--> Güzel Aşk Sözleri Etkileyici | SozRehberi

Güzel Aşk Sözleri Etkileyici

Aşkın ne demek olduğunu herkes kendi içinde bilir. Yani herkese göre değişebilen bir kavramdır aşk. Tanım olarak iki insanın arasında oluşan...

resimli aşk sözleri

Aşkın ne demek olduğunu herkes kendi içinde bilir. Yani herkese göre değişebilen bir kavramdır aşk. Tanım olarak iki insanın arasında oluşan güçlü bir bağdır diyebiliriz. Bu bağ kimi insana göre farklı anlamlar içerebilir. Aşk, herkese göre farklıdır. Çünkü ilişki dinamikleri farklıdır. İlişkilerin monotonluğu ve spontane oluşu bunu belirleyebilir. Bu durum çiftlerin bağını da etkiler. Bazı çiftler birbirleri ile çok yakınken bazıları ise biraz daha mesafeli olmak isterler. Mesafeli olan çiftin aralarında herhangi bir aşk olmadığı anlamına gelmez bu durum. Çünkü iki kişi belki de bu tarz karakterlere sahipler. Sevgilerini ve aşklarını bu şekilde birbirlerine gösteriyor olabilirler. Aşk denilen kavram çiftin mutluluğunun yanı sıra bir aile kurmanın da önemli bir parçasıdır. Aile kurmak yani bir yuva kurmak için aşkın bulunduğu bir çiftin var olması gerekir diyebiliriz. Bu şart değildir ancak bu koşullar oluşturulursa daha sağlıklı bir aile kurumunun oluşabileceği kesindir. O nedenle aşk önemlidir. İki insanın birbirlerine olan saygı ve hoşgörülerini içerir. Çünkü özel alan diye bir şey de var. Partnerlerden her biri birbirinden bağımsız aktiviteler de yapabilirler. Bu durumda birbirlerine daima saygı göstermelidirler. Saygıyı belli eden diğer bir faktör de çiftlerin birbirlerine karşı söyledikleri güzel aşk dolu etkileyici olan sözlerdir. Eğer bu sözler varsa, gerçekten de özel duygular mevcut demektir. Bu sözleri paylaşırsanız seviniriz.

Resimli Aşk Sözleri

~ Ağzımın tadı yoksa hasta gibiysem, boğazıma düğümleniyorsa lokmalar, buluttan nem kapıyorsam, inan hep güzel gözlerinin hasretindendir.

~ Sen benim gözümde bir damla yaş olsaydın seni kaybetmemek için asırlarca ağlamazdım.

~ O kadar sevdim ki seni, o beklediğin olmak istedim hep. Kalbinde bir misafir gibi değil, bir aşk gibi kalmak istedim.

~ Ben seni seviyorum falan diyemem sana. Uyurken sırtını ört, hız yapma, kavgaya karışma, çok içme falan derim. Sen anla.

Resimli Aşk Sözleri

~ Ben küçücük bir bebektim “sen” kocaman bir sevda. Ben senin ellerinde büyüdüm “sen” benim yüreğimde…

~ Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım…

~ Sen tanıdığım en güzel kadınsın. Kalbimde aşk dediğim bir çiçek büyüttün sen. Kalbimin en derinine sakladım seni bir daha hiç çıkmayasın diye.

~ Yağmurlu bir günde koşar sana gelirsem ıslak saçlarımı düzelt, başımı omuzuna yasla, ansızın dudaklarımı dudaklarıma değdir. Masum bir çocuk gibi konuşursam anla ki sana muhtacım; ver elini elime yalanda olsa bir kez seni seviyorum de…

~ Gördüğüm en güzel rüyasın ne olur uyandırma beni.

Resimli Aşk Sözleri

~ Sen benim meleğimsin. Senin için besteledim hayatımızın şarkısını. Seninle bir ömür boyu giderim korkmam asla sana güveniyorum...

~ Aşka hiçbir zaman inanmıyordum. Bir peri masalı gibiydi ama sonra seninle tanıştım. Şimdi sevginin ve aşkın ne olduğunu sende anlıyorum ve sana minnettarım sevgilim.

~ Güzelliğin aklımı başımdan alıyor ve sonra bırakıyorum işi gücü.

~ Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı?

Resimli Aşk Sözleri

~ Bir lades tutuşsak, nesine desen, sesine derim. Bilirsin yüzün aklımdadır hep, ben sesini özlerim.

~ Bu yüreğe bu kadar acı fazla dersin bazen kendine.. Ama hata bizde.. Küçücük yürekle kocaman sevmek ne haddimize..

~ Sen benim okunması en güzel romanım, söylemesi en tatlı şiirimsin.

~ O kadar güzel gülüyor ki tamam diyorum bu kadar yaşadığım yeter.

~ Dünyadaki en sevdiğim yer kollarında yatmak ve güzel gözlerine bakmak.

~ Aklımda olduğun sürenin yarısı kadar yanımda olsan, hiç sorun kalmayacak gibime geliyor.

Resimli Aşk Sözleri

~ Sen benim mutluluğa köprüsün. Sen beni cennete yükselten kulemsin. Sen beni üzüntülerden koruyan şatomsun. Sen beni karanlıkta yönümü kaybettiğimde bana yolumu gösterecek ay ışığımsın. Seni çok seviyorum.

~ İlk bakışın, ilk öpüşün beni karanlıktan aydınlığa çıkaran en güzel olaydı.

~ Senin dünyan kararsın bir ben aydınlatayım aşkımla.

~ Bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım.

Resimli Aşk Sözleri

~ Unuturum diye uyudum, yine seninle uyandım. Belli ki uyurken de sevdim seni.

~ Seni bana veren rabbime şükürler. Yaşanan senli her anıma şükürler. Göz görüp gönlüm severse sevgim için seni gören gözlerime teşekkürler.

~ Aramızda bu kadar çok mesafe olması adil değil. Sana sarılmak yerine yastığına sarılmak zorunda olmam adil değil. Soğuk cep telefonu ekranında sadece yüzüne dokunabilmem adil değil. Seni özledim. Seni Seviyorum…

~ Bu dünyada kaybetmekten korktuğum bir şey varsa o da sensin. Sana o kadar aşığım ki, seni kaybetmeyi göze alamam!

Resimli Aşk Sözleri

~ Hiç acı çekmeden mutluluğun değerini anlayamazsın. İki damla gözyaşı dökmeden gülmenin estetiğini alamazsın. Aşık olmak istiyorsan, önce yanmayı göze alacaksın.

~ Hayat stresli hale geldiğinde, hala çok şanslı hissediyorum çünkü sana sahibim. Paylaştığımız aşk, hayatın zorluklarına ve engellerine katlanmayı çok daha kolay hale getiriyor.

~ Sen varsın ya, artık kimse beni yalnız bırakamaz.

~ Stop lambası olsaydım, her geçtiğinde kırmızıya dönerdim, böylece sana biraz daha uzun süre bakabilme imkânı yakalardım.

~ Bir muammadır AŞK, kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır AŞK.

~ Sevmeye layık olmayana hatırlayarak değerli etme. Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma sevgi yürekli olana yakışır.

Resimli Aşk Sözleri

~ Sevgilim, gidersen tüm dünya duracak. Kuşlar şarkı söylemeyi bırakacak ve güneş parlamayı bırakacak. Ve bunu düzeltebilecek tek kişi sensin. Umarım asla ayrılmayız, çünkü sana olan aşkım sonsuzdur.

~ Seni sevmek bir iş olsaydı, en hak eden, özverili ve nitelikli aday olurdum. Aslında, ücretsiz çalışmaya bile istekli olurdum!

~ Aşk, ölüme kadar insanda yaşayan tek histir……

~ Seni sevmek hayallerim de, seni sevmek rüyalarımda, sen sevmesen de ben böyle de mutluyum seninle.

~ Fısıldadığın kulaklarım değil kalbimdi, öptüğün dudaklarım değil ruhumdu.

~ Seni severken haddimi hudumu aşmak istiyorum. Öylesine sonsuz. Öylesine soluksuz. Nefesimi keser gibi.

Resimli Aşk Sözleri

~ İçin yanarken üşümek, yüreğin kan ağlarken gülmek, özleyip de sevdiğini görememek. İşte aşk bu olsa gerek!

~ İnsanın aklı ile kalbi bir olamaz. İkisinin verdiği savaşın ortasında kalan kişiden arta kalanlar hatıralardır.

~ Artık üzüntülerden korkmuyorum çünkü aşkının kalbimi anında iyileştireceğini biliyorum. Seninle birlikte olmak işte böyle bir şey sevgilim…

~ Film olsaydın seni defalarca izlerdim.

~ Ah be adam sana herhangi bir hediye değil, ömrüm armağan edilmeli.

~ Sizi hayallerinden vazgeçecek kadar seven bir kalp bulduysanız Allah’tan yeni bir ömür isteyin. Çünkü bir ömür yetmez onu sevmeye.

~ Aşk bir sonsuzluksa bırak sana bakayım doyasıya.

~ Gökyüzündeki yıldızları saymayı bitirebilirsin ama sana olan sevgimi saymayı asla bitiremezsin. Çünkü kalbim senin için sonsuz aşkla dolu!

~ Gözlerim, kulaklarım, ellerim ve kalbim sana mühürlü sevdiğim.

~ Sen gözlerimde bir umut, sen yüreğimde bir sevinç ama karşılıksız aşk yaşarken ölmekmiş gülüm.

~ Bir gün aynı deftere seninle imza atmak istiyorum.

~ Öptüm aşkım geceyi aydınlatan o güzel gözlerinden...

Resimli Aşk Sözleri

~ Sevgiyle ilgili tek sorun, seni sevmelere tek bir ömürde doyamayacak olmam.

~ Ey aşk! Seni senelerce yaban ellerde, hoyrat dillerde aradım. Oysa bendeymişsin bilememişim. Oyalanmışım, kalakalmışım.

~ Aşkım, gözlerine baktığımda ruhunun bir yansımasını görüyorum. Aşkın ve sevgin harika. Sana olan aşkım sonsuza dek sürecek buna emin olabilirsin.

~ Sevdiğiniz kişi tarafından sevilme duygusuna hiçbir duygu eşit olamaz.

Resimli Aşk Sözleri

~ Unuttum dersin çevrendekilere; ama unutmadığını bir tek sen bilirsin. Aşk öyle bir şey işte, gitse bile unutamıyorsun yine.

~ Tüm yaralarını iyileştirmek ve seni mutlu etmek için buradayım. Seni asla hayal kırıklığına uğratmayacağım ya da ağlatmayacağım. Güven bana. Ve eğer gitmemi istersen, ben giderim. Çünkü önemli olan tek şey senin iyiliğin. Sadece bunu bil yeter.

~ Keşke mümkün olsa da seni sevdiğimi suya yazabilsem aşkım. Sevmek bir renkse, sana olan sevgim ucu bucağı olmayan bir gökkuşağı.

~ Düşünecek fırsat bulamayanlar için yazmak her şeyin çözümüdür. Aşkı düşünmek mi istersin yoksa yazmak mı? Düşünürsen var olursun, yazarsan sonsuz olursun.

~ Aşk, iki bedende yaşayan tek bir ruhtan oluşur. -Aristo

~ Her zaman ve sonsuza kadar seninle olmak istiyorum. Bu dünyadaki hiçbir şey kalbimde senin yerini alamaz. Seni bugün, her gün ve sonsuza kadar seviyorum!

~ Yağmur gibi sev beni bir tanem, kaçmak mümkün olmasın. Aşkınla sırılsıklam ıslanayım.

~ Gitmek unutmak değildir sen bunu çok iyi biliyorsun. Aklımda gözlerin varken, sen buna gitmek mi diyorsun.

~ Bazen alabileceğin en büyük intikam; affetmektir. Ve bazen karşındakine verilebilecek en güzel cevap gülüp geçmektir.

~ Senden hariç her şey bir yana, sen sol yanıma! Gelecek günlerin hatırına: Seni Seviyorum. Ki sen bilirsin. Kimse sevmese bile yine en çok ben severim seni...

~ Sen gittiğinde seni özleyecek kadar değil, eksik kalacak kadar seviyorum.

~ Anladım ki aşk; her iki tarafı da mağdur eden, yürekte izinsiz gösteri yapan mutluluk karşıtı bir eylem.

~ Nedir senin gerçeğin. Aşk kime yakışır, vuslat kime? Canı seni çekene mi, senin için canından geçene mi?

Resimli Aşk Sözleri

~ Kuyruklu yıldızlar vardır dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm o da sensin bir tanem...

~ Yüzüme okunmuş bir dua gibisin sevgilim. Çok şükür bugün de aşığım sana...

~ Belki kavga ederiz veya birbirimizi üzeriz ama ne olursa olsun hep yanımda kal bir tanem...

~ Elini tutup, gözlerine baktığım Seni seviyorum diye haykırdığım “Son Aşkım” sen olur musun?

~ Hadi kalbim topla kırıklarını da duaya gidelim. Yaradan'dan başkası anlamaz bizi...

~ Yanında uyanmak bir rüyanın gerçekleşmesi ve güne başlamanın en güzel gerekçesidir.

~ Bizim de dünyamızda sabah olacak gülüm, düşmezse düşmesin yakamızdan ölüm. Umuduma bin kurşun sıksa da ölüm. Unutma, umuduma kurşun işlemez gülüm.

Resimli Aşk Sözleri

~ Sen bir gül bahçesinde açan en nadide çiçeksin sevdiceğim.

~ Gerçek aşk ebedi kalbe ve ruha dayanır. Bu nedenle ne zaman ne de mesafe ona zarar veremez veya onu bitiremez.

~ Ben seni koklasam nefesimi vermeye kıyamam.

~ Bir tek sen varsın ömrümde aşkım gerisi mi? Vesaire...

~ Aşk, mevsimi geçmeyen öyle bir ilahi meyvedir ki, lezzeti muz gibi yiyenin niyetine değil, kaderine bağlıdır.

Fotoğraflı Anı Çerçevesi

~ Seni ben canımın içinde sakladım. Kalbimin ta derinliklerinde…

~ Hayatta kalabilmek için insanların havaya, yiyeceğe ve suya ihtiyacı vardır. Benim ise, sadece senin kucaklamana, gülüşüne ve öpücüğüne ihtiyacım var. Seni seviyorum.

~ Ve aşk. Herkesi ona benzetip, Kimseyi onun yerine koyamamaktı.

~ Aşkına kurban olduğum, gözlerine hayran olduğum seviyorum seni.

Resimli Aşk Sözleri

~ Seni canımdan çok seviyorum. Seni helalim geleceğim olduğun için saklıyorum kendime...

~ Bir rüyaysan eğer, asla uyunmak istemiyorum.

~ En güzel şiirlerde bile yazılamayan bir kafiye gibisin sevgilim.

~ Tabaklarda kalan son kırıntılar gibiydi sana olan sevgim. Sen beni hep bıraktın; Bense hep arkandan ağladım.

~ Seni çok seviyorum, bu öylesine bir cümle değil, ölesiye bir cümle.

Resimli Aşk Sözleri

~ Ne zaman seninle olmak istediğimi sorarsan, cevabım- şimdi ve sonsuza dek olacak.

~ Hayatım hayallerle dolu. Seni düşünmeyi bırakmaya çalıştım ama her seferinde başarısız oldum. Sana ihtiyacım var aşkım. Seni özledim çok özledim bunu bil!

Duygusal Aşk Sözleri

Güzel Aşk Sözleri Etkileyici

Sevginizi gösterdiğiniz insanlar elbette hayatınızda yer almaktadır. Bu insanların çevrenizde yer alması bile sizi mutlu eder. Çünkü sizin verdiğiniz değer ve sevgi tohumları bu insanlarda yeşermiştir. Yeşerdiği için de sizin hisleriniz de o yönde olumlu olabilmektedir. Sevgi kavramının önemi herkes tarafından bilinmeyebilir. Bazı insanlar bu kavramı çok önemsemezler. Bunun sebebi belki de kendi anne ve babalarından göremedikleri sevgidir. Eksik olan bu sevgiyi dolduramadıkları için sevgi onlar için anlamsız bir kavram olarak yer almıştır. Böylece sevgiyi karşısındaki kişiye istediği şekilde yöneltemezler. Ancak ailesinden yani ebeveynlerinden doğru ilgi ve sevgiyi, şefkati alan bireyler kaç yaşında olursa olsun diğer insanlara güvenebilir ve onlara karşı sevgilerini gösterebilirler. Bu durum elbette farklı çevresel koşullar olduğu takdirde bu sonuçları doğurmayabilir. Bazı bireylerin arkadaş ortamları sevgi ve saygının olmadığı ortamlar olabilir. Birey her ne kadar ailesinden gerekli ilgi ve sevgiyi alsa da çevresindeki arkadaşlarının varlığı dolayısı ile tam zıttı bir hale gelebilir. Sevgisini kolaylıkla göstermeyebilir, ilgi duyduğu insanlara karşı tepkisiz kalabilir. Bazı insanlar da hem aileden hem de çevresinden aldığı sevgiyi kendi değer sisteminde birleştirerek anlamlı hale dönüştürür ve karşısındaki insanlara sunabilir. Herkese karşı gösterilmeyecek olan sevgi kavramı, değer verilen kişilere yöneltilebilir. Bunun için de sevdiğini belli eden sözler sarf edilebilir. Burada yer alan gülüm seni seviyorum sözleri ile sizler de kolaylıkla sevginizi paylaşabilirsiniz.

~ Gül dediğin nedir ki, solar gider, ateş dediğin nedir ki, kül olur gider, gün dediğin nedir ki, geçer gider, ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter!

~ Dünyadaki herkesin parmak izinin farklı olması, kimsenin sana benim gibi dokunamayacağının kanıtıdır.

Resimli Aşk Sözleri

~ Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın olsun. Umutların gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun.

~ Eğer birini unutmak istiyorsan onun adını kumlara yaz sabahleyin dalgaların ve fırtınanın onu sildiğini göreceksin; eğer birini seviyorsan kalbine yaz ki hiçbir fırtına ya da dalga onu silemesin!

~ Kalbimin anahtarını tutuyorsun. Bir ömür sende kalsın ben razıyım.

~ Biz sevdamızı çöpte bulmadık ki çöpe atalım.

~ Seni düşünürken içim geçmiş, severken de ömrüm.

~ Bütün mükemmel sevgililerin sadece kitaplarda olduğunu sanıyordum.

Resimli Aşk Sözleri

~ Ruhun uzay gibi: çok büyük ve çok gizemli. Gerçek aşkın iki ruhun özel bir bağlantısı olduğuna inanıyorum ve sakladığınız tüm sırları keşfedecek astronot olmayı o kadar çok isterim ki!

~ Sen benim en doğru yanlışım. Tövbesi olmayan günahımsın. Uzak duramadığım yasaklım, en açık ettiğim saklımsın. Sen başımdan giden aklım, severek çektiğim ahımsın.

~ Sen hep gülümse ki yüreğinin güzelliği gülüşlerinde canlansın…

~ Birinin gözlerine bakmak, onun rüyalarına girmeyi göze almak demektir. Sevmeye kabiliyetin yoksa, o gözlere bakmayacaksın.

~ Gül dikeniyle, bulut yağmuruyla, ketçap mayoneziyle, kalbim karşılıksız sevgimle tamamlıyor birbirini.

İyi Ki Doğdun Konsept Hediye Kutusu

~ Uzağız sevgilim ama yüreğimde uyanıyorsun bugün...

~ Çok güzel gözlerin vardı. İçinde kaybolacağım cinsten. Ve sanırım kayboldum...

~ Ölüme götüreceğini bile bile birbirimizi sevdik. Farkına varamadığımız tek şey, hangimizin hangimize mezar olacağıydı.

~ Benim için bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum aşkım...

~ Ben gidiyorum dediğimde, ‘gitme’ diyen birini değil, Ben de geliyorum, yalnız gidemezsin! diyen birini istiyorum...

~ Hayatta ihtiyacım olan tek şey senin gülümsediğini görmek; kalbimin prensesisin. Seni seviyorum aşkım…

Resimli Aşk Sözleri

~ Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin.

~ Korkunç uçurumlara bırakmak kendimi, uçsuz bucaksız denizlere atmak isterdim bedenimi. Ama içimde sen varsın… Ya sana bir şey olursa?

~ Gözlerini böyle silkelersen üzerime, benim üstüm başım sen olur. Yapma!

Kişiye Özel Ses İzi Fotoğraflı Kanvas Tablo

~ Yüreğinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın. Kalbin öyle bir sevgiyle dolsun ki , isteyen değil hak eden alsın.

~ Aşk dediğin işte böyledir; eğer birinin yüreğinde kaybolduysan başka birinin seni bulabilmesi imkansız hale gelir.

~ Hayatın ne anlama geldiğini sen benim hayatıma girince anladım, dolu dolu ve aşkla yaşa. Ben sana aşığım tatlı kız.

Resimli Aşk Sözleri

~ Seni ne kadar çok tanırsam o kadar çok seni seviyorum.

~ Aşk da önemli olan aynı elleri tutmak değil, bir ömür hiç bırakmamaktır.

~ Her gün Duam; Ey kalbim öyle sev ki onu bir daha hiç üzülmesin, gülen yüzü hiç solmasın. Öyle yaşasın ki benimle hayatı, birlikte olduğumuza hiç pişman olmasın. Hep huzurlu ve mutlu olsun benimle. Onu ömür boyu seveyim. O benim eşim olsun. Âmin

~ Şiir gibi gülüşün var, mısra mısra öpmek istiyorum.

~ Ben seni severek güzelleştim her şeyim. Sen bana sarılınca bir hoş oluyorum ve seni çok seviyorum aşkım.

~ Aşk, koskoca dünya nüfusunu bir anda sadece iki kişiye düşürmeye yarar. Nüfus sayımına gerek yoktur; çünkü aşk hiçbir zaman yerinde saymaz.

Resimli Aşk Sözleri

~ İçimde hatıralar gözlerimde sen. Sen ki en tatlı şarkısın dudaklarımda her an.

~ Sen gidersen sesin gider, kokun gider, yüzün gider. Ay dolanır pusularda, tenim titrer ve gecem biter.

~ Aşk; gözyaşıyla dolan bir havuzdur bazen, siz ağladıkça aşkınızın seviyesi artar…

~ Bir kişiyi sevmek kolaydır, vazgeçmek zordur.

~ Dünyanın bütün güzellikleri sende toplanmış gibi sevgili.

Resimli Aşk Sözleri

~ Bir gün bi çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem alay edip güler misin yoksa sen de sever misin?

~ Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir…

~ Yağmurları sevmezdim ta ki altında seninle ıslanıncaya kadar.

~ Herkesin yaşama sebebi farklıdır. Benim yaşama sebebim ise sensin. Seni seviyorum sevgilim. Hiçbir şey seni sevmek gibi değil sevgili, her şey sadece senden ve gözlerinden ibaret.

~ Bana geldiğin günü hiç unutmuyorum sevgilim. Saçların rüzgârda dalgalanışı bir an olsun çıkmıyor aklımdan. Bütün kapılarım açık ardına kadar sana. Sonbahar da geldi. Hadi yine gel, dalgalansın saçların ve ben yeniden sana âşık olayım sana.

Resimli Aşk Sözleri

~ Belki hiçbir evrakta isimlerimiz yan yana gelmedi. Ama gayri resmi birçok hayalde ben seninle aynı yastıkta yaşlandım.

~ Belki seni sevdiğimi söylemek için çok erken ama bunu sır olarak saklayamam. Hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim ve nedeninin sen olduğunu bilmeni istedim.

~ Uyuyamıyorum geceleri, çerçevede ki fotoğrafın bile alıp götürüyor uzaklara beni. Çok şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasalar yoluma...

~ Ötesi yok bu duanın benim ol. Benimle, aklınla, aşkınla bin yaşa.

~ Biliyorum, imkansız aşk bu ama hükmedemiyorum kendime. Çünkü, bu yürek seni çok sevdi.

~ Ne bakmaya doyuyorum ne de ne de bakarken doyuyorum sana.

Resimli Aşk Sözleri

~ Ne söylersem söyleyeyim ve ne yaparsam yapayım, seni düşünmediğim tek bir an bile yok. Seni gerçekten özledim.

~ Benim her zerrem, âşık senin her zerrene. Seni seviyorum az kalır bence. Ebedi bir aşkla seviyorum seni.

~ Bir bozuk saattir yüreğimi her zaman sende durur. -Turgut Uyar

~ Seni ve sana ait olan her şeyi çok seviyorum sevgilim.

~ Sen benim görmek için, bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin.

~ Hayatımı bir sevgi ve mutluluk yolculuğuna çevirdin. Seninle geçirdiğim her saniye; sana daha da âşık oluyorum!

Kısa Aşk Sözleri

Kısa Aşk Sözleri

Bir düşünceyi en iyi ifade edebilmenin yolu; gereksiz ayrıntılardan kaçınmak, kısa, net ve anlamlı cümleler kurmaktır. İnsan, bazı zamanlarda, kendini daha iyi ifade edebileceğini düşünerek uzun ve detaylı bir konuşma yapmak isteyebilir. Bu durum çoğu zaman karşıdaki insanın dikkatinin dağılmasına ve sıkılmasına neden olmaktadır. Dolayısıyla görüşleri açıklarken söylenilenleri en yalın haliyle ifade etmek daha iyi iletişim kurmayı sağlar. Bu nedenle kısa ve öz cümleler, sayfalarca yazılar yazmaktan çok daha büyük bir etki yaratabilmektedir. Twitter gibi insanların görüşlerini ifade ettiği sosyal medya platformları da bu durumun gerçekliğini ortaya koymaktadır. Uzun cümlelerin insanlar tarafından daha az ilgi çekeceğinin farkında olan bu tür sosyal medya platformları, yazılan kelime sayısına sınırlama getirmektedir. Buna rağmen birçok paylaşımın ülke ve dünya gündemini etkilediğine şahit olunmaktadır. Dolayısıyla bir sözün uzunluğuna göre ne kadar anlamlı ve etkili olduğunu değerlendirmenin doğru olmadığı anlaşılır. Kısa olmasına rağmen öyle cümleler vardır ki içerisinde çok derin anlamlar barındırır. Uzun süreler düşünülen fakat ifade edilmekte zorlanan düşüncelere, içerisinde bulunulan tarifsiz duygulara tercüman olur. Böyle sözler insanların kendini daha iyi anlaması ve en anlaşılabilir haliyle anlatabilmesini sağlar. İşte bu nedenle kendinizi en iyi şekilde ifade edebilmenizi sağlayacak en etkileyici kısa sözleri derledik. Bu sözleri paylaşarak düşüncelerinizi en anlaşılır ve net haliyle kısaca ifade edebilirsiniz. 

~ Neyim olursan ol da hayal kırıklığım olma. Orası çok kalabalık. Tanıyamam seni...

~ Bazı duyguları yazamazsın. Anlatamazsın. Çünkü tefsiri ancak his ile mümkündür. Bu yüzden sadece yaşarsın.

~ Geceye ay düşer, aklıma gözlerin. Bu nasıl özlemek. Özlemek ne demek. Ucu bucağı yok, dibi sonu, yok koyusundan özledim. Fırtınalar koparıyor gözlerim ve gözlerin aklıma mühür. Özlemek ne demek?

~ Hayatıma senin gibi bir melek gönderdiği için her gün Allah’a dua ediyorum. Sen benim için çok özel birisin. Seni çok seviyorum.

~ Keşke daha önce karşılaşmış olsaydık, daha önce aşık olurdum sana.

~ En çok ta çayın demlisini aşkın senlisini seviyorum aşkım...

~ Hayal kırıkların denizdeki kum kadar çok olabilir. Önemli olan hayallerinin kırıldığı yerden yaşama tutunabilmektir. Çünkü her aşk engin bir tecrübedir.

Resimli Aşk Sözleri

~ Seni kaybetmek bu hayatta hiç aklıma getirmeyeceğim bir düşünce. Ben sadece seni ve seninle birlikte olmayı hayal ediyorum. Gönlümün baharında açan en güzel çiçeğim, prensesim.

~ Aşk acıtır. Ama sebebi sensen sorun değil. Benimle olduğun sürece, her türlü acıyı ve duyguyu yaşamaya hazırım. Senin için her şeyi yaparım bebeğim. Ben seni sonsuza kadar seviyorum.

~ Sevmek adına ne varsa sende buldum.

~ Söylemek istesem gönlümden geçenleri, dilime dolanan aşkın olur. Yazsaydım ben sana olan sevgimin bir tekini, ciltlere sığmayan bir kitap olur.

~ Çok sevilmeye değil, hep sevilmeye ihtiyacım var.

Resimli Aşk Sözleri

~ Seni niye mi seviyorum geçmişin içinde kaybolmuş beni, Yeniden hayata döndürdüğün için çok ama çok seviyorum.

~ Seni her gördüğümde sana âşık oluyorum. O sihre sahipsin. Kalbimin sihirli kutusunda her zaman beni sevmekle meşgul olman dileğiyle.

~ Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın.

~ Sen yeşil bir denizsin uzayıp giden, en güzel emelsin içimde tüten. Seni seviyorum.

~ Seni olduğun gibi seviyorum Kimsenin mükemmel olmadığını biliyorum. Ne sen ne ben, ama senin her özelliğini seviyorum. Ve eğer bir gün değişirsen, seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim, çünkü özün benim için hala aynı olacak.

~ Aşk insanı hayata bağlar hayat ise insanı aşka bağlar.

~ Rüyalarımın aşkısın, hep rüyalarımda kalacaksın. Seni çok seviyorum.

~ Gözlerimin içine her baktığında, kalbimi eritiyorsun ve beni yeniden aşık ediyorsun. Seni hayat boyu sevmek benim en büyük mutluluk canımın içi.

~ Aşkın kör olduğunu söylüyorlar ama aslında gözlerimi açtı ve beni daha iyi hale getirdi. Sayende artık gerçek aşkın ne olduğunu biliyorum.

Resimli Aşk Sözleri

~ Ey aşk! Sen öyle bir kişisin ki, dünya tokları, senin vuslatının açlarıdır.

~ Kalbimdeki aşka dudaklarımdaki gülüşe akşam akan göz yaşlarıma ancak sen layıksın çünkü sen benim için özelsin aşkım.

~ Hayatıma neşe getiren milyonlarca küçük şey yapıyorsun.

Resimli Aşk Sözleri

~ Gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin, bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin. Ne çok sevmiştim seni, ne çok hatırlar mısın? Bir bahar seli gibi dalımdan akıp geçtin.

~ Kollarında olmak, bana sonsuza dek eşsiz bir mutluluk yağmuru altında gerçekten cennetteymişim gibi hissettiriyor. Sen benim cennetimsin. Sen benim canımın ta içisin.

~ Asla sevme, seversen ihanet etme; ihanet edeni de asla affetme…

~ Gülüşün, hayatımda gördüğüm en şirin şey.

~ Sen benim başımda esen en güzel bahar meltemisin sevgilim.

~ Aşka uçarsan kanatların yanar. Aşka uçamazsan kanatların neye yarar? Aşka varınca kanadı kim arar? Aşkın açamadığı kapı, kanatlanıp uçamadığı yer mi var? Aşk, kanatlanıp uçmaktır ey yar!

~ Başıma bela olduğun günden beri hep söylerim Allah belamı versin! Deli gibi sarhoş olup her şeyi iki tane gördüğümde bile sen bir taneydin...

Resimli Aşk Sözleri

~ Sevmekten daha önemli olan tek hissettirmektir. Eğer sevgin bir his içermiyorsa, sevdiğin insanın sana bir hayaletmişsin gibi bakması normaldir.

~ Kendimi görebileceğim en güzel ayna bana aşkla bakan gözlerindir.

~ Evimin içinde ayak seslerini duymak istiyorum. Sabahın bir vakti uyanınca daha gözlerimi açmamışken nefesin yüzme değsin istiyorum.

~ Kıymetimi bilmen için gitmem mi gerek! Sevdiğini anla artık büyüdün bebek! Masal değil ki bu aşk öğrenmen gerek! Gitmesi kolay olur zor olan sevmek…

~ Seninle olmak istediğim sadece iki zaman var: Şimdi ve Daima.

~ Sen mavi giyin aşkım ben gökyüzünü bile unuturum. En güzel şiirlerin bile kuramadığı kafiyesin sen aşkım...

~ Tüm dünyanın beni sevmesine ihtiyacım yok. Sadece bir kişinin beni sevmesine ihtiyacım var. Ve o kişi de sensin.

Resimli Aşk Sözleri

~ Bekledim! Hep seni bekledim. Bir an bile umutsuzluğa düşmedim, kabul etmedin, etmesen de hep sevdim, sen hep benimleydin!

~ Çaresiz ve ümitsiz olduğum anlarda hep seni düşünürüm. Çünkü varlığın bana cesaret verir. İyi ki varsın sevgilim.

~ Toprağın altında, sarmaş dolaş köklerle, bağlanmışız birbirimize. Cennet gibi, bir yerlerde, kader varsa benimki bu olsun, aşk masalsa, gerçek olsun. Seni çok ama çok seviyorum…

~ Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bile bakmam. Bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım şimdi şerefsizim kibrit bile çakmam!

~ Ne kadar uzakta olursak olalım, hep aynı gökyüzünü paylaşmış olacağız.

~ Gerçek aşk şans oyunları gibi hayali bile mutlu ediyor insanı. Fakat tutturabilene aşk olsun.

~ Aşk seni koklamaktır. Senin kokunu alıp içime çektiğim, sonra sana kendimi verdiğim, her nefesin diyetidir. Seni koklamaya doyamayıp, zamanın durmasını istemektir.

Resimli Aşk Sözleri

~ Elleri ellerime, gözleri gözlerime, saçları saçlarıma karışan bir sen olsan…

~ Mavililer giyer deniz olurum, yeşiller giyer bahar olurum, belli olmaz belki bir gün beyazlar giyer senin olurum.

~ Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana…

~ Anladım ki beni annem senin için doğurmuş bebeğim.

~ Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.

~ İsmim aynı isim ama sen söyleyince dudaklarından damlayan bal gibi oluyor.

~ Ya sevmesin kimse kimseyi; Ya da akmasın aşk dolu gözlerden yaş.. Ya olmasın aşk denen bu illet, ya da adam gibi sevmeyi bilsin herkes.

Sevgiliyi Etkileyecek Aşk Sözleri

~ Öyle bir gülüşün var ki, gülüşün yıldızları kıskandıracak kadar güzel ve anlamlı.

~ Ben bir deliyim, sürekli adını sayıklayan.

~ Sana yerine getiremeyeceğim sözler veremem, fakat istersen hiç kullanılmamış tertemiz bir kalp verebilirim.

~ Artık kalbimi benden çaldığına göre, umarım içinde sadece sana olan sevgimi ve kalbimde senden başka hiç kimsenin olmadığını öğrenmişsindir.

~ Sevgi hayattır, aşık olmak yetmez. Sevgi yaşamaktır, elini tutmak yetmez. Seveceksen beni adam gibi sev. Ama buna senin yüreğin yetmez.

~ Ben sadece kışın karpuzu yazın portakalı özlerdim. Şimdi bir de sen çıktın başıma...

~ Aşkı kalem yazmaz ki kitaplarda bulasın.

~ Kafamı senden başka bir yana çevirdiğim zaman bile özlüyorum seni.

~ Bir öpücük alabilir miyim? Geri vereceğime söz veriyorum.

~ Sensiz geçen bir an, en derin boşluktur bana, o yüzden hep sen ol yanımda.

~ Aşk çare midir yalnızlığa? Yoksa tutsak mı eder yüreğine? Ya da uçurur mu kafesindeki çırpınan kuşu, özgür bırakır mı? Aşk nedir sahi? Aşk sevmektir sevginin de doz aşımı yoktur. Korkmayın doya doya sevin sarmalayın sevdiğinizi…

~ Yastığa başını koyduğunda başlar asıl macera gözyaşların intihar eder. Tek tek gözlerinden yastığa dertleşirsin yalnızlığında.

~ Her şey bana baktığın an başladı.

~ Sensiz geçen günlerimin telafisi yok sevgilim.

~ Sen gördüğüm en güzel rüyasın hiçbir zaman uyanmak istemediğim.

~ Sen oradan bir canım dersin. Benim kalbim kaburgamın altına sığmaz burada...

~ Gülüşünü göremediğim ve hissedemediğim gün, büyük ihtimalle ölmüş olduğum gündür.

~ İnsanları korkutan aşk değildir. Çünkü aşk kimsenin kırılmasına izin vermez. Ancak hayaller kırıldığı zaman insanın yardımına aşk bile yetişemez.

~ Ben senin için her akşam besteler yazsam da adına şiirler okusam da senin haberin olmayacak biliyorum bunu da.

~ Günün ilk ışıkları sahile vurduğunda, martılar yalnızca ikimizin anlayacağı bir dille sunu fısıldar denizin kulağına: Seni çok özledim…

~ Kalbinde hakikat ve gözlerinde tutku olan insanlara rastlamak zordur. Seni bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Aşkım seni çok seviyorum!

~ Sen aşkımdan bir habersiz yaşıyorsun seni izliyorum kalbim ellerimde seni bekliyorum biliyor musun?

~ Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.

~ En güzeli değil, hayırlısı bizim olsun yeter sevgilim.

~ Bir gün beyazlar giyip benim olsana sevdiğim.

~ Eğer nefes almak ve seni sevmek arasında seçim yapmak zorunda bırakılsaydım, son nefesimi, seni seviyorum demek için kullanırdım sevgilim.

~ Sevmek bir renkse, gel gökkuşağım ol.

~ Bir çift göze aşık ve diğer bütün gözlere körüm

~ Seni her şeyden çok seviyorum sevgilim. İstemem malı mülkü şu yalan dünyada, seni her şeyden çok sevmek inan yeter bana.

~ Benim en büyük sırrım sensin. Kimseye anlatamam, sadece yaşarım o sırrı.

~ İnsan sesini hiç duymadığı, kokusunu hissetmediği, gülüp eğlenmediği, sarılıp öpemediği birini bu denli çok düşünür mü?

~ Seni habersizce sevdim, habersizce gitmesini de bilirim platonik sevgilim.

~ Seni seviyorum çünkü elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine o tarifsiz sıcaklığı koymayı başarıyorsun.

~ Bana bu kadar güzel bakan kadının, gelinim olduğunu görmeden ölmek istemem.

~ Olduğun yerde ne aya gerek var ne de güneşe. Karanlığımı aydınlatanım seni seviyorum.

~ Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet aşık olmak önemli değil bir ömür boyu sevebilmektir meziyet.

~ Hasretinle yana yana hiç kül olmaya razı değilim. Biliyorum sensiz yapamam. Hayatın sensiz bana anlamsız geleceğini adım gibi eminim. O yüzden özletme yar, gel çektirme şu ıstırabı bana.

~ Aşk; her iki bedende birbirine sıkı sıkı kopmaz bağlarla bağlanan duygunun ve hazzın her iki tarafın etkileşimiyle ortaya çıkan bir his yoğunluğudur.

~ Karşılıksız sevgi benimkisi, sana platonik bağımlı bir serseriyim, Sen ise benden habersiz masum bir meleksin bebeğim.

~ Benimle olduğun için sana teşekkür etmeye sözler yetmez. Sen hayatımı güzelleştiren ve sevdiren en nazik ruhsun.

~ Küçücük şu yüreğimde dünyalar kadar sen var...

~ Sana bir gül vermek istiyorum ama korkuyorum sevgilim, ya seni görünce utanır da solarsa diye.

~ Bana göre aşık öyle olmalı ki, şöyle bir kalkınca, her tarafı ateşler sarsın; her tarafta kıyametler kopsun.

~ Altı kelimelik aşk hikayem: “Sensiz bir hayatı hayal edemiyorum.

~ Ne sıradan bir sevgiyi yaşayacak kadar basit biriyim. Ne de seni sıradan bir sevgiye malzeme yapacak kadar herhangi biri...

~ Seni severken aklımın durmasını da seviyorum. Bütün mutluluklar senin olsun, sen benim ol sevgilim. Seni çok seviyorum.

~ Seni sevmekte o kadar kayboldum ki, senin için ne hissettiğimi ifade edecek doğru kelimeleri bilmiyorum. Sana olan aşkımı hiçbir kelime tanımlayamaz!

~ Günüm, gecem, ayım, yıldızım, güneşim, sultanım, baş tacım… İki kalbin birlikte atması. Sanki birimiz olmasa diğerimiz nefes alamayacakmış gibi. Sanki birimiz görmese diğeri siyaha boyanacakmış gibi. Biz biriz ve birlikte çok güzel ve mükemmeliz.

~ Sen benim denizimin en güzel kıyısısın.

~ Sen günaydın demeden günüm iyi geçmez benim.

~ Gerçekten savaşmaya değer tek şey aşktır. Bana sevginin ne olduğunu gösterdiğin ve benim için savaştığın için teşekkür ederim.

~ Batan güneş umudumuz doğan güneş tesellimiz olsun.

~ Bir kurşun ol saplan kalbime, çıkarırsam namerdim.

~ Dünyalar kadar seven bir şehir kadar özlemiyor şimdi...

Kişiye Özel Led Işıklı Kalp Pano

~ Hayatta sana bir şey verebilseydim eğer, sana kendini benim gözlerimle görme yeteneği verirdim, ancak o zaman benim için ne kadar özel olduğunu anlardın sevgilim. Bir tanemsin sen.

~ Senin tarafından sevilmek sadece mutluluk değil aynı zamanda muhteşem bir hediyedir.

~ Seni özlemek, üşümek gibidir soğuk bir akşamüstü, yağmurun altında yürümek gibi sırılsıklam, titreye titreye. Sıcak bir yer bulup sığınmak istersin ya hani, öyle ihtiyacım var işte, yüreğine sığınıp, nefesinde ısınmaya.

~ İyiyim deriz ya hep, alışkanlık bizimkisi. Peki, karşındaki kişi de gerçekten nasıl olduğunu merak mı ediyor sanki.

~ Öyle güzel bakıyorsun ki, bütün dünya kör olsun istiyorum.

~ Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur.

~ Gözlerimin içindeki ülkemsin. Her sokağın ayrı bir devrim...

~ Sen aşkın en güzel çiçeğe konmuş halisin. Seni seviyorum gülüm.

~ Nasıl özlediğimi anlatsam aramızdaki yollar dağlar taşlar utanır...

~ Aynı şehir ya da dünyanın bir ucu olması fark etmiyor sevgin içim oldukça!

Erkek Sevgiliye Aşk Sözleri

Derin Sözler Sevgiliye

Hayatta yaşanabilecek en güzel şeylerden biri sevilen insanla güzel bir ilişki içerisinde olmaktır. İki insanın aynı anda birbirini sevmesi büyüleyicidir. Âşık olunduğunda dünya üzerinde milyonlarca kişi önemsiz hale gelir. Hayatı anlamlandıran, geleceğe umutla bakmayı sağlayan yalnızca sevilen kişi olur. Zor durumlar yaşanıldığında sevgiliden gelen güzel sözler güç verir. Aşk ile birlikte her türlü zorluk kolayca aşılır. Bu öyle büyük ve öyle güzel bir duygudur ki insanın ayaklarını yerden keser. Hiçbir neden yokken mutlu hissetmeye neden olur. İçerisinde aşkı barındıran sayısız şarkı, şiir, hikâye insana daha anlamlı ve yakın gelmeye başlar. Böyle yoğun bir duygu söz konusu olduğunda ifade edilmesi de zorlaşır. Tarif edilemez hisler içerisinde olsa da insan hem sevgisini haykırmak hem de sevildiğini bilmek ister. Bu kimi zaman romantik bir anda kimi zaman bir kavga sonrası olabileceği gibi hiçbir neden olmaksızın da söz konusu olabilir. Söylenen derin sözler yaşanılan anları unutulmaz hale getirir. Hayatın her anını güzelleştiren sevgiliye verilen değeri göstermek adına söylenen aşk dolu sözler ilişkiyi güçlendirir. Sevgililer Günü, doğum günü, yıl dönümü gibi özel günlerde ya da sevginizi paylaşmak istediğiniz herhangi bir anda anlamlı sözler söylemek isteyebilirsiniz. Aşkınızı en güzel şekilde ifade edebilmeniz için sevgiliye söylenebilecek en derin sözleri sizin için derledik. Bu manidar ve etkileyici sözleri paylaşarak aranızdaki romantizmi güçlendirebilirsiniz.

~ Senin bir gülüşün benim için hayat öpücüğü gibi. Seni sürekli gülümsetmeye çalışmam bu yüzdendir.

~ Aşık odur ki, Allah’tan aldığı aşk emanetini Allah’a verir. Aşk mezhebinde her şey yüce Aşk’a kurbandır.

~ Her yüreğin harcı değildir dokunmadan sevmek.

~ Sen olmayınca buralar buz gibi. Sensizlik bir iklim adı şimdilerde...

~ Çağın vebası mutsuzluk değil ikiyüzlülüktür. Çünkü mutsuz olmanın bir gururu vardır, ikiyüzlülük ise tamamen karaktersizliğin ürünüdür. Aşık olmak isterken maymun olanlar çoktur.

~ Peri masallarının gerçeğe dönüştüğünü biliyorum çünkü sen varsın.

~ Sonuna kadar birbirimizi sevelim ve bizi çekemeyenleri çatlatalım.

~ O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum.

~ Sarıl be! Öyle bir sarıl ki beklediğim her güne kırıldığım her ana değsin. Öyle bir sarıl ki tüm kırıklarımı toparlasın. Hatta öyle bir sarıl ki seviyorum diyenler sevgisinden utansın.

~ Artık yalnız gecelerin olmayacağı günü hayal ediyorum. Seni özledim!

~ Burası gönül demliği yar. Dile dua, çaya dem, yüreğe kıdem. Aşk’a vefalı olan gelsin.

~ Sen benim en kıymetlimsin, En güzel vazgeçilmezimsin. Sevmekle bitmeyenimsin, Sen benim hakikatlimsin. En derin, en içimdesin, Sen benim en güzel derdimsin

~ Bizim ömrümüzde ırmaklarımız vardır. Sularında hayallerimizi yüzdürdüğümüz. Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır, günler ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz.

~ Yemin ederim kokundan anlamıştım, benim için herhangi biri olmadığını.

~ Koku, tat, sıcak... sende her aradığım vardı. Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı.

~ İsmin dudağımda oldu bir hece, bakışın sitemli aşksız bilmece, uykusuz kaldığım kaçıncı gece, sokak lambaları şahidim olsun!

~ Her gün filiz veren bir sevda benimkisi ve en büyütüyorsun aşkınla beni.

~ Önce düştüğümde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim!

Resimli Aşk Sözleri

~ Dünyan öyle bir kararsın ki, seni aydınlatan tek ışık gözlerim olsun

~ Yanımda olsan şimdi, nasıl da sevesim var seni.

~ Bugün günlerden ne? Yoksa sensizlik ertesi mi?

~ En güzel kitaplarda bile yazılamayan bir roman gibisin sevgilim.

~ Sana kötü bir haberim var aşkım. Seni dünden daha çok özlemişim...

Resimli Aşk Sözleri

~ Karşıdan karşıya geçer gibi sev beni; önce bana, sonra bana, sonra yine bana bak.

~ Hata senin değil karşılıksız seven kalbimin senin haberin olmasa da bu kalpten seviyorum seni of çekiyorum hep içten.

~ Sen mi yazdın benim alın yazımı, sen mi çizdin benim yalnızlığımı, Söyle bana seni kim değiştirdi, Değiştirdin benim tüm yaşantımı, Akşam olmadan güneş batmadan gel, gel Beni yalnız bırakma, Beni sensiz bırakma….

~ Kim ne derse desin sen benim duymak istediğim tek şarkısın.

~ İsterse dünyalar sizin olsun, yeter ki o benim olsun.

~ Aşk, ışık girmeyen su değmeyen topraklarda çiçeklerin can bularak yeşermesi gibidir. Yeter ki aşk araziniz sevilmeye elverişli olsun.

~ Aşk insana insan olduğunu hatırlatan bir kavram. Lakin insanı insanlıktan çıkarmakla daha çok ün kazanmış. Bunun nedeni insanların Aşk’ı yaşamayı bilmemeleri. İnsanlar Aşk’ı iki kişilik sanar ama aşk tek kişiliktir.

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Güzel Aşk Sözleri Etkileyici
Güzel Aşk Sözleri Etkileyici
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQOkR1MIT-ncjj6uoQZMD-4beXEc5oj9aflvQVinJBGdVaRhclYOcqf9eX0-Ru_DUK4elz-zYKJIX3c-cNMB4wxy-XzfytlzpcLmvgNfIxxDjSb7zWqaAzF5T49i1ti96BfiEpkq2AAU_M/w640-h480/resimli_ask_mesajlari_055.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQOkR1MIT-ncjj6uoQZMD-4beXEc5oj9aflvQVinJBGdVaRhclYOcqf9eX0-Ru_DUK4elz-zYKJIX3c-cNMB4wxy-XzfytlzpcLmvgNfIxxDjSb7zWqaAzF5T49i1ti96BfiEpkq2AAU_M/s72-w640-c-h480/resimli_ask_mesajlari_055.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2020/10/guzel-ask-sozleri-etkileyici.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2020/10/guzel-ask-sozleri-etkileyici.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy