--> Aşka Dair Sözler Instagram | SozRehberi

Aşka Dair Sözler Instagram

Sosyal medya kullanımı her geçen gün artıyor. Bunlar arasından en popüler platform ise Instagram. Her gün saatler geçirilen ve milyonlarca p...

Aşka Dair Sözler Instagram

Sosyal medya kullanımı her geçen gün artıyor. Bunlar arasından en popüler platform ise Instagram. Her gün saatler geçirilen ve milyonlarca paylaşımın yapıldığı Instagram, hayatımızda önemli bir yere sahip. Anılar, düşünceler kısacası hayatın neredeyse her detayı Instagram’da paylaşılıyor. Durum böyle olunca en yoğun duygulardan olan aşk hakkında da sayısız paylaşım söz konusu. Bu etkileyici ve yoğun duygu karşısında hissedilenlerin hem sevilen kişiye hem de adeta tüm dünyaya duyurulmak istenmesi gayet normal. Kimi zaman üzen kimi zaman mutlu eden tarifsiz bir duygu olan aşk, her şeye rağmen en çok istediğimiz dileklerimiz arasında yer alır. Her zaman hissedemediğimiz, sahip olamadığımız böyle bir hissiyatı yakaladığımızda da içimiz içimize sığmaz. Bu nedenle instagram paylaşımlarında aşk önemli yer tutar. Sosyal medyada paylaşımların beğenilmesi için etkileyici ve ilgi çekici olmaları önemlidir. Büyük bir aşk yaşanıyor olsa bile her zaman bu duyguyu ifade edebilecek doğru kelimeleri bulunamayabilir. Instagram ‘ın insan hayatında yeri gittikçe arttığı için herkesin paylaşımlarına ayrı bir özen göstermeye başladığı bilinen bir gerçektir. Aşkınızı en etkileyici haliyle paylaşmak isterken sizi en iyi ifade eden cümleyi bulmakta zorlanabilirsiniz. İşte böyle anlarda kullanabileceğiniz, aldığınız beğenilerle instagram’da öne çıkmanızı sağlayacak en güzel aşk sözlerini sizin için derledik. Seçtiğimiz aşka dair sözleri instagram’da paylaşarak siz de hissettiklerinizi etkileyici bir şekilde ifade edebilirsiniz. 

# Yastığa başını koyduğunda başlar asıl macera gözyaşların intihar eder. Tek tek gözlerinden yastığa dertleşirsin yalnızlığında.

# Kuyruklu yıldızlar vardır dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm o da sensin bir tanem...

# Seni severken haddimi hudumu aşmak istiyorum. Öylesine sonsuz. Öylesine soluksuz. Nefesimi keser gibi.

# Aşk acıtır. Ama sebebi sensen sorun değil. Benimle olduğun sürece, her türlü acıyı ve duyguyu yaşamaya hazırım. Senin için her şeyi yaparım bebeğim. Ben seni sonsuza kadar seviyorum.

# Film olsaydın seni defalarca izlerdim.

# Dünyadaki en sevdiğim yer kollarında yatmak ve güzel gözlerine bakmak.

# Sana kötü bir haberim var aşkım. Seni dünden daha çok özlemişim...

# Seni özlemek, üşümek gibidir soğuk bir akşamüstü, yağmurun altında yürümek gibi sırılsıklam, titreye titreye. Sıcak bir yer bulup sığınmak istersin ya hani, öyle ihtiyacım var işte, yüreğine sığınıp, nefesinde ısınmaya.

# Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın.

# Bekledim! Hep seni bekledim. Bir an bile umutsuzluğa düşmedim, kabul etmedin, etmesen de hep sevdim, sen hep benimleydin!

# Bana göre aşık öyle olmalı ki, şöyle bir kalkınca, her tarafı ateşler sarsın; her tarafta kıyametler kopsun.

# Sensiz geçen günlerimin telafisi yok sevgilim.

# Güzelliğin aklımı başımdan alıyor ve sonra bırakıyorum işi gücü.

# Yağmurlu bir günde koşar sana gelirsem ıslak saçlarımı düzelt, başımı omuzuna yasla, ansızın dudaklarımı dudaklarıma değdir. Masum bir çocuk gibi konuşursam anla ki sana muhtacım; ver elini elime yalanda olsa bir kez seni seviyorum de…

# Düşünecek fırsat bulamayanlar için yazmak her şeyin çözümüdür. Aşkı düşünmek mi istersin yoksa yazmak mı? Düşünürsen var olursun, yazarsan sonsuz olursun.

# Bu yüreğe bu kadar acı fazla dersin bazen kendine.. Ama hata bizde.. Küçücük yürekle kocaman sevmek ne haddimize..

# Sen benim görmek için, bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin.

# İyiyim deriz ya hep, alışkanlık bizimkisi. Peki, karşındaki kişi de gerçekten nasıl olduğunu merak mı ediyor sanki.

# Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin.

# Eğer nefes almak ve seni sevmek arasında seçim yapmak zorunda bırakılsaydım, son nefesimi, seni seviyorum demek için kullanırdım sevgilim.

# Sen gördüğüm en güzel rüyasın hiçbir zaman uyanmak istemediğim.

# Önce düştüğümde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim!

# Ben küçücük bir bebektim “sen” kocaman bir sevda. Ben senin ellerinde büyüdüm “sen” benim yüreğimde…

# Sen benim başımda esen en güzel bahar meltemisin sevgilim.

# Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bile bakmam. Bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım şimdi şerefsizim kibrit bile çakmam!

# Her zaman ve sonsuza kadar seninle olmak istiyorum. Bu dünyadaki hiçbir şey kalbimde senin yerini alamaz. Seni bugün, her gün ve sonsuza kadar seviyorum!

# Mavililer giyer deniz olurum, yeşiller giyer bahar olurum, belli olmaz belki bir gün beyazlar giyer senin olurum.

# Seni olduğun gibi seviyorum Kimsenin mükemmel olmadığını biliyorum. Ne sen ne ben, ama senin her özelliğini seviyorum. Ve eğer bir gün değişirsen, seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim, çünkü özün benim için hala aynı olacak.

# Gül dediğin nedir ki, solar gider, ateş dediğin nedir ki, kül olur gider, gün dediğin nedir ki, geçer gider, ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter!

# Artık yalnız gecelerin olmayacağı günü hayal ediyorum. Seni özledim!

# Bir rüyaysan eğer, asla uyunmak istemiyorum.

# Aşk çare midir yalnızlığa? Yoksa tutsak mı eder yüreğine? Ya da uçurur mu kafesindeki çırpınan kuşu, özgür bırakır mı? Aşk nedir sahi? Aşk sevmektir sevginin de doz aşımı yoktur. Korkmayın doya doya sevin sarmalayın sevdiğinizi…

# Aşkın kör olduğunu söylüyorlar ama aslında gözlerimi açtı ve beni daha iyi hale getirdi. Sayende artık gerçek aşkın ne olduğunu biliyorum.

# Sana yerine getiremeyeceğim sözler veremem, fakat istersen hiç kullanılmamış tertemiz bir kalp verebilirim.

# Ben seni koklasam nefesimi vermeye kıyamam.

# Altı kelimelik aşk hikayem: “Sensiz bir hayatı hayal edemiyorum.

# Senin dünyan kararsın bir ben aydınlatayım aşkımla.

# Hayal kırıkların denizdeki kum kadar çok olabilir. Önemli olan hayallerinin kırıldığı yerden yaşama tutunabilmektir. Çünkü her aşk engin bir tecrübedir.

# Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın olsun. Umutların gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun.

# Gördüğüm en güzel rüyasın ne olur uyandırma beni.

# Aramızda bu kadar çok mesafe olması adil değil. Sana sarılmak yerine yastığına sarılmak zorunda olmam adil değil. Soğuk cep telefonu ekranında sadece yüzüne dokunabilmem adil değil. Seni özledim. Seni Seviyorum…

# Hayatta sana bir şey verebilseydim eğer, sana kendini benim gözlerimle görme yeteneği verirdim, ancak o zaman benim için ne kadar özel olduğunu anlardın sevgilim. Bir tanemsin sen.

# Yemin ederim kokundan anlamıştım, benim için herhangi biri olmadığını.

# Sen aşkımdan bir habersiz yaşıyorsun seni izliyorum kalbim ellerimde seni bekliyorum biliyor musun?

# Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.

# Sen benim en kıymetlimsin, En güzel vazgeçilmezimsin. Sevmekle bitmeyenimsin, Sen benim hakikatlimsin. En derin, en içimdesin, Sen benim en güzel derdimsin

# En güzel şiirlerde bile yazılamayan bir kafiye gibisin sevgilim.

# Gerçekten savaşmaya değer tek şey aşktır. Bana sevginin ne olduğunu gösterdiğin ve benim için savaştığın için teşekkür ederim.

# Bir tek sen varsın ömrümde aşkım gerisi mi? Vesaire...

# Seni bana veren rabbime şükürler. Yaşanan senli her anıma şükürler. Göz görüp gönlüm severse sevgim için seni gören gözlerime teşekkürler.

# Ben gidiyorum dediğimde, ‘gitme’ diyen birini değil, Ben de geliyorum, yalnız gidemezsin! diyen birini istiyorum...

# Sevmeye layık olmayana hatırlayarak değerli etme. Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma sevgi yürekli olana yakışır.

# Sen gittiğinde seni özleyecek kadar değil, eksik kalacak kadar seviyorum.

# Hayatımı bir sevgi ve mutluluk yolculuğuna çevirdin. Seninle geçirdiğim her saniye; sana daha da âşık oluyorum!

# Hayatıma neşe getiren milyonlarca küçük şey yapıyorsun.

# Benim için bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum aşkım...

# Ben bir deliyim, sürekli adını sayıklayan.

# Sen olmayınca buralar buz gibi. Sensizlik bir iklim adı şimdilerde...

# Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana…

# Tabaklarda kalan son kırıntılar gibiydi sana olan sevgim. Sen beni hep bıraktın; Bense hep arkandan ağladım.

# Gözlerimin içindeki ülkemsin. Her sokağın ayrı bir devrim...

# Aşk, iki bedende yaşayan tek bir ruhtan oluşur. -Aristo

# İlk bakışın, ilk öpüşün beni karanlıktan aydınlığa çıkaran en güzel olaydı.

# Sevdiğiniz kişi tarafından sevilme duygusuna hiçbir duygu eşit olamaz.

# Sevmekten daha önemli olan tek hissettirmektir. Eğer sevgin bir his içermiyorsa, sevdiğin insanın sana bir hayaletmişsin gibi bakması normaldir.

# Sevgilim, gidersen tüm dünya duracak. Kuşlar şarkı söylemeyi bırakacak ve güneş parlamayı bırakacak. Ve bunu düzeltebilecek tek kişi sensin. Umarım asla ayrılmayız, çünkü sana olan aşkım sonsuzdur.

# Gökyüzündeki yıldızları saymayı bitirebilirsin ama sana olan sevgimi saymayı asla bitiremezsin. Çünkü kalbim senin için sonsuz aşkla dolu!

# Seni düşünürken içim geçmiş, severken de ömrüm.

# Gül dikeniyle, bulut yağmuruyla, ketçap mayoneziyle, kalbim karşılıksız sevgimle tamamlıyor birbirini.

# Aklımda olduğun sürenin yarısı kadar yanımda olsan, hiç sorun kalmayacak gibime geliyor.

# İnsan sesini hiç duymadığı, kokusunu hissetmediği, gülüp eğlenmediği, sarılıp öpemediği birini bu denli çok düşünür mü?

# Seni ne kadar çok tanırsam o kadar çok seni seviyorum.

# Aşık odur ki, Allah’tan aldığı aşk emanetini Allah’a verir. Aşk mezhebinde her şey yüce Aşk’a kurbandır.

# Biz sevdamızı çöpte bulmadık ki çöpe atalım.

# Sonuna kadar birbirimizi sevelim ve bizi çekemeyenleri çatlatalım.

# Senden hariç her şey bir yana, sen sol yanıma! Gelecek günlerin hatırına: Seni Seviyorum. Ki sen bilirsin. Kimse sevmese bile yine en çok ben severim seni...

# Dünyadaki herkesin parmak izinin farklı olması, kimsenin sana benim gibi dokunamayacağının kanıtıdır.

# Aşka uçarsan kanatların yanar. Aşka uçamazsan kanatların neye yarar? Aşka varınca kanadı kim arar? Aşkın açamadığı kapı, kanatlanıp uçamadığı yer mi var? Aşk, kanatlanıp uçmaktır ey yar!

# Ey aşk! Seni senelerce yaban ellerde, hoyrat dillerde aradım. Oysa bendeymişsin bilememişim. Oyalanmışım, kalakalmışım.

# Sen benim okunması en güzel romanım, söylemesi en tatlı şiirimsin.

# Yüzüme okunmuş bir dua gibisin sevgilim. Çok şükür bugün de aşığım sana...

# Benim her zerrem, âşık senin her zerrene. Seni seviyorum az kalır bence. Ebedi bir aşkla seviyorum seni.

# Aynı şehir ya da dünyanın bir ucu olması fark etmiyor sevgin içim oldukça!

# Gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin, bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin. Ne çok sevmiştim seni, ne çok hatırlar mısın? Bir bahar seli gibi dalımdan akıp geçtin.

# Söylemek istesem gönlümden geçenleri, dilime dolanan aşkın olur. Yazsaydım ben sana olan sevgimin bir tekini, ciltlere sığmayan bir kitap olur.

# Sevmek bir renkse, gel gökkuşağım ol.

# Her gün Duam; Ey kalbim öyle sev ki onu bir daha hiç üzülmesin, gülen yüzü hiç solmasın. Öyle yaşasın ki benimle hayatı, birlikte olduğumuza hiç pişman olmasın. Hep huzurlu ve mutlu olsun benimle. Onu ömür boyu seveyim. O benim eşim olsun. Âmin

# Bir kişiyi sevmek kolaydır, vazgeçmek zordur.

# Ne sıradan bir sevgiyi yaşayacak kadar basit biriyim. Ne de seni sıradan bir sevgiye malzeme yapacak kadar herhangi biri...

# Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet aşık olmak önemli değil bir ömür boyu sevebilmektir meziyet.

# Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur.

# Sen varsın ya, artık kimse beni yalnız bırakamaz.

# Rüyalarımın aşkısın, hep rüyalarımda kalacaksın. Seni çok seviyorum.

# Sevmek adına ne varsa sende buldum.

# Seni sevmek bir iş olsaydı, en hak eden, özverili ve nitelikli aday olurdum. Aslında, ücretsiz çalışmaya bile istekli olurdum!

# Bir gün aynı deftere seninle imza atmak istiyorum.

# Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir…

# Kollarında olmak, bana sonsuza dek eşsiz bir mutluluk yağmuru altında gerçekten cennetteymişim gibi hissettiriyor. Sen benim cennetimsin. Sen benim canımın ta içisin.

# Aşk da önemli olan aynı elleri tutmak değil, bir ömür hiç bırakmamaktır.

# Hayatta kalabilmek için insanların havaya, yiyeceğe ve suya ihtiyacı vardır. Benim ise, sadece senin kucaklamana, gülüşüne ve öpücüğüne ihtiyacım var. Seni seviyorum.

# Toprağın altında, sarmaş dolaş köklerle, bağlanmışız birbirimize. Cennet gibi, bir yerlerde, kader varsa benimki bu olsun, aşk masalsa, gerçek olsun. Seni çok ama çok seviyorum…

# Sizi hayallerinden vazgeçecek kadar seven bir kalp bulduysanız Allah’tan yeni bir ömür isteyin. Çünkü bir ömür yetmez onu sevmeye.

# Biliyorum, imkansız aşk bu ama hükmedemiyorum kendime. Çünkü, bu yürek seni çok sevdi.

# Sarıl be! Öyle bir sarıl ki beklediğim her güne kırıldığım her ana değsin. Öyle bir sarıl ki tüm kırıklarımı toparlasın. Hatta öyle bir sarıl ki seviyorum diyenler sevgisinden utansın.

# Stop lambası olsaydım, her geçtiğinde kırmızıya dönerdim, böylece sana biraz daha uzun süre bakabilme imkânı yakalardım.

# Aşka hiçbir zaman inanmıyordum. Bir peri masalı gibiydi ama sonra seninle tanıştım. Şimdi sevginin ve aşkın ne olduğunu sende anlıyorum ve sana minnettarım sevgilim.

# Sevgiyle ilgili tek sorun, seni sevmelere tek bir ömürde doyamayacak olmam.

# Ben seni seviyorum falan diyemem sana. Uyurken sırtını ört, hız yapma, kavgaya karışma, çok içme falan derim. Sen anla.

# Gözlerini böyle siIkelersen üzerime, benim üstüm başım sen olur. Yapma!

# Benimle olduğun için sana teşekkür etmeye sözler yetmez. Sen hayatımı güzelleştiren ve sevdiren en nazik ruhsun.

# Fısıldadığın kulaklarım değil kalbimdi, öptüğün dudaklarım değil ruhumdu.

# Seni ben canımın içinde sakladım. Kalbimin ta derinliklerinde…

# İsmin dudağımda oldu bir hece, bakışın sitemli aşksız bilmece, uykusuz kaldığım kaçıncı gece, sokak lambaları şahidim olsun!

# Hata senin değil karşılıksız seven kalbimin senin haberin olmasa da bu kalpten seviyorum seni of çekiyorum hep içten.

# Evimin içinde ayak seslerini duymak istiyorum. Sabahın bir vakti uyanınca daha gözlerimi açmamışken nefesin yüzme değsin istiyorum.

# Bugün günlerden ne? Yoksa sensizlik ertesi mi?

# Olduğun yerde ne aya gerek var ne de güneşe. Karanlığımı aydınlatanım seni seviyorum.

# Anladım ki aşk; her iki tarafı da mağdur eden, yürekte izinsiz gösteri yapan mutluluk karşıtı bir eylem.

# Hayatıma senin gibi bir melek gönderdiği için her gün Allah’a dua ediyorum. Sen benim için çok özel birisin. Seni çok seviyorum.

# Hayatım hayallerle dolu. Seni düşünmeyi bırakmaya çalıştım ama her seferinde başarısız oldum. Sana ihtiyacım var aşkım. Seni özledim çok özledim bunu bil!

# Seni çok seviyorum, bu öylesine bir cümle değil, ölesiye bir cümle.

# İnsanın aklı ile kalbi bir olamaz. İkisinin verdiği savaşın ortasında kalan kişiden arta kalanlar hatıralardır.

# Tüm dünyanın beni sevmesine ihtiyacım yok. Sadece bir kişinin beni sevmesine ihtiyacım var. Ve o kişi de sensin.

# Aşk insanı hayata bağlar hayat ise insanı aşka bağlar.

# Elleri ellerime, gözleri gözlerime, saçları saçlarıma karışan bir sen olsan…

# Anladım ki beni annem senin için doğurmuş bebeğim.

# Herkesin yaşama sebebi farklıdır. Benim yaşama sebebim ise sensin. Seni seviyorum sevgilim. Hiçbir şey seni sevmek gibi değil sevgili, her şey sadece senden ve gözlerinden ibaret.

# Elini tutup, gözlerine baktığım Seni seviyorum diye haykırdığım “Son Aşkım” sen olur musun?

# Ötesi yok bu duanın benim ol. Benimle, aklınla, aşkınla bin yaşa.

# Çağın vebası mutsuzluk değil ikiyüzlülüktür. Çünkü mutsuz olmanın bir gururu vardır, ikiyüzlülük ise tamamen karaktersizliğin ürünüdür. Aşık olmak isterken maymun olanlar çoktur.

# Çok güzel gözlerin vardı. İçinde kaybolacağım cinsten. Ve sanırım kayboldum...

# Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.

# Bu dünyada kaybetmekten korktuğum bir şey varsa o da sensin. Sana o kadar aşığım ki, seni kaybetmeyi göze alamam!

# Belki hiçbir evrakta isimlerimiz yan yana gelmedi. Ama gayri resmi birçok hayalde ben seninle aynı yastıkta yaşlandım.

# Bir öpücük alabilir miyim? Geri vereceğime söz veriyorum.

# Hayatın ne anlama geldiğini sen benim hayatıma girince anladım, dolu dolu ve aşkla yaşa. Ben sana aşığım tatlı kız.

# Aşk insana insan olduğunu hatırlatan bir kavram. Lakin insanı insanlıktan çıkarmakla daha çok ün kazanmış. Bunun nedeni insanların Aşk’ı yaşamayı bilmemeleri. İnsanlar Aşk’ı iki kişilik sanar ama aşk tek kişiliktir.

# Belki kavga ederiz veya birbirimizi üzeriz ama ne olursa olsun hep yanımda kal bir tanem...

# Başıma bela olduğun günden beri hep söylerim Allah belamı versin! Deli gibi sarhoş olup her şeyi iki tane gördüğümde bile sen bir taneydin...

# Sen aşkın en güzel çiçeğe konmuş halisin. Seni seviyorum gülüm.

# Hadi kalbim topla kırıklarını da duaya gidelim. Yaradan'dan başkası anlamaz bizi...

# Sen mavi giyin aşkım ben gökyüzünü bile unuturum. En güzel şiirlerin bile kuramadığı kafiyesin sen aşkım...

# Hasretinle yana yana hiç kül olmaya razı değilim. Biliyorum sensiz yapamam. Hayatın sensiz bana anlamsız geleceğini adım gibi eminim. O yüzden özletme yar, gel çektirme şu ıstırabı bana.

# Bir çift göze aşık ve diğer bütün gözlere körüm

# Ben senin için her akşam besteler yazsam da adına şiirler okusam da senin haberin olmayacak biliyorum bunu da.

# Günüm, gecem, ayım, yıldızım, güneşim, sultanım, baş tacım… İki kalbin birlikte atması. Sanki birimiz olmasa diğerimiz nefes alamayacakmış gibi. Sanki birimiz görmese diğeri siyaha boyanacakmış gibi. Biz biriz ve birlikte çok güzel ve mükemmeliz.

# Aşk bir sonsuzluksa bırak sana bakayım doyasıya.

# Eğer birini unutmak istiyorsan onun adını kumlara yaz sabahleyin dalgaların ve fırtınanın onu sildiğini göreceksin; eğer birini seviyorsan kalbine yaz ki hiçbir fırtına ya da dalga onu silemesin!

# Dünyan öyle bir kararsın ki, seni aydınlatan tek ışık gözlerim olsun

# Seni her şeyden çok seviyorum sevgilim. İstemem malı mülkü şu yalan dünyada, seni her şeyden çok sevmek inan yeter bana.

# Seni sevmekte o kadar kayboldum ki, senin için ne hissettiğimi ifade edecek doğru kelimeleri bilmiyorum. Sana olan aşkımı hiçbir kelime tanımlayamaz!

# Bir muammadır AŞK, kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır AŞK.

# Tüm yaralarını iyileştirmek ve seni mutlu etmek için buradayım. Seni asla hayal kırıklığına uğratmayacağım ya da ağlatmayacağım. Güven bana. Ve eğer gitmemi istersen, ben giderim. Çünkü önemli olan tek şey senin iyiliğin. Sadece bunu bil yeter.

# Sevgi hayattır, aşık olmak yetmez. Sevgi yaşamaktır, elini tutmak yetmez. Seveceksen beni adam gibi sev. Ama buna senin yüreğin yetmez.

# Bizim ömrümüzde ırmaklarımız vardır. Sularında hayallerimizi yüzdürdüğümüz. Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır, günler ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz.

# Bir kurşun ol saplan kalbime, çıkarırsam namerdim.

# Çok sevilmeye değil, hep sevilmeye ihtiyacım var.

# Sensiz geçen bir an, en derin boşluktur bana, o yüzden hep sen ol yanımda.

# Bir gün bi çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem alay edip güler misin yoksa sen de sever misin?

# Bana bu kadar güzel bakan kadının, gelinim olduğunu görmeden ölmek istemem.

# Öptüm aşkım geceyi aydınlatan o güzel gözlerinden...

# Öyle güzel bakıyorsun ki, bütün dünya kör olsun istiyorum.

# Hiç acı çekmeden mutluluğun değerini anlayamazsın. İki damla gözyaşı dökmeden gülmenin estetiğini alamazsın. Aşık olmak istiyorsan, önce yanmayı göze alacaksın.

# En güzel kitaplarda bile yazılamayan bir roman gibisin sevgilim.

# Her şey bana baktığın an başladı.

# Uzağız sevgilim ama yüreğimde uyanıyorsun bugün...

# Gülüşünü göremediğim ve hissedemediğim gün, büyük ihtimalle ölmüş olduğum gündür.

# Geceye ay düşer, aklıma gözlerin. Bu nasıl özlemek. Özlemek ne demek. Ucu bucağı yok, dibi sonu, yok koyusundan özledim. Fırtınalar koparıyor gözlerim ve gözlerin aklıma mühür. Özlemek ne demek?

# Dünyanın bütün güzellikleri sende toplanmış gibi sevgili.

# Küçücük şu yüreğimde dünyalar kadar sen var...

# Kalbimin anahtarını tutuyorsun. Bir ömür sende kalsın ben razıyım.

# Aşk, koskoca dünya nüfusunu bir anda sadece iki kişiye düşürmeye yarar. Nüfus sayımına gerek yoktur; çünkü aşk hiçbir zaman yerinde saymaz.

# İsmim aynı isim ama sen söyleyince dudaklarından damlayan bal gibi oluyor.

# Ruhun uzay gibi: çok büyük ve çok gizemli. Gerçek aşkın iki ruhun özel bir bağlantısı olduğuna inanıyorum ve sakladığınız tüm sırları keşfedecek astronot olmayı o kadar çok isterim ki!

# Gözlerim, kulaklarım, ellerim ve kalbim sana mühürlü sevdiğim.

# Günün ilk ışıkları sahile vurduğunda, martılar yalnızca ikimizin anlayacağı bir dille sunu fısıldar denizin kulağına: Seni çok özledim…

# Karşılıksız sevgi benimkisi, sana platonik bağımlı bir serseriyim, Sen ise benden habersiz masum bir meleksin bebeğim.

# Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım…

# Sen benim mutluluğa köprüsün. Sen beni cennete yükselten kulemsin. Sen beni üzüntülerden koruyan şatomsun. Sen beni karanlıkta yönümü kaybettiğimde bana yolumu gösterecek ay ışığımsın. Seni çok seviyorum.

# Sen gidersen sesin gider, kokun gider, yüzün gider. Ay dolanır pusularda, tenim titrer ve gecem biter.

# Bana geldiğin günü hiç unutmuyorum sevgilim. Saçların rüzgârda dalgalanışı bir an olsun çıkmıyor aklımdan. Bütün kapılarım açık ardına kadar sana. Sonbahar da geldi. Hadi yine gel, dalgalansın saçların ve ben yeniden sana âşık olayım sana.

# Seni her gördüğümde sana âşık oluyorum. O sihre sahipsin. Kalbimin sihirli kutusunda her zaman beni sevmekle meşgul olman dileğiyle.

# Korkunç uçurumlara bırakmak kendimi, uçsuz bucaksız denizlere atmak isterdim bedenimi. Ama içimde sen varsın… Ya sana bir şey olursa?

# Nasıl özlediğimi anlatsam aramızdaki yollar dağlar taşlar utanır...

# Ne söylersem söyleyeyim ve ne yaparsam yapayım, seni düşünmediğim tek bir an bile yok. Seni gerçekten özledim.

# Sen benim denizimin en güzel kıyısısın.

# Kalbimdeki aşka dudaklarımdaki gülüşe akşam akan göz yaşlarıma ancak sen layıksın çünkü sen benim için özelsin aşkım.

# Nedir senin gerçeğin. Aşk kime yakışır, vuslat kime? Canı seni çekene mi, senin için canından geçene mi?

# Aşkına kurban olduğum, gözlerine hayran olduğum seviyorum seni.

# Aşk; gözyaşıyla dolan bir havuzdur bazen, siz ağladıkça aşkınızın seviyesi artar…

# Keşke daha önce karşılaşmış olsaydık, daha önce aşık olurdum sana.

# Unuttum dersin çevrendekilere; ama unutmadığını bir tek sen bilirsin. Aşk öyle bir şey işte, gitse bile unutamıyorsun yine.

# Bir lades tutuşsak, nesine desen, sesine derim. Bilirsin yüzün aklımdadır hep, ben sesini özlerim.

# Sen bir gül bahçesinde açan en nadide çiçeksin sevdiceğim.

# Sen benim gözümde bir damla yaş olsaydın seni kaybetmemek için asırlarca ağlamazdım.

# Ey aşk! Sen öyle bir kişisin ki, dünya tokları, senin vuslatının açlarıdır.

# Aşk, ölüme kadar insanda yaşayan tek histir……

# Şiir gibi gülüşün var, mısra mısra öpmek istiyorum.

# Sen gözlerimde bir umut, sen yüreğimde bir sevinç ama karşılıksız aşk yaşarken ölmekmiş gülüm.

# O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum.

# O kadar sevdim ki seni, o beklediğin olmak istedim hep. Kalbinde bir misafir gibi değil, bir aşk gibi kalmak istedim.

# Öyle bir gülüşün var ki, gülüşün yıldızları kıskandıracak kadar güzel ve anlamlı.

# Gözlerimin içine her baktığında, kalbimi eritiyorsun ve beni yeniden aşık ediyorsun. Seni hayat boyu sevmek benim en büyük mutluluk canımın içi.

# Bir gün beyazlar giyip benim olsana sevdiğim.

# Hayat stresli hale geldiğinde, hala çok şanslı hissediyorum çünkü sana sahibim. Paylaştığımız aşk, hayatın zorluklarına ve engellerine katlanmayı çok daha kolay hale getiriyor.

# Peri masallarının gerçeğe dönüştüğünü biliyorum çünkü sen varsın.

# Yağmur gibi sev beni bir tanem, kaçmak mümkün olmasın. Aşkınla sırılsıklam ıslanayım.

# Yanımda olsan şimdi, nasıl da sevesim var seni.

# Sen oradan bir canım dersin. Benim kalbim kaburgamın altına sığmaz burada...

# Ben sadece kışın karpuzu yazın portakalı özlerdim. Şimdi bir de sen çıktın başıma...

# Seni niye mi seviyorum geçmişin içinde kaybolmuş beni, Yeniden hayata döndürdüğün için çok ama çok seviyorum.

# Aşk seni koklamaktır. Senin kokunu alıp içime çektiğim, sonra sana kendimi verdiğim, her nefesin diyetidir. Seni koklamaya doyamayıp, zamanın durmasını istemektir.

# Hayatta ihtiyacım olan tek şey senin gülümsediğini görmek; kalbimin prensesisin. Seni seviyorum aşkım…

# Sen tanıdığım en güzel kadınsın. Kalbimde aşk dediğim bir çiçek büyüttün sen. Kalbimin en derinine sakladım seni bir daha hiç çıkmayasın diye.

# Gülüşün, hayatımda gördüğüm en şirin şey.

# Koku, tat, sıcak... sende her aradığım vardı. Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı.

# Burası gönül demliği yar. Dile dua, çaya dem, yüreğe kıdem. Aşk’a vefalı olan gelsin.

# Belki seni sevdiğimi söylemek için çok erken ama bunu sır olarak saklayamam. Hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim ve nedeninin sen olduğunu bilmeni istedim.

# Seni canımdan çok seviyorum. Seni helalim geleceğim olduğun için saklıyorum kendime...

# Ağzımın tadı yoksa hasta gibiysem, boğazıma düğümleniyorsa lokmalar, buluttan nem kapıyorsam, inan hep güzel gözlerinin hasretindendir.

# Ben seni severek güzelleştim her şeyim. Sen bana sarılınca bir hoş oluyorum ve seni çok seviyorum aşkım.

# Unuturum diye uyudum, yine seninle uyandım. Belli ki uyurken de sevdim seni.

# Kafamı senden başka bir yana çevirdiğim zaman bile özlüyorum seni.

# Dünyalar kadar seven bir şehir kadar özlemiyor şimdi...

# Asla sevme, seversen ihanet etme; ihanet edeni de asla affetme…

# Mutluluğu sende bulan senindir. Ötesi Misafir ...

# Bazen alabileceğin en büyük intikam; affetmektir. Ve bazen karşındakine verilebilecek en güzel cevap gülüp geçmektir.

# Uyuyamıyorum geceleri, çerçevede ki fotoğrafın bile alıp götürüyor uzaklara beni. Çok şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasalar yoluma...

# Kıymetimi bilmen için gitmem mi gerek! Sevdiğini anla artık büyüdün bebek! Masal değil ki bu aşk öğrenmen gerek! Gitmesi kolay olur zor olan sevmek…

# Ne bakmaya doyuyorum ne de ne de bakarken doyuyorum sana.

# Bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım.

# Keşke mümkün olsa da seni sevdiğimi suya yazabilsem aşkım. Sevmek bir renkse, sana olan sevgim ucu bucağı olmayan bir gökkuşağı.

# Ve aşk. Herkesi ona benzetip, Kimseyi onun yerine koyamamaktı.

# Senin tarafından sevilmek sadece mutluluk değil aynı zamanda muhteşem bir hediyedir.

# Aşk dediğin işte böyledir; eğer birinin yüreğinde kaybolduysan başka birinin seni bulabilmesi imkansız hale gelir.

# En çok ta çayın demlisini aşkın senlisini seviyorum aşkım...

# Gerçek aşk şans oyunları gibi hayali bile mutlu ediyor insanı. Fakat tutturabilene aşk olsun.

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Aşka Dair Sözler Instagram
Aşka Dair Sözler Instagram
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIg-beLPe8wx8Vqul4eR0JDSo5ekaY3It2RioyyUVBUu0bZa264-GXkKE7TdensXtN4uQU4cUyFjKm4PMEt6Zkr_9f7mD2y1-NRjQ0_A26ybzS0tCM54vSEvtC4hEdK4jcX2v8qUwGzbaj/w640-h384/ask_instagram.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIg-beLPe8wx8Vqul4eR0JDSo5ekaY3It2RioyyUVBUu0bZa264-GXkKE7TdensXtN4uQU4cUyFjKm4PMEt6Zkr_9f7mD2y1-NRjQ0_A26ybzS0tCM54vSEvtC4hEdK4jcX2v8qUwGzbaj/s72-w640-c-h384/ask_instagram.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/10/aska-dair-sozler-instagram.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/10/aska-dair-sozler-instagram.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy