--> Öğretmenler Günü Sözleri | SozRehberi

Öğretmenler Günü Sözleri

Sozrehberi blog sayfamız içerisinde güzel ve kısa öğretmenler günü sözlerine ağırlıklı şekilde yer veriyoruz. Sizlere "şahane" ded...

Öğretmenler Günü Sözleri

Sozrehberi blog sayfamız içerisinde güzel ve kısa öğretmenler günü sözlerine ağırlıklı şekilde yer veriyoruz. Sizlere "şahane" dedirtecek kadar etkili ve düşüncelerinizi en iyi şekliyle öğretmeninize gösterebileceğiniz güzel kısa öğretmenler günü mesajlarını bu çalışmamızda sizin için bir araya getirdik. Öğretmeninize son derecede kısa ve etkili sözler söyleyerek inceliğinizden ve öğretmeniniz için 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama sözü seçerken bile özenli davrandığınızdan hoşlanmasını istiyorsanız eğer bu öğretmenler günü sözler ile istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Öğretmenler günü için hazırladığımız bu yaratıcı öğretmenler günü sözleri her öğretmeni bize göre çok da mutlu edecektir. Kısa ve basit bir mesaj göndermek yerine etkileyici ve uzun bir mesaj göndermek istiyorsanız eğer sayfamızda sizler için hazırlamış olduğumuz mesajlara göz gezdirebilirsiniz. Öğretmenlerinizi çok etkileyecek kadar güzel ve hem de sevgili öğretmenlerinize olan düşüncelerinizi en iyi haliyle ifade edebilmenizi sağlayacak en güzel kısa öğretmenler günü mesajları bu yazımızda sizin için bir araya topladık. Güzel anlamlar barındıran sözcüklerle yazılmış olan öğretmenler günü mesajlarını öğretmenlerinize göndererek öğretmeninizin öğretmenler gününde son derecede mutlu hissetmelerinizi sağlayabilirsiniz. Tüm bunların yanında en yakın öğretmeninize duygularınızı tam olarak ifade etmeniz, varlığının sizin için ne anlama geldiğini belirtmeniz gerekir. Sozrehberi'nde sizleri harika öğretmenler günü kutlama mesajları bekliyor. Öğretmeninizin kalbine en güzel aşağıdaki öğretmenler günü sözleri ile dokunabilirsiniz.

Öğretmene Gönderilecek Güzel Öğretmenler Günü Mesajları

# Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Saymakla tükenmez faziletlerin, zamanen ödenen o bedellerin, kıvancındır üstün talebelerin, iftihar ediniz siz öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Öğretmenler Günü Mesajları

# O sımsıcak sevgin her şeye değer öğretmenim hele o şefkatli bakışların içimi ısıtır öğretmenim sensin benim en iyi öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Vatanın dört bir yanında fedakârca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, başarılarının devamını temenni ederim.

# İnsan ağaç dikmedikçe meyve bekleyemez. Her yıl yeniden tekrar tekrar öğrenciler yetiştirerek ağaç diken öğretmenlerimizin ise hakkı ödenmez. Özenle, sevgi ile yetiştirdiğiniz fidanlar olarak, öğretmenler gününüzü kutluyoruz öğretmenim.

# Bir topluluk ulus olabilmek için mutlaka eğiticilere, öğretmenlere muhtaçtır. Onlar ki, toplumu gerçek bir ulus haline getirirler. Mustafa Kemal Atatürk

# Dünyanın her tarafında öğretmenler, toplumun en fedakar ve saygıdeğer unsurlarıdır. Mustafa Kemal Atatürk

# Öğretmenim bilir misin seni nasıl sevdiğimi? Sorsan bana nerde yerin gösteririm ben kalbimi. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Anne ve babamdan sonra en güvendiğim insana öğretmenime şükranlarımı sunarım. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Öğretmenler Günü Mesajları

# Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Biricik öğretmenim canım öğretmenim iyi ki varsın iyi ki bizimlesin. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Dünyada her şeye değer biçilebilir ama öğretmenin eserine değer biçilemez. Çünkü onun eseri her şeydir ve hem de hiçbir şeydir. (Sokrates)

# Öğretmen, gücünü sevgiden, ilim aşkından, insan sevgisinden ve de geleceğe duyduğu özlemden alır. Siz bu güç ile bize hayallerimizi gerçekleştirme gücü veriyor ve adeta toplumun geleceğini şekillendiriyorsunuz. Siz dünyanın en özel mesleğine sahipsiniz ve bizlerde gururlar sizin öğrenciniz olarak Öğretmenler gününüzü kutluyoruz.

Öğretmenler Günü Mesajları

# Vatanın dört bir yanında fedakarca çalışarak bu kutsal ödevi layıkıyla yerine getiren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, başarılar dilerim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun HOCAM!

# Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet, henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır. demiş Atatürk. Ne de doğru değil mi? İyi ki varsınız öğretmenim. Nice öğretmenler gününü yine birlikte kutlamak dileği ile öğretmenler gününüzü kutlarım.

# Milletleri kurtaranlar yalnız ve yalnız öğretmenlerdir. Bir milletin talihini belirleyen, yetiştirdiği yeni yeni öğretmenlerdir. Bu yüzdendir ki özenli bir seçim ile öğretmen olunabilir. Siz ki hem bizim için hem de milletimiz için çok özelsiniz öğretmenim. Öğretmenler gününüzü canı gönülden kutluyorum.

Öğretmenler Günü Mesajları

# Öğretmenler, gerçek zaferi siz kazanacak ve yaşatacaksınız. Mustafa Kemal Atatürk

# Başöğretmen Atatürk’ün birer yansıması olan sizler, övgülerin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Güzel ülkemizin insanlarını özveri ile yetiştiren öğretmenlerimiz siz her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Öğretmen kandile benzer. Kendini tüketerek başkalarına ışık verir demiş eskiler. Ne de doğru. Bizim için harcadığın her nefes çok kıymetli. Öğretmenlerimizin değerini biliyor olmak ise ayrı bir gurur. İyi bizim öğretmenimizsiniz. Biz şanslı öğrenciler olarak, sizin bu özel gününüzü kutluyoruz öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Öğretmenim, bu mutlu gününüzde size tüm hayatınız boyunca sağlık ve mutluluklar diler, o güzel ellerinizden öperim. Sizi çok seviyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Öğretmen demek eli öpülesi insan demek ellerinizden öper öğretmenler gününüzü kutlarım.

# Sabrını, sevgisini ve saygısını benden esirgemeyen, en büyük destekçim, sevgili öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerimin öğretmenler gününü en içten dileklerle kutluyorum.

# Öğretmene öğretmenler günü mesajı olarak söylenmesi gerekenlerden öte, ben size olarak sevgimin büyüklüğünü anlatmak istiyorum. Çünkü bana adeta yeni bir gelecek çizip, doğru olan yoldan nasıl ayrılmamam gerektiğini gösterdiğiniz. Hayatıma yön veren, beni iyiye güzele yönelten ve mutlu yarınlar inşa eden öğretmenim, öğretmenler gününüzü ne kadar kutlasam ve size olan minnetimi ne kadar anlatsam yetmez. İyi ki varsınız öğretmenim, iyi ki sizi tanıdım…

Öğretmenler Günü Sözleri

# Her bilgiyi, doğruyu zihinlerimize sevgiyle işleyen, her zorlukta bizlere sabretmeyi öğreten sevgili öğretmenim. Sizi tanıdığım için, öğretmenim olduğunuz için ve hayatıma güzellikler kattığınız için çok şanslıyım. Sizi çok seviyorum.  Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

# Vazifenizin kutsallığı karşısında önünüzde büyük bir saygı ile eğiliyorum öğretmenim. Sağlık, mutluluk ve keyif ile görevinize devam etmeniz, bana gelecek için güç ve kuvvet veriyor. Ben ve de bugünlere getirdiğiniz diğer her bir öğrenciniz, size tarifsiz bir şükran borçluyız! Öğretmenim, öğretmenler gününüzü canı gönülden kutlar, her sene daha da iyilerini yaşamanızı dileriz. Varlığınız, yanımızda duruşunuz için ise gönülden teşekkürlerimizi sunarız.

# Dünyanın en degerli varlıkları olan siz Öğretmenler! Bugün, Türk Öğretmeninin Şeref Günüdür. Ona Olan Saygıyı Yenileme, Onun Yüceliğini Anma Günüdür. Böyle Anlamlı Bir Günde Hepinizi Sevgiyle, Candan Kutluyoruz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Beni bir tanecik sevgili öğretmenim! Hayatı sizinle paylaşmış olmak, hayatımda sizden izler bulmak beni çok mutlu ediyor. Sizin kadar donanımlı, bilgili ve güzel yürekli bir insanı ömrüm boyunca hayatımda tutmak, baş tacı etmek isterim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun...

Öğretmenler Günü Mesajları

# Ufuklarımızın geniş olması, geleceğimizin parlak olması ve dünyamızın çok daha güzel bir yer olması hep öğretmenler sayesindedir. Toplumlar olarak öğretmenlere olan saygı ve sevgimizi ifade etmek mümkün değil ve de onlara duyduğumuz ihtiyacı da ifade etmek mümkün değil. Öğretmenler gününüzü kutlarım öğretmenim ve öğretmen olarak bize verdiğiniz emekler için teşekkür ederim.

# Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Anne baba kadar kutsaldır öğretmen. Ülkenin dört bir yanında canla başla çalışan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.Ü

# Siz bir ışık, biz de o ışığa muhtaç, onunla aydınlanmaya hevesli öğrencileriz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Yeni neslin doğru bir karakter ve engin bilgilerle yetişmesini, kararlı adımlarla başarıya yürümesini, ülkesine faydalı işler yürütmesini, en önemlisi her zaman adaletin ve sadakatin izinde hareket etmesini siz yüreği güzel öğretmenlere borçluyuz. Çocuklarımızın en doğru şekilde yetişmesinde sizlerin payı çok büyük. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Sen bahçemde tek gül, kalbimde tek cansın. Sen sevdiren öğretensin Öğretmenler Gününüz kutlu olsun! Canım öğretmenim.

# Yoluma ışık tuttunuz, yaralarımı sardınız, hatalarımı bağışlayıp hep doğruyu anlattınız. Şimdi biliyorum ki sizin hayatınızda önemli olduğum için sizin sevginize tanık olabildiğim için başarılıyım. Şimdi kimin hayatında önemliysem, kimin hayatında güzel bir izim varsa sizin gibi bir öğretmenin öğrencisi olduğum içindir. Hocam tüm hayatım boyunca bizlere öğrettiklerinizi hatırlayacak ve inanıyorum ki sizi hiç mahcup etmeyeceğim! Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Hayal kurmak, geleceği hayal edip planlar yapmak, bilime inanıp, bu inançla yaşamak, insanları sevip saygı duymak bizlere öğretmenlerimizin en önemli emanetleridir. Öğretmenim emanetlerinize sahip çıkıyor, bu uğurda yaşıyorum. Varlığınız bana güç veriyor. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğretmenler Günü Sözleri

# Beni her zaman umut etmeye teşvik eden, hep faydalı işlere yönelten ve her zaman bana inandığını hissettiren canım öğretmenim. Eğer omzumda sizin desteğinizi, sırtımda sizin şefkatli ellerinizi hissetmeseydim aynı durumda olur muydum bilemiyorum… Bende emeğiniz çok büyük. Size binlerce kez teşekkür ediyor öğretmenler gününüzü en güzel dileklerimle kutluyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

# O dopdolu sevginiz her şeye değer öğretmenim, şefkatli bakışlarınız içimi ısıtır öğretmenim. Sabrınız her defasında beni de güçlendirir öğretmenim… Öğretmenler gününüzü kutlarım.

# Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa ulaştırmak için iki tür orduya ihtiyaç duyarız. Biri vatanımızı düşmandan koruyan asker ordusu iken, diğeri ise geleceğimizi yoğuran öğretmen ordusudur. Bu ordunun bir neferi olduğunuz için çok özelsiniz öğretmenim. Yılın bu özel gününde sizi gülümsetebilmek en büyük hedefimiz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Siz öğretmenliği sadece iş olarak görenlerden değil, bu işte yüreğini ortaya koyanlardan oldunuz. Siz bizi sadece bilgilerle değil hayat tecrübelerinizle de aydınlattınız. İşte bu yüzden sizin öğretmen olmak için doğduğunuza, öğretmenliğin size en yakışan şey olduğuna eminim. Eğitimimde fark yaratan, aile gibi arkadaş gibi desteğini esirgemeyen siz değerli öğretmenimin bu özel gününü canı gönülden kutlar; mutlu yarınlar dilerim.

Öğretmenler Günü Sözleri

# Dünyanın en kutsal vazifesini kendisine yaşam tarzı benimsemiş, gözü pek, yüreği güzel öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutlarız.

# 24 Kasım Öğretmenler gününüzü kutlar, her daim benim için değerli olduğunuzu bilmenizi isterim öğretmenim.

Yaratıcı Öğretmenler Günü Mesajları

# Öğretmen öğrencilerinin üzerine titreyen, gömleğinin düğmesi açılınca ilikleyen, alını terleyen öğrencinin alnını silendir. Eğitimin üzerinde bir sevgi ile elimizi tutan bu kutsal varlıklara minnet duymamak elde değil. Öğretmenim, öğretmenler gününüzü bir gün değil her gün kutlamak isterim. Size olan sevgi ve saygım, dağları aşar.

Öğretmenler Günü Mesajları

# Benim sevgi elçisi, doğru bekçisi, bilgi avcısı güzel öğretmenim. Bana kattığınız her şey için minnettarım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Öğretmenliğe kimselerin aşina olmadığı bambaşka bir boyut kattığınız, her zaman farklı olduğunuz için teşekkür ederim. Siz benim için bilgi veren, okulda görevini yerine getiren bir öğretmenden çok daha ötesiniz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Siz Öğretmenler sevgi Elçileri Siniz. Sınıfta yasama sevinci, Toplumda Huzur, Ülkede Barış, Meslektaşları arasında demokratliğin Simgesisiniz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Öğretmenlere çok büyük borcumuz vardır. Çünkü öğretmenlerimiz bize saygı. sevgi, eğitim, temizlik ahlak öğretmeye çalışır. vb. Öğretmenlerimize saygı ve sevgi duymalıyız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Öğretmenler Günü Sözleri

# Yılın bir günü hatırlamakla senin hatırını nasıl ödeyebilirim ki? Her zaman kalbimde olacaksın, hayatım boyunca seni hiç ama hiç unutmayacağım öğretmenim. Her mümkün olduğunda elini öpmeye gelecek, geleceğimi şekillendirdiğin için minnetimi sunacağım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun, her zaman gönlümde olan öğretmenim.

# Sen bir tek kanatlı bilgi meleğisin. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!Öğretmen, bir bahçıvandır. En güzel gülleri o yetiştirir. Hiç yorulmadan, bıkmadan, usanmadan bahçesindeki güllere su verir ve onların bakımını titizlikle yapar. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Hocam, siz benim için adeta bir ışık yolusunuz. Sizinle önümü görüyorum. İyi ki varsınız, iyi ki size öğrenci olabilmişim.  Avukat, doktor, hâkim, hepsi sizin gibi kıymetli öğretmenlerimizin eseri, kısacası bu ülke sizin eserinizdir Hocam. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Öğretmen doğan güneş gibidir, etrafını aydınlatmayı ve karanlıklara meydan okumayı amaç bilir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir. (Atatürk) 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Öğretmenler Günü Sözleri

# Bana şefkatin tanımını sorsalar onlara sizi göstermek isterim. Sizin umut dolu, parlak bakışlarınız ve iç ısıtan gülüşleriniz birçok insanın ihtiyaç duyduğu tek şey olabilir. Sizi tanıdığım için çok şanslıyım… Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Dünyanın en değerli varlıkları olma özelliğine sahip olan siz öğretmenler, taşıdığınız önem ve değer ile millete şekil verir, toplumların geleceğini inşa edersiniz. Sizlerin vazgeçilmez yeri, çok büyük. Öğretmenim, bu önemli varlığınızın yanı sıra, benim gönlümde de büyük bir tahtınız var. Benim için taşıdığınız değer bundan çok daha fazla. Sizin öğrenciniz olabilmek benim için büyük bir şans. Öğretmenler gününüzü kutluyorum ve sizin kanatlarınız altında olmaktan gurur duyuyorum öğretmenim.

# Bir Ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; Eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Öğretmenler Günü Sözleri

# Her öğretmen tekrar tekrar doğan güneşe benzer. Her öğrencisi için yeniden doğar ve etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi ise eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi sayesinde mümkün olabilir. Siz eğitimin olmazsa olmaz neferlerisiniz öğretmenim. Öğretmenler gününüzü kutlar, nicesini temenni ederim…

# Kendini tüketerek başkalarına ışık veren bir kandil gibidir öğretmen. Hep özverili, hep canla başla çalışır. Gelecek nesiller için büyük emekler veren çok kıymetli öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.

# Öğretmenim Siz, cehaletin düşmanı, sevgi dağıtıcısı, bilgi veren ve tecrübeleri ile bizlerin yolunu aydınlatan biricik Öğretmenimizsiniz. Öğretmenler gününüzü kutlar, tüm öğretmenlik hayatınız boyunca başarılarınızın devam etmesini temenni ederim.

# Türkiye Cumhuriyeti, çağı, bilimin ışığında sizlerin gayreti ile yakalayacaktır. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Öğretmenler Günü Sözleri

# Sabrını ve sevgisini öğrenim hayatımız boyunca bizden esirgemeyen, fedakar öğretmenlerimiz! Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Öğretmenler doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine ulaşabilmesi, eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemler ile yürütülmesi sayesinde ancak mümkün olabilir. Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

# Heykeltıraş mermere ne ise; öğretmen de çocuğa odur. (Addison)

# Ülkemizin fedakâr öğretmenleri olarak ne de kıymetlisiniz. Bu kıymeti ifadeye kelimeleri yettirmek mümkün değil. Üstelik bunu sizlere tekrar tekrar yaşatmamız gerek ki, biz bu konuda yeterli değiliz öğretmenim. Hem bunun burukluğunu yaşıyor hem de sizlerin ülkemiz için taşıdığınız önemi tekrar tekrar hatırlayıp, bu özel gününüzü kutluyoruz öğretmenim. Nice güzel ve başarılar ile dolu öğretmenler gününde buluşmak ümidi ile…

# Öğretmenler, adeta bir güneşe benzer. Tıpkı yaşam kaynağı güneş gibi etrafını aydınlatır ve karanlıklara meydan Okur. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun! Tüm bildiklerini büyük bir sabırla bizlere öğrettiniz, vatanımıza faydalı bireyler olmamızı sağladınız, bizlere kalemin kılıçtan daha keskin olduğunu hatırlattınız. Önünüzde büyük bir saygıyla eğiliyoruz öğretmenim! Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Öğretmenler Günü Sözleri

# İnsan ağaç dikmeyince meyve vermesini bekleyemez. Her yıl yeni yeni ağaçlar diken ve sabırla meyve vermelerini bekleyen sevgili öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum.

# Yeryüzüne barışı ve mutluluğu getirecek olanlar sihirli değnekleri bulunan anneler ve bir de öğretmenlerdir. Öğretmenim siz bize en güzel hediyesiniz. Bize kazandırdığınız tüm güzellikler için sonsuz kere teşekkürlerlerimi sunuyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Hayatımda kıymetli izler bırakan, her hatamda büyüklüğü ile beni derinden etkileyen bir öğretmenim var. İyi ki varsınız…

# Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Dünyanın en değerli varlıkları olan öğretmenlerimiz! Bugün Türk öğretmeninin, şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Bu anlamlı günde öğrencileriniz olarak, hepinizi sevgi ile candan kutluyoruz!

Öğretmenler Günü Sözleri

# Benim küçük ruhumun öğretmenisin öğretmenim. Her iyiliğimin sebebi, geleceğimin mimarısın. Ne büyük mutluluk senin öğrencin olmak… Her öğretmenler gününde senin yanında olamasam bile, her zaman hatırlayacağım. Öğretmenler günün kutlu olsun öğretmenim.

# Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum derler. Ben sizin kırk yıl değil ölünceye kadar köleniz olurum…Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Öğretmenler, altın kanatlı kelebeklerdir. Çiçeklerin arasından hiç yorulmadan, devamlı uçarlar. Çiçeklerine toz kondurmamaya çalışırlar. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Yarından istediğiniz ne varsa muhakkak sizi bulsun, gönlünüzden geçen en güzel dilekleriniz bir an evvel gerçek olsun. Mutluluk ve huzur her zaman sizinle olsun! Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Anlamlı Öğretmenler Günü Mesajları

# 7 Ayrı kıtadan 77 çeşit arı gelse 777 çiçeğe konsa ve bu arılardan mükemmel bir bal ortaya çıksa hiçbiri sizin kadar tatlı olamaz öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Sizin bana kazandırdıklarınızın yanında ben size ne söylesem sevgimi ve minnetimi anlatmaya yetmeyecek. Sizin için ne yapsam fedakarlıklarınızla örtüşmeyecek, hakkınız ödenmeyecek. Dilerim, hayatta her şey gönlünüzce olur çünkü siz mutluluğu en çok hak edensiniz. Siz benim değerli öğretmenim, yol göstericimsiniz. Sizi çok seviyorum.

Öğretmenler Günü Sözleri

# Bizimle hayatı paylaşan; bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Vatan bir okulsa ilk nöbettesin, ilim denizinde hep seferdesin, kutsal mesleğinle gönüllerdesin, benim de gönlümü al öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü canı gönülden kutlar ellerinden öperim.

# Öğretmen bir bahçıvana benzetilebilir. En güzel gülleri ancak o yetiştirir. Hiç yorulmadan, bıkmadan, usanmadan bahçesindeki güllere su verir ve onların bakımını titizlik ile yapar. Ne büyük emek ama… Öğretmenim emekleriniz için teşekkürler. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Dünyanın en iyi öğretmeninin öğretmenler gününü kutlar, güzel yarınlarda öğrettiklerinizin izinde buluşmayı dilerim. İyi ki varsınız.

Öğretmenler Günü Sözleri

# Öğretmen bahçıvan gibidir. En güzel çiçekleri o yetiştirir. Hiç şikayet etmeden, yorgunluk nedir bilmeden, bıkmadan usanmadan onları besler, aydınlatır, su verir.

# Öğretmenim, sizi düşününce aslında ne kadar da şanslı bir öğrenci olduğumu düşünüyorum. İyi ki öğretmenim sizsiniz! Dünyanın en tatlı öğretmeninin Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Okumayı, yazmayı, büyümeyi, her şeyi sizden öğrendim. Annem, babam oldunuz şefkati ilgiyi sizden gördüm. Siz bana bir armağansınız, kalbimde her zaman yer alacak, hep özlemle hatırlanacaksınız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder. (Atatürk)

# Sevgili öğretmenim size olan sevgimi kelimelerle ifade edemiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki siz benim kanatsız bilgi meleğimsiniz… Bana geleceğimle ilgili umut veren, güzel şeyler düşünmemi sağlayan, zorluklara karşı cesaret veren ve mücadele etmeyi öğretensiniz! Size sonsuz kere teşekkür ederim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğretmenler Günü Sözleri

# Siz bana her zaman şefkatle yaklaştınız, her sıkıntımda bana arkadaş oldunuz. Yeri geldiğinde ailem gibi koruyup kolladınız. Bana sevmenin ve yaşamanın ne kadar güzel olduğunu her fırsatta hatırlatıp, karanlığa düşmeye yaklaştığım anda umut olup ellerimden tuttunuz. Sizi gururlandırdığım günlerin bir an önce gelmesini öyle çok istiyorum ki… Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Öğretmen, öğrencilerinin üzerine titreyendir. Gömleğimizin düğmesi açılınca eliyle kapatan, alnımız terleyince mendiliyle kurulayan, ayağımıza taş dokunsa bizden önce üzülendir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Benim canım öğretmenim! Başarımda siz varsınız, saygınun ve teşekkürün en büyüğünü hak ediyorsunuz! Size ne kadar teşekkür etsem az kalır. O yüzden de size bir gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet, henüz adını almak kabiliyetini kazanmamıştır. Mustafa Kemal Atatürk

# Hayatta her şeyin bir anlamı olduğunu, esas olanın sevmek ve sevilmek olduğunu ve fedakarlıkların insana hiçbir şey kaybettirmeyeceğini sizden öğrendim. Şefkatin en somut halini, emeğin en güzel karşılığını, direnmenin insana verdiği gücü sizinle gördüm. Sorularımla sizinle cevaplar buldum, sorunlarıma sizinle çareler buldum. İyi ki sizin gibi kıymetli bir öğretmenin öğrencisi oldum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğretmenler Günü Sözleri

# Hayatta istediğim konuma gelmemde, başarılarımda ve insanlar tarafından gördüğüm saygı ve sevgide sizin bana bıkmadan usanmadan öğrettiklerinizin payı çok büyük. Sizin kalbimde yeriniz aklınıza gelmeyecek kadar büyük… Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Sizin kadar anlayışlı, sabırlı ve şefkat dolu olmayı çok istiyorum. Öğretmenlik mesleğine yaklaşmama çok az bir zaman kaldı ve ben öğrencilerimin hayatlarına en az sizin kadar etkili dokunuşlarla güzel şeyler katmak istiyorum. Sizi gururlandırmak için olanca gücümle çalışıyorum öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Doğruya, güzelliğe, odur yolu gösteren odur hep geleceğe güvenle gülümseyen. Bir ana, bir babadır çocuklara sunulan. Odur eli öpülen, odur fedakâr insan. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

# Vatan bir okulsa ilk nöbettesin, sen ilim denizinde hep seferdesin. Kutsal mesleğin ile öğrenciden veliye herkesin gönüllerindesin. Benim de gönlümü al öğretmenim. Seni hayatımın en özel köşesine oturtayım. Okulumun ilk günlerindeyken, seni tanıdığım için duyduğum mutluluğu ifade edemiyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Dünyanın her bir köşesinde, dünyanın en fedakâr kişileri öğretmenlerdir. Ömrünü öğretmeye, eğitime kısacası geleceğe adayan başka biri ile karşılaşmak mümkün değil. Öğretmenim, fedakârlıklarınızın kıymetini biliyor, öğretmenler gününüzü canı gönülden kutluyoruz.

Öğretmenler Günü Mesajları

# Öğretmenim, bu günde sizi ne kadar sevdiğimi belirtmek ve üzerimdeki emekleriniz için minnetlerimi sunmak isterim. Hayatta her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

# Siz bir mum ışığı bizde o mumdan yararlanan öğrencileriz. Öğretmenler günün kutlu olsun.

# Yeryüzünde öğretmenlikten daha şerefli bir meslek tanımıyorum. Böyle demiş Diyojen, Ben de aynen öyle düşünüyorum. Canım öğretmenim, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Öğretmenler Günü Sözleri
Öğretmenler Günü Sözleri
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjZurUflBSRCKVKtcouDZssCPxtBrZM9DsbFpve0IEugqo22YD4E0M-td445ZUMa02ENG7Ceo5O6sTORwV8WOAR3vc5OOx7of9V81NlsN-FopwiPam2AbEcfxbT0RFqvLTofa9a-YK9pypXFFbCx78laLcZod7tAsaCu2WIxBNMPIQ4VpLM-eg4lK1W=w640-h406
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjZurUflBSRCKVKtcouDZssCPxtBrZM9DsbFpve0IEugqo22YD4E0M-td445ZUMa02ENG7Ceo5O6sTORwV8WOAR3vc5OOx7of9V81NlsN-FopwiPam2AbEcfxbT0RFqvLTofa9a-YK9pypXFFbCx78laLcZod7tAsaCu2WIxBNMPIQ4VpLM-eg4lK1W=s72-w640-c-h406
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2021/11/ogretmenler-gunu-sozleri.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2021/11/ogretmenler-gunu-sozleri.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy