--> Dünya Kadınlar Günü Mesajları | SozRehberi

Dünya Kadınlar Günü Mesajları

Hepimiz için değeri ölçülemeyecek kadar kıymetli olan kadınlar, dünyayı daha iyi bir hale getiren özel varlıklar… Yalnız bir gün değil her z...

Dünya Kadınlar Günü Mesajları

Hepimiz için değeri ölçülemeyecek kadar kıymetli olan kadınlar, dünyayı daha iyi bir hale getiren özel varlıklar… Yalnız bir gün değil her zaman kıymetleri bilinmesi gerekse de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, onlara karşı sevgimizi daha çok gösterebilmemiz için bir fırsat. Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarak da bilinen bugün hiç şüphesiz mart ayının en anlamlı günü. Kadınların bireysellik ve eşitlik mücadelesini ifade eden bugün, insanların bilinçlenmesini sağlamak açısından da önemli. Bu güçlü ve emekçi kadınlar annemiz, dostumuz ya da âşık olduğumuz insan olabilir.  Kim olursa olsun her kadın kendisine değer verildiğini görmeyi bekler. Hayatın yoğun temposu içerisinde kimi zaman sevdiklerimize güzel sözler söylemeyi, onlara sevgimizi belli etmeyi unutabiliriz. Böyle özel günler ise duygularımızı yansıtabilmemiz için vesile olur. Kadınlar ile ilgili güzel sözler seçerek bu özel günde bir mesaj ile onların kalbine dokunabilmeniz mümkün olur. Duygusal varlıklar olan kadınlara söyleyeceğimiz etkileyici sözler onların ruhuna hitap edebilmemizi sağlar. Beğenilen güzel bir yazı mesaj yoluyla paylaşılabileceği gibi alınan hediyenin yanında ufak bir not olarak da kullanılabilir. Tüm dünyada her yıl ayın aynı gününde coşkuyla kutlanan bugün için onlarca güzel söz mevcut. Bunlar arasından en güzel ve en duygusal kadınlar günü yazılarını sizin için seçtik. Bu duygu dolu yazıları paylaşarak hayatınızdaki derin ruhlu, özel kadınlara sevginizi en içten şekilde hissettirebilirsiniz.

Kadınlar Gün Kutlama Sözleri

~ Bir kadının gücü, ne kadar başarılı olduğu ile ölçülemez, onun için ne kadar mücadele ettiği ile ölçülür. 8 Mart dünya emekçi Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun.

~ Kadınlar dünyayı daha iyi hale getirir. Sen de benim dünyamı daha iyi hale getirdin. Kadınlar Günün kutlu olsun aşkım!

~ Emek veren, acı çeken, özlem duyan, hakkını savunan tüm kadınlar 8 Mart Kadınlar Günü kutlu olsun...

~ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslendiğimde ya acım dinmiyor ya da sevgim coşuyor. Kadınlar Günün kutlu olsun.

~ Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki varsın birtanem. Kadınlar Günün kutlu olsun.

~ Yaptığınız her şey için kalbiminizin en derinliklerinden size teşekkür ediyoruz. Kadınlar Gününüz kutlu olsun!

~ Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın; Kadınlar Günün kutlu olsun.

~ Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

~ Biricik Aşkım 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

~ Benim için bir abladan fazla oldun. Hayatımı değiştiren, yaşamıma yön veren kadın oldun. Hayatta her şey gönlünce olsun. Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

~ Kadınlar mutluluğu yaymak için yaratılmıştır. Tüm kadınlarımıza mutlu bir Kadınlar Günü dileriz!

~ Bir kadın; harika, olağanüstü, büyüleyici, çekici ve aynı zamanda güzel olabilir. Sen de bu kadınlardan birisin. Kadınlar Günün kutlu olsun bebeğim!

~ Şefkatli, ödün vermeyen, sevgi dolu, sevecen, motive eden ve ilham veren bir kadın olduğun için teşekkür ederim aşkım. Kadınlar Günün kutlu olsun!

~ Hayat gökkuşağı ise, siz onun farklı renklerisiniz; hayat karanlıksa, siz ümit ışığısınız. 8 Mart dünya emekçi Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun!

~ Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel kadınına.. Kadınlar Günün kutlu olsun..

~ Kadınlar toplumun yarısını oluşturuyor ve en önemlisi erkekleri doğuruyor. Yani eşit olduğunuzu söylemeyin, çok daha üstünsünüz. 8 Mart dünya emekçi Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun!

~ Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği kişinin boş çıkmasıdır. Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

~ Sen hayatımın kutup yıldızı oldun, nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum, seni seviyorum! Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutlarım.

~ Her kadın bir çiçektir. Bu özel günlerinde onlara bir çiçek hediye edelim. Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

~ Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri pahabiçilemeyen dünyanın en güzel kadınına; Kadınlar Günün kutlu olsun!

~ Dünyada birçok insan vardır. Kimi mutlu, kimi mutsuz.. Kimi gülüyor, kimi ağlıyor.. Ama tüm güzelliklere ve mutluluklara layık biri var; o"da şu anda bu mesajı okuyor. Kadınlar Günün kutlu olsun!

~ Bir günümde değil her günümdesin. Her gün her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsin. Kadınlar günün kutlu olsun.

~ Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış bütün kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyorum.

~ Her zaman ne istediğini bilen, erkeğinin ardında ona destek veren, çocuklarının başında koruyup kollayan kadınlar… Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun…

~ Sadece güçlü bir kadın üzüntüsünü; zarafetle, güçle ve sevgiyle dengeleyebilir. Tüm güçlü kadınlarımızın Kadınlar Günü kutlu olsun!

~ Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler! 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

~ Kaç kez başarısız olduğum senin için hiç önemli değildi. Beni her zaman tekrar denemem için motive ettin. İlham kaynağım, Kadınlar Günün kutlu olsun!

~ Canım sevgilin sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

~ Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü"nü kutluyorum.

~ Hakkı ödenemeyecek olan kadınların 8 Mart Kadınlar Günü kutlu olsun. 

~ Kadınlar olmasaydı dünyadaki hiçbir şeyin önemi kalmazdı. En kıymetli varlık olan kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun...

~ 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer Türk ve dünya Kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

~ Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

~ Bir erkeğin kazanabileceği en değerli şey kadın kalbidir. Senin kalbini kazandığım için çok şanslıyım. Kadınlar Günün kutlu olsun aşkım!

~ Baş tacı kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyorum 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer türk ve Dünya Kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

~ Aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum.. Kadınlar Günün kutlu olsun.

~ Hiç bir duygu, hiçbir anı bir kadın olmadan tamamlanamaz. Hayatı yaşanabilir kılan, dünyanın en güzel insanları kadınların günü kutlu olsun.

~ Bir kadın; güzelliğin, gücün ve beynin birleşimidir. Kim olduğunuzla gurur duyun. Kadınlar Gününüz kutlu olsun!

~ Mesafeler uzak olsa da, yüreğim hep senin canım.. Kadınlar Günün kutlu olsun.

~ Dünyayı her zaman daha iyisi için değiştirip, güzel günler yarattınız. Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

~ Hayat karanlık ise hayatın yaşam dolu yegane ışığı sensin. Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

~ Aşkım seni çok seviyorum! Belki sevgimi her zaman gösteremiyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun. Kadınlar Günün kutlu olsun sevgilim. 

~ Sevgilim, birgün umarım bana gösterdiğin sevgi ve sabrı sana gösterebilme şansım olur... Kadınlar Günün Kutlu Olsun.

~ Kadınlar, umudun, yaşamın ve özgürlüğün özüdür. Bu dünya Kadınlar Gününde umarım ki dünya daha eşit ve adil bir yer haline gelir.

~ Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur. Bir bakış bazen şifa bazen zehirli oktur. Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun…

~ Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

~ Bütün Dünya Kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

~ Bu özel günde hayatı kutla. Eğlen, kalbinin söylediklerinin peşinden git. Çünkü bugün ve hergün senin ve kadınların günü. Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

~ Kadınlar insanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Dünya Kadınlar Günü"nüz kutlu olsun.

~ Akıllı bir kadın başarısızlığından öğrenir, zorluklarla karşılaştığında güçlenir. Zorluklarla baş eden tüm kadınlarımızın 8 Mart dünya emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.

~ Bugün benim hayatımda çok özel bir kadın olduğunu söylememin yollarından biri. Kadınlar Günün kutlu olsun bebeğim!

~ Her şeye değer senin sonsuz sevgin. Seni çok arıyorum. Çok özledim. Kadınlar Günün kutlu olsun biricik meleğim.

~ En ihtiyaç duyulan anlar yardım elini uzatan, yeryüzünün gerçek melekleri olan kadınlar. Ne kadar teşekkür etsek az. Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

~ Hayatıma her zaman bir gülümseme getirdin ve günlerimin daha parlak görünmesini sağladın. Tüm iniş ve çıkışlarımda yükümü daha da hafiflettin. Kadınlar Günün kutlu olsun bebeğim!

~ Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum. Çünkü aslında senin kücük bir kopyan sayılırım. Umarım tüm hayatımda senin kadar sevgi dolu olurum.. Kadınlar Günün kutlu olsun..

~ Sen o kadar bir şey söylemeden gidersin ki; üstüne milyonlarca bir şey söylenir. Kadınlar Günün kutlu olsun…

~ Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun...

~ Her gün kendinize aşık olun ve değerinizi anlayın. Siz istediğiniz her şeysiniz. Kadınlar Gününüz kutlu olsun!

~ Eğer yanınızda olsaydım size sımsıkı sarılır, yaşam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim. Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

~ Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

~ Dünyanın itici güçlerini takdir etmek için zaman ayıralım, onlarsız varlığımız imkansız. Kadınlar Gününüz kutlu olsun!

~ Hiçbir kadının hayali boşa çıkmasın Kadınlar Gününüz kutlu olsun...

~ Güçlü bir kadın kendinden ilham alır ve her savaşta cesurca savaşır. Tüm emekçi kadınlarımızın 8 Mart dünya emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun!

~ Benim dünyam seninle güzel ve hayatımın geri kalan her anında seni seveceğim. Dünya Kadınlar Günün Kutlu Olsun sevgilim.

~ Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsunher kadın bir çiçektir. Bu özel günlerinde onlara bir çiçek hediye edelim. Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

~ Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadın.. Kadınlar Günün kutlu olsun!

~ Bunu kalıplaşmış bir gün olarak kabul etmeyin. Bugün sizin gününüz. Tüm emekçi kadınlarımızın 8 Mart dünya emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.

~ Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

~ Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları gönlüne, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum. Güneş her zaman senin için doğsun, en güzel günler seninle olsun. Kadınlar Günün kutlu olsun.

~ Kafeste yaşamak istemediğini söyledi, bu yüzden kanatlarını açtı ve uçmaya başladı. O sensin. Güçlü bir kadınsın. Tüm kadınlarımızın 8 Mart dünya emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.

~ Kadınlar gibi özel ve eşsiz bir gün olması dileğiyle. Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

~ Siz dünyayı yönlendiren güçsünüz. Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun!

~ 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

~ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, saygıdeğer türk ve Dünya Kadınlarına sağlık ve mutluluk getirsin. Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

~ Bugün tüm kadınların ve senin günün. O zaman bugün mutlu ol ve sonuna kadar tadını çıkar!

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Dünya Kadınlar Günü Mesajları
Dünya Kadınlar Günü Mesajları
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoRqHCx7cNu1EH6C3SvMgvPhzo_erSDZ9nMuHMvWbz1fa9LgFhDMYcopkhEjCejTZlv4adsWZScrjNtMTKqeObl9kO5sy7aaM2b08ARm99znxQOOrSeancVVC6ZxcKQc7z7YB7lKEsNn1J/w640-h492/kadinlar_gunu.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoRqHCx7cNu1EH6C3SvMgvPhzo_erSDZ9nMuHMvWbz1fa9LgFhDMYcopkhEjCejTZlv4adsWZScrjNtMTKqeObl9kO5sy7aaM2b08ARm99znxQOOrSeancVVC6ZxcKQc7z7YB7lKEsNn1J/s72-w640-c-h492/kadinlar_gunu.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/10/dunya-kadnlar-gunu-mesajlar.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/10/dunya-kadnlar-gunu-mesajlar.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy