--> Doğum Günü Hediye Notları | SozRehberi

Doğum Günü Hediye Notları

Hediyelerinizin üzerini güzel doğum günü mesajları ile süsleyip anlamlandırmak ister misiniz? Doğum gününe özel olarak hazırladığımız neşeli...

doğum günü hediye notları
Hediyelerinizin üzerini güzel doğum günü mesajları ile süsleyip anlamlandırmak ister misiniz? Doğum gününe özel olarak hazırladığımız neşeli, romantik, ilginç ve mutlu eden doğum günü hediye notu yazıları içerisinden siz de en beğendiğinizi seçin ve hediyenizin üzerini anlamlandırın! Arkadaşa, sevgiliye, anneye, babaya, eşe veya kardeşe özel olarak hazırlatabileceğiniz en güzel doğum günü hediye notu yazılarımız resimli sözlerden de oluşmaktadır. Dilerseniz doğum günü hediye notu mesajlarımızı WhatsApp için de değerlendirebilirsiniz.

İyi Ki Doğdun Hediye Notu Yazıları


# İyi ki doğdun iyi ki seni tanıdım hayatımın anlamı seni seviyorum eyy cann…mutlu ve uzun yaşa…

# Biricik sevgilim seninle başlayan sevgim şimdi kocaman bir aşk ateşine dönüştü seviyorum seni. İyi ki doğdun.

# Güzellik insanın içinde, önemli olan onu görmektir. Görmekte değil aslında bakmasını bilmektir. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

doğum günü hediye notu yazıları

# Bugün geride kalan bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

# Dostlar acı söyler ama hep doğruyu söyler. Bugün farklı bir şey yapacağım senin için, hem tatlı hem de doğru bir şey söyleyeceğim. İyi ki varsın. İyi ki doğdun.

# Senin o güzel yüreğin her zaman en güzel mutlulukları hakediyor.İyi ki ablamsın, iyi ki canımsın nice senelere.

# Selfie’ler çeker, panpalarla güreşirdik, hep aynı şeyi söyler hiç ayrılmayacağız derdik. Yaşam bizi farklı illere sürükledi. Yine de seni unutmadım dostum :) İyi ki doğdun, yüreğim seninle çarpıyor. Doğum günün kutlu olsun.

# Bırak düşünmeyi, bırak üzüntüyü, at içinden bütün kötü duyguları. Senin doğum günün bugün üfle hadi mumları.

# Doğum günün kutlu olsun, mutluluk dolu nice yaşlar dilerim

# Yepyeni bir yaşta, gönlünden geçen tüm dileklerin kabul olsun, mutlu bir ömür dilerim

# Geçmişe bakan geleceği göremez. Geleceği göremeyen ilerleyemez. Hayatta hep emin adımlarla ilerle. İyi ki doğdun.

# İnsanlar tek bir şey düşünmez çok şey düşünür. Düşündüklerini gerçekleştireceğin bir yıl olsun. İyi ki doğdun.

# Her yeni yaş,  sevinç ve harikuladelikler getirsin yaşamına, iyi ki varsın, nice yaşlara

# Biraz şans, biraz sabır, biraz sevgi, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastası yapabiliriz sanırım…. Doğum günün kutlu olsun.

# Her doğum günün de bir adım daha yaşlanıyor olsakta, bu günü yaşama inat çocukca yaşayalım birlikte, doğum günün kutlu olsun biriciğim.

# Huzurum, neşem, gönül eşim, iyi ki arsın, doğum günün kutlu olsun

doğum günü hediye notu yazıları

# Doğum günün kutlu olsun, yarın bugününden daha mutlu olsun.

# Esenlik dolu günlerde, sevinçle ve hep güzelliklerle yaşaman dileklerimle

# Gönüllerden gönüllere uzanan çiçekler eşliğinde yeni yaşını kutluyorum, iyi ki doğdun

# Senden yok bir tane daha bu dünyada. İyi ki doğdun. Nice mutlu yıllara…

# Deniz değil ki gönlüm dalgaları kıyıya vursun. Doğum gününü unutmadım haberin olsun. Seni seven arkadaşın…

doğum günü hediye notu yazıları

# Satırları yazarken gözlerimden yaşlar akıyor damla damla. Ben seni unutmadım, sen de beni unutma. Acılar birlikte unutulsun, Doğum günün kutlu olsun..

# Hatırlar mısın? Doğduğun günü. Sen ağlarken etrafındaki herkes gülüyordu. Öyle bir hayat yaşa ki, öldüğünde herkes ağlasın, sen sevinçle gülümse. İyi doğdun, nice yıllara.

# Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim. İyi ki doğdun baş tacım…

# Varlığın varlığım, sebebin sebebim, niyetin niyetimdir, yanımdasın ya bundan ötesi yok. Sevmeyi sevilmeyi hak eden yüreğinle hayata hoş geldin. Doğum günün mutlu olsun. 

# Dünyaya geldiğin bu özel günde tüm dileklerin gerçek olsun, doğum günün kutlu olsun

doğum günü hediye notu yazıları

# Sözde değil özde olmalı sevgiler, sözle değil yürekten verilmeli hediyeler. Doğum günün kutlu olsun.

# Sen geleceğimizin mutluluğu mazilerimizin unutulmaz insanı oIarak kalacaksın sevgilim seninle ben her yerdeyim… Kucak dolusu sevgilerle doğum gününü kutlarım.

# Yeni yaşın önce sağlık ve huzur sonra dilediğin tüm mutlulukları getirsin sana nice yıllara…

# Doğduğun o muhteşem gün bulutları aşarak, adeta bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayatımıza. Hep sevgiyle yaşa! Nice mutlu yıllara…

# Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dilekIerinin gerçekIeşmesi dileğimle.. Mutlu Yıllar..

doğum günü hediye notu yazıları

# Canım arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun.

# Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Başarılar seninle olsun, Doğum Günün Kutlu olsun.

# Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu,sağlıklı, huzur dolu yıllar dilerim. İyi ki doğdun :)

# Doğum günün kutlu olsun hep böyle güzel melekler doğsun.

# Sevgi yüreğinden gülücük yüzünden,sağlık bedeninden ve başarı hayatından hiç eksik olmasın. Nice senelere canım… 

doğum günü hediye notu yazıları

# Yılların sormadığı, yolların yormadığı, dostların unutmadığı bir ömür için, bu doğum günün bir başlangıç olsun, yeni yaşın Kutlu olsun.. İyi ki doğdun..

# İnşallah tüm hayatın boyunca mutlu ve huzurlu olursun. Nice senelere..

# Hayat öyle bir oyundur ki ne rolü var ne sahnesi. Doğum günün kutlu olsun arkadaşının bir tanesi.

doğum günü hediye notu yazıları

# Sen hayata ne verirsen hayat sana daha mükemmelini verirmiş… Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun iyi ki benimlesin Her şeyim Seni çok seviyorum…

# Elma dala asılsın, arkadaşım nasılsın, geçirdiğimiz o günler romanlarda yazılsın. Doğum gününde burnun kapıya kısılsın. Nice nice yıllara…

# Güneş kadar sıcаk, kаr tаnеsi kadar berrak, yağmur kadar sаf ve temiz, IMF'dеki kadar bоl pаrаlı bir ömür dileğiyle. Mutlu yıllar.

doğum günü hediye notu yazıları

# Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Mutlu ve neşeli olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

# Yeni yaşında da hep olduğun gibi sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal. Sana koskocaman mutlu bir yıl dilerim! Kalbinden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle.. Mutlu yıllar…

# Kız kıza oturmalarımızı hatırlarım. Anılar gözümden gitmiyor. Sırdaş oldun, arkadaş oldun her şeyden öte kardeş oldun. Seni unutabilmek mümkün mü? Kalpler hep birlikte atacak. Kardeşin sana mutlu bir yeni yaş diliyor. İyi ki doğmuşsun..

# Gerçekleşmemmiş tüm dileklerin gerçek olsun, yeni yaşın mutluluk getirsin.

doğum günü hediye notu yazıları

# Mutlu olmak için gülmeyi bekleme. Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye. Doğum gününde mesaj yazdım sırf sen mutlu ol diye. Hayatımın tek gerçeği, gönlümün son kraliçesisin. Bugün çok özel çünkü sen doğdun. İyi ki doğdun.

# Ne kadar yaşlandığımız önemli değil, bizim aşkımız daima genç kalacak. Mutlu yıllar sevgilim! Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel oIduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin. Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın.

# Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara..

# Her yeni yaş yeni umutlar ve sevinçlerle karşılasın seni iyi ki doğdun

doğum günü hediye notu yazıları

# Yeni yaşını kutlar, eski yaşını şutlarım. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun..

# Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun..

# Kederden, elemden uzak bir hayat seni kovalasın. Yaşamın öyle güzel geçsin ki kıskananlar kapında kuyruk olsun. Adamsın be kardeşim, iyi ki doğdun.

# Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir. Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü gülmek en çok sana yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara.

doğum günü hediye notu yazıları

# Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice Yıllara.

# İyi doğdun, gönül dünyamın ışığı, nice güzel yaşlarda hep birlikte olmamız dileklerimle

# Her yeni yaşın, yeni açan çiçekler gibi umut ve sevinç getirsin, doğum gününü kutlarım

# Güzel günler, güzel bir gelecek hep seni takip etsin, nice yaşlara sevdiğim

doğum günü hediye notu yazıları

# Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. İyi ki doğdun.

# Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşin her daim seni aydınlatsın. Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun..

# Yaşam gülmeyi ,sevgi haketmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Nice yıllara canım... 

# Sevgili dostum, yeni yaşında her şeyin gönlünce olması dileklerimle. Seni seven tek ve kadim dostun.

# Yokluğun, yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun bitanemmm.

doğum günü hediye notu yazıları

# Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun..

# Güzel bir yaş diliyorum sana. Mutlu bir gelecek. Gülümseyen gözlerinle… İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

# Yeni yaşın kutlu olsun, tüm güzellikler seni bulsun, doğum günün kutlu olsun

# Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

doğum günü hediye notu yazıları

# İnsanın hayata tutunması için geçerli sebepleri olması gerekir. Sen benim en büyük sebebimsin. Kardeşten yakın insan. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

# Yeni yaşında kalbinin olabildiği kadar sevmem ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

# Canım sevgilim iyi ki doğdun, iyi ki varsın seni ölümüne seviyorum, şu an yanında değilim ama emin ol kalbimde aklımda senle inşallah bundan sonraki doğum günlerini beraber geçiririz.

doğum günü hediye notu yazıları

# Hayatımın tek gerçeği, gönlümün son kraliçesisin. Bugün çok özel çünkü sen doğdun. İyi ki doğdun.

# Benimle yaşlanmaya devam et ama büyümek zorunda değiliz iyi ki doğdun..

# Gündüzün yatta, gecen barda, altında porsche araba, kaldığın ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun. Doğum günün kutlu olsun.

# Kalbin hangi güzel şey için çarpıyorsa, her doğan güneş sana onu getirsin.. Doğum Günün Kutlu Olsun..

# Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim. İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın, Mutlu yıllar…

doğum günü hediye notu yazıları

# Yeni bir sayfaya güzel hikâyeler yazman dileğiyle. İyi ki doğdun…

# Yaşa.. Sev..Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. yaşın kaç olursa olsun nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..

# Dostum, can yoldaşım. Canımdan çok seviyorum seni. İste dünyamızı değiştirelim. İste zamanı durduralım. Bugün hiç bitmesin. Doğum günün kutlu olsun.

# Her yeni yaşında daha genç her yeni yılında daha çılgın ol. Doğum günün kutlu olsun…

doğum günü hediye notu yazıları

# Zor anlarımda çıkıp geldin. Derdimi dert bildin. Canımı emanet ettim. Bir kere bile beni mahvetmedin. Sana sonsuz teşekkürler can dostum. Doğum günün sana tüm zorluklarını unuttursun. İyi ki doğdun kardeşim.

# Her insanın bir dönüm noktası vardır.İşte bugün de senin dönüm noktan. Umarım bundan sonra hatta bu okuduklarından sonra dökeceğin her gözyaşı mutluluktan olur. Doğum günün kutlu olsun.

# Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün KUTLU OLSUN.

# Seninle arkadaşlığı, seninle dostluğu, seninle sevmeyi ve sevilmeyi öğrendim. Hayattaki en büyük talihim!  Yaşam devrimim!  İyi ki doğdun! Nice senelere… 

doğum günü hediye notu yazıları

# Tanıdığım en tatlı insansın, eşsiz bir dost, çok süper bir arkadaşsın. Unutma ki çok da farklısın, hani Tarkan diyor ya sen başkasın! Nice yıllara…

# Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın KUTLU OLSUN. 

# Haydi, bakalım kaç oldun sen bugün iyi ki doğdun…

# Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, bu hayati tüm güzellikleriyle yaşamanı istediğimi bilmeni istiyorum. Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun…..

# Ömür boyu esenlik bulsun seni, nice yaşlara iki gözüm, gönül eşim, yeni yaşın kutlu olsun

doğum günü hediye notu yazıları

# Tek istediğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Belki çok uzaktayım, yanında değilim ama bilmelisin ki kalbimin en derin yerindesin. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.

# Yeni yaşının, esenlik ve sevinç getirmesini diliyorum, doğum gününü kutlarım

# Huzurun ve sağlığın her zaman yaşantında daim olması dileklerimle, iyi ki varsın, iyi ki doğdun

doğum günü hediye notu yazıları

# Nice yeni yaşlara, hep birlikte ve daima el ele olmak dileklerimle

# Bilmem hiç yalan dolan böyle yaşarım ben inan. Sevgim hediyem olsun sana. İyi ki doğdun nice mutlu yıllara…

# Bir tutam saçı var biraz da keli, bazı günler normal bazı günler deli, mutlu yıllar sana kahramanım benim, başlasın mı artık şu öpücük seli.

doğum günü hediye notu yazıları

# Sevdiklerinle, huzurlu ve sağlıklı nice yaşlar diliyorum

# Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın, umutların gerçek, mutlulukların sonsuz doğum günün kutlu olsun.

doğum günü hediye notu yazıları

# Yeni yaşını kutla eski yaşını şutla… En taze, sağlıklı, mutlu günler senin olsun. Nice nice yıllara doğum günün kutlu olsun…

# Yeni yaşında da hep olduğun gibi sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal, her şey gönlünce olsun… Doğum günün kutlu olsun..

# Kardeşim, doğum gününü kutlarım. Hayat sana mert, dürüst ve babacan davransın. Tıpkı senin gibi. Doğum günün kutlu olsun.

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Doğum Günü Hediye Notları
Doğum Günü Hediye Notları
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoVvmEvWkRIbz2EVLDPHiDF0nSJkjlob87ZivKzGjqU4nxt2Vky3gmGAJVttkcxtJ2669PWjW2RQmymjGcijvB0_6Q_A_XefUyYdaf4vFNpIL3p9Fp9N6s3HmTxmRqsqROoYCwpXgsNfcj/w640-h426/dogum_gunu_hediye_notlari_0.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoVvmEvWkRIbz2EVLDPHiDF0nSJkjlob87ZivKzGjqU4nxt2Vky3gmGAJVttkcxtJ2669PWjW2RQmymjGcijvB0_6Q_A_XefUyYdaf4vFNpIL3p9Fp9N6s3HmTxmRqsqROoYCwpXgsNfcj/s72-w640-c-h426/dogum_gunu_hediye_notlari_0.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/09/dogum-gunu-hediye-nolar.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/09/dogum-gunu-hediye-nolar.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy