--> Aile İle İlgili Sözler | SozRehberi

Aile İle İlgili Sözler

Aileye güzel sözler eski zamanlardan bu zamanlara kadar hem yazarların hem de insanların vazgeçilmez konuları arasına girmektedir.  Aile ...

Aile İle İlgili Sözler
Aileye güzel sözler eski zamanlardan bu zamanlara kadar hem yazarların hem de insanların vazgeçilmez konuları arasına girmektedir.  Aile toplumun temel yapı taşlarından birini oluşturmaktadır. Aile demek bir çatı altında yaşamaktır. Aynı sofradan yemek yiyip, aynı ekmeği paylaşmaktır. Hayatın bütün zorluklarına hep beraber el ele vererek göğüs germektir. Aile toplumun temel yapı taşlarından biridir. Aile olmadan insanlığın devamının sürdürülmesi biraz imkansızdır. Geçmişten günümüze neredeyse bütün yazarların aile hakkında düşünceleri ve sözleri bulunmaktadır. Biz de aileye özlü sözler cümlelerini sizler için büyük bir titizlikle derledik.


Aile demek hem samimi bir ortamın olması hem de saygının olması demektir. Aile çok güçlü bir bağdır. Hiçbir güç ile hiçbir darbe ile yıkılmaz bir duvardır aile.  Her türlü kötülük ve iyiliğin öğretildiği ilk eğitim yuvasıdır. Memleketindir, en güzel çocukluk anılarındır. Aile en saf duyguların bir çatı içinde hep beraber paylaşılmasıdır. Dışarıdaki kirin, kötülüklerin içeriye giremediği bir yuvadır. Huzurlu bir aileye doğan bir insansanız eğer dünyanın bütün güzellikleri size sunulmuştur. Ailecek yenilen yemeklerin, edilen sohbetlerin tadını hiçbir şey vermemektedir. Aile sizin en büyük destekçiniz en büyük dayanağınızdır. İşte bu yüzden günümüzde teknolojinin gelişmesi ile çekilen aile fotoğrafların altına ailenin parçalanmaz bir bütün olduğunu açıklayan aileye özlü söz yazmak isteriz.

Belki de çoğumuz için bu hayattaki en değerli ve en kıymetli şeydir aile.  Her zaman ve her koşulda yanımızda kalan bizlere destek veren kişilerden oluşur aile. Bizi yargılamaz bizi biz olduğumuz için severler. Terk edip gitmeyenler ise sadece onlardır. Çoğumuz ise ailenin değerini zor günlerde anlamaktayız. Birlik ve beraberliğin en güzel kanıtı olan aile herkes için çok değerlidir. Bu değerin kelimeler ile anlatılması biraz zordur. Anneye duyulan sevginin, babaya duyulan minnetin, kardeş veya abi/ abla ‘dan duyulan güvenin sözler ile hiçbir karşılığı olmamaktadır.

Aileye not birkaç sevgi cümlesiyle, birkaç satır yazı ile gösterilebilir. Aile hakkında yazı yazmaya başlandığında kalplerin ritmi değişir, gözlerde bir hüzün bulutu geçmektedir. Eller titrer ve çoğu zaman hissedilen bütün duygular kâğıt kaleme dökülememektedir. Birçok şairin birçok ünlü düşünürün ve tasavvuf ile ilgilenilen kişilerin aile ile ilgili sözleri herkes tarafından beğenilerek ezberlenmiş ve akıllara kazınmıştır. Sizler ailenize olan sevginizi ve duygularınızı çoğu kişi tarafından bilinmeyen, klasikleşmemiş sözler aracılığıyla söylemek istersiniz. Bu düşüncelere sahip iseniz doğru söz sayfasındasınız.

Birazdan önünüze çıkacak sözler ile ailenize olan en saf ve birleştirici duygularınızı yansıtacak sözleri bulabileceksiniz. Yapacağınız tek şey ailenizi anlatan en iyi aileye söz önerileri bulup aileniz ile paylaşmak. Yazılarınızda sizlere ilham kaynağı olabilecek, toplumun en temel taşından olan ailenin masallarda hikayelerde kullanılan sözleri sizler için titizlikle düzenledik. Haydi göz atalım.

Aile Üzerine Söylenmiş Etkileyici Sözler


Sevginin en güçlü halidir aile. Onlarsız bu dünyanın ne derdi çekilir ne de tasası. 

Evlatlarını sevmeyen babalar olabilir; ama torununu çıldırasıya sevmeyen dede olamaz. "Victor Hugo"

Aile İle İlgili Sözler

Eşlerin birbirine benzemesi lazım. Ayakkabı ve mestin çiftlerine bir bak. Bir teki ayağa biraz dar gelse ikisi de bir işe yaramaz. - Hz. Mevlana 

Sevgi ve saygının öğretildiği ilk yerdir aile. Onların bize öğrettikleri sayesinde tüm ömrümüzü geçirir ve onlardan aldığımız tüm sevgiyi insanlığa dağıtırız 

Bir erkeği terbiye ediniz; bir insanı terbiye etmiş olursunuz, bir kadını terbiye ediniz, bir aileyi terbiye etmiş olursunuz.

Aile yaşamının güzelliği, hiçbir yerde yoktur.

Aile İle İlgili Sözler

Aile, her türlü iyilik ve kötülüğün öğretildiği bir okuldur.

Siz ailenize ne kadar düşkünseniz, sizin çocuğunuz da size o kadar düşkün olur. Siz, ailenizden aldığınız sevgiyi ne kadar yansıtırsanız, sizin çocuğunuz da sizden öğrendiklerini o kadar yansıtabilir. 

Dağlar kadar derdin olsa, malın mülkün olmasa ne fark eder ki. Yeter ki seni çok seven ve kollayan bir ailen olsun çünkü onların sevgisi her şeye bedeldir. 

Ana ve babaların çocuklarına bağışlayabilecekleri en güzel miras, günlük zamanlarından birkaç dakikadır. - A. Batista 

Romalının biri, bin bir erdem sahibi, zengin ve güzel zevcesini kendisinden soğuttuğu için dostlarınca eleştirilir. O tutar ayakkabısını gösterir ve der ki bu da yepyeni ve güzel, ama sıkıyor nereden sıkıyor onu da kimse bilmiyor.

Aile İle İlgili Sözler

Tüm sevinçlerinizi büyütmek, acılarınızı küçültmek istiyorsanız ailenize ihtiyacınız var demektir. İhtiyacınız olan tüm güzel hisler burada mevcuttur. 

Kardeş olmak, dünyanın bir ucundan diğer ucunu kucaklayabilmek, hasretle, merhametle ve en samimi duygular ile sarabilmek demektir. 

Nehirler, tuzlu denizde; yuvaların huzuru, kadın itiraz etmeye başlayınca; sırlar, bir hainin eline geçince; aileler, kötü bir oğlan doğunca sona erer.

İyi bir aile kurmak iki şeye bağlıdır: Birincisi, doğru insanı bulmaya; ikincisi, doğru insan olmaya. - Hz. Mevlana 

Aile İle İlgili Sözler

Ana babaların çocuklarına göstereceği en büyük sevgi, onlarla kuracağı arkadaşlıktır.

Bir evi olmalı insanın, sıcacık. Eşi ve çocukları olmalı, şen kahkahalar atan ve insanın içine huzur veren. Bir anne ve babası olmalı insanın, onu koruyan ve kollayan. Bir kardeşi olmalı insanın, ona herkesten yakın. 

Bu dünyadaki tek servet ailendir. Paradan ve kudretten daha önemlidir. 

Dünyanın en huzurlu yerini arıyorsanız, ailenizin yanına gidin ve onlara sımsıkı sarılın. Çünkü onların kollarından daha güvenli bir sığınak ömrünüz boyunca asla bulаmаyаcаksınız.

Peygamber Efendimiz(Sav) bizleri şöyle uyarmıştır; "Allah-ü Teala'nın rızası, anne ve babanın rızasındadır. Allah-ü Teala'nın gazabı, anne babanın gazabındadır." 

Her aile bir tarihtir, hatta okumasını bilene göre bir destandır.

Aile İle İlgili Sözler

Ömrümün sonuna kadar senin gibi bir anneye ve babaya sahip olmak istiyorum. Yanımdan hiç ayrılmayın ve ellerimi hep tutun istiyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki benim ailemsiniz. Sizleri çok seviyorum. 

Aile hayatının güzelliği gibi hiçbir şey yoktur, bir memleketin yükselmesi; ev ve aile muhabbetine bağlıdır.

Peygamber efendimiz şöyle buyurmuştur; "Dört kişi vardır ki Allah kıyamet günü onların yüzüne bakmayacaktır. Anne-Babasının hakkına uymayan, onlara asi gelen, yaptığı iyiliği ve verdiğini başa kakan, içkiye düşkün olan ve kaderi inkar eden kimse" 

Kalabalık aileler en güzelidir. Çünkü kalabalık ailelerde yapılan kahvaltılar, yenilen yemekler ve içilen çaylar her zaman neşelidir huzur doludur. 

Asıl zenginlik, bu ölümlü dünyada ölümsüz sevgiye sahip bir aileye sahip olmaktır. Asıl şans, seni çok seven ve sayan bir aileye sahip olmaktır. 

En mükemmel sayılan kadın, çocuklarına; babalarının yokluğunda baba olabilecek kadındır.

Yuvasını seven bir kadın için tahammül edilmeyecek güçlük, katlanılmayacak fedakârlık yoktur. "Hz. Ali (R.A.)"

Aile İle İlgili Sözler

Çocuklar anne ve babalarının kötü örnekleri ile bozulmaya devam ettikçe, yeni bir dünya kuramayız.

Ömrünüzü değerli kılan her şey aile değerlerinde gizlidir. Eğer kendinizi sorgulamak ve aslınızı öğrenmek istiyorsanız ailenizi araştırmakla işe başlayabilirsiniz. Böylece size dair gizli kalmış ne varsa gün yüzüne çok daha kolay çıkartırsınız. 

Hiçbir insan, iyi eğitilmiş bir aile kadar önemli bir miras bırakamaz.

Aile İle İlgili Sözler

Ana babanız doğumunuzdan sorumludur, yaşamınızdan değil. 

Biz bir aileyiz. Biz güzel bir aileyiz. Çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. Bizler birbirimizi seviyoruz. 

Evlilik kale gibidir. Dışarıdakiler içeri girmeye çalışır. İçeridekiler dışarı çıkmaya çalışır. 

Türk kültüründe sosyal hayat, aile bağları ve akrabalık temelinin üzerine kurulmuştur. 

Aile İle İlgili Sözler

Ana babanın sevinci, üzüntü ve korkulan gibi gizli kalır, sevinçlerini sözle anlatamazlar, üzülüp korktuklarını da söylemek istemezler.

En değerli anıları aileyle oluşturan, ilk adımını aile ile öğrenen, düştüğünde onlar sayesinde ayağa kalkan ve sevginin sınırlarının olmadığını onlarla öğrenen biz değil miyiz? 

Hayatımızın ilk yarısı ana babalar, ikincisi de çocuklar tarafından mahvediliyor.

Aile İle İlgili Sözler

Sahip olduğunuz en değerli şeyiniz ne paranız ne malınız ne de mülkünüzdür. Sahip olduğunuz en değerli şeyiniz ailenizdir ve onu kaybetmemek için elinizden gelen ne varsa yapmalı, onları daha çok sahiplenmelisiniz.

Aile toplumun özüdür. Onu tahribe yönelen her şey toplumun tahribine yönelmiş demektir.

Ben ailesiyle problemleri olan hiçbir insanın mutlu olduğunu görmedim. Önüne dünyaları serin, istediği okulu, aşık olduğu sevgiliyi, fedakar dostu, istediği kadar mutluyum, eğleniyorum, ben duygusuzum desin. Ailesi kalbinde yara olan çocukların hiçbir zamanı hüzünsüz geçmez. 

Kadın şefkat ve güzelliğin, erkek doğrunun ve hakkın simgesi olursa, o evde mutluluk olur.

Şu dünyada sevdiğim dört insan falan kaldı üçü zaten çekirdek aile, e işte kalan bir de sen... 

Ana kolları şefkatten yoğrulmuştur, çocuklar orada derin derin uyurlar. - Victor Hugo 

Eksikler var tabi ama bu benim canım ailem. Hep beraber mutluyuz, hep birlikteyken ağzımızın tadı var. Aile dediğin böyle olmalı. 

Aile İle İlgili Sözler

Görmüş geçirmiş bir dedeye sormuşlar. Dede ailenin başı kadın mıdır, erkek mi? Erkek baştır. Peki, kadın nedir? Kadın boyundur, başı nereye isterse oraya çevirir. 

Dünyayı tüm aradıktan sonra, mutluluğun kendi öz yuvanda olduğunu öğreneceksin.

Sizin en hayırlılarınız, hanımlarına en iyi davrananlarınızdır. "Hz. Muhammed (S.A.V.)" 

Aile İle İlgili Sözler

Aile dendiği zaman aklınıza gelen ilk his huzur ve güven olur. Ancak onların size verebileceği karşılıksız sevgi ile canlanır ve hayatın tadını çıkarmaya başlarsınız. 

İslam'a itaat edildiği müddetçe, kalpte sevgiyi ve huzuru yaratanın Allah olduğunu bilen Müslüman, mükemmel eşi bulmayı beklemez. Birlikte mükemmel bir yuva kurmaya gayret eder. 

Bu hayat yolculuğunuzda en büyük dostunuz ve sizi asla yalnız bırakmayacak insanlar ailenizdir. Eğer aileniz hala hayattaysa bu gününüzü onlara ayırın ve onları ne kadar çok sevdiğinizi belli edin. Unutmayın, bu günler asla geri gelmeyecek. 

Aile İle İlgili Sözler

İnsanın aradığı her şeyi bulabileceği tek bir adres var, o da ailesinin yanı başı. Ne yollar ne yıllar ne zaman engel olabilir ailenizi görmenize. Kimse giremez sizin aranıza ve mesafeler sadece içinizdeki sevgi ile yok edilebilir. 

Ailenin bozulması, modern hayatın psikolojik ve maddi şartları, huzursuz bir neslin yetişmesine sebep olur. İnsanlar, çocuğa huzursuzluk ve bela gibi bakıyor; işte batı kendi kendini böyle bitiriyor.

Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız. Onun için sevdiklerinize şimdi, Seni seviyorum, demekten çekinmeyin. 

Herkese karşı tatlı ve uysal olmaya dikkat ediniz, bilhassa evinizde.

Mutlu, sıkı aile bağları olan bir çekirdek ailem olduğu için sana çok şükür Allah'ım... 

Bütün mutlu aileler birbirine benzer; ama her mutsuz ailenin sadece kendine has bir hikâyesi vardır.

Aile İle İlgili Sözler

İnsanın en büyük ödülüdür güzel bir aile. Aile bağları sıkı olan herkes bu dünyanın keyfini sürer, huzurunu bulur. 

Aile içi huzur cidden çok önemli, o olmayınca hayatınızda da huzur olmuyor. 

Bir aileyi idare etmekle, bir ülkeyi idare etmek arasında çok fark yoktur.

Aile İle İlgili Sözler

Biz insana; "Bana şükredin, anne babanıza da teşekkür edin" diye vasiyet ettik. Dönüş banadır. - Lokman Suresi, 14. Ayet 

Aile bağları zayıf olan insanların sevgi düzeyleri hep biraz daha fazla, biraz daha sevgiye muhtaç olma şeklindedir. 

Biz bir aileyiz. Her ferdi bir yere dağılmış, yıkılmış, ama bu şemsiyenin altında beraber duran bir aile. 

Yalnızlık Allah'a mahsus her canlı bir eş arar, taşın kalbi yok ama onu bile yosun sarar. - Hz. Mevlana 

Aile İle İlgili Sözler

Acı günde, güzel günde, yağmurlu günde, güneşli günde, ağlarken, gülerken, severken, nefret ederken, üzülürken, kahkaha atarken. Kısacası her anınızda hiç bıkmadan sıkılmadan sizin yanınızda olacak olan birileri varsa o da sizin ailenizdir. 

Karı koca evlerinde, birbirlerinin misafiriymiş gibi hareket etmelidirler.

Vatanınız için kan, arkadaşınız için gözyaşı; ama aileniz için ter dökün.

Unutmayın, bu dünyada sırtınızı her zaman dayayabileceğeniz tek şey ailenizdir. 

Aile İle İlgili Sözler

Ana ailenin güneşidir. Bir ailede o olmazsa orada büyüyen çocuklar gölgede kalmış meyveler gibi olgunlaşmazlar. - Pestalozzi 

Sizin en hayırlı olanınız, ailesine en iyi olanınızdır. - Hadis-i Şerif 

Eğer geçekten iyi ve güzel bir aileye sahipseniz bunun değerini, onları kaybetmeden bilmeli ve onlara daha sıkı sarılmalısınız. Eğer ne kadar şanslı olduğunuzun farkında değilseniz, çevrenize bakmalı ve insanların hayatlarını incelemelisiniz. O zaman göreceksiniz ki çevrenizdeki çoğu insandan çok daha şanslısınız ve bunun kıymetini bilmelisiniz. Sevginizi hiç korkmadan yansıtmalı ve utangaç tavırlar sergilemektense içinizdekileri açık açık belli etmelisiniz. 

Aile İle İlgili Sözler

Ailesiyle vakit geçirmeyen bir erkek, asla gerçek bir erkek olamaz. 

Ana Baba ocağı; Kışın o evin ocağında odun yanmasa da üşümezsiniz. Çünkü orada sizin için yanan yürekler vardır, bunu hissedip üşümezsiniz. 

Aile her şeydir. Ailen yanında değilse sıfırsın, yoksun. Hiç kimsesin. Ailen arkanda değilse, hiçbir şeysin. Onlar senin ellerin. Bak; kolların, bacakların. Onlar vurur tekmeyi, tetiği onlar çeker; sen sanırsın ben çektim, ben vurdum. Ailen korur seni gerektiğinde. Sen de aileni korursun. - Çukur, Dizisi - idris Koçovalı

İnsan, insan olarak öylesine çok acı ve sevince boğulmuştur ki bir karı kocanın birbirine neler borçlu olacağı hiç hesaplanmaz bile, ancak ebediyetin ödeyebileceği bir sonsuz borçtur o.

Bir adamın karısı üstündeki yönetimi bir devlet adamının yönetimidir, siyasal bir yönetimdir, çocukları üstündeki yönetimi ise bir kralın yönetimidir.

Aile kralların bile girmediği bir kaledir.

Aile İle İlgili Sözler

Aile dediğin, huzur demek. Girerken lanet etmediğin, korka korka girmediğin kapı demek. 

Bir insan yaşamı boyunca yanında olacak, ona hiçbir zaman arkasını dönmeyecek ve her şartta ellerini sımsıkı tutabilecek insanlar ister. İşte bu insanlara da aile denir. 

Aile bağları o kadar ağırdır ki taşımak için iki kişi gerekir, hatta üç. 

İyi dostlarla ve iyi bir aile sofrasında asla yaşlanmazsınız.

Aile İle İlgili Sözler

Daha ne kadar ailemden göremediğim sevgiyi başkalarında aramaya devam edeceğim. 

Ailenin verdiği o duygu var ya, hani kapıdan girer girmez sizi sarıp sarmalayan o müthiş duygu. İşte onu başka bir yerde ya da başka birinde bulmanızın imkânı olmayacak. Aileniz hala hayattayken bunun kıymetini bilin. 

Bunca hayat yorgunluğunun ardı, gerçek bir aile olabilmenin mutluluğu olur. 

Aile İle İlgili Sözler

En zor sahip olunan şey güzel ve huzurlu bir yuvadır, ancak buna rağmen en kolay dağılan şey de yine yuvadır. Siz ailenize ve yuvanıza sahip çıkın; onu fırtınalardan, yağmurdan, çamurdan koruyun. 

Ailesine bağlı olan, vatanına da bağlı olur.

Mutluluk, çocukluktur. Çocuklukta büyüyünce geçer, yerini mutlu bir aileye bırakır. 

Ne kadar güzel yerlere gidip, gezip eğlenip vakit geçirsem bile bana ailemin yanında bulduğum huzuru vermiyor. Aile saadeti böyle bir güzellik. 

Aile İle İlgili Sözler

Her türlü gelişme evde başlamakta ve iyi de olsa, kötü de olsa toplumda uyulması gereken kurallar, bu kaynaktan gelmektedir. "Samuel Smiles"

Ailemle mutluyum çünkü onlar beni önemsiyor, değer veriyor, merak ediyor. Bende onlara sevgimi saygımı eksik etmiyorum çok şükür. 

İnsanın evi, gönlünün bağlı olduğu yerdir.

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Aile İle İlgili Sözler
Aile İle İlgili Sözler
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiACLgO-ZML-1nF9YlLYsBQAlu96lLRt692DpEN58xuj7FiMbd2BuY8_hIW4f7ffK3vd07qnOtAnU4jpS8dz2JOUo6-AT4YSY3rN5bu8uzXb_iJ5iQctSqiQtW1VJK1RB34IrSIj85V5Sy6/s640/aile.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiACLgO-ZML-1nF9YlLYsBQAlu96lLRt692DpEN58xuj7FiMbd2BuY8_hIW4f7ffK3vd07qnOtAnU4jpS8dz2JOUo6-AT4YSY3rN5bu8uzXb_iJ5iQctSqiQtW1VJK1RB34IrSIj85V5Sy6/s72-c/aile.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/06/aile-ile-ilgili-sozler.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/06/aile-ile-ilgili-sozler.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy