--> Güzel Doğum Günü Mesajları | SozRehberi

Güzel Doğum Günü Mesajları

İstikabilimizi oluşturan her yeni günümüz geçmişteki günümüzden daha heyecan vericidir. Bu durum insanın doğumundan itibaren geçerlidir ç...

Güzel Doğum Günü Mesajları
İstikabilimizi oluşturan her yeni günümüz geçmişteki günümüzden daha heyecan vericidir. Bu durum insanın doğumundan itibaren geçerlidir çünkü insan sürekli gelişen bir varlıktır. O yüzden her yeni gün geçmişteki herhangi bir günden daha heyecan vericidir. Yalnız bu heyecan vericiliği her gün kutlayamayız. İnsanlar bu günler için özel günler oluşturmuştur. Bu özel günlerden en önemlisi belki de doğum günüdür. Etrafımızı gözlemlediğimiz zaman doğum gününü önemsemeyen insan sayısı çok azdır. 

Bunun sebebi insanın hayata geliş yıl dönümü değerlidir. Herkes o günü tebrik eder, aileniz size sahip olduğunu için ne kadar şanslı olduğundan bahseder, arkadaşlarınızda belleğinizi iyi ki dileklerini size iletir. Doğum günün de insanlar birçok plan yapar. Ne kadar plan yaparsanız yapın, doğum gününde unutulmaması gereken en önemli şey doğum günü mesajıdır. Doğum günü mesajının bu kadar önemli olmasının sebeplerinden bir tanesi bütün duygularınızı bir anda karşı tarafa iletmenizdir. İnsanlar duygularını ifade ederken zorlanabilir ya da istediği gibi konuşamayabilir. Hayatımızda değer veren bir insan olduğunda da bunları yapmak eminim ki hepimiz için çok zordur. Bir mesajda doğum gününü kutlamak hem karşı tarafa ansızın bir sürpriz hem de onu unutmadığımızın en büyük kanıtıdır. 

Kısa Doğum Günü Mesajları

Kısa Doğum Günü Mesajları

Doğum günün kutlu olsun! Umarım tüm doğum günü dileklerin ve hayallerin gerçekleşir.

Etrafınıdaki tüm insanlara yaydığın mutluluk, bu gün sana geri gelsin. İyi ki doğdun!

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun bir tanem.

Biliyorum, çok daha önemli işlerin var, fakat lütfen bugün dünyayı kurtarmaya bir ara ver ve bugünü kendine ayır. Doğum günün kutlu olsun!

Sen çevrendeki insanlara her zaman ilham oldun ve onları her zaman destekledin. Sen etrafındaki insanlar için bir lütufsun. İyi ki doğdun!

Kısa Doğum Günü Mesajları

Geçmişe bakan geleceği göremez. Geleceği göremeyen ilerleyemez. Hayatta hep emin adımlarla ilerle. İyi ki doğdun

Gözlerini kapat ve mumlarını üfle. Bu yıl, senin için dilenen tüm iyi dileklerin gerçekleşmesini sağla. İyi ki doğdun!

Kısa Doğum Günü Mesajları

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara…

Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadın.. Doğum günün kutlu olsun!

Kısa Doğum Günü Mesajları

Beni çözen alim olur, seni çözen şair olur. Doğum günü ya bugün güzel dilekler seni bulur.

Bugün mutlu olursun, dertlerini unutursun. Doğum günü bugün senin daha ne diye somurtursun.

Kısa Doğum Günü Mesajları

Umarım kalbininin özlediği her şey her zaman elininin altında olur. Doğum günün kutlu olsun!

Bana her an getirdiğin mutluluk hissini yaşayacağın bir yıl diliyorum. Doğum günün kutlu olsun!

Hayatın her zaman doğum günü pastanızda yanan mumlardan daha güzel ve parlak olsun. Mutlu yıllar!

Doğum gününde senin için dileğim, her zaman mutlu ve sağlıklı olman. Asla değişme! Mutlu yıllar canım.

Kısa Doğum Günü Mesajları

Tüm hayallerinin gerçeğe dönüşeceği mükemmel bir yıl diliyorum. İyi ki doğdun!

Hayatımın anlamı, ömrümün baharı doğum günün kutlu olsun.Hep birlikte yaşlanalım

Her sene bir sene öncekine göre daha genç görünüyorsun! Doğum günün kutlu olsun!

Kısa Doğum Günü Mesajları

Umarım bu yıl, kalbinin arzuladığı her şeyi gerçekleşir! Doğum günün kutlu olsun!

Nice mutlu yıllara, doğum günün hatırına, unutmak zor olsa da, arama bundan sonra!

Umarım doğum günün, kalbinin arzuladığı her şeyi getirir! Doğum günün kutlu olsun!

Bu yıl her anı yakaladığından ve yoluna çıkan her zorluğu yendiğinden emin ol. Mutlu yıllar!

Hayatın anlamını gülümsemelerine göre ölç, gözyaşlarına göre değil. Doğum günün kutlu olsun!

Kısa Doğum Günü Mesajları

Dakikalar seninle ömre bedel aşksız saniyeler asra bedel doğum günün kutlu olsun hayatım seni seviyorum...

Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl bir yasam dileyebilmek için. Doğum günün KUTLU OLSUN!

Keşke senin gibi her hareketiyle insanları mutlu eden biri olabilsem, ama senden daha iyi biri olmanın yolu yok. Doğum günün kutlu olsun!

Kısa Doğum Günü Mesajları

Doğum gününde yanında olmayabilirim, ama seni düşünüyorum ve sana harika bir doğum günü diliyorum.

Doğum günü pastan senin kadar tatlı, doğum günü partin de senin kadar unutulmaz olsun. Mutlu yıllar!

Geçmişi unut, gelecek için sabırsızlan. Çünkü senin için en iyi şeyler henüz gelmedi. İyi ki doğdun!

Bugün, herkesin hayatına mutluluk getirdiğin yıl sayısını kutlayacağımız gün. Doğum günün kutlu olsun!

Kısa Doğum Günü Mesajları

Unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar. İyi ki doğdun.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da en iyisini hak ediyorsun. İyi ki doğdun!

Sen benim mutluluğum, hayatımın en güzel varlığısın. Doğum günün kutlu olsun.

Dünya, senin gibi insanlar yüzünden daha iyi bir yer. Doğum günün kutlu olsun!

Peki doğum gününü bu kadar anlamlı kılan şey nedir? Doğum günü insanı 1 yıl daha olgunlaştıran bir şeydir. Bu yüzden herkes hatırlanmak ve tebrik edilmek ister. İnsanlara kendimizi hatırlatmanın tek yolu yan yana olmak değildir. Modernleşen dünyada farklı sebeplerden dolayı sevdiklerimizin yanında olamayabiliriz ama bu sevdiklerimize ulaşamayacağımız anlamına gelmez. Onlara ulaşabiliyor olmamızdan kaynaklı uzaklarda da olsak doğum günü olan insanlar bize karşı bir beklentiye girebilir. Bu beklentide bir doğum günü mesajı almaktır. Sevdiklerimizin bu beklentilerine karşı vermemiz gerekir. Böylelikle hem bağlarımız güçlenir hem de naif bir davranış yapmış oluruz. 

Peki doğum günleri mesajları nasıl olmalıdır. Her insanın hayatının bir evresinde doğum günü mesajı yazarken kararsız kaldığı çok olmuştur. Bunun ana sebebi doğum günü mesajının nasıl olduğunu bilmemesinden kaynaklanır. Doğum günü mesajı fazla kısa olmamalıdır. Bunun sebebi değer verdiğimiz insanın ne olursa olsun kendini kısa bir mesaja layık görmemesidir. Çünkü kısa bir mesajda onun iyi ki doğduğundan, yeni yaşının huzur ve mutluluk getirmesinden bahsedemezsiniz. Bunlardan bahsetmiyorsanız o doğum günü mesajı biraz eksiktir. İlk önce doğum günü mesajı atılacak kişinin hayatınızda nasıl bir yeri olduğundan başlanarak, ardından da iyi dileklerinizle bitirmeniz iyi olacaktır. 

Etkileyici Doğum Günü Mesajları

İnsanlar mükemmel olamayabilir ama hayatların bir gün hep en güzel günü geçirmeyi hak eder. Bugün senin en güzel günün. Nice mükemmel yaşlara.

Gündüzün yatta, gecen barda, altında porsche araba, kaldığin ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Etkileyici Doğum Günü Mesajları

Ne zaman gülümseyecek bir nedenim olmadığını düşünsem, yaptığın komikliklerle beni g&uu ml;ldürüyorsun. En kötü zamanlarımda bile bana böyle hissettirdiğin için seni tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum. Doğum günün kutlu olsun!

Hayatın en korkutucu yanlarını bile yönetilebilir hale getiren mükemmel bir arkadaşa… Daima yanımda olduğun ve hak etmediğim zamanlarda bile beni desteklediğin için çok teşekkür ederim. Sana çok şey borçluyum. Doğum günün kutlu olsun!

Senin gibi bir insanla tanıştığım için ne kadar şanslı olduğuma inanamıyorum. Hayatımın her gününü çok özel kılıyorsun. Doğum günün umarım şimdiye kadarki en özel günlerden biri olur. Seninle doğum gününü kutlamak için sabırsızlanıyorum!

Etkileyici Doğum Günü Mesajları

Canımdan öte canımsın. En sıkıntılı olduğum anlarda ‘Hey ben buradayım asma yüzünü.' Dercesine yanımda olanımsın. Konuştuğumuz paylaştığımız onca şeyi düşünüyorum da. İyi ki varsın kardeşim.

Geri kalan ömrümde yalnızca sen olsan yeter bana, tek bir gülüşün tüm sıkıntıları unutturmaya yeter. Yeni yaşının ilk günü kutlu olsun birtanem, iyi ki doğmuşsun, nice mutlu güzel yıllarımıza.

Umuyorum ki yeni yaşında mutluluk ve sevinçler hep seninle yol alır. Sen tanıdığım en eşsiz ve en güçlü insanlardan birisin. Diliyorum ki yeni yaşında tıpkı senin gibi olsun. Nice mutlu anılara.

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastası yapabiliriz sanırım. Nice yaşlara…

Sen doğdun mevsimlerden bahar oldu. Kuşlar, çiçekler dile geldi. İlk güldüğünde, doğadaki bütün varlıklar sana eşlik etti. Sen geldin hayatıma mutluluk getirdin, her şeyi değiştirdin. Doğum günün kutlu olsun çocuğum benim.

Etkileyici Doğum Günü Mesajları

160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor. Seni seviyorum.

Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Doğmanın bedeli ölüm, gençliğin bedeli yaşlılık, sevginin bedeli fedakârlık, dostluğun bedeli paylaşmaksa; bugünün bedeli hatırlanmaktır. Doğum günün kutlu olsun.

Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, bu hayati tüm güzellikleriyle yaşamanı istediğimi bilmeni istiyorum. Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun.

Etkileyici Doğum Günü Mesajları

Yüzündeki haylaz gülümseme seni asla yalnız bırakmasın canım kardeşim. Sen her zaman gül ve bizlere şakalar yapmaya, kızdırmaya devam et. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun, nice beraber yıllara.

Hayattaki tek dileğim ileride çocuklarıma senin gibi eşsiz bir baba olabilmek, her an onların yanında olan hissettirmeden destekleyen bir baba, sevgisi sonsuz olan bir baba. Mutlu yıllara babacığım.

Bu dünyada doğum günü kutlayan en güçlü ve en eğlenceli insan sensin babacığım. Nüfus cüzdanın da ne yazarsa yazsın sen neşen ile her zaman aramızdaki en genç kişi olacaksın. İyi ki doğdun, nice mutlu yaşlara.

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara…

Gözlerimin en parıltılı ışığısın, gülümsemelerimi süsleyen kadınsın, kalbimin atmasının en güzel nedenisin. İyi ki doğdun ve iyi ki benim hayatımın en kaynağısın. Mutlu güzel yıllarımızın olması dileğiyle bir tanem.

Etkileyici Doğum Günü Mesajları

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. İyi ki doğdun.

Yeni yaşına mutlu girersen o yıl hep iyi şeyler olur derler. Doğum gününde yüzündeki gülümsen hiç gitmesin ve yeni yaşın boyunca hep devam etsin. İyi ve güzel yaşlar.

Kardeşlik dünyadaki başka hiçbir duyguya benzemez, ondan kopmak eti tırnaktan ayırmaya benzer… Seninle hiç ayrılmamak ümidiyle canım kardeşim, doğum günün kutlu olsun…

İçinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın. Gözlerin hep gülsün, mutluluğu sende arasınlar, ama onu öyle bir yere sakla ki gerçekten isteyen bulsun. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Aklımdan çıkmayan sen, kalbimin her köşesinde bana eşlik eden sen, dünyamı bana güzelleştiren yine sen. Senin bana getirdiğin güzellikler gibi, hayatta sana hep mutlu bir yol açsın. Nice mutlu yıllara.

Kötü günlerin geçmişte kalacağı, güzel günlerin ise her gün yaşanacağı güzel bir yıl geçirmeni diliyorum. Önündeki 365 gün boyunca yeryüzündeki iyi olan şeylerle karşılaşmanı diliyorum. Güzel yıllar dilerim.

Umarım doğum günün ileride yaşayacağın mutlu ve güzel anların ilk günü olur. Yeni yaşında hayatındaki en her şey daha iyi gider ve yüzündeki gülümseme eksik olmaz. Doğum gününü en içten dileklerim kutluyorum.

Etkileyici Doğum Günü Mesajları

Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın…

Sevmek yaşamaksa, seninle yaşamayı isterim, ayrı kalmak özlemekse sadece senden ayrı kalmak istemem her zaman yanında olmak isterim iyi doğdun aşkım

Senin sevginin yeri gönülde hep özeldir. Seni sevmek her şeyden güzeldir. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedeldir. İyi ki doğdun.

Duygularının Mutlulukla Kaynaştığı Bu güzel ve özel günde, Bütün Arzularının Hayata geçmesini Dilerim, En Kötü Gününde Böyle olsun Doğum günün Kutlu Olsun.

Etkileyici Doğum Günü Mesajları

Umuyorum ki bu yeni yaşın sana istediğin en güzel mutlulukları getirir. İleride yaşayacağım mutlu hayata yeni güzellikler getirmesi dileği ile nice yıllara.

İnsanın hayata tutunması için geçerli sebepleri olması gerekir. Sen benim en büyük sebebimsin. Kardeşten yakın insan. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.

Ne istersen alabileceğin, neyin cevabını ararsan bulabileceğin ve hayatındaki tüm boşlukları doldurabileceğin mükemmel bir yıl geçirmen dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun!

Bu güzeIIik, bu zekâ, bu akıI, heIe şu anIam doIu gözIerin büyüsü, AIIah bütün güzeIIikIeri bir yerde toplamış. Neyse kendimden çok bahsettim doğum günün kutIu oIsun arkadaşım…

Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Her yeni yaş insana bu hayat hakkında bir şeyler öğretir. Büyüdükçe, olgunlaşır, kendi ayakların üzerinde durmayı öğrenirsin. Umarım bu yeni yaşında hep iyi tecrübeler edinirsin.

Etkileyici Doğum Günü Mesajları

Doğum günleri yeni başlangıç ve hedefler için her zaman özel bir gündür. Umarım bu sene yeni başlangıçlar yapacağın ve hedeflerine ulaşacağın bir yıl olur. Doğum günün kutlu olsun!

Canım dostum benim, kimseye benzemeyen minik kalbin, hiçbir zaman kötülük düşünmeyen yüreğin hep bizimle beraber olsun. Gülmesini istediğim dostum hep iyi yaşların olması dileği ile.

Herkes beni reddettiğinde bile yanımda durdun. Bana benzeri görülmemiş ölçüde sevgi gösterdin. Bana karşı olan şefkatini asla unutamayacağım. İyi ki hayatıma dokundun, iyi ki doğdun!

Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun. Doğum günün kutlu olsun dostum, iyi ki doğdun.

Mutlu günler Çabuk geçer, Bugünün de vermiş olduğu huzur ve neşe hayatında güzel bir anı olarak kalsın, yaşadığın her gün birbirini kıskandırsın, sen her zaman benim için özel insansın unutma bunu doğum gününü kutlarım canım.

Bu mesaj karşınızdakine kendini değerli hissettirecek, onun da sizin varlığınızın farkında olmasını sağlayacaktır. Unutulmamalıdır ki doğum günü mesajı gereğinden uzun da olmamalıdır. Gereğinden uzun bir mesaj başkalarının düşüncesini direkt olarak almak gibi hissedileceği için samimiyetini karşı tarafa aktaramayabilirsiniz. Doğum gününü kutlayan kişi uzun mesajını okuduğunda sıkılmamalı ve samimiyetinizi mesajlarda bulmalıdır. Doğum günü bazı insanlar için sevinç dolu bir gün olsa da bazın insanlar için de hüzünlüdür. Çünkü bu insanlar ömrümden bir yıl geçtiğini aslında o kadar da sevinç dolu bir gün olmadığını savunurlar. 

Bu düşünce genel olarak yanlış bir düşüncedir. Her yaşın bir güzelliği vardır. Bu tarz düşünen sevdiklerimize atacağımız doğum günün kötü kaygıları yok edecek, her yaşın kendine özel anları olacağını belirtecek bir doğum günü mesajı atmalıyız. Görüldüğü gibi doğum günü mesajı değişken bir mesajdır. Herkese aynı mesajın atılması beklenmez ve doğru da değildir. Doğum günü mesajı atacağımız kişiyi tanımak bu yüzden önemlidir. İnsanın etrafında birden fazla değerli kişi ve gruplar olur. Doğum günü annenizin, babanızın, kardeşinizin, sevgilinizin olacağı gibi çok değer verdiğiniz bir arkadaşınızın da olabilir. Burada atılacak mesajlara dikkat edilmelidir. Dikkat edilecek hususlar nedir diye akıllara bir soru gelebilir. 

Uzun Doğum Günü Mesajları

Bu güzel gününde yanında olamamak beni ne kadar üzüyor olsa da kalbimle hayatının her anında yanında olduğumdan emin olabilirsin. Yeni yaşında her dileğin gerçek olsun, neşen hiç eksilmesin, iyi ki doğdun ve varlığın ile bizi mutlu ettin.

Sevgilerin ve mutlulukların en güzelini yaşayacağın, en güzel deneyimlerin hayatına yön vereceği, geçmiş yıllarından daha güzel bir yıl dilerim. Gökyüzündeki maviliklerin huzurunu hissedebileceğin yeni bir yaş olur umarım. İyi ki doğmuşsun.

Uzun Doğum Günü Mesajları

Hmm... bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum. Dur bakayım.. dur dur buldum Doğum günün kutlu olsun! Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

Sevgili dostum, doğduğun günü sadece seni tanıyanların kutlaması aslında yetmez. Sen bu dünyaya verilmiş bir hediyesin. Senin eşsiz kişiliğini düşününce, bütün dünya adına doğum gününü kutlamak bana kalıyor. Hep mutlu, güleç yüzlü olman dileği ile mutlu yıllar.

Yıllardır bana gösterdiğin destek ve cesareti hayatım boyunca asla unutmayacağım. Senin gibi insanlar olmasa benim gibi hayata karşı cesareti olmayan bir sürü insan olurdu. Umarım bu sene de hayata karşı cesaretlendireceğin insanlar olur. Doğum günün kutlu olsun!

Hayat insanlara her zaman için fırsatlar verir ya iyi değerlendirmesini bilirsen eğer… Sen bana hayatın en tatlı fırsatlarındansın. Ben pek anlatamam böyle şeyleri. Ama sen bendeki yerini çok iyi biliyorsun. Seni seviyorum. Hem de kocaman. En kocamanından. İyi ki doğdun kardeşim.

Uzun Doğum Günü Mesajları
 
En keyifsiz anımda sen çıktın benim karşıma. Beni öyle bir neşelendirdin ki, bütün sorunlarımı bana unutturmakla kalmayıp hayata farklı gözle bakmama imkân tanıdın. Senin bu mutlu gününde sonrasında yanında olacağıma söz vererek yeni yaşını kutluyorum.

Sen en pahalı elmastan bile daha değerlisin. Sadece güçlü ve akıllı değil, aynı zamanda nazik ve düşüncelisin. Doğum günün, her sene sana ne kadar değer verdiğimi ve minnettar olduğumu göstermek için mükemmel bir fırsat oluyor. Doğum günün kutlu olsun!

İnsanlar doğar, büyür ve bir şekilde yaşamlarını devam ettirir. Ama bazı yaşlar vardır ki dönem noktası olarak görülür. İşte sevdiğim sen tamda bu yaştasın artık. Hiçbir zaman üzülmeyecek, yıkılmayacak yaşa geldin. Bundan sonra hayatın hep mutlu geçsin.

Seni ne kadar çok sevdiğimi merak etme çünkü sana bunu kelimelerle açıklayamam. Yalnızca şunu bil, sen hayatımdaki en değerli varlıksın ve her gün o tatlı gülüşünü görmek için herşeyi yaparım. Beraber geçireceğimiz nice güzel doğum günü kutlamalarına...

Uzun Doğum Günü Mesajları

Üzüntülerini bir kenara bırakacağın, mutlulukları ve sevinçleri her dakika yanında olup seni yalnız bırakmayacak bir yıl dilerim. Umarım önümüzdeki 365 gün boyunca yüzün güler ve hayatında neşe hiç eksik olmaz. Doğum günün kutlu olsun, nice güzel yıllara.

Hayatın bazen bizlere yaptığı süprizlerin en güzelisin, sen benim mucizemsin, seninIe var oIan her şeyi seviyorum. Belki doğduğun andan bu zamana kadar yanında değildim. Ama sana her şey üzerine söz veriyorum bundan sonra ölünceye kadar her gün ben sana iyi ki doğdun diyeceğim iyi ki doğdun canım

Yeryüzünde nefes alan her canlının bir yaşama amacı olur. Hedefleri ve özlemleri olan her insan bir çınar gibi büyür. Zaman ilerledikçe hayata dair yeni deneyim ve fikirleri olur. Bu yeni yaş gününde artık daha olgun biri olarak hayatına devam edeceksin. Her şeyin gönlünce olması dileği ile iyi yaşlar.

Başımı dizlerine koyduğum zaman tüm zorlukları unutur sana sığınırım. Her anımda yanımda olduğun için beni iyi bir insan yaptığın için çok teşekkür ederim. Hakkın asla ödenmez Anneciğim. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın bizimlesin. Seni çok özledim ve seni çok seviyorum iyi ki doğdun nice mutlu güzel yıllara.

Uzun Doğum Günü Mesajları

Sevgilim, bugün senin doğum günün, sen bana verilmiş en büyük hediyesin bu hayatta. Senin için ne yapsam biraz eksik ne söylesem az gelir. Keyifle, hep birlikte ömrümüzün sonuna kadar olma dileği ile yaşını kutlar hayatının daha da renkli olmasını dilerim.

Yeni bir yıla başlarken, mumları üflerken, dilek tutarken, bizleri unutma lütfen… Doğum günün mutlu olsun. Hatırlar mısın? Doğduğun günü… Sen ağlarken etrafındaki herkes gülüyordu. Öyle bir hayat yaşa ki, öldüğünde herkes ağlasın, sen sevinçle gülümse… İyi ki doğdun, nice yıllara…

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir… Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara.

Doğduğun gün hayatımıza bir güneş gibi doğdun. Bizim için yaşamın, mutluluğun, neşenin kaynağı oldun. Yeni yaşında tüm bu güzellikler umarım ki seni daha fazla bulur ve yıl boyunca yüzündeki o benzersiz gülümseme hiç eksik olmaz. İyi ki doğdun, nice mutlu güzel birlikte yıllara hep birlikte.

Uzun Doğum Günü Mesajları

Cennetten kalbime düşen cemresin sen. Mutluluğun nedeni, hayatımın gün ışığısın. Sensiz dünyam karanlıkların içinde çaresiz. İyi ki hayatımdasın ve iyi ki dünyaya gelip beni buldun. Hep birlikte mutlu eşsiz günler yaşamak dileğiyle sevgilim.

Uzun zaman önce tanışmıştık. Birlikte onca eğlenceli zaman geçirirken, çok kötü günlerimizde oldu. Lakin hep biz yan yana olmayı başardık. Bugün senin doğum günün ve biz daha harika günler geçireceğimizi biliyoruz. İyi ki doğdun sevgili dostum.

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım… Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere… Doğum günün kutlu olsun arkadaşım!

Örneğin annenizim doğum gününü kutlarken mesajın içeriği anne şefkati ve fedakarlıklar olurken, arkadaşınıza atacağınız mesaj daha eğlenceli olabilir. Çevremizdeki insanları daha iyi tanımalı bir doğum günü mesajından ne istediğinin farkında olmalıyız. Babaya atılan doğum günü mesajının arkadaşa atılan bir doğum günü mesajı gibi olduğunu düşünürsek bu durum uygun değildir. Böyle bir mesaj atılamaz mı? Elbette atılabilir ama karşılık olarak zayıf kalır. 

Biz sevdiklerimizi düşünerek bir jest yapıyorsak bir de karşılık bekliyoruz demektir. Bu karşılığı uygun bir mesajla yakalayabiliriz. Sonuç olarak doğum günü gerek hüzün gerek sevinçlerle dolu bir gündür. Bu günün öneminin farkına varmalı, sevdiklerimizi o gün için ne plan yaparsak yapalım başlangıçta bir doğum günü mesajı ile mutlu etmeliyiz. Sevdiklerimizin mutluluğu aynı zaman da bizlerinde mutluluğu olur. O değerli günün iyi geçmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Çok değerli bir hediye alabiliriz ya da durumla alakalı olarak daha mütevazi bir hediye de alabiliriz ama bu safhaya gelmeden önce o kişiyi düşündüğümüzü belli etmeli, o herkesin duymak istediği ‘’düşünmen yeter’’ sözünü yerine getirmeliyiz. Düşüncesiz bir insan olursak ne yaparsak yapalım sevdiklerimiz tarafından hoş karşılanmayacaktır. 

Doğum günü görüldüğünden daha karmaşık ama zor olmayan bir konudur. Dolayısıyla bu karmaşıklıktan kurtulmalı, durumu daha sadeye indirgeyerek yıllar boyu unutulmayacak anları yaşamayı arzu etmelisiniz. Bunun içinde her şeyden önce samimi, insanı boğmayan, sıcak bir mesajla gönüllere girmeyi geri kalanları ise sevdiğinizle ilişkinizin boyutuna göre ayarlamalısınız. Ancak her şeyin başı görüldüğü gibi doğum günü mesajıdır. Doğum günü mesajının bize sağladığı avantajlardan yararlanmalı, etrafımıza bu yolla mutluluklar saçmalıyız. Unutulmamalıdır ki her insan hatırlanmayı ister ve doğum günü mesajı bunun en iyi yoludur. 

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Güzel Doğum Günü Mesajları
Güzel Doğum Günü Mesajları
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimvWc-eNVpZzwUoDAJNt-XVTrP6ndzlNG102Nljx7xtGgWLetLn-vx5mYnKNhJeQmtAnpdWHwEiwcGjuw8y3gEz0caVHJMgMbZBpitoCIhg1nZVIWc02sVP4jHwB-HFqnAr0Ogaqw0-3jS/s640/guzel_dogum_gunu_mesajlari_0.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimvWc-eNVpZzwUoDAJNt-XVTrP6ndzlNG102Nljx7xtGgWLetLn-vx5mYnKNhJeQmtAnpdWHwEiwcGjuw8y3gEz0caVHJMgMbZBpitoCIhg1nZVIWc02sVP4jHwB-HFqnAr0Ogaqw0-3jS/s72-c/guzel_dogum_gunu_mesajlari_0.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/07/guzel-dogum-gunu-mesajlar.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/07/guzel-dogum-gunu-mesajlar.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy