--> 18 Yaş Doğum Günü Mesajları | SozRehberi

18 Yaş Doğum Günü Mesajları

Bir insan ömründe en değerli yaş kesinlikle 18 olmalıdır. Hem büyüdüğünüzü anladığınız hem de reşit olduğunuz bir yaş sınırı olduğu için gen...

18 yaş doğum günü mesajları

Bir insan ömründe en değerli yaş kesinlikle 18 olmalıdır. Hem büyüdüğünüzü anladığınız hem de reşit olduğunuz bir yaş sınırı olduğu için genellikle gençler arasında oldukça büyük bir öneme sahiptir. Her genç 18 yaşını en güzel şekilde kutlamak ve mutlu olmak ister. Hatta günler öncesinden doğum günü parti planları yapılmaya başlanır bile. Hatta yakınlara hediye siparişleri bile verilebilir. 18 yaş doğum günü mesajları da hem gençlere uygun olmalı hem de onu çok duygulandırmalıdır.

18 yaş doğum günü mesajı için ona komik bir paylaşım yapabilirsiniz. Gençler özellikle komik doğum günü mesajlarından çok daha hoşlanıyorlar. Sizler için biz 18 yaş için en güzel sözler ve doğum günü Mesajlarını derledik. Arzu ettiğiniz birini tercih edebilirsiniz. Peki, bu güzel sözleri nerede paylaşabilirsiniz? Örneğin onun için yaptıracağınız doğum günü pastasının üzerine bir mesaj yazmak ister misiniz? Ya da tam 18 e bastığı gecenin saat 00:00’ında ona bu mesajı atabilirsiniz.

18 yaş doğum günü kutlamaları oldukça hareketli ve renk geçer. Sizler de arkadaşınız için bir kutlama yapıyorsanız ya da çok yakın bir sevdiğiniz için 18 yaş kutlaması yapıyorsanız o halde hem güzel bir hediye seçmeli hem de hoş bir doğum günü mesajı belirtmelisiniz. Bu her ikisi tam bir bütünlük sağlayacaktır diye düşünüyoruz. 18 yaş için doğum günü kutlama partilerinde eğlence son gaz devam eder. Bu harika güne bir de siz bir anı bırakın ve ona harikam bir doğum günü mesajı hazırlayın. Hatta dilerseniz bunun için özel olarak yapılan hediyelerden de alabilirsiniz. Hediyenizin üzerine temenninizi belirtebilir ya da daha komik bir doğum günü hediyesi vermeye hazırlanabilirsiniz.

Kısaca bu yıl 18 yaş doğum günü kutlama örneklerinden yola çıkarak en güzel mesajları sizler için derledik. Bakalım hangisi sizin genç sevdiğinize hitap edecek. Harika bir kutlamanın içinde yer almak istiyorsanız siz de doğum günü kutlama mesajınız ile bir harikalar yaratın. Eminiz ki bu 18 yaş partisi çok daha anlamlı ve mutlu geçecektir.

18 Yaşa Özel Doğum Günü Mesajları

* Bebeğim, hayatın boyunca seni çok başarılı ve neşeli görmek istiyorum. Hayatını sonuna kadar mutlu ve huzurlu yaşa. 18. doğum günün kutlu olsun meleğimiz.

* Hayatında karşına çıkacak tüm zorlukları aşacağına inancım tam! Hayattan asla korkma! Çünkü hayat her şeyi içinde barındıran ve karşına ne zaman ne çıkacağını kestiremeyeceğin bir Kinder sürpriz yumurta gibidir. Ama sen anın tadını çıkar ve dünyayı keşfet. Her zaman eğlenmene bak. 18. yaş günün kutlu olsun, seni her zaman seveceğim.

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Yeni sorumluluklar almak, yeni deneyimler yaşamak ve bir şeyleri yapmak için artık 18 yaşındasın! Doğum günün kutlu olsun!

* Şimdi daha akıllı olmanın ve yapacaklarının sorumluluğunu üstlenmenin zamanı geldi. Bu yeni dönem senin ve bizim açımızdan da oldukça ilginç olacak. 18 yaş günün kutlu olsun!

* 18 yaşındayken sadece bir kural vardır! O da hiçbir kural yoktur! Doğum günün kutlu olsun seni mutlu edecek güzel şeyler yaşaman dileği ile!

* Sana, hayatının bundan sonraki bölümünde karşına  gelecek tüm fırsatları değerlendirmek için bol şanslar ve cesaret diliyorum. Hayatını sonuna kadar bütün günlerini en iyi şekilde geçirmen ve harika şeyler yaşamanı diliyorum. Biricik oğlum/kızım 18. doğum günün kutlu olsun!

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* 18 yaşına ulaştıktan sonra çok daha fazla sorumluluk ve zorlukla karşılaşacaksın! Başarısız olmaktan da, hayal kırıklığı yaşamaktan korkma. Denemekten asla vazgeçme! İyi ki doğdun canım arkadaşım!

* Hey çocuk! Seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun. Bugün 18'inci doğum günün ve sana tüm sevgimi iletiyorum. Sen benim sevgili oğlumsun Mutlu Yıllar canım evladım!

* Bu hayatta iyi bir arkadaşa denk gelmek gerçekten çok çok zor. Üstelik sen tüm arkadaşlarım arasındaki en iyisisin! Bir yetişkin olarak 18. doğum gününe ulaştığın için seni tebrik ederim. Mutlu yıllar canım dostum!

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Bebeğim, tam 18 yıl önce hayatımızı sonsuza dek değiştirdin. Senin gibi bir kızımızın olması büyük bir mucize bizim için. Sen bu hayattaki en büyük nimetsin bizim için. Doğum günün kutlu olsun canım kızım!

* Yetişkinler dünyasına hoş geldin! 18. yaş gününün ve önümüzdeki yılların tadını çıkar. On sekizinci yaş günün kutlu olsun canım arkadaşım!

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Sen sadece 8 yıl deneyimli 10 yaşında bir çocuksun! Mutlu bir 18 yaş dilerim!! İyi ki doğmuşsun..

* Hayatının büyük mutluluklarla geçmesini ve neşe dolu olmasını diliyor ve dua ediyorum. 18 yaş günün kutlu olsun tatlım!

* Bugün senin bir yaşın daha çiçek açıyor. Umarım masumiyetini ve saflığını tüm hayatın boyunca korursun. Bugünün keyfini çıkar ve harika bir parti geçir. Partinin de keyfini çıkar! İyi ki doğdun!

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Benim için en güzel an, senin o tatlı ve güzel gülümsemeni görmek. Her zaman mutlu olmanı diliyor ve istiyorum. Hayatımın ana nedeni sensin. İyi ki doğdun canım Sevgilim!

* Artık 18 yaşındasın. Bundan sonra da hayatın tamamen pürüzsüz veya sorunsuz olmayacaktır. Ama arkadaşın olarak 18 ya da 80 olsan da daima yanında olacağıma söz veriyorum. 18. doğum günün kutlu olsun canım sevgilim.

doğum günü
18 yaş özel bir yaştır. Çünkü 18 yaşını dolduran kişi hukuken de artık yetişkin ve hukuk karşısında ehliyet sahibi biridir. Dolayısıyla bu özel günün doğum günü hediyesi de en az kendisi kadar sürprizli ve özel olmalıdır diye düşünüyoruz. İşte karşınızda 18 yaşını doldurmuş evladınıza, sevdiğinize ve hafta sevgilinize hediye edebileceğiniz en orijinal hediye alternatifi. Kişiye özel doğum günü kartları ile sevdiğinizi adeta doğduğu tarihe götürecek ve belki de hiç duymadığı çok enteresan bilgileri duymasını sağlayacaksınız. Doğum günü kartları 50 adet doğum günü tarihine özel bilgilerle hazırlanan sıra dışı bir hediye alternatifidir. Kartlar üzerinde örneğin sevdiğiniz kişinin doğduğu tarihte ekmeğin kaç lira olduğu, hangi filmin Oscar ödülü aldığı, Başbakanın kim olduğu, Türkiye Nüfusunun kaç olduğu, Ay'ın hangi pozisyonda olduğu gibi şaşırtıcı bilgiler var. Siz de bu sürprizli ürünü doğum gününde sevdiğinize, eşinize, arkadaşınıza hediye ederek şaşırmasını ve mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Eminiz ki bu enteresan hediye jestiniz karşısında sevdikleriniz hem çok mutlu olacaklar, hem de basacaklar kahkahayı!

* 18 yaşındasın ve sen de artık yetişkinler kulübündesin. Hayat, bazen acı, bazen tatlı, bazen komik ve bazen de ilginç şeylere gebe. Her ne yaşayacak olursan ol tüm bunların keyfini çıkar! İyi ki doğdun!

* Sevgili oğlumuz, senin gibi bir evlada sahip olduğumuz için biz bu dünyadaki en gururlu anne ve babayız! Mutlu Yıllar Balımız! 18. doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

* Sanki daha dün seni kucağımıza aldık. Mini minnacık ellerin ve ayakların vardı. Şimdi ise çok şükür ki 18. yaşını kutluyoruz. Artık genç bir delikanlısın. Doğum günün kutlu olsun, sevgili oğlum!

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Sen benim en iyi doğum günü hediyemsin. 18'inci yaş gününü büyük bir mutluluk ve coşkuyla kutluyorum. İyi yıllar tatlım!

* Sen bizim canımızsın! Her anne - baba, çocuklarının yetişkin olacağı günü hayal eder. Çok şükür ki 18. yaşını da sağlıkla gördük. Biz seninle gurur duyuyoruz kızım. İyi ki doğdun!

* Çocuk olmanın, delikanlı olmanın, orta yaşlı olmanın kısacası her yaşın ayrı bir güzelliği vardır. 18 yaşının ve gençliğin tadını çıkarmayı unutma, çünkü hayatının bu dönemini çok özleyeceksin. Mutlu yıllar tatlım!

* Sen parlayan bir yıldızsın benim için! Bundan sonra hayatında harika işler yapacağına eminim. 18. Yaş günün kutlu olsun!

* 18 yaşını doldurmak yetişkin yaşamının sadece başlangıcıdır. Tadını çıkar ve başkalarını kopyalamadan istediğin gibi yaşa. Doğum günün kutlu olsun meleğim.

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Sen benim tanıdığım en özel erkeksin! Sevgilim olduğun için ve benim olduğun için gerçekten çok şanslıyım. Harika bir doğum günü geçirmen adına en iyi dileklerim seninle. Bu özel yaşının tadını beraber çıkartacağız. Mutlu yıllar!

* Sen her zaman gül olur mu? Hayatın tadını çıkart ve hayattan daima zevk almaya bak. Ama yapacağın her şeyde dikkatli ol ve akıllı davran. Unutma ki 18 yaşın bir daha geri gelmeyecek ve bunun tadını çıkart. İyi ki doğdun!

* Çocukluk bitti. Şimdi sen olgun ve yakışıklı bir erkeğe dönüştün. Doğum günün kutlu olsun canım evladım!

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Bu hayat olayını çok ciddiye alma. Gelecek olanın her dakikasının tadını çıkar. 18. doğum günün kutlu olsun.

* Sen on sekiz yıl boyunca bize neşe ve mutluluk getirdin. Bizim için sen çok özelsin ve en iyisini hak ediyorsun. Doğum günün kutlu olsun balım!

* Doğum gününün bir parçası olacağım için çok gururlu ve onurluyum. Bu özel gün, tıpkı yüzün ve kalbin kadar güzel olsun. Bundan sonra hayatında hayal ettiğin her şey gerçek olsun. 18. yaş günün kutlu olsun arkadaşım.

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Artık resmen 18 yaşındasın! Düşünsene oğlum o hayalini kurduğun ehliyeti alabileceksin artık! Bundan sonra sana çarpılacak kızlar düşünsün.

* Hey evlat! Sana koskocaman mutlu yıllar diliyorum! Hayatın 18. diliminin tadını çıkar. Küçük yavrumuzun genç bir fidana dönüştüğünü görmekten gurur duyuyoruz. Doğum günün kutlu olsun tatlım!

18. yaş gününde ve bundan sonrasında yapacağın her şeyde, atacağın her adımda mutluluğu bulmanı diliyorum. Doğum günün kutlu olsun canım! Yeni hayat serüveninin tadını çıkar.

* 18 yaş günün kutlu olsun canım. Kocaman selamlar sana.

* Seni korusun diye her gün Allah'a dua ediyorum. Şimdi küçük meleğim artık 18 yaşında! Açıkçası ben buna hala inanamıyorum. Zaman ne de çabuk akıyor. Doğum günün kutlu olsun canım kızım!

* Hiç aklından çıkarma: ne ekersen bu hayatta onu biçersin. 18. yaş günün kutlu olsun canım!

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Hayat uzun bir yolculuktur ve sen bu yolculuğun henüz çok başındasın. Bu yolculuk esnasında sana sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu günler, aylar ve yıllar diliyorum! 18. doğum günün kutlu olsun.

* Bugün sen artık resmen 18 yaşındasın. Zamanın bu kadar hızlı geçmesi çok şaşırtıcı! Ama sen bizim için sonsuza dek küçük meleğimiz olarak kalacaksın. İyi ki doğdun!

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Sen şu an yasal olarak 18 yaşındasın ve hayatının artık çok ilginç bir dönemine giriyorsun. Genç ve yetişkin olmak arasındaki dengeyi her zaman kurman dileği ile. Karşına çıkacak tüm engelleri bir bir aşacağına eminim. 18. doğum günün kutlu olsun!

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* 18 yaşına hoş geldin canım! Sana mükemmel bir hayat diliyorum. Şans, mutluluk, sağlık ve huzur daima seninle olsun İyi ki doğdun.

* Geleceğimiz bir kitaptaki boş sayfa gibidir. İşte sana bu boş sayfaya güzel hatıralar doldurabilmen için özel bir kalem! Unutma ki bu boş sayfayı istediğin gibi doldurmak yalnızca senin ellerinde! Hayatının tüm sayfalarının mutluluklarla dolu olmasını diliyorum. 18. yaşın kutlu olsun iyi ki doğdun canım.

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Sen, bir anne ve babanın hayal edebileceği en iyi evlatsın canım. 18. yaşın kutlu olsun iyi ki doğdun!

* 18 yaşını doldurmak, gözlerini ve kalbini yeni fırsatlara ve yaşam değişikliklerine açacaktır. Lütfen hayatta daima sabırlı ol ve hayallerini gerekleştirmekten asla vaz geçme.  

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Eminim ki sen de 30 yaş olduğunda, tekrar 18 yaşında olmak isteyeceksin. Yani bir daha 18 yaşını kimse göremiyor. Dolayısıyla her anının tadını çıkart. Güzellikler daima seninle olsun. Mutlu yıllar!

* 18 yaşında hayatında harika ve de aynı zamanda da zorlu bir süreç senin için başlıyor. Sana tek bir tavsiyem var: Her zaman kendin ol! Güçlükler karşısında pes etmeyi hiçbir zaman düşünme! Çünkü sen bu hayatta karşılaşacağın tüm güçlükleri alt edebilecek kapasitedesin. Mutlu yıllar.

* Bebeğim, artık 18 yaşındasın! Doğduğunda sen bizim avuç içimiz kadardın! Ancak şimdi tüm dünyayı avuçlarının içine sen alabilirsin. Hayatının tadını çıkar iyi ki doğdun!

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Sen muhteşem birisin canım evladım. Umarım doğum gününde umduğun gibi olur. 18. yaş günün kutlu olsun!

* Ne kadar çabuk büyüdün ve bir yetişkin oldun! Hiç yaşlanma sen! Hep böyle yakışıklı, genç ve dinamik kal. 18. Yaş Günün Kutlu Olsun.

* Bugün hem senin, hem de ailen için özel bir gün. Allah seni de aileni de her zaman korusun! 18. doğum günün kutlu olsun!

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Şimdi sen on sekiz yaşında bir gençsin. Tüm güzel dileklerim seninle.

* Canım evladım sen artık büyüdün! Seni böyle yakışıklı bir genç adama dönüşürken görmek, her anına şahitlik etmek beni inanılmaz mutlu etti. Sen eminim ki hayatın boyunca çok güzel şeyler başaracaksın. Mutluluklar daima seninle olsun. Rabbim seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun canım oğlum!

* Sevgili yavrum! Anne ve babanın seni her zaman seveceğini ve kaç yaşında olursan ol, daima arkanda olacağını sakın unutma. En güzel dileklerimiz seninle. 18. yaş günün kutlu olsun!

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Ben, çocuğunun 18. yaş gününü görme fırsatını yakalayan hem çok şanslı, hem de gururlu bir babayım. 18. yaş gününü en içten dileklerimle kutluyorum oğlum. Seni seviyorum.

* Kanki, 18 yaşındasın ya sen artık, o yüzden başını çok fazla belaya sokma olur mu? 18. yaş günün ve yeni yaşın kutlu olsun.

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Bebeğim, yetişkinliğe hoş geldin. Özgürlüğün tadını çıkar, ama akıllı davranmaktan da asla taviz verme. 18. doğum günün kutlu olsun!

* Şimdi tam bir özgürlük çağına ulaştınız. Tadını çıkar! Sevgili ebeveynleriniz size en tatlı doğum günü dileklerini gönderiyor!

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* Tatlım seni 18 ile selamlıyorum! Yetişkin olduğun için tebrik ederim. Seni seviyorum!

* Şimdi bir yetişkin olduğuna göre, artık hayatını kendin kontrol edebilme gibi büyük bir güce sahip oldun. Ama tabi ki bu büyük gücün, beraberinde büyük bir sorumluluk da getireceğini hiç bir zaman unutma! Benim senin bu gücü doğru kullanacağından hiç şüphem yok. Nice mutlu yıllara…

18 yaşına özel doğum günü mesajları

* 18 Yaşına girdiğine göre artık teknik olarak bir yetişkinsin ama öyle düşünerek kendini kandırma sen halen bir çocuksun ve gelecek 18 yılda da öyle kalacaksın :))) Nice mutlu yıllara!

* Artık oy verebilir, bir dövme yapabilir ve bir loto bileti satın alabilirsiniz … ancak bu şeyleri bir seferde yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.

YORUMLAR

BLOGGER: 3
  1. gençler komik 18 yaş mesajları sever diyorsunuz yazıda... üzülerek söylüyorum, bir tane bile bulamadım :( sayfayı yenilemeniz dileğiyle

    YanıtlaSil
  2. gençler komik 18 yaş mesajları sever diyorsunuz yazıda... üzülerek söylüyorum, bir tane bile bulamadım :( sayfayı yenilemeniz dileğiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamda demek istediğimi dedin teşekkür ederim

      Sil

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: 18 Yaş Doğum Günü Mesajları
18 Yaş Doğum Günü Mesajları
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmNc1euoVWJ36LSY2FqfztwBRIk9Btv_9BA6kvoAeb_sds35IBzZHAnjRb2cvv4xw8hABJeL1J8Z5jW1mgqENvdWTIsVnsLSUpApuPN5pGWNRwFd5Td5cmkAgOEBviibgSrXvTO3CarPm6/w640-h426/18_yas_dogum_gunu_sozleri_0.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmNc1euoVWJ36LSY2FqfztwBRIk9Btv_9BA6kvoAeb_sds35IBzZHAnjRb2cvv4xw8hABJeL1J8Z5jW1mgqENvdWTIsVnsLSUpApuPN5pGWNRwFd5Td5cmkAgOEBviibgSrXvTO3CarPm6/s72-w640-c-h426/18_yas_dogum_gunu_sozleri_0.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/09/18-yas-dogum-gunu-mesajlar.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/09/18-yas-dogum-gunu-mesajlar.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy