--> Romantik Sevgililer Günü Mesajları | SozRehberi

Romantik Sevgililer Günü Mesajları

Birey ilişkileri gereği sosyal bir varlıktır. Bu sosyallik insanın bazı günlere anlam yüklemesine sebep olur. İnsanlar için en önemli öze...

Romantik Sevgililer Günü Mesajları
Birey ilişkileri gereği sosyal bir varlıktır. Bu sosyallik insanın bazı günlere anlam yüklemesine sebep olur. İnsanlar için en önemli özel günlerden birisi de sevgililer günüdür. Direkt bir sebep olmasa o güne yüklenen anlamdan dolayı insan çok mutlu olur. O gün gerek size verilen hediyeler gerekse gelen tebrikler bir günlüğüne dahi olsa dünyanın sizin etrafında dönüyor hissi verir ki, böyle hissetmek gayet normaldir çünkü çevrenizde herkes o gün sizinle ilgilenir. Yeni bir yaşa girmenin, koca bir yılı daha bırakmanın yükü ağırdır ama 365’e bölündüğü için bu yük çok hissedilmez. Bu özel günlerde insan sevdikleri, ailesi ve arkadaşlarıyla beraber olmak ister. Bilinen bir yanlışın aksine özel günlere kadınlar kadar erkeklerde önem verir. Romantik Sevgililer günü gibi biri özel günde erkek ve kadın olarak güzel mesajlar almak ister. Kadınlar için dünyada yazılmış birçok özel cümle vardır, dolayısıyla bunlardan kolayca sevgililer günü mesajı devşirilebilir ancak erkek içi bu konu o kadar da kolay değildir. Bu yüzden de birçok kişi Etkileyici sevgililer günü mesajı bulmakta veya atmakta zorlanabilir. Erkeklerin duygusal canlılar olmadıkları, en azından detaylara takılmadıkları, atılan mesajlara sadece kısa bir teşekkür ederek geri döndüklerini düşünmek büyük bir hatadır. Erkekler her ne kadar belli etmek istemese de özel günleri en az kadınlar kadar önemser. Ayrıca bu durum böyle olmasa bile sevdiğimiz, hayatımızda yer eden erkeklere bu özel günde mesaj atmak, onu düşündüğümüzü belli etmek gayet şık bir davranıştır.

Romantik Sevgililer Günü Mesajları

Hayat arkadaşım, can yoldaşım, gönüldaşım seni çok ama çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Seninle yok olur tüm dertlerim, yanındayım bak gülsün gözlerin. Sevgililer günümüz kutlu olsun güzeller güzeli, sevdalı bebeğim.

Gözlerin için uygun bir renk bulamadım, hangisi olsa zaten içim yanıyor. Tenine göre uygun çiçek bulamadım, hepsi zaten kokusunu senden alıyor. Sevgililer günün kutlu olsun.

Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim seni, her atışı sen. Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem.

Sevgililer Günü Mesajları

Dünyada birçok insan var kimi şu anda gülüyor kimi şu anda ağlıyor. Dünyanın bütün güzelliklerini hak eden biri varki oda şu anda mesajımı okuyor.

Seni sevmek, hayatın çok daha güzel görünmesini sağlamak için yapılabilecek en kolay şeylerden biri ... Seni seviyorum ve seni asla bırakmak istemiyorum. Benim için hayatın olmazsa olmazı sensin. Aşkım, her Sevgililer Günü’nde birlikte olmak dileğiyle…

Aşkın tarifi yok bende, hoş geldin sevgilim kalbime. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Sevdiğim sevgililer günün kutlu olsun.

Bir melek var içinde dünyanın en güzel insanısın. Sevgilim benim için hayatın anlamısın. Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem.

Sevgililer Günü Mesajları

Hiçbir sözcük ya da şiir yok bunu anlatmaya… Sadece dünyanın bilmesini istiyorum .. Seni prensesim tüm kalbimle seviyorum. SENİ ÇOK SEVİYORUM… Sevgililer Günün Kutlu olsun aşkım.

Seninle tanışmadan önce birinin gözlerine bakmanın ve sebepsiz yere gülümsemenin nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum. Aşkın hayatta kalmam için gereken tek şey. Sen başıma gelen en iyi şeysin sevgilim. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Bütün insanları sevebilirdim ama sevmeye senden başlamasaydım.

Sensin, kalbim değildir. Böyle göğsüme vuran…

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Verilebilecek en güzel hediyeydi sevgin, görebileceğim en güzel görüntü, sevdaların en deriniydi. Sesini duyabilmek büyük mutluluk, binlerce teşekkür binlerce sevgi sana sevgilim, Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Sevgililer Günü Mesajları

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Sevgililer Günün kutlu olsun bebeğim! Bana her gün gerçek aşkın neyle ilgili olduğunu gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Seni her zaman ve sonsuza kadar seveceğim!

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

Hayat bir sudur, önünde durulmaz. Mavi bir renktir arkası görülmez. Arkadaşlık bir sırdır anahtarı verilmez. Sevgim sana ebedi asla kalpten silinmez…

Söz veriyorum, Facebook’taki durumunuz bu Sevgililer Günü'nden sonra 'karmaşık' olmayacak. Sevgililer Günün kutlu olsun bebeğim!

Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

Sevgililer Günü Mesajları

Sevgilim, çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin. Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun!

Gül veya çikolata yerine sana çok daha özel bir hediye sunuyorum: Devamlı ve sonsuz aşkım! Sevgililer Günün kutlu olsun, seni her zaman seveceğim!

Tik tik! Kimse varmı? Ben dili baldan tatlı, yüzü güneşe benzeyen, bakıldığı zaman sevgiyi andıran, gülüşüyle cana can katan birisine bakmıştım oralardamı acaba?

Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sevgililer Günü Mesajları

Bana Sevgililer Günü için ne istediğimi sormuştun. Ne pahalı mücevherler ne de güller… Sıcak bir tebessüm ve ılık bir öpüş, beni dünyanın en mutlu insanı yapmaya yeter. Seni çok seviyorum aşkım, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Aşk, biri hayatına girip özel bir anlam kazandırana kadar sadece üç harfli bir kelimedir. Aşkın hayatımı değiştirdi, bu yüzden sana minnettarım. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Aşkım içimde, ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim.

Seninle tanışana kadar hayatımın mükemmel olduğunu düşünüyordum. Hayatımda senin gibi harika bir kadın/adam olmadan tüm bunların eksik olduğunu gösterdin. Seni her zaman seveceğim. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Aşk: Nerden eseceği belli olmayan bir fırtına gibidir. Sen de benim en büyük fırtınamsın. aşkım iyi ki varsın. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sevgililer Günü Mesajları

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.

Yapabilseydim, tüm aşkımı senin için toparlayıp bir hediye kutusuna koyardım. Ama bu kadar büyük bir kutu yapamazlar aşkım. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!

Sevgililer Günü Mesajları

Benim için seni görmek suya benzer,seni yaşamak ise nefes almaya. Susuz üzgün yaşarım ama nefes almadan ASLA…

Sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat. Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep oradayım!

Aldığım her nefeste ve attığım her adımda seni düşünüyorum. İyi ki varsın sevgilim. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

Sevgililer Günü Mesajları

Sen hayatıma girdin ve güneş bulutların arasından belirdi. Birden bire yaşam değişti. Hayatımın bir parçası olduğun için teşekkürler. SENİ ÇOK SEVİYORUM… Sevgililer Günün Kutlu olsun aşkım.

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Twitter'daki duygusal tweet’lerden birini sana yazmak yerine direkt konuya giriyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun bebeğim!

Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun.

Uzun Sevgililer Günü Mesajları

Sevgililer Günü Mesajları
Üzerine düşünülerek atılmış Romantik sevgililer günü mesajları hem hayatınızdaki erkeği mutlu edecek hem de onun yeni yaş sevincine ortak olacaksınız. sevgililer günü bir pastadan ibaret değildir. O geçen koca bir yılda sevinç, keder, anılar vardır. Bunların hepsinin iyi ya da kötü geride bırakılmasının kutlandığı bir günde ne olursa olsun karışımızdakine onu düşündüğümüzü belli etmemiz gerekmektedir. Erkekler her ne kadar bunları kontrol etmiyormuş gibi gözükse de bütün insanlar bazı konularda ortak hisseder. Bu hislerin cinsiyet ayrımı yoktur. sevgililer günü için yapılabilecek binlerce aktivite, birden de fazla plan vardır. Ancak bu aktivite ve planlar arasından bir şey seçmek oldukça zordur. Eğer aklınızda bir plan ya da aktivite yoksa bir erkeğe verilecek en büyük hediye içten yazılmış sıcak bir mesajdır. Artık dünyada gereğinden fazla maddi hediyelerin önemi gitgide azalmış; insanlar bu tarz hediyeleri görgü kurallarının dışında değerlendirmeye başlamışlardır. Bu durum böyle ilerlerken sizin o küçük jestinizin değeri kat ve kat artacaktır. Bir kadının etrafında abi, kardeş, baba, eş olmak üzere değerli erkekler vardır. Onlardan uzakta da yaşasak yakınında da yaşasak atılacak bir içten sevgililer günü mesajı içinizi ısıtacaktır. Unutmayalım ki bazı şeyleri paylaşamadıkça kıymeti azalır. Onların en güzel gününde, sevgililer gününde unutmadığımızı hep yanında olacağımızı başlangıçta bir mesaj yoluyla iletmek değerli hissettirecektir.

En imkânsız hayalimdi, sabah seninle uyanmak. Ömrümün sonuna kadar seninle yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun sevdiğim.

Sevgililer Günü Mesajları

Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim.

Senin gibi hoş bir kadına/adama, yılın her günü ne kadar muhteşem olduğu anlatılmalı. Ama bugün özellikle aşkına destan yazmak istiyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun bebeğim!

Uyurken seni izlemek vardı şimdi. Kokunda sarhoş olmak. Seni uyandırmak için can atmak ama kıyamamak. aşkım sevgililer günün kutlu olsun.

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var. Sevgililer Günümüz kutlu olsun sevgilim.

Sevgililer Günü Mesajları

Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Kalbimi, tatlı bir bahar gününde uçan kelebek kadar hafif ve kaygısız hissettiriyorsun. Sevgililer Günün kutlu olsun aşkım!

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle.

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin... Bil ki çok özlendin... Sevgililer günün kutlu olsun!

Sevgililer Günü Mesajları

Yürekler karşılıklı bekleyiş içindeyse sevgin duyulur elbette. Özlemek ne renk sence ?. Sen rengi düşünürken ben seni özlediğimi söyledim bile…

Yaşamak istiyorsan bir umudun olmalı, kalbin varsa bir sevgin olmalı, sevdiğin varsa yalnız senin olmalı, sana verilen en büyük ceza mutluluk olmalı…

Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

Sonra sen geldin güldün. Güldün. Gönlümdeki en kurak topraklar papatya bahçesi oldu.

Sevgililer Günü Mesajları

Kalbin kadar ellerin de sıcak sevgilim, ellerini tutunca kalbim ısınıyor. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana 'Sevgilim!' diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum.

Güzellik sözde ise sözün en güzeli sende sende, güzellik yüzde ise yüzün en güzeli sende, ama bana göre güzellik kalpte. Kimseye söyleme ama kalbin en güzelide sende

Sevgililer Günü Mesajları

Tüm kalbim, akciğerim, karaciğerim ve dalağım ile Sevgililer Gününü kutluyorum aşkım!

Hayatın sebebi sevgi ise, sevgi paylaşmak ise, paylaşmak dostluk ise, dostluk hatırlamak ise unutulmadın. SENİ SEVİYORUM…

Aşk her şeye değer, seni çok seviyorum sevmek suçsa eğer. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

İyi ki benim olmuşsun, iyi ki sevmişim seni. Her şeyim; sevgililer günümüz kutlu olsun.

Sevgilim yarınlarımın sıcak sabahı, sıcak sabahlarımın yarınlarısın. Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem.

Sevgililer gününde belki yanında değilim ama dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar yanındayım... Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy ben hep ordayım...

Güneşin bile buz tuttuğu bir yerde yanan bir öpşey görürsen bil ki o senin için yanan kalbimdir

Bebeğim, güne her gün mutlu başlama sebebim olduğun için teşekkürler. Her günümü daha değerli hale getiriyorsun. Bu hayatta sana sahip olduğum için çok şanslıyım. Bugün sana gönderdiğim çikolatalar, senin tatlılığın ile rekabet bile edemez, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Bazеn sorarlar, “Hayatında biri var mı” diyе. Hayatımda biri yok. Birindе hayatım var. Sevgililer Günü kutlu olsun güzelim.

Sevgililer Günü Mesajları

Seni ne kadar sevdiğimi hiçbir kelime ifade edemez. Bu yüzden seni her zaman yanımda istiyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun sevgili karım/kocam.

Sana her baktığımda, hayatımın büyük bir parçası haline geldiğine hala inanamıyorum. Sana bakıyorum ve Tanrı'nın beni ne kadar çok sevdiğini anlıyorum, çünkü bana dünyadaki en güzel armağanı verdi. Seni çok seviyorum sevgilim, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Sensiz ben olmazdım. Bu kadar basit. Seni bütün kalbimle seviyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun bebeğim!

Sevgililer Günü Mesajları

Çikolatadan çok tatlı, Rüzgardan tatlı, Her şeyden daha tatlı, Sen benim Sevgilimsin, Mutlu Sevgililer Günü SENİ ÇOK SEVİYORUM.

Sen benimsin ve ben seninim. Kalbim de hep böyle seninle olacak. Hayatımın geri kalanında senden asla ayrılmayacağıma söz veriyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun karıcığım/kocacığım.

Ellerimiz ayrılmasın, kalbimde bir tek sen varsın. Tekrar beraberiz sevgililer gününde, aşkım birlikte kutlayalım.

Sevgililer Günü Mesajları

Bu mesajı silersen benden hoşlanıyorsun, silmezsen beni istiyorsun, cevap verirsen beni seviyorsun, vermezsen bensiz yapamıyorsun. Hadi bakalım ne yapacaksın?

Sevgililer günümüz kutlu olsun canımın içi. Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle.

Seni yıldızlar kadar çok seviyorum. Onlar kadar parlak ve onlar kadar yakınsın bana. Tek fark var onlar bin tane sen BİR tane…

Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda olduğun için çok şanslıyım. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Senin gülüşün bana cennetten atılan ekmek kırıntısı gibiydi, ben ise bir serçe, karın tokluğuna sevdim seni… Sevgililer günün kutlu olsun canım aşkım.

Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum.

Efsaneler der ya, her gökkuşağının altında bir hazine yatarmış. Sen benim gökkuşağımın sonu, en değerli hazinemsin... Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Sevgililer Günü Mesajları

Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum!

Seni sevmeme izin verdiğin ve karşılığında beni sevdiğin için teşekkür ederim. Benim olduğun için çok şanslıyım. Sevgililer Günün kutlu olsun aşkım!

Hayatıma girmeden önce, hiçbir yönüm yok. Benim ışığım, güneşim, umudum, şimdim ve geleceğim oldun. Seni çok seviyorum karıcığım/kocacığım. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Sevgililer Günü Mesajları

İsterim ömrüm seninle geçsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun. Bu aşkın sonu evlilik olsun.

Hani bir kelebek yakalarsın avucunun içinde, bakmak istersin yaşıyormu diye, baksan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek. İşte böyle bir şey seni sevmek. Sevgililer günümüz kutlu olsun Bitanem.

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sevgililer Günü Mesajları

Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağınaufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun!

Sen hayatımın en vazgeçilmez aşkı, sen yolunda savaşlar verdiğim sevdam, sen uğrunda ölümü bile göze aldığım sevdam, sen beklediğim sen özlediğim, sen gizlediğim… Hayatımın anlamı sonsuza kadar birlikte olmak dileğiyle.

Aklıma bile gelmiyorsun sevgilim. Düşün ki o kadar kalbimdesin.

Belki yanında değilim ama dün de, bugün de, yarın da yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Sevgililer Günü Mesajları

Aşk nеdir, bilmiyorsan gеcеlеrе sor, şu sapsarı yüzlеrе, şu kupkuru dudaklara sor. Sevgililer günü kutlu olsun aşkım.

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin hak edemeyeceği kadar özelsin. Seni çok seviyorum aşkım, sevgililer günümüz kutlu olsun.

Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Onlar adını ben kokunu bilirim.

Sevgililer Günü Mesajları

Kalbim ellerinde bir kalem; İster mutluluk yaz bana, ister elem.

Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun!

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun sevgilim.

Bakışlar vardır insanı ömür boyu ağlatan Yollar vardır aşılması güç olan Kalpler vardır acılarla parçalanan Ve insanlar vardır ki hiç unutulmayan Sanma seni sevipte bırakanlardan Benim sevgim mezara kadar olandan…

Erkeğe sevgililer günü mesajları üzerine düşünüldüğünde hayatınızda sizin tahmin ettiğinizden daha fazla olumlu bir etkiye sahip olabilir. Gerek hoşlandığınız erkeğin sevgililer gününü fırsat bilerek atacağınız bir sevgililer günü mesajı hem onun hoşuna gidecektir hem de onda unutulmaz bir iz bırakacaktır. Bunun en büyük nedeni hatırlanmak insanı onurlandıran bir davranıştır. Böylelikle hayatınızda beklenmedik olaylar ortaya çıkabilir ve kendinizi bambaşka bir hayatın içinde bulabilirsiniz. Bir diğer faydası ise diyelim ki erkek kardeşinizle aranız bozuk; bu durumu bir sevgililer günü mesajıyla çözebilirsiniz. En azından bu durum, bu problemin çözülmesi için büyük bir adımdır. Emin olunmalıdır ki alacağınız karşılık sizi pişman etmeyecektir. O andan sonra kardeşlik ilişkileriniz pekişecek ve bir sevgililer günü mesajı vasıtasıyla hayatın geri kalanında birbirinize daha sıkı bağlanacaksınız. Bir sevgililer günü mesajı gibi küçük bir jestin uyandırdığı etki çok büyüktür çünkü küçük jestler yerinde çok büyük etkiler uyandırabilir. Hayatımızın bir diğer önemli unsuru ise babadır. Her genç kızın hayatındaki en önemli bireylerden birisi babadır. Babalar her ne kadar sevgisini direkt olarak belli edemeyen insanlar olsalar da onların da bizim gibi duyguları vardır. Her baba evlatlarına hassastır. Bu hassasiyeti bir sevgililer günü mesajı ile giderebilirsiniz çünkü babaların hiçbir zaman fazlasında gözü olmamıştır. Bu anlayışta sahip olan aile bireyine atacağınız mesaj sizin de kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. 

Sevgililer Günü Mesajları

Anlamlı Sevgililer Günü Mesajları

Şarkılar da türküler de senin için, başka ne yapsam sevdiğimi anlaman için. Bilmiyor musun sevildiğini, gözümün içine bak neler neler göreceksin. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Bazı insanların sesinde mutluluk gizli. İşte sen de o insanların en mühimisin benim için aşkım. Sevdiğim sevgililer günün kutlu olsun.

Öyle bir sev ki beni, ben bile kıskanayım kendimi.

Aşkım, beni ve çocuklarımızı sevdiğin için teşekkür ederim. Sana her gün sevgimi ve şükranımı gösterememiş olabilirdim, ama biliyorum ki her zaman kalbimde olacaksın. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Sevgililer Günü Mesajları

Sana her şeyimi veririm diyemem çünkü her şeyim sensin

Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, bеni yaşatan tеk duygu senmişsin bebeğim. Sevgililer Gününü kutluyorum.

Sevgilerin en yücesi tadılabilecek hazzın en doyumsuz olanı buı yaşadığım, koklanabilecek en güzel koku, yaşanmış en büyük aşk bizimkisi. Seni seviyorum.

Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.

Her sabah uyandığımda kendime, “Böyle birini hak etmek için ne yaptım?” diye soruyorum. Meleğim, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Sevgililer Günü Mesajları

Sensiz bir gün güneşsiz bir gündür, sensiz bir gece aysız bir gecedir; Sensiz bir hayat, yaşamı olmayan bir hayattır. SENİ ÇOK SEVİYORUM… Sevgililer Günün Kutlu olsun aşkım.

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum. Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın! Seni çok seviyorum. Sevgiler günümüz kutlu olsun sevgilim!

Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.

Deniz kenarındaki çakıl taşlarını birer birer topla. Sonra yine birer birer atarsın. Bazılarını atmaya kıyamazsın işte sen o kıyamadıklarımdasın.

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, uzat yanağını. Mucuk!

Hayatıma sensiz bir gün asla gelmemeli ve olsaydı bile, bunun hayatımın son günü olması isterdim. SENİ ÇOK SEVİYORUM… Sevgililer Günün Kutlu olsun aşkım.

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz!

Sevgililer Günü Mesajları

Seni her gün daha çok seviyorum. Gözlerim kapalıyken bile seni görebilir ve sevgimizi kalbimin derinliklerinde hissedebilirim. Seni her hücremle seviyorum. Biricik sevgilim, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Ve ben hayatımda sana sahip olduğum için en şanslı adamım! Sevgililer Günün Kutlu Olsun tatlı kalbim!

Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın.

Kalbimin en güzel yerindesin, sen benim her şeyimsin. Ayırmasın bizi hiçbir şey sevgilim bir tanemsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Dolayısıyla hayatımızdaki erkeklere iyi ki hayatımızda olduğuna, yeni yıllara hep beraber girmenin temennisiyle atılacak mesajlar gönül bağınızı güçlendirecektir. İyi ki kavramı insanın ağzından düşmemesi gereken kadar önemli bir kelimedir. Bir sevgililer günü mesajı vasıtasıyla bunları iletmek erkeği de mutlu edecek, size de bir avantaj sağlayacaktır. Bu yolla hayatımızda olan erkeklere sorumluluğumuzu yerine getirmek hepimizin borcudur. Hayatınız için en az sizin kadar fedakarlık yapan bu insanlara sevgililer gününde bir sevgililer günü mesajı bir arkadaşlık, evlatlık veya bir kardeşlik görevidir. Bütün bunların bir mesajla sağlanacak olması da bizim için iyi olan bir diğer taraftır. Modern dünyada yaşanılan farklı hayatlardan dolayı etrafımızdaki erkeklerle her istediğimiz anda istediğimiz yerde görüşememek gayet normal bir durumdur. Bu durumlarda yaşanılan problemleri bir ileti yoluyla çözmek hiç şüphesiz ki bizim için de çok iyi olacaktır. Erkeğe sevgililer günü mesajları bir çok yerde işimize yarayan bir mesajdır. Bu durumun üzerine düşünülmesi ve etrafımızdaki değerli erkeklere güzel bir sevgililer günü mesajı atılması naif ve düşünceli bir davranıştır. Bu davranış hem sizin değerinizi artıracak hem de karşınızdaki kişinin sizin ne kadar düşünceli bir insan olduğunuzu kavramanızı sağlayacaktır.

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Romantik Sevgililer Günü Mesajları
Romantik Sevgililer Günü Mesajları
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiJhUOAdeDurXhOEMf3ros8G_0hx-EUjQK7jKGfkuL22DEuYjGyxmRqzLENGQ2xA49UqhHAaKSy-jySbLAkhNeTkg5ZtBer09HigJPLhI49I_ro-PnTZ8abb0Y73xcS15NEZsmlXxpjHfY/s640/sevgililer_gunu_mesajlari_0.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiJhUOAdeDurXhOEMf3ros8G_0hx-EUjQK7jKGfkuL22DEuYjGyxmRqzLENGQ2xA49UqhHAaKSy-jySbLAkhNeTkg5ZtBer09HigJPLhI49I_ro-PnTZ8abb0Y73xcS15NEZsmlXxpjHfY/s72-c/sevgililer_gunu_mesajlari_0.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/07/romantik-sevgililer-gunu-mesajlar.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/07/romantik-sevgililer-gunu-mesajlar.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy