--> Sevgiliye Uzun Sözler | SozRehberi

Sevgiliye Uzun Sözler

Sevgiliye Uzun Aşk Sözleri Cümlelerle oynuyor, aşkı anlatan en yaratıcı ve sevgiliye uzun aşk mesajları olabilecek en romantik cümlelere bu ...

Sevgiliye Uzun Sözler
Sevgiliye Uzun Aşk Sözleri

Cümlelerle oynuyor, aşkı anlatan en yaratıcı ve sevgiliye uzun aşk mesajları olabilecek en romantik cümlelere bu çalışmamızda yer veriyoruz. Bu sayfada yer alan uzun aşk mesajları sevgiliye dışında farklı Yıldönümü mesajları da olsun istiyorsanız yorum kısmından bizimle görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Sizler için özel olarak hazırlamış olduğumuz romantik uzun aşk mesajları ile duygularınızı ve düşüncelerinizi Sevgilinize derinden ve şiirsel olarak iletebilir ve Sevgilinizin daha fazla etkilenmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayfamızdaki romantik mesajlarımızdan istediğinizi istediğiniz an seçerek Sevgilinizin yüzünde kocaman bir mutlu olma ifadesi oluşturabilirsiniz. Sevmek, en güzel ve en büyük tutkulardan bir tanesidir. Karşınızdaki kişiyi günün her anında düşünmenize bu duygu vesile olabilir. Bu da "aşk" dediğimiz güçlü duyguyu doğurur. Kalpten bağlı olduğunuz insanla güzel anlarda bu Anlamlı sözleri de Ona söylediğinizde oldukça mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Herkesin hayalini kurduğu özel anları yaşatan Sevgiliye karşı hissedilenlerin, aşk dolu sözler ile ifade edilmesi bunun en güzel yoludur. Tarih boyunca aşk uğruna çöllere düşenler, dağları delenler ve hatta canını hiçe sayanlar olmuştur. Birçok kişi sevgilisine beni seviyor musun sorusunu yöneltmiştir. Eğer bu soru sevgiliniz tarafından size de yöneltilmişse hemen aşağıdaki güzel sözlerle Ona cevabınızı verebilirsiniz.

Bu Yazımız İlginizi Çekebilir : Aşk Sözleri

Sizin de içinizden Sevgilinize duyduğunuz aşkı tüm zerrenizle çevrenize haykırmak isteği gelebilir. O halde sıkı durun çünkü bu çalışmamızdaki sözler tamamen size yönelik olarak hazırlandı. Sizler için hazırlamış olduğumuz bu biri birinden Anlamlı sözler sayesinde Sevgilinizin sizden çok daha fazla etkilenmesini sağlayabilirsiniz. Seçtiğimiz resimli mesajlar içerisinden beğendiklerinizi dilediğiniz platformdan paylaşarak ilişkinizi canlı tutabilirsiniz. Sevgilinize söyleyebileceğiniz Anlamlı sözler arıyorsanız kesinlikle sozrehberi'nde yer alan aşağıdaki sözlere göz gezdirebilirsiniz. Klişe olmaktan uzak olan romantik sözler sayesinde Sevgilinizin sizden daha da etkilenmesini sağlayacaksınız.

** Hiçbir zaman unutmadım bana her şeyi söyleyişini hiçbir şey demeyerek. Ama benim senin için hissettiklerim sözcüklerin ötesinde.

** Ben aşk diye sandığım şey, gerçek değilmiş ta ki seni görünceye kadar. Kalbime girdiğin saniyeden itibaren, her yerim sen oldun. Hayata senin gözlerinle, olumlu bakmaya başladım. Sana baktığımda, neyi istediğimi, ben konuşmadan bilmen ve yapman o kadar hoşuma gidiyor ki bunu nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum. Sen varlığın benim en büyük arzum.

** Sana ulaşmanın heyecanı kaplıyor her anımı. Seni görmeyi o kadar arzuluyorum ki bir ağacın kayayı delip kök salması gibi. Telefonuma mesaj gelince, senden gelme olasılığı ile o kadar heyecanlanıyorum ki, elim ayağıma dolanıyor. Seninle birlikte olacağımız o günleri iple çekiyorum.

uzun sözler

** Bir insan nasıl sevilir anımsamıyorum öğret bana tut elimden, gözlerimin içine bak okula başlamış çocuğa abeceyi öğretir gibi kırk senelik Budist birine namaz kılmayı öğretir gibi, sabırla öğret bana seni sevmeyi. Merhameti ve şefkati elden bırakma öyle bir bak ki bana hırçınlığım gözlerinin buğusundan utanıp kendi kendini yok etsin.

** Ne de güzel sesin var içime huzur veren, ne de güzel gözlerin var derinlerinde yok olduğum. Ne de güzel ellerin var pamuk gibi, ne de güzel saçların var güneş gibi. Ne de güzel varsın, aşkın ta kendisi gibi.

** Tüm kalbimi kaplayan kocaman bir sevgin var. Bilemezsin bunun için ne kadar bekledim, ne kadar yalvardım Allah’a. Seni bana getiren tüm bahtları, olasılıkları ve duaları gönderdim kapına. Kalbimi sana ayırdım ben yıllar boyunca.

uzun sözler

** Birisine alışmak istiyorum. Her şeyden ehemmiyetlisi ona güvenmek istiyorum. “sen yanımdayken hiçbir şeyin önemi yok” tümcesi hayatım olsun istiyorum. Öncekilerden çok farklı olsun mesela. Bambaşka aşık olsun, bambaşka sarılsın, bambaşka öpsün istiyorum. Ve hiç gitmesin.

** Ben pembesini sevmiştim bulutların hiç yaşamamıştım göklerde evrenin ise bu denli güzel olacağını nereden bilecektim şayet seni görmeseydim seni sevmeseydim.

uzun sözler

** Seninle yeni bir tarih yazmalıyız sevgilim. Kimsenin bilmediği bir adayı keşfeder gibi yeni bir tarih. Örneğin bizim tarihimizde günler 24 saat olmasın. Ve vakit yalnızca biz ne vakit istersek o vakit geçsin.

** Dokunacak yer arıyorum. Bulamıyorum. Teninde kayboldum. Saklanacak yer arıyorum. Bulamıyorum. Gözünde kayboldum.

uzun sözler

** Bir gecenin gündüze geçmesi gibi beni aydınlığa taşıyansın sen. Birlikteyken, öyle huzurlu, keyifli, sakin biri gibi hissediyorum ki, bu güzelliği hiçbir şeye değişmem. Seni öyle çok seviyorum ki, artık derdimi yalnızca kuşlara anlatabiliyorum. Onlar beni dinliyor sonra uçup senin yanına gidiyorlar. Sevgilim her gün pencerene konan kuşları iyi dinle, beni o zaman çok daha iyi anlayacaksın.

** Dünüm de sensin, bugünüm de. Yarınımda seninle olacak, varlığım da yokluğum da. Sen istediğin sürece hayatımın merkezinde olacaksın sevgilim. Benim gizlediğim tüm hayallerim senin, benim her şeyim senin ve ben seninim. Bundan daha büyük bir mutluluk ise yok benim dünyamda. Bir gün bir sabah senin güzel sesin ile uyandığımda ise ben en büyük hayalime kavuşmuş olacağım. Sana kavuşmuş olacağım sevgilim. Benim için mutluluğun resmi de sensin, güzelliklerin isimi da. Dünyanın en erişilmez varlığı da sensin, bu köhne yeryüzünün en değerli hazinesi de sensin.

uzun sözler

** Ellerimi açtım Allah’a ve senin için yakardım, hem de geceler süresince ve sabahlara kadar. Seni bana getirmesi için öyle çok yalvardım ve öyle çok bekledim ki seni sevgilim, nihayetinde sesimi duydu ve seni bana verdi. Ömrüm boyunca buna şükredeceğim.

** Sonsuzluk neydi? Bu hayatta senden bir parça bir şeylerin kalıp sonsuza kadar var olması mı? Bence sonsuzluğun en güzel tanımını yapabilmek için senin gözlerinde ki derinliğe bakmak yeterlidir. O kadar anlamlı bakan birini ben görmedim bu hayatta. Bana baktığın her an, hipnoz olmuş gibi kendimi kaybediyorum, başka bir aleme, dertlerin olmadığı mutlu bir yere geçiş yapıyorum. Hayatımın sonuna kadar gözlerime bakmaya devam et olur mu?

** Bugün yeniden sen vardın tüm hücrelerimde ve kalbimin her çarpışında. Yeniden seni özledim umarsızca. Kapıyı açmanı bekledim umutsuzca. Fakat sen yeniden bana hiç gelmedin sevgilim.

uzun sözler

** Herkesin hayatında, bir dönüm noktası olur. Dönem noktasından sonra, daha önce yaptıklarının hiçbir anlamı ve mantığı olmaz. Benim boşa geçirmiş olduğum zamanlar tam da seninle tanışmamdan önceki zamanlara denk geliyor. Hayatıma girişinle, bende ki gerçek ben dışarı çıktı. Artık sen var olduğun sürece bu hayatta yapamayacağım bir şey olduğuna inanmıyorum.

** Düşünsene; aynı anda aynı gökyüzüne bakmışız. Aynı buluta takılı kalmış gözlerimiz. Aynı kuşun kanat çırpışında dalıp gitmişiz. Aynı güneşin sıcaklığında ısınıp aynı rüzgârın verdiği soğuklukta üşümüş kalplerimiz. Aynı yaprağa bakıp aynı şarkıyı mırıldanmışız. Aynı gökkuşağında buluşmuşuz. Ve düşünsene sevdiğim yan yana yolculuk yapıp aynı pencereden bakmışız tüm dünyaya.

uzun sözler

** Seni özlemek istemiyorum ben, ben seni yaşamak istiyorum, seni her özlediğimde sana bakmak istiyorum ve seni sende görmek yalnızca.

** Aşkı çeşitli şekillerde anlattılar yıllarca. Değişik dillerde, değişik duygularda, değişik hislerde. Bir de özel bir gün yaptılar 14 Şubat diye. Fakat onlar bilmiyorlar ki ben seni bir gün değil her gün seviyorum. Ben bir gün değil ki her gün mutluyum seninle. Ve bayım biliyorum ki sen beni birgün değil her gün seviyorsun. Sana olan duygularım bize özel öyle her yerde anlatamam kalbimdekileri. Yalnızca sana, bana, bize özel.

Bu Yazımız İlginizi Çekebilir : Doğum Günü Mesajları

** Sesini duymadan yaşayamam sana sarılmadan uyuyamam sen benim gülen yüzüm sen benim en büyük sözüm inan kimselerde yok gözüm senden başka.

uzun sözler

** Seninle geçirdiğim onca yıl ve hatırayı düşünüyorum da sevgilim, aslında nasıl da sana hiç doyamamışım ben. Aradan ne kadar vakit geçerse geçsin sanki daha seni bugün bulmuşum gibi özlüyorum ve aynı ilk günkü gibi aşığım sana bir tanem.

** Geceden gündüze dönen semam gibisin. Öyle huzurlu, öyle suskun sakin ki hiçbir şey bozamıyor seninle gelen güzelliği. Uyuyamıyorum bak sarılıyorum sımsıkı sana sarılır gibi o da yetmiyor artık seni hissettirmeye. Öyle çok seviyorum ki seni gökkuşağı gibi, yağmurdan sonraki toprak kokusu gibi. Fakat en çok senin kokunu seviyorum içime çekince sarhoş edebilecek kokunu. Seni böylesine kötü bi dünyada öyle güzel seviyorum ki sana sarılınca papatyalar açıyor her yerde. Seni sema gibi seviyorum. Sonsuz ve eşsiz.

** Tüm umutlarımın tükendiği, hayat sevincimi kaybettiğim an seni buldum yanımda. Seninle beraber yine soluk almaya başladım ve yine doğdum dünyaya. Uzun vakittir kilitlediğim ne kadar duygum varsa hepsini gün yüzüne çıkardım ve aşkı buldum yanı başında.

uzun sözler

** Sen penceremsin benim, gökyüzünü sende izlerim. Kapımsın, eşiğinden girerim tüm güzelliklere. Şarkımsın, dilimde zikir gibi söylediğim. Ah, sen olmasan ben öksüz bir lavanta çiçeği gibiyim, kokusunu kaybetmiş.

** Ben seninle çay da içerim, felsefe sayfalarında da kaybolurum, kakaolu sütte içer, cici bebe dahi yerim. Ben seninle çocukta olur, büyükte olurum. Yazdığım şiirleri unuturum, yazmayı yeni öğrenmiş bir çocuk heyecanıyla tekrar yazmaya başlarım. Seni yazarım, seni çok güzel kelimeler ile sarmaya çalışırım. Kalbimi hep genç meblağım, seni yaşlanırken, seninle beraber yaşarım. Sen çok güzel yaşlanırsın, fakat sen yaşlanma, ben yaşlanırım seni, sen yalnızca yanımda kal, ellerimi tut ve bırakma. Bu bana yeter, yetmeli, zira sevmek böyle bir şey. Sende, kendini bulmak gibi.

uzun sözler

** Keyifli bir haziran akşamı gibi girdin hayatıma. Haziran yılın en güzel ayıdır, senin de benim için bu dünyanın en güzel insanı olduğun gibi. Her yıl haziran ayının gelmesini ve hiç gitmemesini isterim. Artık bunu haziran ayı yerine senden istiyorum. Bana yaşattığın duyguları sonsuza kadar hissettir sevgilim.

** Tut elimden ve dansa kaldır. Gözlerim tuvalin olsun. Kirpiklerim fırçan. Al götür beni masal diyarlarına. Saçlarımda dört mevsim. Ruhum da kelebekler. Her mevsime kanat çırpan. Rengarenk kelebekler. Sen seç dans ederken müziği. İster yazı anlat ister kışta bırak. Masalımızı renklere teslim ettim. Kapattım gözlerimi. Sendeyim bak.

uzun sözler

** Beni gözlerimin içine baktığında kendini kaybedecek kadar çok sevsen, nefes almak olsam senin için, “seni seviyorum” demek yetersiz bir tümce olsa ve bensiz bir yaşam hayal edemiyor olsan, işte o zaman anlarsın beni. Gülen gözlerin gözlerimin tam içindeyken, kalbimi kalbinde hissettiğinde, sanki soğuk bir kışı geride bırakmışsın da ellerimde bahara kavuşmuş gibi ısındığında biz mükemmel bir çift olacağız. Ben hazırım sevgilim. Seninle bir olmaya, hayatımı sana adamaya ve seninle uzun, dönüşsüz bir yola çıkmaya hazırım. Seni dünyada sahip olduğum ve olabileceğim her şeyden çok seviyorum.

** Sen benim en güzel hayalimin en güzel yerindesin. Yıllardır hissetmediğim şeyleri bana hissettirdin. Bundan sonra ise her çiçek görüşümde kalbimdeki kelebekler kanat çırpıyor. İşte sen o kelebeksin sevgilim.

** Adresim oldun benim. Biliyorsun bunu değil mi? Alınyazım oldun. Korka korka çaldım kapını. Ne yapayım sevdim seni. Sensin artık ne varsa.

** Mukadderat seni önüme çıkarmasaydı, gene aynı şekilde, lakin her şeyden habersiz, yaşayıp gidecektim. Sen bana dünyada başka bir hayatın da mevcut olduğunu, benim bir de ruhum bulunduğunu öğrettin.

uzun sözler

** Biliyor musun çıtır çıtır kırdılar beni. Artık ne olursam olayım, katiyen daha önceki ben olamayacağım. Gördüğü kötülüklerden sonra, eskisi gibi bakamayacak kadar değişti gözlerim. Tenimin dokusu değişti ve asıl garibi, ellerim yaşlandı bak!

** Biliyor musun sen bir şiirde ilk satırsın ilk sözcük beyaz bir gül beyaz bir gül ne kadar beyaz olursa o kadar ne kadar suysa bir su o kadar.

** Nasıl ve nereden başlayabilirim hiç bilemiyorum. Seni sevmeye nasıl başladım onu da anımsamıyorum. Bir Eylül vakitliydi aklıma düştüğün gün. Ansızın bağlamıştın beni kendine. Nasıl oldu bilmiyorum bi bakmışım çok seviyorum seni öyle böyle değil. Tüm hücrelerimle sevdim. Sana bir sır vereceğim. Hayatın süresince böyle sevilmeyeceksin. Yemin ederim kimse seni benim kadar sevmeyecek. Buna eminim.

uzun sözler

** Aşkımıza sokaklar dar gelir! Çimden halılar sırf biz üzerlerinde uyuyalım diye, telefon kulübeleriyse öpüşmemiz için var. Mavi gözlerinden denizler esin almış, sarı saçlarından ise buğday başakları. Sen tabiattan, tabiattan ve dünyalardan daha güzelsin benim için güzel aşkım.

** Bir takım der ki kadın uzun kış gecelerinde yatmak içindir. Bir takım der ki kadın yeşil bir harman yerinde dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir. Bazı der ki ayalimdir, boynumda taşıdığım vebalimdir. Bazı der ki hamur yoğuran. Bazı der ki çocuk doğuran. Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal. O benim kollarım, bacaklarım, başımdır. Yavrum, annem, karım, kız kardeşim, hayat arkadaşımdır.

** Ne kadar zaman geçti seni görmeyeli hiç bilmiyorum ama, seni görmediğim her an hasretinle yanıp küle dönüşmekten kendimi alamıyorum. Bilmem hatırlar mısın? Bana seni seviyorum dediğin o günü, işte ben o anın her salisesini kafama kazıdım. Sevgilim senin gülüşünü izlemek her şeye bedelken, bir an bile seni görememek beni kahrediyor.

uzun sözler

** Senin olduğun bir kalbin hafifliğini anlatmak istiyorum sana sevgilim. Kelebeğin kanatlarında süzülen bir hava dalgasının yavaşça yere inişi gibi. Veyahut güvercinin kanadından düşen bir tüyün süzülüşü gibi yeryüzüne.

** Ben seni çocuklar gibi sevmiştim, hani anlarsın ya. Bir çocuk her gün sarılarak yattığı ayıcığını nasıl seviyorsa öyle sevmiştim seni. Sokakta balon satan birilerini görünce ağlamaya başlar ya işte o kadar çok istiyordum seni. Benim sevgim çocuklar kadar saftı, sevgilim.

Bu Yazımız İlginizi Çekebilir : Sevgiliye İyi Geceler Mesajları

** Aşkından mecnun oldum düştüm çöllere, Ferhat oldum deldim dağları ama bir sana yar olamadım benim olanaksız aşkım. Ne olur kır inadını ve uzat ellerini bana, yeniden kalbini aç ve aşkını geri ver bana.

uzun sözler

** Herşeyi seninle yaşamak istiyorum. İlkim değilsin fakat ilk mutlu edensin. Sonumda sen ol istiyorum senin yanında yaşlanayım ben. Şayet bir gün birinin yanında can vereceksem senin yanında can vereyim. Sevmek seninle güzel. Her gece koynuna matemliyim başını her sabah öpüşünle uyanıyım yeni güne. Ne biliyim kahvaltı hazırlıyım sen kahvaltı yaparken senin gülüşünü izleyeyim filan. Sonra işte seni seveyim.

** Senden çok şey istemiyorum ki ben. Ömrümüzün sonuna kadar yanıma uzanıp uyusan yeter bana. Sen uyu, ben senin saçlarını okşar, masum yüzündeki tebessümü izlerim. Nefesin nefesime yakın olsun, dünyanın en güzel şarkısını dinliyormuş gibi olurum. Kokunu içime çekmek isterim. Dünyanın en güzel kokusunu içime çeker gibi. Sen yeter ki yanımda ol, benim başka hiçbir şeye ihtiyacım kalmaz.

uzun sözler

** Saatlerce sarılabilirim sana. Saatlerce öpebilirim. Daima anlamsız şeylerden konuşabiliriz sözgelişi. Sabahlara kadar sevişebiliriz de. İstersen seni sırtımda taşıyabilirim yorulduğunda. Moralini yerine getirmek için bin bir salaklık yapabilirim. Veyahut üzgünken sana kekler yapabilirim. Kalpli şekilde kek yapmayı dahi öğrenebilirim senin için. Sabahları sana tost bile yapabilirim. Sevdiğin kıvamda hem de. Yanmamış. Taze portakal suyu bile sıkabilirim. Sırf senin sevdiğin kitapları, her gece sana okuyabilirim. Yorgun olduğunda dizlerime yatmana müsaade edebilirim. Saçlarım senin en güzel oyuncağın olabilir. İstersen öpücüklere boğabilirsin beni. Ya da yastık savaşı yapabiliriz. İstediğin her şeyi yapabiliriz. Yalnızca yanımda ol. Sadece biz olalım. Gerisi ehemmiyetli değil. Her şeyi yapabileceğimize inanıyorum.

uzun sözler

** Canımdan çok sevdim seni ve bir ömür boyunca da aynı aşk ve aynı ihtirasla bağlı olacağım sana. Seni gördüğüm ilk an anlamıştım sana âşık olduğumu ve artık bir ömür boyu asla senden kopamayacağımı.

** Seni ilk gördüğü gün ruhumu sana bağladım sanki ve o günden beri de senden asa kopmadım. O günden beri seni düşünmekten bir an bile vaz geçmedim ve o günden beri san alan aşkım her geçen gün çoğaldı sevgilim.

YORUMLAR

Ad

14 Şubat sözleri,1,2021 sevgi sözleri,1,23 Nisan,2,23 nisan kutlama sözleri,1,25 yaş doğum günü mesajları,1,abiye doğum günü mesajı,1,ablaya doğum günü sözleri,1,ablaya güzel mesajlar,1,ablaya güzel sözler,1,acımasız sözler,1,ağır instagram sözleri,1,ağır sözler,2,ağır whatsapp sözleri,1,aile,1,aile ile ilgili sözler,1,albert,1,Amcaya Babalar Günü Mesajları,1,amcaya doğum günü mesajları,1,anlamlı anneler günü mesajları,1,anlamlı aşk sözleri,4,anlamlı doğum günü mesajları,2,anlamlı sözler,12,anne,4,anneanneye anneler günü mesajı,1,anneler günü mesajları,3,anneler günü sözleri,2,anneler günü sözleri güzel sözler,1,anneye anlamlı sözler,2,anneye cuma mesajları,1,anneye güzel sözler,2,anneye resimli cuma mesajları,1,arkadaş,4,arkadaşa doğum günü mesajları,7,arkadaşa esprili sözler,1,arkadaşa hediye,2,arkadaşa komik sözler,2,arkadaşa yılbaşı mesajları,1,aşırı anlamlı sözler,1,aşk,7,aşk mesajları,7,aşk sözleri,14,Atatürk,4,atatürk ile ilgili sözler,2,Atatürk özdeyişleri,1,Atatürk sözleri,1,Atilla İlhan sözleri,1,atom,1,ayetli cuma mesajları,1,ayrılık sözleri,1,baba,3,babalar günü,8,babalar günü mesajları,12,babaya doğum günü mesajı,2,babaya duygusal sözler,2,babaya güzel sözler,3,babaya mesaj,4,başarı sözleri,1,bayan sevgiliye hediye,1,bayram mesajları,1,bebek,2,bebek isimleri,3,belirli gün ve haftalar,1,benimle evlenir misin sözleri,1,Bilim,2,bilimle ilgili sözler,1,cuma,1,cuma kutlama sözleri,1,cuma mesajları,6,çiçek,1,çiçek hediyesi kart yazıları,1,çiçek kart yazıları,2,çocuklara güzel sözler,1,dayıya doğum günü mesajı,1,değişik doğum günü mesajları,1,derin sözler,1,dini doğum günü sözleri,2,dini sözler,1,doğa,1,doğa ile ilgili sözler,1,doğum günü,34,doğum günü hediye notları,1,doğum günü hediyesi,1,doğum günü mesajı,1,doğum günü mesajları,27,dosta güzel sözler,1,dostluk sözleri,1,dostlukla ilgili sözler,1,dualı cuma mesajları,1,duygusal hayat sözleri,1,düğün kutlama sözleri,1,düşündürücü sözler,1,einstein,2,en yakın arkadaşa doğum günü mesajı,1,erkeğe doğum günü mesajları,1,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe sevgililer günü mesajları,1,Erkeğe Sevgililer Günü Sözleri,1,erkek bebek isimleri,2,erkek öğretmene öğretmenler günü mesajları,1,espri,2,esprili sözler,5,eşe hediye notu,1,etkileyici aşk sözleri,3,etkileyici doğum günü mesajları,1,etkileyici sözler,1,evlilik kutlama sözleri,1,evlilik tebrik sözleri,1,evlilik teklifi sözleri,1,ezhel,1,felaket,1,flörte sorulacak sorular,1,galileo,1,genç kıza doğum günü hediyesi,1,genç kıza hediye,1,güldüren nickler,1,güldüren sözler,2,günaydın mesajları,3,güncel aşk sözleri,1,güzel aşk sözleri,3,güzel mesajlar,2,güzel mesajları,2,güzel sözler,50,harbi derin sözler,1,hayat sözleri,5,hayırlı cumalar,1,hayvan,1,hediye,3,hediye notu,3,hediye notu yazıları,1,hüzünlü sözler,1,ışıklı çerçeve,1,ışıklı kalp pano,2,ilk buluşmada sorulacak sorular,1,iltifat sözleri,1,instagram sözleri,2,isimlerin anlamları,2,islam,2,islamın bilime bakışı,1,iş tebrik mesajları,1,iyi geceler mesajları,1,iyi ki doğdun mesajları,1,kadın,3,kadın olmanın zorluğunu anlatan sözler,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü mesajları,4,kadınlar günü sözleri,2,kadınlarla ilgili güzel sözler,1,kadınlarla ilgili sözler,2,kandil,1,kandil mesajları,1,karakalem resim sipariş,1,kardeş,1,kardeşe doğum günü mesajları,1,kardeşe güzel sözler,1,katlanmakla ilgili sözler,1,kayınpedere babalar günü mesajı,1,Kayınpedere Doğum Günü Mesajları,1,kısa anneler günü sözleri,1,kısa aşk sözleri,2,kısa cuma mesajları,1,kısa güzel sözler,1,kıskançlıkla ilgili sözler,1,kız arkadaşa hediye,2,kız bebek isimleri,2,kız çocuğa doğum günü mesajları,1,kıza hediye,1,kızıma doğum günü mesajı,2,koca,1,kocaya güzel sözler,1,kocaya sevgililer günü sözleri,1,komik aşk sözleri,1,komik babalar günü mesajları,1,komik doğum günü mesajları,2,komik olmayan sözler,1,komik sözler,5,köpek,1,köpekle ilgili sözler,1,kuranda geçen bebek isimleri,1,kurban bayramı mesajları,1,kuzene doğum günü mesajları,1,kuzene sözler,2,laf,1,laf sokucu mesajlar,2,led ışıklı kalp pano,1,manitaya aşk mesajları,1,melankolik sözler,1,miraç kandili mesajları,1,nişan yıldönümü sözleri,1,nişanlı,1,nişanlıya doğum günü mesajları,1,nişanlıya güzel sözler,2,öğrenciye güzel sözler,1,öğretemene teşekkür mesajı,1,öğretmen,4,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajları,1,öğretmene doğum günü mesajları,2,öğretmene güzel sözler,8,öğretmenler günü mesajları,6,önemli günler,2,özel günler,1,özlü,1,özlü sözler,3,özür dileme mesajları,3,özür dileme sözleri,1,paylaşılacak güzel sözler,1,paylaşılacak sözler,1,resimli ağır sözler,2,resimli anlamlı sözler,1,resimli aşk sözleri,2,resimli cuma mesajları,3,resimli doğum günü mesajları,1,resimli özlü sözler,1,resimli paylaşılacak sözler,1,resimli sözler,1,resimli yılbaşı mesajları,1,resimli yıldönümü mesajları,1,romantik,1,romantik aşk sözleri,1,romantik çiçek notları,1,romantik doğum günü mesajları,1,seni seviyorum çünkü sözleri,1,seni seviyorum sözleri,2,sert sözler,1,sert whatsapp sözleri,1,sevdiğine aşk sözleri,1,sevgi sözleri,2,sevgili,36,Sevgililer Günü Mesajları,5,sevgililer günü sözleri,2,sevgiliye,7,sevgiliye aşk mesajları,5,Sevgiliye Aşk Sözleri,16,sevgiliye ayrılık sözleri,1,sevgiliye barışma sözleri,1,sevgiliye cuma mesajları,1,Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Whatapp,1,sevgiliye doğum günü mesajları,5,Sevgiliye Günaydın Mesajları,3,sevgiliye güzel sözler,19,sevgiliye hediye,1,sevgiliye iyi geceler mesajları,1,sevgiliye iyi geceler sözleri,1,sevgiliye kadınlar günü mesajı,1,sevgiliye kaliteli sözler,1,sevgiliye muhteşem sözler,1,sevgiliye özür dileme mesajları,1,sevgiliye özür sözleri,2,sevgiliye romantik sözler,4,sevgiliye sorulacak sorular,2,sevgiliye sözler,6,sevgiliye yılbaşı mesajları,1,sevgliye hediye,1,soğuk espri,1,sokucu,1,söz,3,sözler,1,sözleri,2,şair sözleri,1,şairlerin sözleri,1,tahammül sözleri,1,teyzeye doğum günü mesajı,1,teyzeye doğum günü sözleri,1,unutulmaz öğretmen sözleri,1,uzun aşk sözleri,2,uzun doğum günü mesajları,1,uzun doğum günü sözleri,1,uzun güzel sözler,1,ünlü sözleri,2,Ünlü Şairlerden Güzel Sözler,1,ünlülerin özlü sözleri,4,üzgünüm sözleri,2,whatsapp,1,whatsapp durum sözleri,1,whatsapp sözleri,2,yakın arkadaşa doğum günü mesajları,1,yaramazlıkla ilgili komik sözler,1,yaratıcı doğum günü hediyesi,1,yaş günü mesajları,1,yaşamla ilgili sözler,1,yavrularıma güzel sözler,1,yazarların baba ile ilgili sözleri,1,yeni iş mesajları,1,yeni iş tebrik mesajları,1,yeni yıl mesajları,1,yılbaşı,2,yılbaşı mesajları,2,yıldönümü,1,yıldönümü hediye notları,1,yıldönümü sözler,2,yunus emre sözleri,1,
ltr
item
SozRehberi: Sevgiliye Uzun Sözler
Sevgiliye Uzun Sözler
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghQqvWvfjO92IHRv8-eMSpY-cKwB-iIpkTggr_GkMJqtNTC06B4XcOoyCrgqjWNdJA8YetH3r2p0jegC60vzQtYPdRUjLDDPNgNIE599CeDdbHVzrDlnjrWoOl9unCBw-8dVlqYkF69dw/w640-h410/sevgiliye_uzun_ask_sozleri_0.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghQqvWvfjO92IHRv8-eMSpY-cKwB-iIpkTggr_GkMJqtNTC06B4XcOoyCrgqjWNdJA8YetH3r2p0jegC60vzQtYPdRUjLDDPNgNIE599CeDdbHVzrDlnjrWoOl9unCBw-8dVlqYkF69dw/s72-w640-c-h410/sevgiliye_uzun_ask_sozleri_0.jpg
SozRehberi
https://www.sozrehberi.com/2021/07/sevgiliye-uzun-sozler.html
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/
https://www.sozrehberi.com/2021/07/sevgiliye-uzun-sozler.html
true
4900690985331902386
UTF-8
Tüm yazılar Kayıt Bulunamadı Tüm Kayıtlar Devamını Oku Cevap Cevabı İptal Et Sil By Ana Sayfa Sayfa Yazı Tümünü Görüntüle Senin İçin Önerilen Etiket Arşiv Ara Tüm Yazılar İsteğinizle eşleşen bir yayın bulunamadı Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Şimdi 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan önce Takipçiler Takip Et Bu içerik Kilitlenmiştir 1. ADIM: Bir sosyal ağda paylaşın 2. ADIM: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panoya kopyalandı Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy