sevmek istiyorum...

** Sesine mevsimlerin eğildiği, gözlerine baharın ağladığı, ağlar gibi gülmeni, dokunuşlarımla gülecek gibi duran yüzünü özledim.

** Her nefis aşkı tadacaktır. Ama tadılan her aşk nefis olmayacaktır.

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi. Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi. Bir insanın bir tanesi olmalı, o da senin gibi.

** Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım hayat yüzünü göremediğim için çekilmez olsa da sesini duyabildiğim için yaşamaya değer.

** Ellerimde sevginin sıcaklığı, gözlerimde hep hayalin kalbime vurur sevdası, her gece yıldızlarda bulurum gözlerinin ışıltısını, seviyorum seni hayatımın anlamı.

** Ben seni ne dağlara, ne de buğulu camlara yazdım sevgilim! Ben seni ta yüreğime kazıdım oraya yazdım.

** Seni herkese benzetecek kadar değil, baktığım her yerde seni görecek kadar sevdim.

** Sen, benim için bu evrendeki her şey demeksin ve benim için tek gerçeksin! Dünyada ki bütün kum taneleri ya da okyanuslardaki tüm su damlaları birer insan olsa, unutma ki yine tek seveceğim kişi sen olacaksın.

Resimli Aşk Mesajları


** Gülüşün, bakışların, nefesin, her zerren aklımda… Kalbim yanıyor adeta adın kazındı bedenime her yerde ismin yazıyor nereye baksam seni görüyorum aşık oldum diyorum duy sesimi bir tanem.

** Sen var ya sen! Ya sen ne güzel bir yalansın öyle. Her zaman kandığım ve hep inandığım.

** Mutlu olmak kimin umurunda, sen yanımda ol yeter.

** Gidemem sensiz yarınlara, adımlarım kesilir senin olmadığın hayat yolumda... Benim için hayat sensin ne olur bunu anla, Sensiz yaşamak bana acı verir. Her şeyim beni hiç bırakma!

** Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.

** Kalbimi sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucundaki cennet sevdamın sonundaki ‘ömrüm’ olur musun?

** Sen ruhuma cemre diye damlamadıktan sonra ben bu bedende neyleyim? Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen.

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Aşkım, benim çok sevilmeye değil; hep sevilmeye ihtiyacım var. Beni her zaman sev olur mu? Çünkü ben seni hep seveceğim. İyi ki benimsin, iyi ki benlesin... Seni çok seviyorum sevgilim.

** Birinin gözlerine bakmak, onun rüyalarına girmeyi göze almak demektir. Sevmeye kabiliyetin yoksa o gözlere bakmayacaksın. Kıyamete kadar gözlerine baksam, hiç yılmadan, bıkmadan gözlerini seyretmeye doyamam bitanem…

** Ey sevgili bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi taşıyabilir miydin acaba bendeki seni.

** Bir ilk gibi yaşayacağım içimde, kalan son sevgi parçasını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde.

** Yağmur başladı… Gelse de ıslansak dediği biri olmalı insanın…

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin. Seni seviyorum. Hem de çok.

** Gecemin gündüzümden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüz bin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gözlerinde ki sönmez ışık.

** Dünyanın neresine gidersem gideyim gönlümün başkentinde oturanla bağlantımı koparamıyorum.

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Saçının her bir teline kurban olduğum… Sen ruhuma cemre diye damlamadıktan sonra ben bu bedende neyleyim? Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen.

** Yum gözünü aç elini. Yüreğim senindir. İster cam kenarına koy, güneş alsın. İster can kenarına koy, hep sende kalsın.

** Hani bir kelebek yakalarsın avucunun içinde, bakmak istersin yaşıyor mu diye, baksan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek. İşte böyle bir şey seni sevmek…

** Aşkın kar zarar defteri yoktur. Alacağın varsa, yüreğine yazacaksın.

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Merhaba sevdiğim; ben o sevmediğin. Bugün de mi geçmedim aklının kıyılarından.

** Yürekler karşılıklı bekleyiş içindeyse, sevgin duyulur elbette. Özlemek ne renktir sence? Sen rengi düşünürken, ben seni özlediğimi çoktan söyledim bile:)

** Seni ne zamana kadar seveceğimi söyleyemem çünkü ne zaman öleceğimi bilmiyorum aşkım...

** Ey alfabemin en güzel harfi sevgilim… Gönlüm seni gözümden, gözüm ise seni gönlümden istiyor. Huzurum, gururum, tutkum seni daima seveceğim.

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Seni seviyorum Hayatım! Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.

** İnan her günün sabahı gözlerimde senin gözlerinin görme umudu olmasaydı sevgilim hiç uyanmazdım.

** Ömrümün her gününde, asırlık elem saklı. Adın kalbimde mühür dilimde yasaklı!

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Bil ki düşmek değildir insanları üzen… Elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir insanı hayata küstüren.

** Seni sevmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden, en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey ama artık ben şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum.

** Arada bir yokluyorsun sol yanımı. Öyle bir seni seviyorum dedin ki inan olsun kalbime indin.

** Sonbahar yağmuru gibi gözlerim sen gittiğinden beri, gülmez oldu yüzüm ellerimde sensizliğim, şimdi karanlık odanda yalarım tek başıma, haram gelir aldığım her nefes adınla.

** Sevmekle bitmeyenimsin, sen benim gerçeğim, tek hakikatlmsin. Bir ömür seni sevmeye, bir ömür sana aşık olmaya razıyım Sevgilim!

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar.

** Yalnızlık hep güzeldir. Ama şu sensizlik yok mu, gel canımı al diyor.

** Ya bir gün karşı karşıya geldiğimizde, birbirimize düşman gibi değil de pişman gibi bakarsak…

** Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için. Her nefesimde sen ol istiyorum.

** Her anımda seni düşünürüm, seni düşündükçe yalnızlığımı unuturum, hayalin sırdaş olur bana karanlık odamda ve adına türküler yazarım seviyorum seni aşığım sana.

** Güneşin buz tuttuğu bir yerde kor alevler görürsen, bil ki o yalnız ve sadece senin için alev almış kalbimdir. Seni çok seviyorum sevda türkülerim.

** Uykusuz gecelerimin sabahısın, bütün güzelliklerin adısın, sen benim kara sevdamsın.

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Konuşmamam, seni semediğim anlamını taşımaz! Benden seni seviyorum dememi bekleme ey sevgilim. Çünkü biz de aşk zikri sessiz çekilir.

** Ne anlamı var sanıyorsun sensiz hayatın? Ne kadar boş gelir bana sensiz nefes almamın? Bırakıyorum kendimi acıların içine, sensizlik zulüm olur ağlarım adın nefesimde hece hece…

** Gördüğünü herkes sever, sen onda görmediğini bulacaksın. Eğer gerçek aşk istiyorsan; tene değil, kalbe dokunacaksın.

** Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, seni gözleriyle bile aldatmayacak.

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Aşk mı? O seninsin işte… Sana olan aşkım mucizeye şahit olmak gibi ya da ne bileyim bir günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey… Önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri çok seviyorum.

** Bir rüya gibi çıktın karşıma, her anımda yaşadım seni doya doya, bitmez içimde ki bu aşk sana seviyorum seni yeminliyim sana.

** Sen benim damarımda kanımsın, canımda can olduğun gibi, sen benim gözlerimde ki renksin gülüm olduğun gibi, sen içimde bir bensin sana aşık olduğum gibi sevgilim seviyorum seni.

** Seni dünler için sevmedim. Dünler yaşanıp bitti. Seni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecek. Seni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek.

** Bana kimse senin bana baktığı gibi baktı mı bilmem, ama ben kimseye sana baktığım gibi bakmadım Aşkım. Seni çok seviyorum Dünyam!

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Beni sevdiğini nasıl anlardım? Çünkü hep açık çay içerdi! Çay bardağı demli çay olunca, diğer tarafından beni göremediğini hep söylerdi… Seni çok seviyorum biricik sevgilim!

** İnan benimkisi büyük bir aşk! Çünkü ancak bir insan aşık olunca kıskanır, bağırır, kısıtlar, hesap sorar ya da sahiplenir! Tavi anlayaba… Seni her zaman aynı yoğunlukla seveceğime söz veriyorum.

** Yol sen olsan bıkmadan ve yorulmadan yürürüm. Rüyam sen olsan, gece gündüz senin için uyurum! Gecem sen olsan, sabahlar olsun hiç istemezdim. Son nefesime kadar seni daima seveceğim.

** Birlikte olmamamız için benim bile bir yığın sebebim var ama yine de olsun istiyorsam demek ki aşktır bu.

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Bugünde seni yazdım yarınlarıma, umutlarıma bağladım seni, ufuklara yazdım adını sen oldun hayatımın anlamı, bir umut ile başlayan bu aşkı cennete çevirdin seviyorum seni aşkım.

** Aşk, bazen o elini ilk tuttuğunda hissettiğin sıcaklık, gözlerine ilk baktığındaki sımsıcak ışık ve tenine ilk değdiğinde duyduğun heyecan verici tutkudur. Seni büyük bir tutkuyla seviyorum aşkım!

** Mürekkepten denizler, kâğıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

** Ya gönlümü al artık seni sevmesin, ya aklımı al artık seni düşünmesin, ya feryadımı duy gözlerimden hayalin silinmesin ya da canımı al bu kadar acı çekmesin. Sonsuza kadar acını çekmeye razıyım….

** Benim şiirlerim çay kokar, düşlerim sade sen. Demlikte nefesin, bardakta gamzen…

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Aşkın gözyaşları ıslatırken sevgilinin omzunu, neden bu kadar geç kaldığını sorar aşk meleği.

** Öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin; çıkarı yok, çıkası yok, çıkarasım yok.

** Titreyen ellerimin acısıdır sensizlik, gözlerimdeki yaşların tek sebebidir sensizlik, hayata son yemindir sensizlik, bırakma beni ölüm olur sonum sebebimdir sensizlik.

** Sana gülüm desem solar gidersin sana meleğim desem uçar gidersin acaba sana seni seviyorum desem ne dersin?

** Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın. Şimdi güneşin doğmasını bekle.

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Varlığın bana yetmiyorken, yokluğunla avunmak zorundayım! Ya al götür kalanımı. Ya da gel, tamamla eksik kalan yanımı…

** Seninle aşk acısı çekmek bile çok güzel sevgilim! Çünkü acılarımı bile tatlandırıyor sana olan aşkım. Yıkıma terkedilmiş kalemin bütün hücrelerine sürülmüş bir iksir gibisin. Aşk iksirimiz sonsuza dek sürsün sevdiceğim.

** Ve biz seninle tarih boyu geç kalınmış aşkız, hiç vaktinde yetişemedik hayal kırıklıklarımızı taşıyan vapurun kalkışına…

** Bütün insanları sevebilirdim oysa ki sevmeye senden başlamış olsaydım.

** Mevsim ağlıyor bugün, özlüyor o aydınlık günlerini, ayrılıyor yapraklar ağaçlardan bir hasret rüzgârıyla. Bana eylülü yaşatma ey sevgili!

Sevgiliye Aşk Sözleri

** Sen benim türkülerimsin yazılmamış şiirlerim gibi, sen beni şarkılarımsın melodisi duyulmamış gibi, sen benim ilahımsın kalbimin tek sahibi.

** Dertlerim olsa da güler geçerim sen varsın yanımda, acılar sensiz vursa da bilirim bürgün olacaksın yanımda, ellerim şimdi boş olsa da bıraktığın sıcak sevgin yeter bana sevgilim.

** Gözlerim hafif ıslak nemli, seni çok seviyorum ne olur affet beni, bırakma beni vurma sensizliğe, sensiz yaşamak haram olur biterim acıların içinde.

** Sen daima, her an aklımdasın… Hani gözler vardır ya sözleri anlatır... Hani sözler vardır ya gözleri anlatır... Bir de efsane aşk vardır, o da yalnızca seni bana anlatır.

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Sevgiliye Romantik Aşk Sözleri
Sevgiliye Romantik Aşk Sözleri
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3XKmC3rc7jBFYofB3-26yCbfm1aQHgI8CkFXU6zJl8da6EAKCS09sdXu5rW-KGW97o6taiUsfMtROHiqlbXl0DeN3ld5iDaIXLXV-tyXmzF6Wik83ZbcNnQMg0WPcnDw97w_sfQyYovnA/s640/sevgiliye_ask_sozleri_0.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3XKmC3rc7jBFYofB3-26yCbfm1aQHgI8CkFXU6zJl8da6EAKCS09sdXu5rW-KGW97o6taiUsfMtROHiqlbXl0DeN3ld5iDaIXLXV-tyXmzF6Wik83ZbcNnQMg0WPcnDw97w_sfQyYovnA/s72-c/sevgiliye_ask_sozleri_0.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/08/sevgiliye-romantik-ask-sozleri.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/08/sevgiliye-romantik-ask-sozleri.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy