--> Öğretmene Teşekkür Mesajı | SozRehberi

Öğretmene Teşekkür Mesajı

Öğretmenler hayatımızın pek çok noktasında bizim yanımızda yer alarak, üzerimizde derin izler ve etkiler bırakırlar. Yanımızda olmadıkları a...

Öğretmene Teşekkür Mesajı

Öğretmenler hayatımızın pek çok noktasında bizim yanımızda yer alarak, üzerimizde derin izler ve etkiler bırakırlar. Yanımızda olmadıkları anlarda bile bize yol göstermeye devam eden öğretmenlerimizin değerini ve hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Sundukları sınırsız ve karşılıksız sevgi, küçük kalbimizde tomurcuklanmaya başlayan en büyük duyguların ilk adımlarıdır. Başarılarımızla gururlanan, her daim bizim daha iyi olmamız için var gücüyle çalışan öğretmenlerimizi küçük sürprizler yaparak mutlu edebiliriz. Öğretmenler Günü gibi özel günlerde vereceğimiz hediyelerin yanında teşekkür notu ekleyerek, ona karşı duyduğumuz sevginin boyutunu az da olsa yansıtabiliriz. Özel günlerin dışında da öğretmene teşekkür mesajı ileterek, onlara karşı duyduğumuz hisleri ortaya koyabiliriz. Geleceğimizin şekillenmesinde rol oynayan tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı iletmek ve saygımızı göstermek bir noktada bizlerin birer görevidir. Mezun oluşunuzun üzerinden uzun seneler geçmiş olsa dahi, öğretmenlerinizi arayıp sorarak ya da mesaj atarak, onların mutluluğunu artırabilirsiniz. Hatırlanmanın getirdiği o naif tadı onlara yaşatmak istediğiniz anlarda öğretmeninize mesaj gönderebilirsiniz. Yıllar sonra elde ettiğiniz başarıların üzerinde öğretmenlerinizin de katkısının bulunduğunun bilinciyle teşekkür mesajları iletebilirsiniz. Hem kendiniz hem de çocuklarınız için öğretmene teşekkür mesajı yazmak istediğinizde, saygınızı ifade edecek kelimeleri seçmede zorluk yaşayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda öğretmene teşekkür mesajlarından yararlanarak, kendi hislerinizi aktaracak en doğru ifadeleri seçebilirsiniz. Öğretmeninize verdiğiniz değeri en etkili bir şekilde aktararak, yüzünün gülümsemesini sağlayabilirsiniz.

Öğretmene Gönderilecek Teşekkür Sözleri

~ Okumayı, yazmayı, doğru olmayı küçüğe sevgi büyüğe saygı duymayı bir karış vatan toprağı için öl meyi sen öğrettin bana. Canım öğretmenim.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Elleri öpülesi çok mübarek insansın. Çok kutsaldır mesleğin korunacak ilk cansın. Sevgili öğretmenim iyi ki varsın.

~ Soğuk günlerde sobamızı yaktın, sobamız yanmadığı zamanlarda sevginizle içimizi ısıttın canım öğretmenim. Senin hakkını hiç ödeyemeyiz.

~ Biricik öğretmen im canım öğretmen im iyi ki varsın iyi ki benimlesin. Sağ ol var ol öğretmen ler günün kutlu olsun.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Öğretmen dediği zaman o kesin doğrudur. Annem babam doğru değil dese bile doğrudur. Çünkü öğretmenim öyle söyledi.

~ Sevgili öğretmenim inan sen bir ışıksın. Yanarsın gece gündüz. Aydınlatırsın bizi. Doğruyu güzeli bize sen öğretirsin. Vatanıma sevgiyi kalbimize sen korsun. Çevreni aydınlatır bir mum gibi erirsin. Anne baba gibisin bizi bağrına hep basarsın.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Öğretmenim bilir misin seni nasıl sevdiğimi? Sorsan bana nerde yerin gösteririm ben kalbimi. Sana şükranlarımı sunuyorum canım öğretmenim.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Ey Öğretmenim benim canım öğretmenim gözleriniz ışıl ışıl benim canım öğretmenim. Açtığınız o güzel yol içimi ısıtıyor sımsıcak benim canım öğretmenim. Okumayı yazmayı siz öğrettiniz sizi çok seviyorum. Benim canım öğretmenim.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Başarımda senin, hayat yolunda attığım ilk adımda senin eserin öğretmenim. Seni çok seviyoruz.

~ İlminiz aklımı çalıyor sımsıcacık sevginiz içimi titretiyor canım öğretmenim.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Canım öğretmenim sen benim için dünyadaki tek kanatsız meleksin.

~ Öğretmenim, bu mutlu gününüzde size sağlık ve mutluluklar diler ellerinizden öperim.

~ Anne ve babamdan sonra en güvendiğim insana öğretmenime şükranlarımı sunarım.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Öğretmenlerin hakkını asla ödeyemeyiz.

~ Bazen bakıyordum da öğretmenim bizim için o kadar çok çalışıyordun ki bir an düşünüyordum sanki kendi sınava girecek. Sen bizim için bizden daha fazla çalıştın. Canım öğretmenim.

~ Biz sizi sadece sınıfta veya okulda değil, bir ömür boyu seveceğiz öğretmenim.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum derler. Ben sizin kırk yıl değil ölünceye kadar köleniz olurum.

~ Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir.

~ O sımsıcak sevgin her şeye değer öğretmenim hele o şefkatli bakışların içimi ısıtır öğretmenim sensin benim en iyi öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Öğretmenlerimize çok şey borçluyuz onlar olmasaydı bilgi sahibi olamazdık.

~ Bizi seven öğreten hata yaptığımızda affeden büyüklüğünü hep koruyan büyüdüğümde anılarımda özel yerleri olacak olan öğretmenlerimin iyi ki benim öğretmenimsin.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan her türlü fedakarlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Diktiğin fidanların meyvesini yemezsin. Kimseye boyun bükmez asla aman demezsin. İyi ki öğretmen imsin.

~ Siz dünyada eşi olmayan en güzel çiçeksiniz canım öğretmenim.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Öğretmen fırtınalı bir havada geminin yanaşabileceği en güvenli liman şevkat elini her yere uzatan en kutsal mesleği icra eden en iyi insandır.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Başarım da sen varsın. Kalbim ismini ansın. Saygılar senin olsun. Sevgili Öğretmenim.

~ Dünyanın en değerli varlıkları olan siz öğretmenler! Bugün Türk öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme onun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde hepinizi sevgiyle can dan kutluyoruz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun!

öğretmene teşekkür mesajları

~ Zafer Bayramı olur askeriye tatil olur işçi bayramı olur işçilere tatil olur ama öğretmenler günü oluyor öğretmenler çalışıyor. Böyle fedakâr insanların değerini bilmeliyiz.

~ Atatürk çocuklarıyız bizlere güven Atatürk’ün yolu yolumuz diyen sönme yecek bu meşale ebediyen seni seviyorum canım öğretmenim.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Sen bizleri bu vatan için yetiştiren en zor anlarımızda bizlere yardım eli uzatan yeri geldiğinde bir arka daş gibi sır tutan canım öğretmenim. Seni çok seviyorum.

~ Benim nur yüzlü iyi kalpli sevgi dolu öğretmenim. Her şey için çok teşekkürler.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü canı gönülden kutlar ellerinden öperim.

~ Öğretmen demek eli öpülesi insan demek ellerinizden öper iyi ki benim öğretmenimsin her şey için çok teşekkürler.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız.

~ Günaydın öğretmenim bugün sizin gününüz Türkiye sizinle eğitime devam ediyor.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Öğretmen, geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Bu dünyada iki kişinin hakkı ödenmez birincisi ayaklarının altı öpülesi anaların hakkı ödenmez ikincisi elleri öpülesi öğretmenlerin.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Öğretmen hiçbir öğrencisinin kötülüğünü istemeyen iyi kötü ayrımı yapmadan bütün öğrencilerine eşit şeklide yaklaşmalıdır.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Pırıl pırıl meşalesin durmadan yanan öyle bir abidesin ki hiç yıkılmayan canım öğretmenim.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Canım öğretmenim siz dünya üzerinde eşine rastlamayacak kadar iyi kalpli öğretmenimsiniz.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Benim öğretmenim iyi kalpli güler yüzlü kocaman yürekli sevgi doludur. Benim öğretmenim öğret menlerin en iyisidir.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Öğretmenler bir gül gibidir koku verir güzelliği gösterirler ama asla dikenini batırmazlar.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Öğretmenin bir canı yoktur öğretmenin öğrencisi kadar canı vardır.

öğretmene teşekkür mesajları

~ Öğretmenler bir ışıktır karanlıkta kaldığımızda bizi bilgi ile aydınlatırlar.

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Öğretmene Teşekkür Mesajı
Öğretmene Teşekkür Mesajı
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOWFDDCu9pUvMkDqoGlx-xLSrwTb7-VNA8543oOJGKRyVwCuYd5rfg2pANgXrD0OfwIqELcOCuMlGv5Uypo2Qnj5nZtbMQAq1p_H2elQgrCyDlv7th5gseKnjmtb6DEbr0Ma4rAEfEio6E/w640-h426/ogretmen.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOWFDDCu9pUvMkDqoGlx-xLSrwTb7-VNA8543oOJGKRyVwCuYd5rfg2pANgXrD0OfwIqELcOCuMlGv5Uypo2Qnj5nZtbMQAq1p_H2elQgrCyDlv7th5gseKnjmtb6DEbr0Ma4rAEfEio6E/s72-w640-c-h426/ogretmen.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/10/ogretmene-tesekkur-mesaj.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/10/ogretmene-tesekkur-mesaj.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy