--> Abla ile ilgili Resimli Güzel Sözler | SozRehberi

Abla ile ilgili Resimli Güzel Sözler

Abla candır! Abla anne yarısıdır. Ablanızla yaşanmışlıklarınızı anlatacak en güzel ve en etkileyici sözler bu başlık altında sizleri bekliyo...

Abla ile ilgili güzel sözler

Abla candır! Abla anne yarısıdır. Ablanızla yaşanmışlıklarınızı anlatacak en güzel ve en etkileyici sözler bu başlık altında sizleri bekliyor. Sözlerin anlamlı olanları ilginizi çekiyorsa, hem anlamlı hem de en özlü ablanıza gönderebileceğiniz güzel sözleri bu yazımızda sizlerle. Hislerini en yalın haliyle iletebileceğiniz resimli anlam dolu sözleri, anlamlı mesajınızın yanında da paylaşarak, ablanıza kendisini özel hissettirebilirsiniz. Hislerini en yalın haliyle iletebileceğiniz mutluluk üzerine resimli sözleri, anlamlı mesajınızın yanında da paylaşarak, ablanızı özel hissettirebilirsiniz. Bu sayfamızdaki abla ile ilgili söylenmiş güzel sözler arasından en beğendiğiniz ve sizi en çok etkileyen doğum günü mesajını ablanız için seçerek o mesajı direk ablanıza gönderebilirsiniz. İster anlık mesajlaşma platformlarından ister e posta olarak, isterseniz de sosyal medya üzerinden. Hatırlanmak her insanı mutlu eden bir davranış şeklidir. Hele ki çok ama çok sevdiğimiz bir insanın doğum günüyse kesinlikle o insan bizden kendisini hatırladığımızı görmek ister. Şu anda sizden güzel bir doğum günü tebrik kutlama mesajı bekleyen biricik ablanızı daha fazla niye bekletesiniz ki? Hadi kollarınızı sıvayın ve sizin için üzerinde titizlikle çalıştığımız en güzel doğum günü mesajlarından istediğinizi seçin ve ablanıza hemen gönderin! Çünkü yaş günleri sevdiklerimizi hatırladığımız ve sevdiklerimizle aramızdaki sevgi bağlarını sağlamlaştıran özel kutlamalardan biridir. Aşağıda yer alan birbirinden anlamlı doğum günü mesajları ile ablalarınızı hatırladığınızı ve önemsediğinizi gösterebilirsiniz.

# Küçüktüm cahildim sen bana hayat getirdin ablam.

# Senin gibi bir ablam olduğu için herkes beni kıskanıyor, kıskanmakta haklılar çünkü melek gibi bir ablam var. Benim iyi kalpli bir meleğim var.

ablaya güzel sözler

# İki kardeş birbiriyle hiç anlaşamaz derler, ilk önce birbirlerini sevseler dahi, sonra evlenince birbirini aramaz sormazlar derlerse, onlara bizden bahset ablam.

# Bizler belli bir süre ailemizle birlikte yaşadık. O günler çok güzel günlerdi. Ama şimdi hepimiz farklı yerlerde yaşamak zorunda kaldık. Fakat her ne kadar birbirimizden uzakta olsak, kalplerimiz daime birdir. Kardeşler hiçbir zaman birbirini unutmazlar, birbirine küsmezler.

ablaya güzel sözler

# Canım ablacım yere göğe sığdıramadığım doğum gününü kutlarım tüm kalbimden.

# Kardeşlik duygusu dünyanın en zor ve acı ama aynı zamanda en tatlı ve güzel bir duygusuymuş. Senin gibi iyi bir abla olmak herkese nasip olmaz. Canım ablam seni ömrüm boyunca seveceğim.

ablaya güzel sözler

# Küçük, cahil ve sevgisizdik sonra büyüdük büyük adam olduk. Sevmeyi ve sevilmeyi hepsini senin sayende öğrendik iyi ki varsın benim canım ablam.

ablaya güzel sözler

# Hayatım kötüye giderken hep yanımda olmak zorunda mısın. Bazen seni yorduğumu üzdüğü düşünüyorum ama o koskocaman yüreğini görüp de hissedince bu endişelerimin yersiz olduğunu görüyorum. Anne sevgisi bir abla sevgisi ise ikiymiş.

ablaya güzel sözler

# Ablaya söylenecek o kadar söz varken ben sadece seni ne kadar çok sevdiğimi söylemek istedim. Sanırım bu her şeyi sana açıklıyorduk. Canım ablam.

ablaya güzel sözler

# Ablam için güzel bir söz yazayım dedim ama senin kadar güzel bir şey bulamadım. Sen sözler ile kelimeler ile ifade edilemeyecek kadar güzelsin. Aynı zamanda benim sevgimi ifade edecek kelime ve sözlerde daha yazılmadı. Canım ablacım.

# Abladan daha güzel bir kelime var mı bu dünyada cümleleri süsleyebilen.

ablaya güzel sözler

# Abamı desem ablamı desem, melek mi desem, peri mi desem ne dersem deyim temiz kalpli iyi bir insandan bahsetmiş olacağım. O insan benim canım ablam.

# Dünyanın en değerli insanı olan ablacım seni çok seviyorum.

# Hayatımda en çok sana güvendim, senden başka güvenecek kimsem yok.

ablaya güzel sözler

# Bu acımasız ve güvensiz hayatta en çok ve koşulsuz güvendiğim kişi sensin. Sen benim ablamsın ve ben bununla gurur duyuyorum. Hep mutlu kal.

# Hayatın acımasız olduğunu anlayıp öğrendiğim andan itibaren senin var olduğun için Yaradan’a şükreder oldum. Hayatımın önemli insanı ablama büyük kalbinden dolayı en büyük ve sonsuz öpücüklerimi gönderiyorum.

# Abla demek, sıkılınca, bunalınca ruhuna ilaç demek. Bir sesiyle tüm dertlerini unutturan demek.

# Aşk öldürür de çoğu zaman, hasta da eder sersefil de eder ama abla sevgisi yaşatır.

# Annem ile babam birbirlerini çok severdi. Biz de seninle birbirimizi çok severdik. Hiç ayrılmaz iki parça nasıl olur mu derler insanlar ben de onlara hep ablamla kendimi gösterirdim. Ömrümüzün sonuna kadar ayrılmamak dileğimle Canım ablama.

ablaya güzel sözler

# Bugününe kadar mutlu bir gün yüzü görmedin, ömrün sıkıntılarla, dertlerle geçti, Allah’ım sana bundan sonra mutluluktan ağlamayı nasip etsin, o güzel yüzünden kahkahalar eksik olmasın.

# Ben büyürken yanımda hep sen vardın, ben büyüdüm adam oldum ama yine yanımda hep sen oldun. Anladım ki sen benim ömrüm boyunca yanımda olacak can ablamsın.

ablaya güzel sözler

# Doğum günü kızı bugün mesajımı okuyor yanında olmayı o kadar çok isterdim ki canım biricik ablacığım.

# Aşklar biter, sevgiler, kara sevdalar unutulur ama bir ablanın kardeşine olan sevgisi asla unutulmaz. Kardeşler birbirinde çok uzaklarda da olsa yine birbirini çok severler. Aynı benim seni sevdiğim gibi.

ablaya güzel sözler

# Eğer hayatta bir kardeşin varsa çok şanslısın demektir ama hayatında bir ablam varsa dünyanın en şanslı insanı sensindir.

ablaya güzel sözler

# Hayat her zaman güzel zannederdim senin yanında ama hayatın acımasız olduğunu senden ayrılınca öğrendim canım ablam. Sen hayatın tüm zorluklarına karşı bana göğüs gerenim oldun. Kardeşim diye beni her zaman sevenim oldun.

# Küçükken hatırlarım da sevmeyi bir türlü öğrenememiştim ama ben büyürken sen hep yanımdaydın ve bana sevmeyi sevilmeyi öğrettin. Koca yürekli melek ablam seni çok ama çok seviyorum. Sen kardeşlerin en değerlisisin.

ablaya güzel sözler

# Ablama güzel sözler göndereyim dedim sözlere baktım baktım ama ablam kadar güzel bir söz bulamadım ama ablama yakışacak en güzel sözü yazdım. Seni çok seviyorum canım ablam.

# Herkes sana isminle hitap ederdi ama ben sana melek derdim çünkü sen melekler kadar saf ve temiz kalpli biriydin, beni her zaman düşünen bir melek gibiydin.

ablaya güzel sözler

# Senin gibi bir ablam olduğu için duymuş olduğum mutluluk ve gururu sözler ile nasıl antacağımı bilemiyorum. Beni yürekten sevdiğini her zaman bana hissettirdiğin ve dünyada yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ediyorum. Seni seviyorum ablacım.

ablaya güzel sözler

# Dünya üzerinde ki en zorlu ama en keyifli sanat nedir diye sorulacak olursa buna cevabım kardeşlik olurdu. Ablacım sen bu dünyada ki benim için en büyük sanatçı oluyorsun bu sebeple. Ne olursa olsun seni hep sevecek ve unutmayacağım. Minik kardeşin.

ablaya güzel sözler

# Senin canına o uzak diyarlarda bir şeyler gelse emin ol benim canım seninkinden çok daha fazla yanar. Tüm kalbimle senin yanında olduğumu her zaman bil. Her sıkıntında beni düşün ve koşulsuz bir destekçin olduğunu unutma.

# Annemin vefatından sonra annem oldun seni çok seviyorum.

ablaya güzel sözler

# Ablam, dert ortağım, kardeşlerin en tatlısı doğum günün kutlu olsun.

# Ne zaman başım sıkışsa her zaman sen yanımdasın, kardeşim benim deyip sıkı sıkı sarılanımsın, sen benim canım camın içi ablamsın.

ablaya güzel sözler

# En kötü günlerin böyle olmasını dileği ile canım ablacım doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

# Hediyen yolda ablacım seni hiç unutur muyum, hani sen beni hiç unutmadın o tatlı yanaklarından öpüyorum.

ablaya güzel sözler

# Dünyada annenizden sonra sizi en çok seven bir başka kadına abla denir.

ablaya güzel sözler

# Beni bu hayatta en çok güvendiğim ve sevgisini koşulsuz, sorgusuz kabul ettiğim tek kişi sensin ablam. Sen benim ablam olduğun için gurur duyuyorum seninle canım ablam.

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Abla ile ilgili Resimli Güzel Sözler
Abla ile ilgili Resimli Güzel Sözler
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXQebeMi9RP91Emezi8tWgvgeEruEKZWQ4Lb4lomHulEywQqwxB3B0fWQGc6a8ttxYHlNC1D08wDZOZ_l9tQ3htIGfqR63_lq-DQYCMQx4sPHCvOSvSZVNPWT-l5v_4Ro0tGSdYxt9eANT/w640-h426/abla_sozleri_0.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXQebeMi9RP91Emezi8tWgvgeEruEKZWQ4Lb4lomHulEywQqwxB3B0fWQGc6a8ttxYHlNC1D08wDZOZ_l9tQ3htIGfqR63_lq-DQYCMQx4sPHCvOSvSZVNPWT-l5v_4Ro0tGSdYxt9eANT/s72-w640-c-h426/abla_sozleri_0.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2021/01/abla-ile-ilgili-resimli-guzel-sozler.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2021/01/abla-ile-ilgili-resimli-guzel-sozler.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy