--> İlk Buluşmada Sevgiliye Neler Sorulabilir | SozRehberi

İlk Buluşmada Sevgiliye Neler Sorulabilir

Yeni aşk, beraberinde birçok soruyu da getirir. Yeni aşk demek, yeni bir insanı sıfırdan keşfetmek demek. Tabi ki bu da birçok soruyu insanı...

İlk Buluşmada Sevgiliye Neler Sorulabilir

Yeni aşk, beraberinde birçok soruyu da getirir. Yeni aşk demek, yeni bir insanı sıfırdan keşfetmek demek. Tabi ki bu da birçok soruyu insanın aklına getirir. Acaba kalbinizi sonuna kadar açacağınız ve aşık olacağınız kişi nasıl bir insan? İlk defa buluşacak olanlar veya klasik manada sevgilisiyle çıkacak olan bir kişi, sevgilisini daha iyi tanımak için ne tarzda sorular sormalıdır? İşte bu yazımızda biz bu konuyu irdelemeye çalıştık. Siz de aşağıda yer verdiğimiz sevgiliye sorulacak sorular ile sevgilinizi tanımak adına önemli bir adım atabilir ve Onun hakkında önemli bilgilere sahip olabilirsiniz. Aşağıda yer verdiğimiz sevgiliyi tanımaya yönelik sorulardan her biri aslında başlı başına da bir sohbet konusudur. Hem sevgilinizle harika bir sohbet etmiş olacak, hem de soracağınız bu sorularla onu çok daha iyi tanımış olacaksınız. Yeni sevgilinizi ilk buluşmanızda aslında ne kadar iyi tanırsanız; o kadar sağlıklı ve ayakları yere basan bir aşk hayatınız olacaktır. O halde hemen vakit kazanmak adına sevgiliye sorulacak soru örneklerini vermeye başlayabiliriz.

Şu ana kadar bizimle ilgili en sevdiğin anın nedir?

sevgiliye sorulacak sorular
Sevgilinizle tanıştıktan sonra belli bir süre geçirdiyseniz, aklında sizinle ilgili kalan en önemli anısını da eminiz ki merak ediyorsunuzdur.

Aramızda kesinlikle sevdiğiniz bir benzerlik nedir?

sevgiliye sorulacak sorular
Sevgilinizin, sizinle ilgili kafa yormasını ve ikiniz arasındaki benzer noktaları bulmasını düşünmesi ile ilgili güzel bir soru. Eminiz ki siz de bu konuyu sevgilinize açmak istersiniz.

Benimle birlikte gezmeyi en çok istediğin yer neresi?

sevgiliye sorulacak sorular
Sevgilinize soracağınız bu soru ile aslında size ne kadar değer verdiğini de görmüş olacaksınız. Soracağınız bu soru ile hem keyifli bir sohbet yapacak, hem de aklınızdan geçen sorulara muhtemelen cevap bulmuş olacaksınız.

Gizli ama süper bir yeteneğin olsaydı, bu ne olurdu?

sevgiliye sorulacak sorular
Sevgilinize soracağınız bu soru oldukça eğlenceli olacak ve onun hayallerine de dokunmuş olacaksınız. Eminiz ki bu sorunuz da yine ilk tanışmanızda eğlenceli bir sohbetin fitilini ateşleyecektir.

Bana sırıl sıklam aşık olabileceğini düşünüyor musun?

sevgiliye sorulacak sorular
Henüz yeni sevgili olanlar, birbirlerini tartmak ve daha iyi tanımak için birbirlerine çeşitli sorular yöneltir. Bu çalışmamızda sizlere sevgilinizi bunaltmadan, ama aklınıza da takılan birçok soruya cevap vermesini sağlayacaksınız. Örneğin bu soru, sizinle ilgili niyetini, size olan duygularını ölçmenizde harika olacaktır. Bana sırılsıklam aşık olabileceğine inanıyor musun sorusuna vereceği yanıt doğru olmasa da, gözlerinden şak diye anlayacağınızı düşünüyoruz:))) 

Senin için yapmamı istediğin en büyük iyilik ne olur?

sevgiliye sorulacak sorular
İlk buluşmada sevgiliye sorulabilecek sorular içerisinde işte bu soru da oldukça can alıcı. Sevgilinizin iyilik konusuna bakış açısını, iyilikten ne anladığını veya vereceği cevaba göre benzer durumda siz olsanız yardım iyilik yapıp yapmayacağını net bir şekilde anlayabileceksiniz.

Bir önceki ilişkinden çıkarttığın en önemli ders nedir?

sevgiliye sorulacak sorular
İnsan sevdiğini sonsuza dek bırakmak istemez. Her zaman ister ki el ele olsun ve beraber olsun. Ama hayatın içerisinde ayrılıklar da olabiliyor. Bir önceki ilişkisinde sevgiliniz çeşitli dersler çıkarttıysa, sizinle olan ilişkisinde o tip hatalara en azından girmemeyi düşünecektir. Bu soru da bana kalırsa sorulması gereken esaslı bir soru!

Sosyal medya hesaplarından neleri takip etmeyi seversin?

sevgiliye sorulacak sorular
Sosyal medya hesaplarında takip ettiği şeyler, ilişkiye yeni başladığınızı kişinin zevkleri ve eğilimleri hakkında size ipuçları verebilir. Örneğin yazarlar, aktörler, sanatçılar v.s. takip ettiği sosyal medya hesapları, onunla ilgili düşüncelerinizi etkileyebilir.

Kesinlikle affedilmez olduğunu düşündüğün bir şey var mı?

sevgiliye sorulacak sorular
İlk buluşmanızda, sevgilinizin size bu soru için vereceği cevap, aslında sizin de ilişkiniz süresince kaçınmanız gereken ve Ona asla yapmamanız gereken yanlıştır. Dolayısıyla yeni sevgiliniz bu soruyu yanıtlarken başka şeylerle ilgilenmeyip pür dikkat onu dinlemelisiniz.:))) 

Şimdiye kadar yaptığın en cüretkar, en cesurca şey neydi?

sevgiliye sorulacak sorular
Bu soruyla, yeni tanıştığınız kişinin ne kadar çılgın olabileceğine bir cevap bulmuş olacaksınız. Dolayısıyla bu soru da, yeni ilişkinizi değerlendirmek adına önemli bir soru!

Benimle ilgili asla tahammül edemeyeceğin davranış nedir?

sevgiliye sorulacak sorular
Muhtemelen bu soruya "Yalan Söylemen" olacaktır. Ama olur da farklı bir cevap çıkarsa, bu cevabı da altını çizerek unutmaman gerekir.

Bana hayatınla ilgili en önemli sırrı vermek ister misin?

sevgiliye sorulacak sorular
Yeni sevgilinin, seninle ne kadar yakınlık kurduğunu ölçmek açısından kritik bir soru. Şu an söyleyemem veya sana söyleyebileceğim bir sırrım yok gibi şeyler de diyebilir ama en azından ilişkinizin başındayken, seninle olan yakınlığını öğrenmiş olursun.:))) 

Benimle ilgili değiştirmek istediği bir özelliğim var mı?

sevgiliye sorulacak sorular
İlk buluşma için iddialı bir soru ama belki de yeni sevgilin cesur kıyafetinle alakalı kafasında bir takım şeyler kurguluyordur. Ya da çok fazla konuştuğunu, çok utangaç olduğunu ilk buluşmanızda  düşünüyor olabilir. Bu soruya vereceği cevap da yine yeni ilişkin adına harika bir sohbet konusu olacaktır.

sevgiliye sorulacak sorular
50 adet soru kartından oluşan bu sıra dışı ürünle de sevgilini tanımaya yönelik sorular sorabilir ve sohbetinizi adeta bir oyun gibi devam ettirebilirsiniz. Ürün üzerine tıklayarak Sevgiliye Sorulacak Sorular Kartlarını sipariş verebilir ve sevgilinizle buluşmanızda Onu terletecek harika sorular sorabilirsiniz:))

Emekli olduğunda kendini nerede yaşarken hayal ediyorsun?

sevgiliye sorulacak sorular
Gelecek planları kurmak için bu soru biraz erken olabilir ama yeni sevgilinin gelecek hakkında ne gibi hayallerinin olduğunu erkenden öğrenebilirsin. 

Ergenlik dönemini düşünecek olursan en komik yanın neydi?

sevgiliye sorulacak sorular
Eminim bu soruya vereceği cevap, kesinlikle güzel bir anı olarak aranızda hep sohbet konusu olacaktır. Eğlencelik ama yine sevgiliyi tanımaya yönelik güzel bir soru! 

Benimle ilgili fiziksel olmayan en sevdiğin özellik nedir?

sevgiliye sorulacak sorular
İlk buluşmada sevgiliye hangi sorular sorulur başlıklı makalemizde yine güzel bir sohbetin kilidini açacak ve eminiz ki cevap verdiğinde sizin de koltuklarınızın kabaracağı hoş bir soru var karşınızda. Eminim ki siz de yeni sevgilinizin bu soruya vereceği cevabı şimdiden merak ediyorsunuzdur.

En büyük korkun nedir? Seni bu hayatta korkutan şey nedir?

sevgiliye sorulacak sorular
Her insanın bir korkusu vardır illaki! Yalnızlık, aile üyelerini kaybetmek, ölüm, yaşlanmak gibi bir takım ortak korkular... Sevgilinizin bu sorunuzun sonrasında size vereceği cevap ve akabinde konuşacaklarınız güzel bir sohbet konusu olacaktır.

Sence evlenirsek, evimizdeki iş paylaşımı nasıl olmalıdır?

sevgiliye sorulacak sorular
Bu soruyu pas da geçebilirsiniz, ama sizin için kritik bir soruysa çekinmeden yeni sevgilinize bu soruyu yöneltebilirsiniz:)

Sence ilişkimizi diğer ilişkilerden farklı kılan şey nedir?

sevgiliye sorulacak sorular

Sebepsiz yere güldüğümde, bunun ardında nedenler arar mısın?

sevgiliye sorulacak sorular

Hayvanları sever misin ve evde hayvan beslemek ister miydin?

sevgiliye sorulacak sorular

Evlilikle ilgili ne düşünüyorsun? Evlenmekten korkuyor musun?

sevgiliye sorulacak sorular

Beni, bir başkası ile konuşurken görürsen çok kıskanır mısın?

sevgiliye sorulacak sorular

İlişkimiz biterse, benimle ilgili en çok özleyeceğin şey olur?

sevgiliye sorulacak sorular

İlk kez sevgilimizle muhabbet ederken sorduğumuz sorular çok önemli. O yüzden, "Senin favori yemeğin ne?" ya da "Hangi tür müzik dinlersin?" gibi sorularla onun kişiliği, hobileri ve hayat görüşü hakkında bilgi edinebiliriz. Tabii, aynı zamanda ailesi hakkında bilgi almak da faydalı olabilir. Örneğin, "Küçükken seni en çok ne kızdırırdı?" gibi sorularla çocukluk anıları hakkında da sohbet edebiliriz.

Sevgilimizi tanımak için muhabbet ederken, iyi bir dinleyici olmak da önemli. Yani, "Tamam, tamam, anladım. Yani sen aslında macera seven birisin, öyle mi?" şeklinde onun hayat hikayesini, hayat görüşünü ve beklentilerini dinlememiz gerekiyor. Bu arada, sevgilimizin konuşmalarına empatiyle yaklaşarak, onunla bağ kurabiliriz. En azından, "Ben de o filmden nefret ediyorum!" diyerek ortak bir zemin bulabiliriz.

Sonuç olarak, sevgilimizle ilk kez muhabbet ederken samimi ve dürüst olmak çok önemli. Hatta, "Ama bu yalancıktan sonra asla güvenemem sana!" şeklinde espri yaparak bile, samimi bir ortam yaratabiliriz. Özetle, sevgilimizle ilk muhabbetimizde şakacı, açık sözlü ve samimi olarak, onu daha yakından tanıyabilir ve ilişkimizi sağlıklı bir şekilde ilerletebiliriz.

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: İlk Buluşmada Sevgiliye Neler Sorulabilir
İlk Buluşmada Sevgiliye Neler Sorulabilir
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgW2zg1_WCm8lfie8Zu2lXfV69noSdTnExQT6bGmpN5HBS1Zr7OVj5CJ15LOEBij_Unk6QHHcY6FHS_V2aVdTOuwYOtdn97H_NTbMnoifw2M_JjxxIfh2jTQwbQ9tK4aL-ibcDz1C8XgF-j2LxkJGCzLnV7jq8N1Tez4oCTi8wcUNycdCfSZGc1ptSv/s16000/sss.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgW2zg1_WCm8lfie8Zu2lXfV69noSdTnExQT6bGmpN5HBS1Zr7OVj5CJ15LOEBij_Unk6QHHcY6FHS_V2aVdTOuwYOtdn97H_NTbMnoifw2M_JjxxIfh2jTQwbQ9tK4aL-ibcDz1C8XgF-j2LxkJGCzLnV7jq8N1Tez4oCTi8wcUNycdCfSZGc1ptSv/s72-c/sss.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2022/08/ilk-bulusmada-sevgiliye-neler.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2022/08/ilk-bulusmada-sevgiliye-neler.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy