--> Arkadaşa Komik Sözler | SozRehberi

Arkadaşa Komik Sözler

Arkadaşlar arasında esprili ve komiklikler hiç bitmez. Hem sözlü olarak hem de yazılı olarak gün içinde sık sık espriler havada uçuşur. Öze...

Arkadaşa Komik Sözler

Arkadaşlar arasında esprili ve komiklikler hiç bitmez. Hem sözlü olarak hem de yazılı olarak gün içinde sık sık espriler havada uçuşur. Özellikle sosyal medyanın çıkması ile de birçok komik sözlere ve fotoğraflara artık çok sık rastlayabiliyoruz. Arkadaşa komik sözler yazmak istiyorsanız ya da ona komik sizler ile gönderme yapmak istiyorsanız sizler için derlediğimiz en komik sözleri alabilirsiniz. Bazen bir kıssadan hisse, bazen günümüze uygun bir espri bazen de bir karikatür. Kısaca arkadaşınızı eğlendirmek ve güldürmek istiyorsanız artık bunu çok daha kolay yapabileceksiniz.

Arkadaş gruplarınız için ya da direk arkadaşınıza komik sözler göndermek istiyorsanız yazımızın sonunda yer alacak en güzel sözlerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Bu güzel sözleri ve mesajları bazen durup dururken, çok zaman da onun moralini yükseltmek için kullanmak isteriz. Zaten yakın arkadaş olmak bunu gerektirmez mi? Arkadaşlarınız için en komik sözleri sık kaydedilenlere ekleyerek dilediğiniz an dilediğinizi rahatlıkla gönderebilir ve onun yüzünü güldürebilirsiniz.

Arkadaşa komik sözleri aynı zamanda bir hediye notu olarak da kullanabilirsiniz. Eğlenceli kişiliklerseniz bu hediyenize ekstra anlam katacaktır. Doğum günü için de bir komik söz göndermek isteyebilirsiniz elbette. Kısaca arkadaşa komik sözleri yazılı ya da resimli fark etmeksizin seç ona ulaştırmak gününüzü daha komik kılıyor olacak.

Arkadaşlar birbirine gün içinde bu tarz mesajları göndermeyi çok seviyor. Hep aynı komik mesajlardan sıkılıydıysanız o halde yeni arkadaşa komik sözlerin içinden seçimlerinizi yapabilirsiniz. Onu katıla katıla güldürmek isterseniz işiniz çok kolay olacak. Arkadaşlar için komik resimli mesajlar için de aynısını söyleyebiliriz. Hatta sosyal medyanızdan onu etiketleyerek mesajınızı yazabilir ya da genele yayınlayabilirsiniz. Arkadaş gruplarınız için de toplu olarak gönderebileceğiniz harika mesajlar var diyebiliriz. Arkadaş whatsapp gruplarında güzel bir gün başlangıcı yapmak için de bu harika arkadaşlar için yazılan komik mesajlardan birini seçerek gönderim yapabilirsiniz.

Kankaya Komik Mesajlar

# Olduğu kadar olmadığı kanka zaten kaşardı.

# Kardeşlik son bulmayan arkadaşlıklardan doğar.,

Arkadaşa Komik Sözler

# Belki bir iğne değildik ama bizde çok battık be kardeşim bazılarına.

# Kankalarımdan beklediğim söz: Senin onayın olmadan kimseyle iletişime geçmeyeceğiz kanka!

Arkadaşa Komik Sözler

# Bu yalan dünyadaki tek gerçeğimsin sen kankam! Sen benim hayatımda olmasaydın inan çekilmezdi bu yaşam.

# Sevgilinle arada kanka olacaksın. Yeri geldiğinde sırdaşın. Bazen yeri gelecek annen yada baban olacak. Hatta dalga geçeceksin onunla sinir olacak o da sana, seni kızdıracak. Aşık olduğun kişi sadece sevgilin olursa ilişki yürümez yani.

Arkadaşa Komik Sözler

# Kankalık bir uçurumun kenarında birlikte düşeceğini bile bile arkadaşını bırakmamaktır.

# Fani dünyanın baki padişahı değiliz. Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz. Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz.

# Kanka sen 1.50"sin çocuk 1.80 siz aynı odada mesafe ilişkisi yaşıyonuz.

Arkadaşa Komik Sözler

# Kanka dediğin sakin ol demez. Kime dalıyoruz der!

# Kanka benimki geliyo şimdi ben gidicem sende arkamdan bana adım soyadım sınıfım ve numaramla seslen.

# Kanka bana çiğköfte mi ısmarlayacaksın aşkım?

Arkadaşa Komik Sözler

# Hayat; yaşamayı, mutluluk; gülümsemeyi, sevgi; hak etmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk; paylaşmayı bilen için vardır.

# İnsanın senin gibi arkadaşları olmalı rüzgarlı havalarda sığınabileceği, fırtına çıktığında korunabileceği ve her zaman derdini dinleyeceği arkadaşları olmalı.

# Keyfimizden değiI kardeş, derdimizden yatamıyoruz.

Arkadaşa Komik Sözler

# İnsanlar eğlenebildikleriyle arkadaş olurlar, anlatabildikleriyle dost, ağlayabildikleriyle kardeş.

# Bıktım lan bıktım. Bunca yıldır kardeşim dediğim insanların garip garip triplere girip beni bırakmalarından, durup dururken kavga çıkartıp bana atarlanmalarından, hiç birşey yokken konuşmayı kesip beni görmezden gelmelerinden bıktım.

# Kanka düşünsene bir de böyle oluyormuş ne gülerim he dediğim her şey öyle çıktı ve gülemedim.

Arkadaşa Komik Sözler

# Ben dostun kokusunu uzak diyarlardan alırım ve onun gülüşünü nerde olsa tanırım. Ne mesafeler mesafedir dostunla ne de ayrılıklar hüzünlü.

# Kanka o kıza kaymayan bir kuyruklu yıldız kalmış ama yine de sen bilirsin.

# Ruhumdan başka dostum olmadı ve derdimi dinleyen sadece gönlüm vardı.

# Kanka o senin ekrana çok bakmandan oluşan göz yanılsamasıdır yoksa ne güzel çıkması.

Arkadaşa Komik Sözler

# Ya kanka ama seviyo gibiydi neden böyle oldu?' nun üstüne başka ortada kalma hal durumu belirten cümle tanımam...

# Kankam sana en güzel duygularımı yolluyorum, gözlerine gülümseme, kalbine mutluluk üflüyorum, seni her zaman neşeli görmeyi istiyorum. Seni özledim kankam.

# Kanka fondöteni sil de yüz yüze konuşalım.

Arkadaşa Komik Sözler

# Kanka demek kardeş demek, kanka demek candan arkadaş demek ve kanka demek kan kadar değerli bir arkadaş demektir.

# Derdini anlattığında derdi gibi dinleyecek kankadan başka kim olabilir ki?

# Siz parası olana kardeşim dersiniz. Biz adam olana!

Arkadaşa Komik Sözler

# Yalnızca bizim gibi insanlar, benim gibi yaşama delicesine aşık olanlar ve mücadelemize ve eskisinden çok daha iyi olan çalışmaya aşık olan insanlar, bize kalmış tek bir şans bile olsa dostlarını terk etmezler.

# Kanka düşünsene bi de böyle oluyomuş ne gülerim he' dediğim her şey öyle çıktı ve gülemedim aq

# Ayağım taşa takılsa bilirim düşmeme izin vermeyecek bir kardeş durur yanımda.

# Kankalık son bulmayan arkadaşlıklardan doğar.

# Bugün arkadaşım bana kanka namaz kılmayı ihmal etme bak bende dikkat edeceğim cennette de beraber olalım dedi. Daha güzel bir şey duymamıştım bundan önce.

Arkadaşa Komik Sözler

# İnsanlar arada bir görüştükleri ile arkadaş olurlar, sık sık görüştükleri ile dost, her gün görüştükleri ile kanka.

# Sevgilisiyle çıktığı tarihi instagram biyografisine whatsapp durumuna yazıp sonuna da sonsuzluk işareti koyup ayrılınca da ”kanka bize nazar değdi ya” diyen kızlarımız. Allah’ın cezası nazar seni ne yapsın.

# Gerçek kardeş: ilk gözyaşını görür; ikinciyi yakalar, üçüncüyü durdurur.

# Hiç kimse bir arkadaş kaybedecek kadar zengin değildir. Hele heke ben hiç değilim. Ne olur affet beni Kankam…

# Kardeşim dedim; acılarıma da kardeş olur musun?

# Her gelen geçene kardeşim deme yanlış anlarlar cici kız.

Arkadaşa Komik Sözler

# Kankam bu dünyada yarınlara dair umutların hiç bitmesin, kalbinden geçirdiğin tüm güzelleri Yaradan sana versin. Eğer kalbin birisi için çarpıyorsa onu sana getirsin.

# Eğer benim gibi bir kankan varsa hayatta hiçbir zaman korkmazsın düşeceğim diye çünkü kankan her zaman senin yanındadır.

# Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz.

Arkadaşa Güldüren Sözler Resimli

Eğlenceli bir şekilde zamanınızı geçirmek istiyorsanız eğer sayfamızda bulunan güldüren resimli sözler ile bu isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sayfamızda bulunan resimli güldüren sözleri arkadaşlarınıza mesaj olarak gönderebilirsiniz. Böylelikle de sizin güldüğünüz komik resimlere arkadaşlarınızın da gülmelerini sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde sevdiğiniz ve gülmesini istediğiniz yakınlara bu komik sözleri göndererek birlikte gülebilirsiniz. Sizler için sayfamızda yer verdiğiniz güldüren resimli sözleri direk olarak sosyal medya hesaplarınızda da paylaşabilirsiniz. Böylelikle de sizi güldüren resimli sözlerin daha fazla kişiye ulaşmalarını sağlayarak bu kişilerin de gülmelerini sağlayabilirsiniz. Yine yaptığınız bu güzel paylaşımlar sayesinde beğeni ve takipçi sayınızı da artırabilirsiniz. 

Sizler için sayfamızda yer verdiğimiz en komik resimli sözler ile sevdiğiniz insanların da gülmelerini sağlayabilirsiniz. Sevgiliniz ya da flört ettiğiniz kişinin gülümsemesini ve sizi sempatik bulmasını sağlamak istiyorsanız da bu komik sözlerden faydalanabilirsiniz. Beğendiğiniz resimli komik sözleri sevgiliniz ya da flörtünüz olan kişiye göndererek onun da gülmesini sağlayabilirsiniz. Eğer gülerken biraz da düşüneceğiniz eğlenceli sözler arıyorsanız sizler için hazırlamış olduğumuz eğlenceli sözlere kesinlikle göz gezdirmeniz gerekiyor. Bu sözlerle ilgili harika paylaşımlar yapabileceğiniz gibi paylaşım yapmasanız da okuyarak oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz. Biraz eğlenmek ve keyifli vakit geçirmek adına canınız sıkıldıkça bu resimli güldüren sözlere bakabilirsiniz. İşte sizler için hazırlamış olduğumuz son derecede komik ve güldüren resimli sözler..

# Herkese kanka denilmez. O zaman kankanın anlamı olmaz.

# Kankaya en güzel sözü söylemek isterdim ama benim kankam en güzel sözden daha güzel bu ona haksızlık olur.

Arkadaşa Komik Sözler

# Biz yerine göre bir iğne olduk bazılarına battık, yerine göre güzel bir gül olduk koktuk ama biz kankamızı asla yarı yolda bırakmadık.

# Üniversite dostlukları farklıdır hele de şehir dışında okuduysan. Yeri gelir annen olurlar, yeri gelir baban dertleşmek istediğinde ablan. Sen benim her şeyim oldun seni seviyorum iyi ki varsın kanka

# Bin damla umut serpilsin yüreğine bin umut dolsun günlerine. Bin bir hayalin gerçek olsun.

# Herkese kardeşim diyemezsiniz, derseniz de kendinizi kandırırsınız. Kardeşim dediğiniz ya aynı aile bağından olan kardeşiniz olacak ya da kardeşiniz gibi sevip, saydığınız kankanız olacak.

# Kimsesiz zamanların yalnızlığında, aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde, küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın.

Arkadaşa Komik Sözler

# Sevdiğinin önünden geçerken seni ona iten geri zekalıya kanka denir.

# Kanka gözümden tuzlu su çözeltisi akıyor.

# Dünya yalan kardeşim, dünya yalan! Var mı yalan dünyada baki kalan. Mal da yalan, mülk de yalan. Var biraz da sen oyalan.

# Aynen kanka beyin fışkırıyor ama senin ki fazla fışkırmış yerinde değil baksana.

# Bana kimseye söyleme denen bir şeyi kankalarıma mutlaka anlatırım. Çünkü onlar sayılmıyor.

# Sınıfta yapılan espriye hunharca güldükten sonra 'Kanka ne dedi?' diye sormak...

# Tam leydi olacağım biri diyor ki kanka döner yiyelim mi?

# Hayatımın yarısı okulun kızlar tuvaletinde geçiyor.. Diğer yarısı da kankamın tuvalete gitmemiz için ısrar etmesiyle.

# Kankam olmadan asla bir yere gidemiyorum. Canım kankam benim, iyi ki varsın ve ben yalnız değilim.

Arkadaşa Komik Sözler

# Kardeşleri olmalı insanın, tıpkı bir liman gibi; ara sıra uğrayıp fırtına dininceye kadar koynunda saklanabileceğin.

# Baharın güneşi bahtına doğsun acılar kederler gönlünden uzak olsun. Tüm güzellikler ve mutluluklar senin olsun Kanka.

# Sabahlara kadar konuşabileceğim, birbirimizi hayvan gibi kıskanacağımız, aramızdaki mesafelere aldırmadan her dakika nerde olduğumu söyleyip her şeyimi anlayabileceğim, canım cicim dediğimde asla yanlış anlamayacak erkek kanka istiyorum.

# Kankamla beraber olduğum zaman yalnız değilim. O dakikadan sonra da iki kişi değiliz.

# Kendimle kanka oldum senin dedikodunu yapıyoruz kafamda.

# Ulan sana kardeş dedik demesine de, yarı yolda da bırak demedik.

Arkadaşa Komik Sözler

# Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da kardeşliğimiz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece biz kardeşiz!

# Kanka tostun çok güzel koktu... İstersen ben taşırım.

Arkadaşa Komik Sözler

# Kankası olmalı insanın, tıpkı bir liman gibi; ara sıra uğrayıp fırtına dininceye kadar koynunda saklanabileceğin.

# Kanka ne olmuş yani 255 tanecik fotoğrafımı senin hesabından beğendiysem.

# Kanka sonu gelmeyen arkadaşlıklardan doğar. Kankaya güzel sözler yazımızı okumaktasınız.

Arkadaşa Komik Sözler

# Düzgün adam gibi adam erkekler var onları da zamanında kanka yapmışım. Şansıma küsüyorum aklıma sıçıyorum.

# Gözünden akan yaşa ortak olacak kaç kişi var ki kankandan başka…

# Kanka nedir? Sofrandaki ekmeğe ortak olan değil, yüreğindeki derde çare bulandır.

Arkadaşa Komik Sözler

# Benim annem ve babam yok ama ben kimsesiz değilim çünkü benim kapı gibi sağlam, demir gibi güçlü yürekli kankam var.

# Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, bir orman gibi kardeşçesin.

Arkadaşa Komik Sözler

# Ya kankacığım boş ver! O çocuk akıllıya benziyor biz sana başka salaklar buluruz.

# Espiri yaptığında 3 dakika sonra gülen kanka herkes de vardır. Ah beyinsiz kankam ah.

# En samimi arkadaşımla dışarıdan saçma hareketler yapan insanlar gibi gözükebiliriz ama ne kadar eğlendiğimizi sadece biz biliyoruz.

# Bizler bu dünyada bizleri anlayacak arkadaşları zor buluruz ama bulduk mu da onu ömür boyu saklarız. Aynı senin gibi kankam. Kanka sözleri konulu yazımızı okumaktasınız.

Arkadaşa Komik Sözler

# Gülmek varken surat aşmak niye, güldürmek varken ağlatmak niye, güzel sözler söylemek varken, kalpleri kırmak niye? Hayat çok kısa arkadaşım ve bu dünyadaki hiçbir şey kırılan kalplere değmez.

# Kankama ne zaman karşı cinsle yaşadığım bir şeyi anlatsam cevabı hep şöyle oluyor 'kanka bence o seni seviyo' He aynen...

# Rüyamda kankam terk edilmiş hastanede beni kovalıyordu "Gel ders çalışacaz!" Diye psikolojimi bozdu o.ç

# Sen benim umudum vazgeçilmez tutkum dünüm bugünüm yarınımsın. Ama en önemlisi biricik arkadaşımsın.

Arkadaşa Komik Sözler

# Yaşamak herkes için güzeldir ama senin gibi bir kankası olan için daha güzeldir. İyi ki varsın kankam.

# Sevginde ölçülü ol ey gönül, sevdiğin düşmanın olur bir gün, düşmanlıkta katı olma ey gönül, düşmanın dostun olur bir gün…

# Kanka çalışmadım dersen eyvallah da sınavdan yüksek alırsan sıkıntı büyük

# Kanka öyle zoru görünce kaçan, güzelliği görünce mutluluk saçandan olmaz. Kanka zorda yanında duran, mutluluğunda saklanan kişiden olur.

Arkadaşa Komik Sözler

# Anlat kanka dinliyorum. Yine niye ayrıldınız?

# Kanka orada anılar var gel buradan gidelim.

# Gerçek bir arkadaş, arkadaşının gözlerinin içine bakınca anlar ne derdinin olduğunu.

# Yok kanka ya ne yavşaması oğlanın üzerine demir yolu bağlantısı çekmişsin yürümek ne kelime ezip geçiyorsun.

# Siz kardeş lafını alItı harfe sığdırmışsınız biz ise yere göğe sığdıramıyoruz…

Arkadaşa Komik Sözler

# Sevgiler geçici olabilir aşklar da! Olumlu olumsuz olan tek şey kankamdır.

# Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık.

# Valla kızım sen herkesle kanka oluyorsun tabi ki de senin samimiyetine güvenmiyorum soru mu bu?

Arkadaşa Komik Sözler

# Kankam bana ben mi güzelim yoksa o kız mı diye sorduğunda kankam derim, o kız Rihanna olsa bile kankam derim, çünkü kankam.

# Yok kanka ne bakması sadece röntgenliyorum.

# Kankacım seni çok seviyorum ama lütfen yakışıklı çocuk görünce değişikleşme rezil ediyorsun bizi.

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Arkadaşa Komik Sözler
Arkadaşa Komik Sözler
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwYrKz-BXK4o6cuvl9L9oV9UBwmrz9c-zSt6NgAksIzdl_WKzz7iIG7ijpjFerI5R3tU52YtH_Y-iCGtU29VlaWXRuY-L1VrIg_IdHqOugeMXatQtuNK8dPGlrQblk1DYct_NqjES1ErNW/w640-h426/arkadasa_komik_sozler_0.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwYrKz-BXK4o6cuvl9L9oV9UBwmrz9c-zSt6NgAksIzdl_WKzz7iIG7ijpjFerI5R3tU52YtH_Y-iCGtU29VlaWXRuY-L1VrIg_IdHqOugeMXatQtuNK8dPGlrQblk1DYct_NqjES1ErNW/s72-w640-c-h426/arkadasa_komik_sozler_0.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/10/arkadasa-komik-sozler.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/10/arkadasa-komik-sozler.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy