--> Sevgiliye Özür Dileme Mesajları | SozRehberi

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Hepimiz zaman zaman sevdiğimiz kişinin kalbini kırabiliyoruz maalesef. Gönül elbette bunun olmasını asla istemez ama bazen durumlar, baze...

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları
Hepimiz zaman zaman sevdiğimiz kişinin kalbini kırabiliyoruz maalesef. Gönül elbette bunun olmasını asla istemez ama bazen durumlar, bazen imkanlar bazen de yanlış anlamalar neticesinde sevdiceğinizi kendinize küstürebilirsiniz. Arada aşk varsa, arada sevgi varsa gönül almak elbette kolay olacaktır ama onun da bir yolu bir yolda mı olmalıdır. Sevgiliden özür dileme mesajlarını sizler için derledik ve onun gönlünü daha kolay kazanmanızı sağlamak istedik. 

Konu sevgililer olunca arada asla küskünlük ya da kırgınlık olsun istemiyoruz. Zaten doğru birini daha doğrusu her şeyi ile birbirinize uyum sağladığınız birini bulmak bu zamanda çok zor. Bulduğunuzda ise onun kıymetini bilmek çok önemli. Ben bir hata yaptım ve sevgilimin kalbini kırdım diyorsanız üzülmeyin. Ondan özür dileyerek onun kalbini almak için duygularınızı en açık şekilde ortaya koyarak bu kırgınlığa son verebilirsiniz. 

Sevgiliye özür mesajları 


Sevgiliye özür mesajlarını whapsaptan mesaj olarak iletebileceğiniz gibi, kendi sesiniz ile söyleyerek daha dokunaklı bir hale getirebilirsiniz. Bazen biraz esprili bir dil ile bazen de çok ciddi bir şekilde pişmanlığınızı dile getirerek. Önemli olan ona bir adım atmanız ve pişman olduğunuzu göstermeniz olacak. Ben güzel sözlerden ya da şiirlerden pek anlamam diyorsanız merak etmeyin sizler için sevgiliden özür dilemek için gönderebileceğiniz birçok mesaj ve sözler için yardımcı olacağız. 

Sevgiliden özür dileme mesajlarınız içten olmalıdır. Bu sebeple sizi anlatan ve onun affedebileceği bir mesajı seçerek gönderme yapmaya dikkat etmelisiniz. Ne çok uzun olmalı ne de çok kısa. Siz içten olarak bu adım attığınızda sevgiliniz ne kadar uzak olursa olsun bunu hissedecek ve bu aranızda ki kırgınlık o tatlı özür mesajınız ile sona erecektir diye düşünüyoruz. 

Sevgiliye kendini affetmek için neler yapılmalı?


Sevgilime kendimi nasıl affettirmeliyim diyorsanız ilk adımın güzel bir özür dileme mesajı olduğuna zaten değinmedik. İkinci adım ise güzel bir hediye olmalıdır diye düşünüyoruz. Özür hediyeleri kategorisi altında birçok uyumlu hediye olabilirsiniz. Bu hediyeler genellikle duygularınızı öne çıkaran seçimlerdir. Dolayısı ile sevgiliye kendinizi affettirmek çok daha kolay olacaktır. İster kendi elleriniz ile verin, isterseniz direk onun adresine gönderin. Ardından hemen onun için seçmiş olduğunuz o süslü kelimeler ve özür mesajı. Eğer o da sizi gerçekten seviyorsa bu özürlere nasıl hayır diyebilir ki? Umarız böyle bir şeye ihtiyacınız olmaz ve sevgilinizi hiçbir zaman kırmazsınız. Ama eğer kırdıysanız ve sevgiliden özür dilemek için yardıma ihtiyacınız varsa da gerek hediye önerileri ile gerek özür dileme mesajları ile her zaman yanınızdayız.

Etkileyici Özür Dileme Mesajları


İnsanları kırmaktan nefret ederim. Ama bazen elimde olmadan kırıyorum. Özür dilerim.

Öküzlük yaptım. Ne olur Beni Affet Sevgilim.

Hadi ne olur bir şans daha ver bize! Senden çok çok çok özür diliyorum Aşkım... 

Ben bir çocukluk yaptım ama sen bir büyük olarak bağışla beni her şey için özürlerimi sunuyorum sana.

Sana yaptığım kabalığı affeder misin? Senden özür dilesem beni yeniden dinler misin?

Seni ilk gördüğümde anlamıştım hayatımın tek anlamı olacağını. Sana uygun bir şekilde hareket etmek istedim. Ama bazı noktalarda eksik kaldım. Şimdi ise kendimi düzelttiğimi düşünüyorum. Sadece beni affetmeni bekliyorum.

Beni içimi ısıtan güneşten, geceme doğan yıldızdan mahrum bırakma… Beni affet seni üzdüğüm için…

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Mesajım yüreğimin en derin köşesinden geliyor? Bu nedenle şaka mı yapıyor diye düşünme sevdiğim? Kırgınlıklar kalksın istiyorum biriciğim. Özürlerimi kabul et!

Bu mesaj sana ne mi söylüyor? Dinle: kırdım seni ama inan çok üzgünüm… Bugün için özür dilerim. İstediğim tek şey beni affetmen ve yine eskisi gibi olmamız.

Sen ne karar verirsen ver. Ben her zaman saygı duyacağım ama en azından bağışla beni.

Kabul edilemeyecek bir şeydi belki yaptığım ama sen de biliyorsun ki her insan hata yapar. Senden beni affetmeni diliyorum. Tüm kalbimle kapına geldim, beni içeri alır mısın?

Gözlerin ışıltısını yitirmiş, sözlerin bir buzdağı kadar soğuk. Çok kırılmışsın bana. Affet beni.

Bu çok ciddi bir mesajdır, içeriği kalbimin en derin köşesinden geliyor? Özür dilerim.

Seni kaybettikten sonra bir hiç olduğumun farkına vardım.

Gözlerindeki gülümsemeyi görebilmek için her şeyi yapabilirim. Yeter ki sen hep gül. Ben senin yoluna güller dökerim. Beni affet ve tekrar huzuru bulalım.

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Sana nasıl bu kadar kötü davranabildim bilmiyorum. İnan bana bir daha asla böyle bir şey olmayacak. Beni lütfen affet bebeğim!

Seni üzdüğüm her an için defalarca özür dilerim senden, kalbinden. Beni saran şefkatine böyle bir hainlik yaptığım için özür dilemeliyim her seferinde senden. Seni üzdüğüm her an için çok pişmanım canımın canı.

İstenmeden yapılan hatalar bir gün mutlaka affedilir. Sen de beni affeder misin?

Sen beni affetmesen de ben yine seni seviyorum seni!

Senin başladığın yerde benim gururum biter. Her şeyi bir yana bırakarak senden özür diliyorum.

Aşkım bütün kibri, kederi arkama aldım ve senden binlerce kez özür diliyorum…

Gözlerinden okunuyor bana kırgın olduğun… Özür dilerim aşkım. Lütfen daha fazla uzatmayalım. Aşkımız bu engelleri aşacak güçte. Beni affet bir tanem.

Sen sadece bana karşı değil herkese karşı çok affedicisin. Bu yüzden belki sana karşı kabalık yapmış bu insanı da affedebilirsin diye düşünüyorum. Özür dilerim aşkım!

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Bana söyleyeceğin her şeyi şimdiden peşinen kabul ediyorum. Çünkü haksızım ve senden nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum. Senden tek istediğim tartışmamızı unutman ve özrümü kabul etmen!

Bu mesaj yüreğimin en derin köşesinden geliyor, samimiyetime inan ve beni affet bir tanem, sensiz olamam…

Gözlerime bir baksan diyeceğim tek kelime, seni seviyorum…

Dinle bak. Ben çok üzgünüm olanlara. Senden tüm kalbimle özür dilerim. Beni affet…

Seni kırmak hayatta isteyeceğim son şey bile değil. Lütfen gülümse ve gözlerime bak… Orada ve ruhumun her zerresinde sen varsın. Bana küsersen, yaşamam ki… Özür dilerim… Tüm hücrelerimle tüm hücrelerinden, Özür Dilerim…

Sensiz hiçbir şeyin tadı yok. Tüm duygulara anlam katan yalnızca senin sevgin. Seni seviyorum. Lütfen beni affet…

Barışmazsak şikâyet edebiliyor muyuz?

Sen benden nefret etsen de sonunda ben yine af dileyeceğim, sen istemesen de…

Sensiz yaşamanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Sen benimle değilsin ya, sanki ben hiç var olmamışım gibi, sanki sonsuz bir hiçliğin içinde hareketsiz duruyormuşum gibi. Affını istiyorum tekrar yaşama dönebilmek için.

Hatalardan ders çıkaran insanlar vardır ya işte o insanlardan biri de benim. Lütfen bağışla beni.

Dünyaları verseler de seni hiçbir şeye değişmeyeceğimi biliyorsun. Çünkü benim için her şeyden daha kıymetlisin. Böyle söylüyorsun ama beni nasıl üzebiliyorsun diyorsun, biliyorum. Hayatımın en büyük hatasını yaptım aşkım, özür dilerim!

Sen günüme doğan güneş, gecemi aydınlatan yıldızsın. Seni çok seviyor ve seni kırdığım için senden çok özür diliyorum…

Asla böyle olmasını istemezdim. Bir ömür içinde sen ve ben küs olamayız çünkü o zaman ömür ömür olmaz, ve ben seninle çok uzun bir ömür hayal ediyorum. Özür diliyorum Aşkım… Lütfen beni affet…

Ben herkesten özür dilemem bunu sana daha öncede söylemiştim gel yakma bu aşığı.

Hayatta kimseden özür dilemedim, ama gururum aşkımdan öte değil, senden özür diliyorum aşkım…

Biliyorum hata bende. Yaptığım affedilecek bir şey değil! Ama yine de yalvarıyorum sana ne olur beni affet…

Kırgınlıkları yok etsin ve sen özürlerimi kabul et diye…

Ağlamak ile teselli olunsaydı denizleri hediye ederdim sana. Çok özür dilerim, beni affedebilecek misin?

Bak uyku tutmuyor. Hadi gel barışalım da birlikte güzel rüyalar görelim…

Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip, ne de kimse sana rakipti. Çünkü sen benim için daima tektin, Lütfen AFFET!

Senden çok özür diliyorum ben böyle olmasını istemezdim, ne olur affet beni! Yalvarırımmm.

Affet beni sevgilim, özür diliyorum senden…

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Özür dilemenin bir asillik olduğunu düşünüyor ve son zamanlarda tüm yaptıklarım için senden çok özür diliyorum aşkım.

Ben bu özür işlerinde hiçbir zaman iyi olamadım ancak seni o kadar seviyorum ki, onun için, özür dilerim canım!

Unutturmak için çok zamana ihtiyacım var biliyorum. Ancak ben her gün her saat senden özrümü dilemeye devam edeceğim.

Sevgilim ne olur, darılma bana. Seni üzgün görmek beni yıkıyor. İnsan hata yapar, sözüm yok sana, bir sitemin bile, yürek yakıyor.

Bu gün seni istemeden kırdım ve sonra pişmanlıklar denizinde kulaç atıp durdum çaresizce. Biliyorum gözlerinden okudum kırgınlığını. Affet beni ne olur sevdiğim. Özürlerimi kabul et. Seni seviyorum.

Tüm bu yaşadıklarımızdan sonra senden nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum. Senden tek istediğim son birkaç ayı unutmak ve mutlu evliliğimize kaldığımız yerden devam etmek.

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Kimse için ağlamadı bu gözler, senin için bir ilk oldu gözyaşlarım. Kimseye söylenmedi bu sözler, senin için içimden geldi, söylüyorum. Affet beni, senden özür diliyorum. Aşkım…

Kim ne derse desin hatalarımın farkındayım ve yaptığım hatalardan dolayı karşındayım. Senden özür dilerim kabul ediyor musun?

Sana olan üzüntümü nasıl anlatsam ki… Canım aşkım lütfen, özür diliyorum. Sen de kabul et özrümü.

Eğrisiyle, doğrusuyla ben böyle düz bir adamım işte. Aşkım, beni düzeltecek, derleyip, toplayacak olan belki de sensin. Bu yüzden senden yaptıklarım için çok özür dilerim!

Sana kendimi affettirmem için küçük bir fırsat versen? Ve ben ayaklarının altına dünyaları sersem?

Seni üzdüğüm için çok ama çok özür dilerim aşkım…

Bırak seni kırmayı sensiz yaşamayı bilmiyorum, bilmekte istemiyorum. Gerçekten kırdığımı düşünüyorsan bütün kalbim ile özür dilerim.

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Senden özür dilemek için söyleyebileceğim daha anlamlı bir söz bilemiyorum, Seni seviyorum.

Söyle güzel kalbin, affetsin beni, bir sayfa açalım, tertemiz yeni. Çok özür dilerim, kırdıysam seni, şu an çektiğimi, Allah biliyor…

Bilirsin bir karıncayı bile incitmem. Seni de incitmek istemedim, inan ki istemeden oldu. Çok ama çok özür diliyorum senden.

Nedense gözlerin dargın bakıyor, sitemin bana ise söyle bileyim.

Sen hayatımdaki en değerli kişisin. Bu yüzden seni üzmek, senden çok benim canımı acıtıyor. Lütfen özrümü kabul et ve seni dünyanın en mutlu insanı yapmaya kaldığım yerden devam edeyim.

Kimseden özür dilemeyen ben. Senin kapında senden özür diliyorum.

Lütfen daha fazla uzatmayalım, aşkımız bu engelleri aşacak güçte.

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Şimdiye kadar tanıdığım en anlayışlı insan sensin. Sinirliyken sana söylediğim hiçbir şeyi hak etmiyorsun. Dünkü sinir krizim için özür dilerim bebeğim!

Dünyanın en tatlı eşi, beni affedebilecek mi? Eve geldiğimde seni yine mutsuz görmemek için inan bana istediğin her şeyi yaparım. Çok üzgünüm aşkım!

Sen benim canımsın, düşmesin yüzün, öyle hüzün dolu, bakmasın gözün, bizle ilgisi yok, ettiğim sözün, inan bana aşkım, içim sızlıyor…

Bu kesinlikle tekrarlanmayacak olan bir hatadır. Eğer özrümü kabul edersen sevgilim, bu bana büyük bir ders olacaktır.

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Ben hatalarım için sana yaptıklarım için hiç affetmedim kendimi. İnan bana hala sızın içimde ağlarım düşündükçe hiç affetmedim kendimi. Beni AFFET!

Üzüntümü anlatacak kelime yok. Olanlar için gerçekten çok üzgünüm ve çok özür dilerim.

Benim aşkım gururumdan çok daha fazla. Bu yüzden tüm dünyaya seni sevdiğimi haykırmak istiyor ve beni affetmen için sana yalvarıyorum.

Seni her ağladığımda özlüyorum ve her ağladığımda da seni bekliyorum, ne olursun beni affet…

Sensiz bir dünya düşünemiyorum. Lütfen beni affet bebeğim!

Beyaz bir güvercin yollamak istedim sana, ancak o bile çok kızdı bana. Nasıl kırarmışım bu kalbi? Sahi, Nasıl da kırdım ben seni? Çok özür dilerim…

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Beni affet bir tanem…

Hatalarım olmuş olabilir, ama bu hataları düzeltmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Lütfen beni affet.

Kırık bir kalp bıraktım sana biliyorum, beni affetmeni istiyorum, yüzüm kızarık, içim bulanık, senden sevgi dileniyorum. Affet beni diyorum, lütfen affet.

Bir daha asla ama asla seni üzmeyeceğim. Seni çok seviyorum anla. Lütfen beni affet.

Affedersin bebeğim. İnsanlar hata yaparak hatalarını telafi ederler. Sende hatamı telafi etmemde yardım eder misin, özür dileğimi kabul eder misin?

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Şu an bana çok kızgınsın biliyorum. Ama lütfen her şeyi açıklamam için bana bir şans ver. Bana bir şans verirsen, beni dünyanın en mutlu insanı yaparsın. Ve bilmeni istiyorum ki, gerçekten çok üzgünüm bebeğim ve umarım beni affedersin!

Aşkım senden özür dilerim, kalbini kırdıysam çekip giderim.

Dilimden çıkan kelamla, gönlümden geçen özrün sayısını bir bilsen… Adını sayıklıyorum geceleri, özür diliyorum hep senden. Sevgilim, benim ay yüzlüm, ne olur beni affet. Kalbini kırmak değildi niyetim, ben hiç beni seven bir kalbi kırabilir miyim?

Bebeğim seni üzdüğüm için çok özür dilerim. Seni çok seviyorum ve bir daha da hiç üzmeyeceğim. Ben affet ve eskisi gibi sev lütfen…

Gözyaşların boşa harcanmayacak kadar değerli. Lütfen hatamı telafi etmeme izin ver!

Güzel yüzünü soldurmaya neden oduysam lütfen beni affet… Sen benim her şeyimsin. Sana nasıl kıyarım biriciğim…

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Bilirsin affetmek gibi bir başka büyüklük yoktur. Ben de bir hata yaptım ve affına sığınıyorum. Affet lütfen beni.

Beni affetmen için ne söylemem gerekiyor? Şaka mı gerçek mi diye düşünme, sana hiç yalan söylemedim. Ben sensiz yaşayamam aşkım. Her şey için özür dilerim. Beni affet…

Çiçekler nasıl muhtaçsa yaşamak için suya, ben de sana o kadar muhtacım. Sen olmadan yaşamanın ne olduğunun farkında bile değilim. Sen varsan ben varım. Sen yoksan ben yokum. Affet beni.

Bende bir hata yaptım ve affına sığınıyorum. Lütfen beni affet…

Bazen kelimeler insana yetmez. Boğazına düğümlenir. Söylemek istesen de diline gelmez. Şimdi bütün af sözcükleri sana ait. Lütfen barışalım artık.

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Seni kaybetmek korkusuyla seni çok kırdım. Tek gerçek sensiz yapamam. Seni çok seviyorum.

Bilseydim sözlerimin bu kadar inciteceğini, yemin eder bir ömür sessiz kalırdım. Hatasız kul olmazmış.

Günlerdir gözüme uyku girmiyor. Sanki kalbim iki dudağının arasında atıyormuş gibi. Bir affettim desen, hayata dönerim yeniden...

Günlerdir saatleri başa, günleri geri sarıyorum. Keşke diyorum ah keşke! Yapmasaydım, etmeseydim, demeseydim öyle. Ama dilin kemiği yok. Söz ağızdan çıktı bir kere. Gel tekrar oturalım, baştan konuşalım. Sen yeter ki affettim de!

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Dudaklarındaki tebessümü görmek kadar hiçbir şey mutlu edemez beni. Lütfen bu dargınlık bitsin. Gülen yüzünü ve seni çok özledim.

Bir öpücük versem, sarılsam, özür dilesem, affeder misin beni?

Son zamanlarda bana ne oldu bilmiyorum. Sadece garip davrandığımı ve çok can sıkıcı olduğumu biliyorum. Üzgünüm aşkım!

Bazen yapılan yanlış doğruyu bulabilmek içindir. O kadar çok yanlış yaptım ki sana karşı, Affet ne olur beni!

Hiçbir şey için, hiçbir zaman geç değildir. Ne senden özür dilemem için geç, ne de beni affetmen için. Ben senden özür diliyorum. Sen beni affedebilecek misin?

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Tüm zorluklara birlikte göğüs gerdik, iyi ve kötü günde hep birlikte olmaya söz verdik, kalbini kırdığım için özür dilerim, bir şans daha diliyorum.

Ne varsa bilmeden yaşanan, yorgun, argın soluklanan, elde olmadan yaşlanan, senden çok özür dilerim…

En Anlamlı Özür Dilerim Mesajları

Gerçekten seven insan küsemez sevdiğine, pişman olan yârini reddedemez kesinlikle, tüm pişmanlığımla özür diliyorum.

Affetmek büyüklüktür Sevgilim sen de beni affederek göster büyüklüğünü…

Sağa dönüyorum olmuyor, sola dönüyorum olmuyor… Yok! Nafile uyku tutmuyor. Çünkü aklım sende ve bugünkü kavgamızda… Bana kırgın olma istiyorum sevdiğim. Bu nedenle tüm kalbimle özür diliyorum. Bak uyku tutmuyor, haydi barışalım da güzel rüyalar görelim. Seni seviyorum.

Senden özür dilemek benim boynumun borcudur çünkü aşkta gurur olmaz özür dilerim senden.

Uykusuz geceler, pişmanlık dolu düşüncelerden kurtar beni bir tanem, özür diliyorum senden…

Özür dilemek büyüklükse, özrü kabul etmekte bir erdemliktir dimi.

Tartışmalar aslında hayatta verdiğimiz bir sınav. Aşkımızın sınavı. Bu sınavı kazanalım olmaz mı?

Ağladıysan, ağlamak istiyorsan ve buna sebep bensem. Akan her damla gözyaşın için senden özür diliyorum.

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Her gün lanet ediyorum kendime, böyle pamuk kalpli birini nasıl kırdım diye Yüzüm yok ama af diliyorum senden Ben kendimi affetmesem de sen ne olur affet aşkım beni Bitsin bu çile Sensizliğin yükü ağır çekilmez bu hayat böyle

Özür dilerim seni aramadığım için. Özür dilerim sensiz gitmek zorunda kaldığım için… Özür dilerim seni orda beklettiğim için… Yaptığım her yanlış için özür dilerim.

Hatamı telafi etmemde, sende bana yardım ederek özrümü kabul eder misin?

Düşünüyorum, düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Seni kıracağıma kafam kırılaydı keşke.

Sen dünyanın en asil insanısın. Bense hatalarla dolu bir insan. Bu Salağın karşısında asilliğini gösterip bağışlar mısın?

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Sana söylediğim her şeyi kızgınlık anında söyledim. Hiçbiri gerçek düşüncelerim değildi. Şimdiye kadar seni kırmamak için elimden geleni yaptım. Lütfen beni affetmek için bunları da göz önünde bulundur ve hatamı telafi edeceğime emin ol!

Bazen benim gibi güzel insanlar da hata yapabilir. Affet ne olur dostunu.

Yaptığım hatalardan dolayı senden özür dilerim bir daha tekrarlanmayacak kusura bakma canım.

Akan yaşların sel oldu, bastı odamı. Öyle pişmanım ki kalbini kırdığım için. Senin kalbin sevgi dolu, narin bir çiçek misali… Ayağımı attığım gibi dallarına bastım, yapraklarını ezdim. Affet beni sevgilim. Daha çok su vereyim, daha yeşile boyayım seni, yine çiçek aç, yine narin es.

Sensizliğin bana getirdiği tek şey acı. En büyük cehennemin içinde kahroluyorum. Lütfen dön bana.

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Anladım beni görmek istemiyorsun ama bu güllerin ne günahı var. Onlar seni görmeye, senden özür dilemeye ve sana olan aşkımı haykırmaya geldiler. Ne olursun onlara bir kulak veriver…

Hiç affetmedim kendimi, ne olur sen beni affet…

Af diliyorum sözlerimle af diliyorum gözlerimle af diliyorum senden sevgilim yanlışlarımla ne olur affet beni kabul et özür dileklerimi.

Affetmek kadar yüce bir duygu yoktur derler. Ey gönlümün yücesi, ey kalbimin hükümdarı, bu mesajla gelen sevgimi özrümü kabul ederek beni affet…

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Bilirsin affetmek gibi bir başka büyüklük yoktur.

Elimde olmayan nedenlerden dolayı kötü sözler sarf ettim. Ancak beni bağışlaman çok önemli artık. Bağışla beni.

Güzel gözlerine bakacak yüzüm yok, belki bu çiçekler anlatır sana olan sevgimi... Kalbimin bahar kokulu köşesi, gel affet şu garibi.

Sözlerinden belli, kırmışım seni bilmeden. Bir öpücük versem, sarılsam, özür dilesem affeder misin beni?

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Bırak inadı hadi uzat elini elime…

Sanırım özür dilemek için çok geç kaldım ama yine de son kez şansımı denemek istiyorum: Özür Dilerim!

Delikanlı adam özür dilemeyi bilmeli ve bilmiyorsa da öğrenmelidir. Bende senden deli kanlı bir adam olarak yaptıklarımdan dolayı özür diliyorum aşkım beni affet…

Keşke diyerek uykuya dalmaya çalıştığım gecelerde anladım ki senden ayrı olmam imkânsız. Gel sen bağışla beni de ben yine senin biricik sevgilin olayım.

Sözlerinden seçebiliyorum kırgınlığını. Düşük sesin, gölgeli gözlerin her şeyi ortaya koyuyor. Bir gelsem yanına, kocaman sarılsam, mis kokulu bir öpücük kondursam yanağına beni affeder misin?

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Bilirsin insanları kırmak istemeyen biriyim. Seni de kırmak istemedim. Çok özür diliyorum senden. Beni anlarsın umarım…

Küçük hatalar kocaman tebessümlerde kaybolurmuş, sen de benim için kocaman gülümser misin?

Yaptığım bir hatadır, aklım bunu bana anlatır, özrün arkasına saklanmak istemem ama senden tek dileğim bir af ’tır

Dün sinir anında söylediğim her şey için senden çok özür dilerim. Biliyorsun, çok stresli ve gergin günler geçiriyorum. Keşke bunları sana yansıtmasaydım. Lütfen beni affet aşkım!

Yıldızlar geceyi nasıl aydınlatıyorsa, sen de benim karanlığımı aydınlatıyorsun. Sen olmadan zifiri bir yalnızlığın içinde yolumu bilmeden yürüyorum. Bir kez daha tut ellerimi. Sürekli aydınlansın yaşamımız.

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları

Bugün ilk defa üzmüştüm seni, bugün ilk defa silmiştim gözlerini, hatalıydım elbet biliyorum kendimi, çocukluğuma bağladım ne olur affet beni…

Düşünmeden konuştuğum ve hak etmediğin şeyler söylediğim için üzgünüm aşkım. Hatamı nasıl telafi edeceğim bilmiyorum ama telafi edeceğime emin ol. Sen yeter ki beni affet!

Şey. Nasıl söylesem? Kelime bulamıyorum. Çok zor biliyorum. Söylemeliyim artık. Şey. Dinle bak. Ben çok üzgünüm olanlara. Yani özür dilerim.

Sana nasıl sevgi sözleri söylüyorsam özür dilemesini de bilirim.

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Sevgiliye Özür Dileme Mesajları
Sevgiliye Özür Dileme Mesajları
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgDds5BosTFjcN2dCurvnWZ_jj4DL9K94JrQ41x_zNFwTqDuW4EXA5x8Wx-J8TiTkNSEJj08-NXrAAwM_GhOgOe-1H10pwVUCwYr_svxr9DWzc1vpQBvruD7avyg89Ohsxbv29UnKB6RiwD/s640/sevgiliye_ozur_dileme_mesajlari.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgDds5BosTFjcN2dCurvnWZ_jj4DL9K94JrQ41x_zNFwTqDuW4EXA5x8Wx-J8TiTkNSEJj08-NXrAAwM_GhOgOe-1H10pwVUCwYr_svxr9DWzc1vpQBvruD7avyg89Ohsxbv29UnKB6RiwD/s72-c/sevgiliye_ozur_dileme_mesajlari.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/06/sevgiliye-ozur-dileme-mesajlar.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/06/sevgiliye-ozur-dileme-mesajlar.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy