--> Anlamlı Babalar Günü Mesajları | SozRehberi

Anlamlı Babalar Günü Mesajları

Babalar Günü için biricik babanıza sevginizi en güzel şekilde hissettirebileceğiniz birbirinden anlamlı babalar günü mesajlarını sizin ...

babalar günü sözleri
Babalar Günü için biricik babanıza sevginizi en güzel şekilde hissettirebileceğiniz birbirinden anlamlı babalar günü mesajlarını sizin için derledik. sozrehberi.com olarak bu ilk yazımızda sizlere babanıza olan güzel düşüncelerinizi en iyi şekilde tarif edecek babalar günü sözleri oluşturduk. İster babanıza alacağınız hediyenizin üzerine bir hediye notu olarak, isterseniz de sevgili babanıza cep telefonunuzdan göndereceğiniz SMS veya WhatsApp mesajı olarak babalar günü mesajları gönderebilirsiniz.

Bana ve kardeşime her daim sevgi ve şefkat gösterdiğin için aynı zamanda bizi bir gün bile olsun ayırmayarak hep eşit mesafede yaklaştığın için sana minnettarım, babalar günün kutlu olsun.

Babalar günün kutlu olsun! Seninle yaşadığımız onca anıyı, çocukluk hatıralarımı bu hayattaki hiçbir şeyle değişmem. Senin daima küçük miniğin olarak kalacağım. Yakında boynuna atlamak özlemiyle, sevgiler…

resimli babalar günü mesajları

Kendime inandığımdan çok daha fazlasına inanan canım babam, Babalar Günün kutlu olsun!

Bu Dünyada Babana bile güven olmaz sözünü anlamsızlaştıran ve boşa çıkartan tüm Babaların Babalar Günü Kutlu Olsun! 

Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkürler, sevgin ve anlayışınla hep yanımdaydın, daima sığınağımdın. Benim için ne kadar paha biçilmez bir değerde olduğunu asla unutmuyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Senin oğlun olmaktan sonsuz bir gurur duyuyorum babacığım! Seni hayal bile edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Babalar Günün Kutlu Olsun.

resimli babalar günü mesajları

En zor durumlarda hepimizi sakinleştirdiğin için teşekkürler. Sen her zaman sarsılmaz desteğimiz oldun. Seni seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun!

Babaların en tatlısı, biricik babam, bana verdiğin emeklerle bugünlere geldim. Sana minnettarım, biricik yavrun olarak babalar gününü kutlarım.

Bu Dünya'da Anne ve Babamız dışındaki her şeye, herkese olan sevgimiz çoğu zaman inişli çıkışlı bir grafik sergiler. Ancak Anne-Baba sevgisi hep en üst seviyelerdedir. Bu sevgi zamanla azalmaz, bilakis büyüdükçe daha da artarak devam eder. Bu Babalar Günü Kutlama Mesajı ise, "Baba Sevgisini" şiirler, şarkıyla, kelimeyle anlatamayanlara gelsin. 

Hayata dair en önemli şeyleri, Anne-Babamızdan öğreniriz. Örneğin; Ahlak, dürüstlük, iyi kalpli bir insan olma, hayırlı bir insan olma, yalan söylememe gibi. Tüm bu soyut, ancak oldukça önemli olan şeyler Anne Babamızdan bizlere mirastır. Her zaman güzellikleri önümüze koymaya çalışan tüm Babaların Babalar Günü Kutlu olsun.

resimli babalar günü mesajları

Sarsılmaz kalemizin büyük kralı, Babalar Günün kutlu olsun!

Hayatım boyunca bana öğrettiğin tüm dersleri ve güzel şeyleri hatırlıyorum. Aramızda ne kadar mesafe olursa olsun önemli değil, önemin asla azalmayacak! Babalar Günün kutlu olsun!

Kanatlarının altına alıp bizi her daim koruduğun için ve şefkatle okşadığın saçımın verdiği tarifsiz huzur için teşekkür ederim. Babalar günün kutlu olsun.

Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

Fedakarlığın, sabrın, çalışmanın ve çabanın diğer adı nedir derlerse, hiç kuşkusuz tek cevap: "Baba" deriz. Varlığı ile her zaman destek aldığınız, bebekliğinizde ilk adımlarınızda, büyüdüğünüzde ise siz farkında değilsiniz ama her adımınızda yanınızda olan Sevgili Babanıza güzel bir babalar günü mesajı isterseniz, bu söz de oldukça güzel!

resimli babalar günü mesajları

Senin çocuğun olmaktan gurur duyuyorum. Babalar Günün kutlu olsun!

Kardeşimle kavga ederken hep beni desteklediğin için teşekkür ederim baba. Babalar Günün kutlu olsun!

Bir gün değil her gün en kıymetlim ve en değerlimsin, annemin eşi benim süper kahramanımsın. Babalar günün kutlu olsun.

Ailemizin bir tanesi… Neler neler yapsam yine babalık hakkını ödeyemem, benim biricik ton ton babam. Hasret içinde seni kucaklıyorum ve yanaklarından öpüyorum.

resimli babalar günü mesajları

İyi bir yaşam sürmek için gereken her şeyi senden öğrendim! Her zaman orada olduğun için teşekkür ederim baba! Babalar günün kutlu olsun!

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Yaşı kaç olursa olsun enerji ve yaşama sevincinden hiçbir şey kaybetmeyen bütün babaların babalar günü kutlu olsun.

Babaların en kralı! Seni seviyorum. Bunu anlatacak şarkılar, sofra muhabbetleri, fotoğraflar ve anılar aslında yeterli değil. Seninle geçirdiğimiz her anın tadı bir başka. Nice hatıralarımız olsun. Babalar günün kutlu olsun.

resimli babalar günü mesajları

Ben daha çocukken, sen de çocuk gibi davranıp benimle oyun oynadığın için, gençliğimde bir derdim olduğunda, beni dinleyip arkadaşım gibi davrandığın için ve ihtiyacım olduğunda ebeveyn gibi davranıp bana akıl verdiğin için sana çok teşekkür ederim. Sen tanıdığım en iyi insansın. Babalar Günün kutlu olsun!

Dünyanın en tontiş, en nazik, en centilmen, en yakışıklı, en cesur, en hoş görülü babasına sesleniyorum; Seni Çok Seviyorum Babacığım....

Yaşadığım en güzel sevgi, senin sevginmiş babacığım. Sana her seslenişim de ya acım diniyor; ya da sana olan sevgim coşuyor! Babalar günün kutlu olsun.

resimli babalar günü mesajları

Geceler çok uzun sabah olmuyor baş yastıkta ama uyku tutmuyor bir tıkırtı duysa hemen kalkıyor. Canım babam seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Dünyanın en mutlu çocuğundan dünyanın en iyi babasına… Babalar Günün kutlu olsun!

Tüm gücünle benim için çalıştığını ve ömrünün sonuna kadar da bunun için çabalayacağını biliyorum. En zor zamanlarımda bile yaralarımı sardığın ve bana babalıktan çok iyi bir arkadaş gibi yaklaştın. Bunun için sana ne kadar teşekkür etsem az kalır gibi… Babalar günün kutlu olsun.

Yalnızca bir gün değil her gün çok özel ve değerlisin ancak bugün senin günün olduğu için ekstra kıymetlisin. Varlığınla hayatıma kattığın en büyük renk ve armağan ile bana yaşattığın sayısız mutluluk için teşekkür ederim babacığım, iyi ki varsın. Babalar günün kutlu olsun.

resimli babalar günü mesajları

Hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğim tek insan! Seni çok seviyorum Babalar Gününü tüm kalbimle kutluyorum...

Başarılarımla mutlu olan ve onların en önemli mimarı olan babacığım iyi ki senin evladınım. Bana gösterdiğin doğru yol ve önüme koyduğun hedefler için teşekkür ederim. Babalar günün kutlu olsun.

Beni hayata hazırlarken önüme çıkan taşları temizleyen ve kendimi güçlü hissetmemi sağlayan babacığım sana ne kadar teşekkür etsem az kalır. Babalar günün kutlu olsun.

Sevgili babam, bana verdiğin kıymetle ve emekle bugünlere gelmemi sağladığın için sana minnettarım. İyi ki benimlesin. Babalar günün kutlu olsun.

resimli babalar günü mesajları

Bir tanem babam, deniz gibi hür ve engin yüreğinle iyi ki varsın. Sana olan sevgimi ifade etmek güç ama daima kalbimde olduğunu bil istedim. Günün kutlu olsun.

Hayata gözlerimi açar açmaz beni sevgisiyle karşılayan ve bunu bugüne kadar başarıyla sürdüren canım babam bugün senin günün, babalar günün kutlu olsun.

Canım Babacığım hani sen hep bana varlığın benim için en büyük hediyedir derdin ya! Senin de varlığın bana bir ömürlük hediyedir. Seni çok seviyorum babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

Sıcak yürekli ve sevecen olmanı seviyorum. Yumuşak ve düşünceli olmana bayılıyorum. Bir çeşit filozof, yazar, entelektüel ya da eleştirmen gibi derin düşüncelerinin olması bana ilham veriyor. Seninle ilgili daha fazlasını, hiç kimsenin göremediği ve bilmediği şeyleri biliyorum. Benim babam olduğun için her gün Allah’a şükrediyorum. Seni seviyorum baba. Babalar Günün kutlu olsun!

Sıcacık gülümsemen ile birlikte açan çiçek bahçelerinin ve doğan güneşin hatırına değil seni bir ömür boyu seveceğim ve bana sunduğun huzurlu yuva için sana hep teşekkür edeceğim. Babalar günün kutlu olsun canım babacığım.

resimli babalar günü mesajları

Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Eğer sen olmasaydın, bu dünyanın gerçeğini anlamam zaman alırdı babacım ve eğer sen olmasaydın, bu hayatın güzelliklerini anlamam da o kadar uzun sürerdi ki… İyi ki hayatımın her adımında yanımda oldun ve bana destek çıktın. Seni çok seviyorum canım babam, Babalar Günün kutlu olsun.

Beni her zaman yıldızlara ulaşmaya teşvik ettin ve her şeyin mümkün olabileceğine dair inancımı güçlendirdin. Babalar Günün kutlu olsun!

Şefkat ve iyilik kalkanıyla insanlara yaklaşan ve bana da hep bunu öğütleyen Biricik babamın babalar günü kutlu olsun.

Sevgili babamız! Ailemizi neşeli günlerde ve zor zamanlarda da her zaman koruyup kolladığın ve bizleri mükemmel yetiştirdiğin için sana sonsuz kere teşekkürler! İyi ki babamızsın. Babalar Günün Kutlu Olsun!

resimli babalar günü mesajları

Yaşlandıkça hayatımı daha iyi hale getirmek için ne kadar fedakarlık yaptığını daha iyi fark ediyorum. Benim için yaptığın bunca şey için ne yapsam sana teşekkür edemem Babacığım! Seni seviyorum ve her zaman seveceğim canım babacığım. Babalar Günün kutlu olsun!

Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar Günün kutlu olsun.

Daima elimden tuttuğun, yaralarımı sardığın, teselli edip yüreklendirdiğin için sana minnettarım. Seni çok seviyorum. Hastayken başucumdaydın, sınavlardan önce beraber masa başında çalışırdık… Hepsi ikimizin nice maceraları arasında pırıl pırıl parlayan anılar.

Özündeki iyiliği bana da aktardığın ve beni mükemmel bir evlat olarak yetiştirdiğin için sana müteşekkirim. Babalar günün kutlu olsun, nice yıllarda hep beraber olalım.

resimli babalar günü mesajları

Özellikle erkek çocuklar için Baba, aynı zamanda en iyi de arkadaş! Üstte ki anlamlı söz, bu Babalar Gününde can-ciğer arkadaşınız, en kadim dostunuz sevgili babanıza güzel bir babalar günü kutlama mesajı.

Sana en çok ihtiyacım olduğunda ve hatta olmadığı zaman bile orada olduğun için teşekkür ederim. Babalar Günün kutlu olsun!

Bazen ekonomik şartlar ya da başka nedenlerden dolayı insanlar ailelerinden uzak kalabiliyor. Mesafeler uzak olsa da, Baba Sevgisi katlanarak artan ve değeri daha iyi anlaşılan bir sevgi. Uzaktaki Babanıza sevginizi ve saygınızı göstermek için etkileyici ve güzel bir babalar günü mesajı göndermek isterseniz bu söz tam size göre!  

Babalar günün kutlu olsun biricik babam! Seninle daima gülüp eğlendiğimiz hatıraları geleceğe taşımak çok güzel. Her an yanında olmak özlemiyle, sevgiler!

Sevgi ve müthiş şefkatinle aramızda sıcacık bir bağ kurduğun için sana minnettarım Babacığım! İyi ki babamsın ve iyi ki varsın. Babalar günün kutlu olsun.

Kızın olmaktan gurur duyuyorum babacığım Seni çok seviyorum. Babalar Günün Kutlu Olsun.

Benim için her zaman orada olduğunu bildiğim, doğru yolu gösterdiğin, zor geldiğinde, ben bile kendime inanmazken bana inandığın, sürekli hayal kurmaya teşvik ettiğin ve her zaman ilham kaynağı olduğun için… Kısacası benim için yaptığın her şeye teşekkürler baba. Babalar Günün kutlu olsun!

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

resimli babalar günü mesajları

Babamız, evimizin hiç solmayan güneşi! O'nun hakkını, emeklerinin karşılığını hiçbir şey karşılayamaz asla! İçerisinde Baba sevgisini sadece bir gün değil, her gün taşıyanlara güzel ve anlamlı bir babalar günü sözü!

Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun.

Benim için her zaman orada olduğunu bildiğim için, bana doğru yolu gösterdiğin için, bana zor geldiğinde, ben bile kendime inanmazken bana inandığın için, sürekli hayal kurmaya teşvik ettiğin ve bana her zaman ilham kaynağı olduğun için… Kısacası benim için yaptığın her şey için teşekkürler babacığım. Babalar Günün kutlu olsun!

Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla. Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.

Bir insan ebeveynlerinden yana ne kadar şanslı olabilirse o kadar şanslı olabilirim diye düşünüyorum. Doğuştan gelen şansım ve ömür boyu sürecek olan hayatımın en büyük anlamı babacığım, babalar günün kutlu olsun.

Yüreğin huzurlu, yüzün güleç, kazancın bereketli olsun canım babacığım. Babalar gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum.

Her zaman yanımda oldun. Dünyayı benim için daha iyi bir yer yaptığın için sana minnettarım! Babalar Günün kutlu olsun!

En kral benim babam! Bu güzel hayatı bana armağan ettiğin için, her zaman bana güvendiğin ve destek olduğun için teşekkürler. Seni seviyorum. İyi ki varsın. En güzel babalar günü senin olsun babacığım.

Korkuya yer bırakmayan, dürüstlükle ve aydınlıkla dolu bir çocukluk bana ve kardeşlerime yaşattığın için sana müteşekkiriz Babacığım. İyi ki varsın canım babam!

Benim Koca yürekli Babacığım! Biliyor musun eğer sen olmasaydın, bugün olduğum insan olmazdım. Bu hayattaki en güzel örneğim... Seni Çok seviyorum Babalar Günün kutlu olsun!

Kahramanım ve her konuda örnek aldığım rol modelim, Babalar Günün kutlu olsun!

Yalnızca kelime anlamındaki baba olarak değil manevi olarak da bana her daim babalık yaptığın ve hayatımda ne zaman arasam ulaşabileceğim ilk insan olduğun için teşekkür ederim. İyi ki benim babamsın. Babalar günün kutlu olsun.

Canım Babacığım Bana kattığın sayısız tecrübe için sana binlerce teşekkür ederim. İyi ki varsın Canım Babam! Babalar günün kutlu olsun.

Öğütlerinle hayatıma yön verdim ve başarıya ulaştım. Sana pek çok şey borçlu olsam da sevginle ve sıcacık gülümsemenle her yeni günde bana verdiğin hediye için asıl ben teşekkür ederim... Babalar günün kutlu olsun.

Evimizin yakışıklısı... Babamız canımız bir tanemiz. Bil ki seni her gün daha çok seviyoruz. Varlığınla gurur duyuyoruz. Sen bizim her şeyimizsin. Babalar günün kutlu olsun. Ailen.

Ne zaman bir şüphe duysam ya da bir tavsiyeye ihtiyacım olsa, hala aklıma gelen ilk kişi sensin babacığım. Babalar Günün kutlu olsun!

Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım. Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar günün kutlu olsun.

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Anlamlı Babalar Günü Mesajları
Anlamlı Babalar Günü Mesajları
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaczKupDGpEL2eOW7O3aP4HyPSsvjcOcMYCb8w3p-b4Y5XxCDn-xPiEcQ99nygMqM93CYReXh8irnQh4e5Yjgu-h0HRQpz5amTudLagzFdHqOlgVsYzR0L7c_FUBs-N0sVqtg-sWH-1wTe/s640/babalar_gunu_mesajlari_1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaczKupDGpEL2eOW7O3aP4HyPSsvjcOcMYCb8w3p-b4Y5XxCDn-xPiEcQ99nygMqM93CYReXh8irnQh4e5Yjgu-h0HRQpz5amTudLagzFdHqOlgVsYzR0L7c_FUBs-N0sVqtg-sWH-1wTe/s72-c/babalar_gunu_mesajlari_1.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/06/anlaml-babalar-gunu-mesajlar.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/06/anlaml-babalar-gunu-mesajlar.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy